Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodnota nabízených her, které letos nabídl Microsoft majitelům Xboxu v rámci Games with Gold, činí 932 $.

    Super, být po mém tak bych si ty hry odpustil a raději hrál zadarmo.
    • Já nerozumět řeči tvého kmene.
      • To bude chyba na tvém přijímači .... Tím chtěl říct , že by všechny ty super hry vyměnil za to mít multiplayer zdarma a ne placený jako tomu je teď ...
        To já bych je vyměnil za oficiální emulátor a skutečnou podporu her z předešlé generace :/
  • Shadowrun Returns

    Musím poděkovat těm, co mě nedávno utvrdili v koupi Shadowruna Returns - dobrá hra na marodění. Dobrý příběh, postavy, dialogy. Minimálně iluze možnosti volby...

    Zarazila mě ale náročnost. Nečekal bych, že budu muset vypínat vyhlazování, abych se dostal k 30 fps. (FullHD + 8x MSAA = 10-15 fps). Vím, že můj notebook není nejsilnější, ale když ve hře jsou 3D jen postavičky - pozadí je předrenderovaný obrázek - a navíc to jede i na tabletech, je to na pováženou.

    PS: Máte někdo zkušenost s verzí pro Android (teď spíš následující díly), jeví se to jako dobrá hra na cestování místo knížky.
    • moc nerozumim tomu, k cemu ti je aa u takhle kresleny grafiky...
    • PC verze jsou lepší. Zcela jinde. Returns, dragonfall, honk kong. Aa je narocne
  • Lukyz

    Grip

    Již zítra by měla být vypuštěna EarlyAccess verze hry Grip, který se snaží být duchovním nástupcem Rollcage a který bohužel v srpnu neuspěl na Kickstarteru.

    Zároveň by měli dorazit aktivační klíče na Steam těm, kteří hru již zakoupili na stránkách vývojářů.

    EA verze bude zatím obsahovat jeden vůz a k němu 12 skinů, jednu trať v denní a noční variantě, jednu testovací mapu na "vyblbnutí", dále tři zbraně (rakety, kulomet a miny) a dva powerupy (boost a štít)

    Já osobně se na to celkem těším hlavně protože mi zítra přijde klíč *2*
    Kdyby byl zájem, můžu sem pak hodit video s gameplay ukázkou, popř. mrkněte na trailery (1 + 2) a nebo původní Kickstarer video.
    • kostejnesmrtelny
      Jj, už jsem na to taky celej natěšenej. Zatím ale nic :-(
    • elwiscomeback
      Jsi mi připomněl Firebugs, to byla hra mého mládí *1*

      https://youtu.be/oApzyXSgwKs?t=1073
  • Můj názor

    Vypsal jsem se u jednoho příspěvku, kde se dotyčný ptal, co má vybrat za konzoli. No po tom jsem si řekl, že bych mohl poradit. Docela mi to dalo práci napsat, takže to hodlám uveřejnit. Ono je nepříjemné, když svůj názor píšete jako odpověď na komentář, a mezitím ten komentář smažou a váš komentář jakožto odpověď na spam, bude označen též jako spam, takže ho nemůžete uveřejnit, což je dost nepříjemné... už se mi tohle podobného stalo vlastně několikrát.

    Takže zde to naleznete: http://en.textsave.org/enOb

    Ono je vždy lepší tyto diskuze o konzolích radši smazat než se na to dívat, neboť je to vždy nekonečný a dlouhý boj. Dnes jsem se k tomuto tématu vyjádřil, přestože se k tomuto většinou nevyjadřuji. Zkrátka nechci, aby můj komentář přišel nazmar. Takže tam máte odkaz.
    • kompatibilita je zajímavé téma. A dle mého není na místě obě konzole soudit podle toho, jakou generaci zrovna umí naemulovat. Z mého pohledu nelze říct, že generace předchozí (PS3, X360) má lepší hry, než generace před ní (PS2, původní Xbox). Z technologického pohledu máš ale pravdu – Microsoft je napřed (přijde mi ale trochu pokrytecké, že se stejnou logikou nedíváš i na reálný výkon obou konzolí na úrovní současné generace her – přičemž je každému jasné, že tady PS4 vítězí).

      Na druhou stranu jsem neslyšel o tom, že bych si na XO mohl spustit i hry na původní Xbox. Nemluvě o tom, že Microsoft – aspoň co já vím – nejede politiku plošné emulace, jak to mělo třeba PS3 (ať už mluvíme o softwarové emulaci PS1 her, potažmo hardwarové emulaci PS2 her u první generace), tedy na XO si nezahraješ všechny X360 tituly, ale jen vybrané, není-liž pravda? Vyveďte mě z omylu (dění kolem XO příliš nesleduju), ovšem pokud mám pravdu, tak celá tato záležitost jen podtrhuje „záplatovou politiku“ Microsoftu, kterou se řídí veškeré „upgrady“ či „updaty“ její poslední konzole (začalo to tím, že si firma nedokázala stát za svým s povinností Kinectu).

      Exkluzivity a ovladač je čistě subjektivní záležitost. A já absolutně s tvým pohledem nesouhlasím. Přičemž k debatě ohledně ovladače musím napsat, že několik let jsem právě na Xboxovém ovladači hrál a tak jej můžu s čistým svědomím odsoudit. Není špatný, ale mně víc sedí ovladač od Sony.
    • Kozy
      Napíšu k tomu jenom tohle. Tvrdit, že má to nebo ono zajímavější exkluzivity je přece pitomost, každej má přece úplně jinej vkus. Ta kompatibilita je vtipná věc, určitě jsem si kupoval novou konzoli abych na ní mohl hrát starý hry, vždyť to nedělám ani na pc. Radši ať zůstanou ve vzpomínkách.
      • Když retro je mnohdy to jediné co má hloubku .......

        Asi jsem divný , ale když už kupuji nové PC , tak koukám především jak poskočí výkon právě v emulátorech , zvlášť těch kde výkon PC skutečně ještě není jen na ozdobu .
        Kompatibilita s předešlou generací/cemi na ozdobu není . V době , kdy není na nové konzoli v podstatě žádná "must have" hra by jsi měl alespoň co dohrávat .... Pravda při klesající kvalitě launch titulů by taky mohlo dojít k tomu že dotovanou konzoli použiješ k hraní her z druhé ruky .... a to se prodejci co má zisk z novinkových titulů prostě nemůže líbit .
    • kennyB
      Nic ve zlém, ale je to jeden velký blábol. Xbox oproti PS vepředu není, exkluzivity u PS jsi vypsal možná co tě zrovna napadlo a stím ovladačem je to tak, že žádný není nejlepší, ale zálaží na tom, jak komu ten či onen padne do ruky.
    • "Xbox One má určitě zajímavější exkluzivity než PS4"
      Jedina zajimava exkluzivita je Forza jinak tam proste neni nic co by stalo za rec...

      "Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu"
      http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

      Ta zpetna kompatibilita je fajn pokud mel clovek X360 a ma to Kinect coz se muze hodit pokud mas deti.
      Mimo to snad neni jedina vec ve ktery by byl Xbox lepsi...
    • Chim
      Ta zelená barva mě přesvědčila *1*

      Ale vážně... tohle vypotit, to muselo dát asi hodně práce.
      • Upřímně: barva je pro mě nejpádnější argument ve věci PS4 vs. XO. *1*

        Spíš mě štve, že se tu na Games mažou komenty a já odpovídám na ten, který se maže, takže je má odpověď k ničemu. Proto jsem se rozhodl si to tu prostě prosadit. Popravdě re-upload ztraceného příspěvku mi dal víc práce než jeho vypracování, ale co už...
    • Draken69CZ
      Ryse není exkluzivita (TR jen časová), zapomněl jsi na ty nej hry jako Bloodborne, chystané GT a Uncharted 4, "Xbox One je oproti PS4 hodně dopředu" PS4 je výkonnější tak nevím, v čem je vepředu? Vzhled, výběr her a ovladač jsou hodně individuální záležitosti.
      • No já bych to shrnul tím , že Forza a Halo je to jediné , co může Xbox1 nabídnout , pravda že s PS4 také není kdovíjak zajímavé ....
        Multimédia ... celkem jedno kolik variant Netflicků podporuje Xbox , když mu k tomu chybí lokální podpora. You tube a další služby podporuje i PS4 ... Tune In mám snad jen na PS3 . Emulace Xboxu kdy "emuluje" jen několik předem remasterovaných her , je ... no hlavně bych to nenazval emulací ale HD remakem jako je tomu u Sony už dlouhá léta ...
        Barva kontrolky ovlivní jen frikulíny , na proporce a tvar ovladače už co člověk to jiný názor - mně tedy víc taky vyhovoval Dualshock2/3 . Touchpad , reproduktor a konektor na normální sluchátka v joypadu ... to pokud vím Xbox nemá (taky ale nesvítí zbůhdarma pánu bohu do oken) .
        HW má v poslední generaci navrch PS4 ale stejně to není ve výsledku takový markantní a kvalitativní rozdíl , který byl mezi 360 a PS3 ... kdy PS3 byla často mazanice bez detailů a v přímém porovnání graficky neobstála .
        Ovšem pro PS4 mluví fakt , že pokud si již jednou členství v Plus programu platíte , tak máte jeden "GOLD" účet na víc než 3 různá Sony zařízen k dispozici .

        Moje shrnutí po dvou dnech s PS4 ? - Pěkné ale prázdné .... PS3 teď boduje výběrem i cenou her. Nebýt slev do PS4 bych ještě nějaký ten pátek nešel , protože stále není skutečný důvod .
      • Díky za názor. Ono je to založené hodně na osobním vkusu. Pořád čtu x komentářů, že je PS4 lepší, tak jsem chtěl dát vědět, že je i někdo, kdo dává přednost Xbox One.

        Ať už jde o GT nebo Drive Club, Forza jej rozdrtí (dílů Forz je více). Uncharted mě nezaujal....

        V čem je podle mě ve předu? No výkon jsem dal stranou. Myslel jsem hlavně na features. Ono PS4 je pouze herní zařízení a nic jiného, zatímco XO je i multimediálním zařízením, což beru jako velké plusko pro XO. XO má dřív podporu na streaming her na obrazovku a podporu her hned z předchozí generace, proto je napřed.
        • Draken69CZ
          Většinu multimediálních funkcí Xone využiješ tak akorát v USA, streamování na web zas má jednodušší PS4 a možná to mělo i dřív, pro mě tyhle vychytávky jsou teda to poslední co bych řešil hlavní jsou hry který mě zajímají a tam to zatím prohrávají obě. Ne že by nebyly, ale je jich tak málo že zatím si klidně počkám.
          • Nemyslel jsem streamovaní na web. Myslel jsem streamování hry třeba na tablet, že můžeš hru hrát i z jiného místa než obyváku. Nevím, jak se tomu říká.

            Já si asi taky počkám, neboť nemám money, ale Forza mi stejnak nedá spát.
  • Lukass
    Uz se to blizi penezenka se trese Just Cause 3 je za dverma :-). Doufam v kvalitni optimalizaci, vic me nezajima a jasna koupe. Kdo to ma podobne. max a podobni ocasci at se ani nevyjadrujou.
    • první díl jsem dostal zadarmo ke grafice a byla to solidní parba protože jsem z ato nemusel platit ale penize bych za to nikdy nedal
    • kennyB
      Co jsem koukal na pár gameplayů, tak se mi tam nelíbilo ovládání aut. Doufám, že vzdušný vozítka na tom budou trochu lépe.
      • Pethulla
        V jedničce se auta ovládaly příšerně, ve dvojce se auta ovládaly příšerně, tak nějaký posun ve trojce asi nejde očekávat. Jinak mi to příjde furt stejný - obsaď vilu, dobij město, obsaď základnu. Co má v tomhle díle být jiné než v předchozích dvou?
        • Lukass
          Popravde nevim, o hru se moc nezajimam nechcu si pokazit zazitek a radost pri prvnim spusteni.
          Urcite je dost vylepsena destrukce a wingsuit.
          Divej hra vychazi po 5 letech od dvojky, ma hezci grafiku novy prostredi, neni to zdimacka penez jako braky Assasin a COD ktery vychazi co rok v otresne kvalite a lidi to kupujou jako ovce.
          Navic me jmenuj nejakou serii ktera se dalsim dilem nejak vyrazne zmenila, zadna takova neexistuje.
          Trefovat se kvuli malo zmenam do Just Cause me prijde nefer, na to tady mame odpady ktery zminuju.
          • Pethulla
            Tak já se právě o to taky nezajímám. Mě bavila většinu času jednička, ale dvojka pak byla to samé v bledě modrém a hódně rychle mě začala nudit. Proto jsem se ptal na změny ve trojce.

            K té tvoji otázce: je jasné že když už je nějaká série úspěšná, tak změnu nechcou ani vydavatelé, ani fanoušci. ale dají se najít vyjímky. Ta nejznámější je asi série Divinity, kde první dva díly byly zvrchu viděné rubanice, 3.část pak third person rubanicí, následovala strategie a nakonec tahovka.
            A pak moje oblíbené - Majesty (realtimovka, ve které ses staral o chod království, ale ne o hrdiny) následované úplně tupým druhým dílem, který už byl jenom obyčejná (blbá) RTS.
      • Lukass
        No sice nevim jak poznas podle videa ovladani auta, ale budiz.
        Treba ve dvojce hodne lidi nadavalo na ovladani aut ale me prislo v pohode, proste arkada, navic destrukce aut je lepsi jak v GTA.
        • kennyB
          Trochu mi to přišlo jako v Saint Row. Destrukce jsou v JC parádní.
  • My Life After 44 Years In Prison

    https://www.youtube.com/watch?v=OrH6UMYAVsk
    • Noooo....toho musím využít.....Dnes sem dohrál GTA V na PC.....Ano,teprve teď...jelikož v PC byli nějaký problémy....musel sem GTA na 50% vymazat, jelikož problémi se dostali i do hry....tak to hraju na po 2. mezi tím pauzička abych s toho příběhu zapomněl co nejvíce...........

      Tak Pozor du to zkusit........Snad se chytřejší než Opice.......Minule sem tu opět nasral Konzolistu tím že sem napsal:
      Uff ještě že sem si ty Fallout 4 nekoupil.....RPG a bez Češtiny nejde to můžete vědět z té Polské trapárny Zaklinače který se celkem rychle stal hrou na Konzole a ještě navíc RPG :-D :-D

      Takže video z Youtube vypraví o tom jak se zachová člověk který vyleze po 44 letech ven z vězení...jaký je jeho myšlení jeho plány....poznávat nové věci,tvary...co se změnilío atd....stačí ta představa co před 44 lety bylo 1.na trhu :-)...........No prostě neuvěřitelný Bubák ve videu má co poznávat......Ještě sem moch napsat třeba že seděl 44 let za to že tři vojáky těžce zranil,dva zhmoždil a jedno zesměšnil.....a taky že taky nic neudělal a že když šel do vězení tak byl ještě bílej.....Zajímavé Michel Jackson chytil toho bacili opačně :-D :-D Pointu víme keci navíc to dělejí duležitější :-D
  • Vogon

    Guts se dostal z lodi!

    Osm zmrvených let.
    https://www.youtube.com/watch?v=4VnLY_iQxGU
    • malem se mi zastavlo srdce xD
  • Jack1947

    Když už jsme zase u těch... echm pirátů...

    Venku, je beztak hnusně navíc už je i noc, tak mně napadlo se zeptat kolik lidí co sem chodí, a je pravda že asi víceméně to bude i hodně anonymů.

    Pirátí hry? ale tak že si skoro žádnou nekoupí aby jsme porovnali to co (už je mimochodem známé) že piráti na podobných webech jsou beztak menšina.
    Nebýt ucha, tak by (jste ani nevěděli že do ní spadám)

    Tak co je to jednoduché taková jakoby anketa, Klik lidí zde čistě pirátí a i když má peníze dá je za něco pro ně hodnotnějšího... Co tím sleduji? nic jen mně to zajímá. Týká se to jen her, prostě kdo pirátí hry.
    Já si tipnu víc jak 20% populace tohohle webu to asi nebude... tak co škoda že se nedá hlasovat to by bylo ještě lepší možná...

    Psal jsem podle mého největšího svědomí a vědomí, nebo jsem se aspon snažil.
    Tedy je to čistě jen otázka pro herní piráty!
    • Osobně pirátím a hraju hry na PC, ale kupuji pouze konzolové verze těchto her (nechci, aby moje prachy byly řazený do kolonky "prachy z PC"). V případě, že konzolová verze neexistuje, vedu si seznam takovýchto her a v případě vydání konzolovky kupuji okamžitě (posledně třeba Wasteland 2). Z právního hlediska to samozřejmě kdovíjak legální není, ale z morálního je (vývojáři prachy dostanou).
      • jakubc
        :-D A v hlavě to taky kdovíjak v pořádku není.
        • Proč? Je snad moje věc, kterou krabičku chci svýma prachama podporovat a opět, vývojáři svoje zasloužený prachy dostanou.

          Předpokládám, že někdo opět použije tu blbost, že hra mě stojí dva litry. Ne, nestojí, vždycky čekám na zlevnění.
          • jakubc
            Nn, o peníze mi nejde. Spíš ten myšlenkový pochod "za žádnou cenu nedopustím, aby moje peníze byly zařazený pod PC prodeje". :-D
          • Nejses ty takova ta luza, co pak jeste ruzne po forech krici, jak jsou PC hraci spatni, ze si ty hry jen pirati a predklada ruzne statistiky z piratebay ?
            • Ne.
    • Jack1947
      Tak já ještě něco přihodím, něco si stáhnu jen ze zvědavosti a pak nakonec to ani nehraju, ani nenaiinstaluji... Prostě, nevím protože se mi chtělo *7*
  • Jack1947

    NFS

    Jsem sám komu se to vůbec nelíbí, když pominu Online all time, potom tutoriál při všem možném ve hře a celou dobu tma jak v prr... jsem si předtím dělal legraci že to bude lepší jak ta šaškárna na mobil ale tohle? to jako váážně EA (viděl jsem recku v replay dneska)???

    Co jste to s tím NFS sakrapráce provedli plus ten alibismus předem že odložily aby na pc byla lepší a plynulejší grafika už je jen smutná tečka lol.
    Jasně pak to v létě nebo kdy to má bejt zkusím ale přesto wtf... OMG.
    • Já bych třeba ocenil, aby jsi komentoval jen hry co jsi si koupil. Zase ale chápu že by jsi tu pak nic nepsal.
      • Já bych ocenil aby si komentoval jen hry který jsi hrál v Češtině pěkně titulky......a tohle vždycky budou psát mladý smradi co o hraní vědi prd her svět to zna teprv OD PS3 CoD to začalo hrát od 4 jako všechny hry co mají víc jak 2 díly.....Bioshock 1 a 2 to nikdy nehrálo a pak si to dovoluje hodnotit 3 (Infinity která je dělaná na tyhle hráče :-D Hraj Zaklínače,Assasina,CoD.......a hlavně TEKKENA....skákej,švihej mečem mačkej všochno at máš comba...ještě že ten Joystick ná tolik čudlíku.....:-D
        • Jsem rád že tvůj život je plnej assasinu, cod a tekkena. Pochybuji že ti pomůžou titulky v češtině, píšeš jak maďar a myslím že máš problém porozumět psanému textu... ach jo, ty dnešní deti...
          • ringmancz
            to jsi vážně nepochopil, že si dělá srandu?
      • Jack1947
        *3* Nejlepší komenty jsou takové ve kterých si tazatel na otázku odpoví sám.
    • A koupil sis to aspoň, ty zloději? nebo si to zase tardičně ukradnul? Co?
      • Jack1947
        Jo jasně koupil *1*

        Na konzoli co ani nemám dobrej vtip ale to je třeba naučit se i číst ne. Třeba pak to nějak pochopíte.. že zkusím neznamená že jsem to hrál. Proto píšu o pc verzi. *7*
        • Co se naucit psat aby sme to mohli cist?
          • Jack1947
            Výmluvy... *6*
    • Lukass
      Love za to nedavas, muze ti to byt u otvurku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit