Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuto hru som sledoval dlhsie, este pocas greenlightu. Po tom ako 20. Novembra vysiel oficialny release tak som si to kupil... a nelutujem za 16eur je to neuveritelne komplexna hra s mnozstvom detajlov. Technicke prevedenie sice zaostava za Ackovymi titulmi, ale tento indie art styl je uplne postacujuci na tento typ hier. Vrele mozem tuto hru doporucit, vychadza to zo 4x titulov ako civilizacia teda len na prvy pohlad, inak je to skor mix RPG tahovej strategie, survival a roguelike stylu. Je to skutocne taky skryty klenot. Ani sa necudujem ze na steame to ma nejakych 92perc pozitivnych hodnoteni a to vacsina tych negativnych vysla este pred oficialnym vydanim.
  • Diky za info. Dle "recenzi" na metacritic/steamu to vypada jako by vysla hra, o ktere temer nikdo nevedel a je kupodivu do nebes vychvalovana.
    • Takových her je... bohužel za sebou nemají většinou silný marketing, tak to pak dopadá, že všichni hrají nepovedené přehypované hry a o lepších ani neví, že existují :( ale chápu, že dneska těch her vychází tolik, že to nelze uhlídat. Již několikrát jsem na Steamu narazil na klenot, který tady nemá ani kartu hry. Občas to píšu do diskuzí nebo podnětů, ale jako by hrách na stěnu házel...
      • Jason_dinAlt
        Jaké klenoty napřílad?
  • Hmm... nevypadá to zle. Sice nejsem příznivec klonů MaM, ale to generování.. A za 16 éček.. Asi tomu dám v budoucnu šanci..
    • Klon MaM? Mě osobně to MaM nepřipomíná ani trochu - spíš Civ s trochou gwentu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit