Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neměl by někdo na prodej Shadow of the Colossus na PS2?
    • Nebylo by lepší koupt PS3 verzi? Má lepší rozlišení a framerate.
      • Jack1947
        Ještě že Star wars není, jen o tom že zemře Han solo... heheh navíc než bude koukatelná kvalitka tak na to zapomenu což bude za hooodně dlooouho. *3*

        PS3 > a hra tam je za drobné ne?
        • Ty seš fakt kok*t. Spoiler tag ti nic neříká?
        • Takže ty nejenom kradeš hry, ale i filmy?
          • Zrovna u filmů bych to chápal nejvíce.
            Hry, Hudba = lze to sehnat na jednom místě anebo více místech a máš to digitálně v knihovně ve FLAC / ALAC kvalitě. Prostě jak chceš. To samé hry.

            Filmy jsou zdaleka nejvíce pozadu. Kde koupíš ihned po vydání digitálně BD s CZ stopou a titulky + další jazyky? Nikde. Má to region locky *15* , a řada věci není prostě v digitálním prodeji kde máš knihovnu *15* navíc tam máš strašnou prodlevu mezi distribucí. Hra třeba v USA jde do prodeje 1.12 a zde je 5.12. To by šlo. Ale film? V rusku a číně to máš to měsíce předem....

            A neříkejte netflix. Ten tohle neřeší. Nejsou tam všechny jazyky a titulky, kvalita je mizerná!. Lze tam koupil full BD za cenu fullBD? Ne. I ty HD věci mají špatný bitrate. Lze tam vůbec stáhnou to co mám v max kvalitě do PC?

            Filmy jsou bohužel pozadu a studia pro to nic nedělají. Kde je filmovej GOG a steam? Koupím co chci, všude to bude stejně rychle, kvalita bude jako BD. Budou tam jazyky a titulky pro všechny a budu si to moci stáhnou do PC. Vyřešeno. Ne tyhle wtf momenty.
            • Jack1947
              Proč se teda vyjadřuješ k něčemu o čem nevíš a nekoukám na ně vždy, jen když jsem opravdu zvědavý... třeba si ten film pustím zase v lepší kvalitě atp...

              2-3 měsíce? takže ne HD hmm... to já taky čekám prostě film od filmu jen ted jsem viděl poslední dobou tyhle 2a přišli mi koukatelné neřikám nic zázračného takový tmavější DVDrip když to trochu přeženu.
            • Veskoslav
              Ano Jacku. To je jako kdysi byly kódované po*no kanály, kdy jsi občas viděl kozu. Znám lidi, kterým to stačilo. Tohle je ten samý případ. Buď jdu do kina nebo 2-3 měsíce počkám na kvalitnější podívanou. Ale dívat se na kinorip, tak zoufalý jsem už dlouho nebyl.
            • Jack1947
              Veskoslave, to že ty potřebuješ na vše HD/FHD neznamená že to tak mají všichni.
            • Veskoslav
              Jacku. Můžeš mi vysvětlit, jak natočený film natočený kamerou v kině pak sestříháš? Maximálně odjebeš reklamní blok (což např. Cinestar má přesně 20 minut pokaždé) a filmové ukázky. Ale tomu se neříká sestříhat film....

              A co ti mají dát jako upozornění před film? Je to trestné dle legislativy ČR? Je. Není co řešit. Legislativa povoluje stačení a netrestá jej, ale natáčení a pořizování kopií ano. Chápeš ten rozdíl? A žádný kinorip nemá slušnou a koukatelnou kvalitu. Minimálně zvuk je příšerný.
            • Jack1947
              Tak minulý táýden co jsem byl na Bridge of Spies ve zličíně, tak tam krom 20-40minut reklam!!! jako vážně?? ok..

              Ještě těsně před filmem, měli varovýní "Důrazně, varujeme mnávětěvníky bla bla aby nenatáčely, bla bla kdo někoho přistihne at to nahlásí službě loool , chápu že si milovník kina ale tohle je tedy něco... jasně moderní doba tak nevědi jak jinak označit zloděje ale toto? wth...

              Jinak je to tak předražené placky nebo čumět na filmy v mizerné kvalitě na netu a ještě za to platit lol.
              ne Veskoslav vše kupuje má mraky peněz a cpe to každému a cokoli.

              PS: Už jsem pár kinoripů viděl a kvalita až na vyjímky se mi zdála docela dobrá na zkouknutí, ona zase nová doba a máme tu digitální kamery a HD/FHD takže se to pěkne sestřihá výsledek je supr. Jasně je rozdíl mezi CAM a TS lol to je totiž něco jiného a kinorip je většinou humus TS už lepší...

              BTW: Brýle dávají v kině většinou zadarmo to kde sis vycucal z prstu nevím. Ten blábol cos napsal..
            • Veskoslav
              Ony jsou snad SW v jiné než kinorip verzi? Jako sorry, tohle pochopím u věcí, co už vyšly. Ale na kinorip se může dívat jenom chudák nebo Jack. A filmový Steam bych rozhodně nechtěl. Protože na Steamu nevlastníš, ale pouze "pronajímáš". Filmový GoG zní lépe. A co si budeme nalhávat CZ trh je naprosto zanedbatelný a okrajový, takže klidně i bez té češtiny, když to následně řeší titulkáři u nás. A český jazyk? To si pak počkat na distribuci.

              Jacku. Může mi osvětlit, jak z tebe dělá kino zloděje? Jako pokud si necháváš 3D brýle, tak to není chyba kina ale tvoje.
            • Jack1947
              Sám bych to lépe nenapsal a už to že v kině z váš dělají zloděje je nechutné navíc do naší sraččka země plno filmů se ani nedostane možná na nějakých festivalech... achjoo jakáá to idiotopiie. *11* *12* *7*
      • Ps3 verze mi nepůjde na PS2
        • A nebylo by lepší upgradnout na PS3? Je teď za pár kaček a to samé platí o hrách, které nabízí a kterých není málo.
          • PS2 mám zadarma a mám to jenom na chatu, nemám to na každodenní hraní, na každodení hraní mám PC
      • Navíc se dá koupit společně Ico za jedny peníze.
  • Veskoslav

    Divison

    https://www.youtube.com/watch?v=SYuonYJFAzM

    Zdá se, že graficky je to mírně vylepšené Watch Dogs. Ztratil jsem o hru zájem...
    • Nejlepsi je ten HUD, ktery na vas blika ze vsech stran a pri strelbe vyskakuji cisla ... "immersive experience" *1*
    • Morraw
      Grafika je mi ukradená, ikdyž nepopírám, že na prvních videích byla skvělá. Nejhorší je, že koncepčně to spadlo na jednoduchou MMOFPS. Veškerá atmosféra jakéhosi survivalu je pryč. *9*
      Na betu si počkám, ale vzhledem k tomu, že hra vychází na jaře, tak žádné další změny neočekávám.
    • za negry nehraju
    • Vojta_Ilavsky
      Nuda. Vypadá to nudně. Hrát to nebudu. Vizuelně nevypadá vůbec dobře, i na poměry Xcrapu. Hře přeji komerční neúspěch a technické problémy.
  • Jakou kartu?

    Dobrý den, nechci obtěžovat, ale moc si nevím rady s výběrem grafické karty. Prosím o jakékoliv rady. Popravdě jsem stejný text dál dneska už na jedno fórum, ale spíše mě zajímá názor zdejších diskutérů na Games.
    I: Před lety jsem si koupil GTX670 za 10K a byl to dobrý kšeft, ale po popravdě jsem ji vybral stylem en-ten-týky. Teď se mi pokazila a já potřebuji náhradu. GTX670 mi plně stačila, takže její ztráta je o to víc bolestivější. Kdyby se nepokazila, tak bych si nechal ještě dlouho.
    II: Teď však musím vybrat novou a v dnešních kartách se už tak dobře nevyznám. Dost mi schází nějaká třída karet mezi GTX960 a GTX970. GTX960 je podobně výkonově na tom jak GTX670, co jsem četl. GTX970 zase má dvojnásobný výkon jako GTX670. Chtělo by to ideálně něco mezi, ale špatně se mi v té mezeře hledá, to bych musel zajít do AMD, ale AMD mi víc smrdí než Nvidia, docela bych byl rád, kdyby mi to někdo rozmluvil a bylo by o problém méně, no hlavní problém však pro mě je ten, že se v AMD absolutně nevyznám a nejsem si vůbec jistý, zda AMD tuhle mezeru na trhu opravdu zaplňuje.
    III: Dejme tomu, že se jakože rozhoduji jen mezi GTX960 a GTX970. Tady je problém ten, že když vezmu GTX960 budu mít něco, co je totální náhrada za GTX670 a nic víc. Když vezmu GTX970, tak budu mít zase totální upgrade, který by měl smysl i v případě, že by se mi má stará GTX670 nerozbila. Na druhé straně mám jen jeden monitor, 4K je pro mě zbytečnost a jediná náročnější a novější hra, kterou teď hraji, je GTA V. Asi jsem si už odpověděl na GTX960 vs. GTX970 sám, ale stejně by mě zajímal názor ostatních, jaký popřípadě vidí potenciál v GTX970 do budoucna.
    Zkráceně:
    1. Jakou kartu vybrat namísto GTX670, aby byla na minimálně na stejné úrovní a byla ideálně ještě o kus lepší, abych mohl mít radost, že jsem udělal alespoň nějaký upgrade?
    2. Popřípadě jakou AMD kartu, proč se nebát AMD?
    +
    3. Jak moc velký rozdíl v cenách je po 24. 12 nebo v lednu v elektronice (mezi grafickými kartami), kdy si ji ideálně koupit?
    Děkuji za případně odpovědi, moc si vážím jakékoliv pomoci.
    • Veskoslav
      Osobně bych vybíral mezi GTX 960 a R9 380/R9 380X/280X OC. Já jsem měl dva roku 280X OC a nemůžu si stěžovat. Neproplatil jsem mailant, karta netopila. Všechny dosavadní hry na maximální nastavení. Witcher 3 od 38 do 50 fps při všem kromě Nvidia legrací a sníženž počet osob na druhou nejvyšší. Ono spíše záleží, co ty preferuješ. Ty karty se od sebe moc neliší a spíše bych kupoval něco v akci než jenom slepě ze své strany doporučil AMD, protože s ní mám kladné zkušenosti.
      • kdyz to platis rozlozene, tak si toho mozna nevsimnes, ale dame si trochu matematiky, ano? 100w navic, pri 1000 hodinach hrani za rok, 4 koruny za kwh, to mas 400 (mesicne teda cca 40 korun)
        • Veskoslav
          Ano 400 Kč rok. Kartu měním, co tři roky. Takže 1200 za 3 roky zaplatím navíc a to bych musel nahrát těch 1000 hodin ročně a mít plný výkon, protože většinou je to "pouze" o cca 50 w navíc za hodinu. Takže reálně je to navíc 700-800 za 3 roky provozu. Ty jo, za to si koupíš minimálně o třídu vyšší grafárnu *1*
          • ne lepsi kartu, ale amd dava u podobnych karet o par set nizsi cenu jak nv, takze nema cenu koukat na tuhle "usporu"
            • Veskoslav
              Ale má, protože říkají ti něco pojmy jako Současná a budoucí hodnota peněz?:) Takže pokud máš kartu levnější o cca 800-1200, tak se vyplatí, protože na elektřině zaplatíš nakonec "méně".
          • Lukass
            Nenahrajes 1000 hodin za rok, To ja teda jo, a to i dost pracuju, 1000 hodin za rok nic neni.
            • Přes zimu karta od AMD přitápí v místnosti a ušetříte tak zase něco za topení. Takže ve finále je ten rozdíl v nákladech na spotřebu zanedbatelný. Je to jen věčná mantra nás Nvidiáků.
            • Lukass
              Veskoslav: Ja pracuju ve vyrobe, normlane rukama a 1000 hodin nahraju. Jenom letos Project Cars, Witcher a Arma kolem 700-750 hodin a to nepocitam ostatni hry a onlajnovky.
              Od zitra uz mam dovolenou a tak zacinaji paransky vanoce:-)
            • vzhledem k tomu, jak tu pises o kazdy druhy hre, hned co vyjde, zes ji pokoril, tak 1000 das jak nic

              ja myslim, ze to dam taky, a to uz nejsem zadnej skalni paran jako kdysi *1*
            • Veskoslav
              Pracovat neznamená dělat prezentace ve Wordu:) A vážně jestli se za 14 dní dostanu na 35 hodin hraní, tak je to maximum, co mám. 1000 hodin ročně máš 2,5 hodiny denně hrát (včetně svátků atd.), což není na to čas a mnohdy ani nálada.
    • amd hlavne topi a zerou, takze bych se rozhodnul podle toho, jestli chces mit doma klid nebo turbolet

      co se usetri pri nakupu amd se utopi v platbe za elektrinu, naruzivejsi hraci na tom dokonce prodelaj aneb tahle sleva neni zadarmo
    • LV462
      V této kategorii jednoznačně AMD R9 380X 4GB.
      • AMD je nejlepsi ve vsech kategoriich. Nejvetsi cena, nejmensi vykon, nejvic topi a nejvic stutteruje.
        • I Tom's HW doporučuje víc AMD než Nvidii. Lepší poměr cena/výkon.
          http://www.tomshardware.com/reviews/best-gpus,4380.html
          • Rezata skodovka ma lepsi pomer cena/vykon nez Ferrari, proto je rychlejsi. Knedlovepr logic. Pro korunu si nechat vnutit "to lepsi".
            • Aha takže podle tvé logiky by všude kolem nás jezdily jen Ferrari. No tak se pochlub kolik jich máš v garáži? Logika opravdu nebude tvá silná stránka.
    • Lukass
      Mam 960, kdybys mel zajem o benchmarky a info o karte hod mail a pokecame o 960.
    • Jack1947
      Před vánocema se přeci zdražuje, po vánocích to zase sjede na únosnější mez ale líp ale 970 už taky nebude totální upgrade ae mnohem lepší než 670.
    • AMD bych nekupoval, pokud nechces dopadnout jak Skaven, vsude tvrdit jak je lepsi usetrit par stovek a v kazde diskuzi si stezovat na nefunkcni drivery a slaby vykon. Ale ano, za to vlastne muze nvidia.
      Pristi rok teoreticky muze vyjit nova generace grafik, ktera by mohla kdyz uz nic tak pohnout cenama. Pockal bych. Stejne neni co hrat.
      • ja sa na zle drivery nestazujem, pretoze amd zle drivery nerobi cca 5 rokov :)
        len je sranda, ze kazdu chvilu pocujem, ze nvidia v driveroch nieco pokakava, cca raz za mesiac, az dve - blokuje vykon starsich kariet, mobilnych kariet, nejak casto sa na zahranicnych forach sklonuje nvidia drivers a BOSD, no..ale liecit sa to da, ta dovera(len nie homeopatikami)
        btw, LV, blokli ta uz na ceskych forach skoro vsade, kvoli multiuctom - ber to ako vianocnu radu, nebud vol *1*
  • UnderRail

    Bude recenze opravdového Falloutu a ne toho @V♦!%> co se prý jmenuje Fallout 4?

    http://www.gog.com/game/underrail
    http://store.steampowered.com/app/250520/
    • Chim
      Jako ortodoxní isometrista hodnotím podle obrázků šesti body z deseti možných.
    • Kdyby to nevypadalo jako hra z roku 95, tak mozna dobry

      A recenze asi nebude, na Steamu hru v knihovne nemaji

      *1*
    • To dole smažte, postnulo se to 2x. Vypadá to jednu z nejlepší indie her letošního roku.
      • MikeR
        Ani nejde o to, že to vypadá jak z pětadevadesátýho, to by se mi naopak líbilo. Spíš to místy vypadá jako malovaný pomocí nástrojů z MS Paintu. *1* Někde jakoby se grafici nemohli dohodnout na stylu, rozhodně je vidět, že se na tom podíleli zkušenější i méně zkušení, což aspoň takhle na screenech dost ubírá na atmosféře. Ale ok, za 13 éček asi nelze chtít po grafický stránce zázraky a atmosféru tvoří i jiný věci, takže třeba to ve hře funguje. Podle těch uživatelských recenzí se zdá, že přes mírný výtky to vyhozený peníze rozhodně nebudou, tak uvidíme. *5*

        Edit: jsem se uklep, mělo to jít jako reakce pod AndiCZk, ale to už je jedno. *1*
  • Ten SWTOR článek

    LOL KEK ten článek o SWTOR. Jsem si nejdřív říkal, proč o píšete, ale pak se ukázalo, že to je inzerce.
  • langustyn
    Lara Croft GO ve slevě za 35 Kč :)

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.lcgo&hl=cs
    • ucho
      tak já to teda testnu, když to má tak kladný ohlasy a puzzle hry můžu. díky za tip.
  • Vogon

    Výborná videa o Zaklínačské sérii od SuperBunnyHopa

    V každém videu mluví o jedné hře ze série, zároveň s hraním četl knihy. Kdyby se vám to hodně líbilo a chtěli byste znát více jeho dojmů, tak se podívejte na Co-optional podcast 88.
    Znovu hrání Zaklínačů, část 1 : https://www.youtube.com/watch?v=ZohodiFCOTU
    Znovu hraní Zaklínačů, část 2 : https://www.youtube.com/watch?v=lF860MCMUfQ
    Shrnutí Zaklínačů : https://www.youtube.com/watch?v=CXWbUJXAVE0
    • a co nám pěkného řekl o té přehypované telenovele, co ještě nevíme? Popravdě tohle bych mohl dělat z praku taky, knihy jsem četl x krát, první dvě hry dohrané dohromady asi desetkrát... Jo, z trojky mi chybí datáč, tak to by mi odpustili, ale nutit se do hraní mně nikdy nešlo.
      • Vogon
        Počkat, tak proč to neděláš? Přece by to zvládl naprosto každý a navíc to vydělává. No jo vlastně, já zapomněl, že ty jsi jeden z těch lůzrů co si myslí, že když napíšou "Ta hra je špatná", že jsou největší kritici na světě. Ještě si změň ikonku na nápis "Witcher 3 sucks", to jim teprve ukáže.
        Jinak tu máš ještě nějaké geniální nicky, které můžeš ještě využívat : cheche, chichi,heh,hoho, jáhaha.
        • a ty si zase myslíš, jak je skvělá, když to pochválí nějaký trapný youtuber. Proč to nedělám, protože mám normální práci za kterou se nemusím stydět :)

          A jestli chceš vědět proč je ta hra špatná, tak napiš, rád to rozvedu.
          • kennyB
            Myslím, že každý ví jaká hra je proto, protože jí hrál. To že tebe nebavila neznamená, že je to tak u ostatních.
            • doufejme, bohužel si v této době nejsem jist. Děcka z hypu zblbnou za dvě doby... Vždycky dávám přiklad děcek ze Zingu, kde měl Zaklínač 3 hodnocení od nějakých 150 děcek 9,9/10 před uvedením hry.
  • http://www.csfd.cz/film/275535-ugly-americans/

    :D to je dokonalejší seriál. Když není co hrát, cumte na to
    • jo je super škoda že to utnuli. viděl sem to už několikrát *1* a dobrá rada. nechčijte tam kde si mícháte lektvary *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit