-
ReCore nebude exkluzivitou pro Xbox One a během tohoto roku zamíří i na PC s Windows 10.
Počkat, takže zachvíly Sunshine zvrácenost bude na pc taky a co Quantum Break hm... to trochu ten mrkváč už přehání ne? *7* Exkluzivitám se tomu říká právě kvůli tomu že jsou exkluzivní... -
-
nevím co je Sunshine, ale u Recore se to dalo čekat. exkluzivní na konzole budou dál a Microsoft na tom vydělá i tak
-
-
Tam ta šílenost nebo Sunrise... nicméně exkluzivní bude jen Sony protože si za tu exkluzivitu patřičně platí *3*
-
-
-
PS4
Skupine nadsencu se povedlo prolomit ochranu PS4.
https://www.youtube.com/watch?v=2A7V3GLWF6U -
-
Neoficiálně: STEAM v minulém roce vydělal vývojářům her celkem 3,5 miliardy dolarů (DLC a free-to-play tituly nejsou zahrnuty).
Konečně tam půjdou mody jako na PS3. *14* -
co na to zdejší mindrák n, který tvrdil, že PS4 má PC architekturu? To je pro něho musí být tvrdá rána....
-
-
ano, osekanou PC architekturu :-)
-
-
No, "nadšence" bych je moc nenazýval.
-
Za 2 roky slušná práce... u PS3 to trvalo snad i dýl.
-
-
Sedmiletý klučina utratil během pěti dnů v iOS verzi Jurassic World: The Game 3911 £ (= 144000 Kč ).
doufám že ho alespoň daly do titulků jako producenta, nebo třeba jeho rodiče -
Humble na leden
Grim Fandango Remaster
Fistful of Gun
Talos Principle
Spelunky
The Masterplan
Mushroom 11
+ Alien Isolation, to už je zajímavej lineup -
-
blbý je, že kdo přijde teď, už tyhle hry nahoře nedostane, jen toho Aliena, ale ostatní hry už budou jiný (teď se předplácí únorovej bundle)... nemám tyhle loterie rád, sice 12 dolarů není moc, ale pravděpodobnost, že tam bude něco, co nechci nebo už mám, je až moc vysoká...
-
-
Tak ono ani ten alien za 12 dolaru neni sam o sobe spatny :) O vanocich nebyl na steamu ani se slevou levnejsi :) Nekteri uz by chteli GTA V za 50 centu.
-
-
-
https://www.fig.co/campaigns/psychonauts-2
Co myslíte vybere to Schafer nebo ne? -
-
vybere
-
-
Mrknul jsem na to po dlouhé době a překvapilo mě, že vybráno ještě nemá. Mají na Figu vůbec prostor pro "stretch goals"?
-
-
-
Sedmiletý klučina utratil během pěti dnů v iOS verzi Jurassic World: The Game 3911 £ (= 144000 Kč ).
jenom ? rodice dekuji a kupuji ipad2. *6* -
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
Jaká je vaše nejočekávanější hra roku 2016?
(pro mě osobně nový Deus Ex)
Úprava: Děkuji :-) http://mujsoubor.cz/magazin/nejocekavanejsi-hry-roku-2016 -
-
Cuphead, Scalebound, Dark Souls 3 + západní release nových Yakuz
-
WH total war a Tides of Numenera
-
Hyper Light Drifter a Super Meat Boy Forever, dál Cuphead, Below a ještě Witness, to už je za rohem
-
To co má Shuhei Yoshida doma pod lavicí a ještě o tom neví. Nejvíc očekávám nějaké překvapení. Jinak s napětím očekávám jak dopadnou Division, No Man Sky, nový Sword Art Online a FFXV, For Honor a novej Asasín. Jestli to pokakaj nebo se z těch her vyklube nějaká lahůdka.
-
Banner Saga 2, M&B Bannerlord, Deus Ex, Dishonored 2, Hellblade, Kingdom Come
-
Kingdom Come, ale nemyslím si, že vyjde, takže předeším remaster Heavy Rain pro PS4
-
Já už radši nic očekávaného nemám...
-
Eitr
-
Za mě Zaklínač:Víno a krev,Quantum break,DOOM,FF XV,Dark souls 3
-
Resident evil Zero a Doom *5*
-
Pro mě je těžké vybrat nejočekávanější hru 2016. Důvod je takový, že se těším téměř na všechno. Ať už je to DOOM, Far Cry: Primal, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4... Všechny letošní AAA hry vypadají velmi dobře. Pokud mám ale zvolit svého favorita, tak za mě asi Uncharted 4 a hned po něm Zaklínač 3: Krev a víno.
-
novej Deus Ex, Kingdom Come, Zero Time Dilemma, Far Cry: Primal
-
Last Guardian, Nier, Dark Souls III, Hellblade, Final Fantasy XV, Gravity Rush 2. První místo Last Guardian !!!
-
Bannerlord a Californium
-
Já asi nedokážu vybrat přímo #1, ale Deus Ex bych rozhodně řadil mezi TOP, pak datadisk Víno a krev k Zaklínači, Dishonored 2.
Dál vyčkávám na Resident Evil Zero a Homeworld: Deserts of Kharak, takže i tenhle rok bude ve šrajtofli celkem průvan *1* -
Rimworld pokud vyjde už letos a taky Darkest dungeon.
-
-
Darkest dungeon ale nieje izometricky :)
-
-
Ano, stejně jako Rimworld, i Darkest Dungeon má tuto drobnou vadu na kráse. Ale i tak jsou to velmi kvalitní tituly, které si zaslouží pozornost.
-
-
Ty jsi vlastně prachsprostý kacíř, Chime. Prý drobná vada na kráse. Kdyby tě tak slyšeli tví souvěrci z proizometrické církve. Doufám, že se aspoň vždy řádně pokřižuješ před tím, než nějakou neizometrickou hru spustíš.
-
-
*8*
Tak na tohle jsem víčka nesbírala. -
Budu nad tím vážně uvažovat. Kus tiberiové isometrie má koneckonců stálé místo v mém srdci. Už pěkných pár let jsem ale žádnou čistě isometrickou hru nehrála. Jak moc velká je to potíž? Vím, že to je špatně, jako kázat vodu a pít víno, jako kdyby vegan tajně v noci chodil na bůček. A aspoň pět minut nikomu neřekl, že je vegan. Zkrátka morální dilema. How can mirrors be real if our eyes aren't real?
-
-
Ještě nemáme sepsáno desatero, stanovy, isometrický otčenáš, ani nic takového. Jsme přeci jen mladá církev a na tyto věci u nás nemáme tolik času. Naši bratři a sestry plně pracují na šíření osvěty mezi laickou veřejností a věř, že je to práce velmi těžká.
Nicméně máš pravdu, má duše hraním neisometrických her často trpí. Jsem tedy hříšník a bohužel i já dávám často přednost kvalitnímu obsahu nad kvalitní iso-formou.
A co ty, sestro? Nechceš se k nám přidat a rozšířit naše řady?
-
-
-
-
-
-
Společnost PDP plánuje vydat zařízení, které dokáže zcela nabít Xbox One ovladač do 60 vteřin.
A za 60 vteřin se vybije. *1* -
Obrazem: PC zabudované ve Hvězdném destruktoru.
Hvězdný destruktor? Novinkáři nemusí umět česky? -
-
Nechci Vám dvěma kazit nějak zábavu, ale označení třídy lodí Impéria hvězdný destruktor se používá už nějaký ten pátek a to včetně knížek, Lega atd.
-
-
U toho Lega bych to možná pochopil, ale některý věci se prostě překládat nemají...
Už Hvězda Smrti byla dost na hraně, Malý Sokol nebo Žvejkal nepoužívá snad nikdo, navíc to opravdu překládají všechno? Např. Boba Fett pilotuje Otroka nebo snad A-Křídlo popř. sněhovýho rychlíka? *1*
Problematiku chápu, jen mi to přijde vtipný a opravdu jsem se ještě nesetkal s tím, že by to někdo v reálu překládal.
Trochu OT, ale vzpomněl jsem si na tohle *1* -
-
co sa tyka prekladov tak na slovensko nemate este :D...ja sa niekedy musim hambit co vsetko v tej TV je preloze a foneticky zapisane :D. Preto radsej pozeram filmy a citam clanky v CZ.
-
-
Nemusíš sa hanbit. V SW knížce ze čtvrté epizody, kterou mám doma, se dočteš perly jako Artoo-Detoo a See-Threepio, ale to zřejmě nebude česká specialita. Pokladem jsou třeba české překlady Game of Thrones od Březákové, která se v půlce série rozhodne, že začne překládat i jména, která do té doby nepřekládala. Při počtu postav, které se v knize objeví a ty máš už v původní verzi občas problémy sledovat, kdo je kdo, je to naprosto nedocenitelné. Jaime, v seriálu nadabovaný jako [chajme], už je jen třešničkou na dortu.
Ale stejně za největší překladatelskou bombu považuji Reapery z Mass Effectu.
"Ale ne, Smrťáci útočí!" -
ja sa hanbim za tvoje hambenie *16*
-
-
Áno troška som sa preklepol... Pohoda stane sa.
-
-
-
Tady něco se překládá a něco ne. Pusť si původní "VHS" dabing Star Wars a tam je slušný překlad. Žvejkal se používá naprosto normálně, Hvězda Smrti také. Nevím, kde žiješ, ale nikdo neříká Death Star v mém okolí a stačí si pročíst diskuze. A Hvězdný destruktor je to samé. Slave I a II atd. se nepřekládají a nejsou například ani v titulkách ke Clone Wars. Milenium Falcon snad překládají jenom blázni. Ale neříkej mi že říkáš Jedi Cruser místo Jedijský křižník, což je ten, co je na obrázku a z něho vychází Hvězdný destruktor. Nikdo ti neřekne Star Destroyer, Gravity Destroyer atd. zase nepřeháněj. Tohle mi pro změnu zavání tou hispeřinou, kdy za každou cenu nepřekládat a pak vznikají patvary. Nepodepsal si i petici, aby Bradavice nebyly Bradavice ale Hogwarts Tenkrát nasbíraly závratných 315 podpisů:-D Některé překlady trhají uši jako genolupiči například, ale zrovna divit se Hvězdnému destruktoru, kdy se výraz používá více jak 30 let i Hvězda smrti, to je dost na palici:)
A fakt ti nepřijde směšné toto: Death Star se k nám přiblížila na dostřel a Imperial Crusaders s celou flotilu TIE fighters zaujaly pozice. -
-
Veskoslave jebe ti? Malý sokol FOREVER jak by řekl klasik :D Millenium Falcon jsem tu v Čr snad ještě neslyšel nikoho říct, každý ví, že to je Malý sokol.
-
http://www.fffilm.name/2015/12/star-wars-filmy-ceske-preklady.html
-
Vždyť jsem psal, že Hvězda Smrti je podle mě na hraně, ale používá se, ale je zajímavý, že podle tebe Milenium Falcon překládají jenom blázni, ale na stejné vychvalované VHSce to byl Malý Sokol *1*
Bradavice jsou přeloženy, jelikož šlo o četbu 7+ let a musím uznat, že ač nejsem fanda HP, tak překlad do Čj je opravdu krásnej. Ale nikdo nejezdí do novýho Yorku nebo města Andělů *1*
Nemá to cenu rozebírat, každý na to máme svůj názor a v čem ty vidíš hipsteřinu, já vidím normální výraz *3*
EDIT: Spíš by mi přišlo vtipné, kdyby mi někdo oznámil, že na nás útočí Hvězdný Destruktor, to bych šel vyloženě do kolen *1*
-
-
Zvejkal je uplne skvelej a pouzivam ho dnes a denne.
-
-
-
Doslovně je to sice správně, ale nikdy bych nevěřil, že to fakt někdo použije *8*
EDIT: Nevím proč, ale najednou jsem si vzpomněl na tohle *1*
-
-
Společnost PDP plánuje vydat zařízení, které dokáže zcela nabít Xbox One ovladač do 60 vteřin.
To by bylo vtipné, kdyby to stálo více než druhý ovladač... -
-
jelikoz xone gamepad ma 2 AAcka a jeden z nich ma zhruba 2000mAh tak aby se dal nabit za 60 sec tak to bude potrebovat 3.2V a 120A ! coz je kravina
tzn. tam bude tipuju 10x 3.2V lipol s menicem nasazena do slotu pro 2 AA a k tomu 400W nabijecka s chlazenim
cena jednoho gamepadu ? to pridej :P -
-
Probůh jak jsi přišel na ty čísla? *8*
-
-
Baterie 2000 mAh ~ 120 Amin, což znamená pro jednu minutu 120 A. Dále ze vzorce pro výkon (P = U*I) spočítal, že pro 3 V a 120 A vychází výkon 360 W. Přidávám nepatrnou poznámku, že se jedná o učivo základní školy.
-
-
to se mozna učí, a taky teorie relativity ale kdo tomu rozumí. deti se možna nabifli vzorec a pak to rychle zapomenou
-
-
-
*15*
-
-
-
-
Heh, anebo jednoduše koupit druhý nabíjecí baterky.
-