-
Analýza: 38,9 milionu majitelů virtuální reality letos vygeneruje prodeje v hodnotě 1,9 miliard dolarů, v roce 2017 8,9 miliard dolarů a v roce 2018 12,3 miliard dolarů.
38,9 milionu majitelů je hodně přepálené číslo na to, že kromě drahého VR musíte mít i nabušené PC. -
-
No ja si myslim, ze to bude mit tak zhruba stejne velke procento nadsencu, co maj doma v PC SLI. Zni to stejne krasne, ale je to priserne drahe a vyzaduje to i aktivni snahu hernich vyvojaru, aby ten zazitek z toho za neco stal, coz stoji cas a penize.
-
Podobné analýzy prorokovaly, že Apple prodá 20 miliónů hodinek, nakonec je na 4 miliónech. Kolik že stojí VR? 1000 dollarů? A to si jako má pořídit skoro 39 miliónů? Haha. Zasmáli jsme se dalšímu blábolu a jede se dál. Analýzy a vědecké studie poslední dobou může dělat každý pitomec.
-
Já myslím že to není přepálené číslo. Na světě je snad 1,5 miliard PC (jasně že od nejslabších, velké procento kancelářských, atd., ale jen prostě číslo) A z celého světa... Japonci, Jihokorejci, Amíci, miliony Evropanů (abych je vyzdvihl asi největší herní maniaky a lokace kde to jde s dobou)... A to jsem nejmenoval zdaleka vše... 39 milionů naprosto krásně... Navíc snad psali že jedna 970ka by mě stačit. Takže žádné SLI nebo 980 Ti (nepíšu že to s tím nebude lepší).
-
-
Pochybuji, že se to bude prodávat lépe jak konzole a ty jsou po dvou letech na hranici 50 mega.
-
Jasně. Kolik lidí má 970/390X ve počítačích 20-30% max? Podívej se na Steam a jeho statistiky a z toho vycházej. Není to žádná hitparáda, ale je tam jasně vidět, jaké zastoupení má vyšší třída karet. Reálně to bude do 10%. Málokdo je ochotný dávat za kartu 10 a více. A k tomu VR za 25 000? Jasně...Až to spadne reálně na 200-300, dá se o tom uvažovat. A 1,5 miliardy pc? Můžeš mi jenom tak říct, kde jsi to vzal to číslo? Cucal z prstu? Věštecké koule?:)
-
-
Veskoslave jsi docela slabej v myšlení... A to jsem ještě hodnej. Co kdyby sis nějaká čísla našel? Co Google a jednoduchá otázka? To je ale složitý co? :-D. Najdeš mraky odkazů. Třeba v článku z r. 2008 byla 1 miliarda PC, s odhadem, že za 6 let (tedy 2014) se zdvojnásobí. Jinde zase píší že jich je právě 1,5 miliardy, ale i to může být málo. Tak používej mozek a sám si něco najdi. Neříkám, že jde o přesné číslo, ale je to z pár článků.
-
-
A ty jsi inteligent, co? Ty jsi tak chytroušký stupidito ala Jack, akorát spisovný. Kdyby si za něco stál, což nestojíš, tak by jsi možná dal i ten odkaz;) Rád se skloním před tvou bystrou klikací myslí ó mocný a všemohoucí stupidito:)
-
-
Ty voe když nevěříš tak si to vygoogli! Ta čísla jsou pravdivá (ba co víc ještě jsem podhodnotil) je to všude na netu když se zeptáš za pár vteřin :-D. V češtině či angličtině najdeš mraky článků - stejný vysledek. Za ručičku tě vodit nebudu. Tady nehledáš jehlu v kupce sena, ale jasnou věc.
Teď jsem dokonce našel článek po zeptání přes Google jednoduchou frází, a na www.businessinsider.com přesně 2 roky starý z prosince 2013, a je tam 1,7 miliardy PCs. Iphonů & Android smartfounů přes 1,3 miliardy. A odhadují, že během roku 2014 by smartfouny měli předběhnout PC. Vyhledej jednoduchou anglickou frázi a je to první odkaz. Za ručičku tě vodit nebudu.
-
-
-
-
Na světě je cca 150 mil herních PC, z toho vycházej.. a právěže 970 stačit určitě nebude, možná tak na nějaké jednoduché ptákoviny, ale na "pořádné" náročnější hry ani omylem, možná tak na nějaké low detaily což bude určitě ještě větší "krása" než normálně ..
-
-
970GTX pro OR
970 opravdu stačit může, jde totiž o to, že věci, které používají Timewarp nemusí jet v 90fps (75 pro DK2) a nejsou trhané. Největší problém DK2 je pokud hra nejede v 75fps. Díky použití displeje z telefonu, který je otočený o 90° při nedostatku fps obraz tearuje opačně než klasický monitor a pro oči je to hodně nepříjemné. To vše ale dokáže řešit právě timewarp, kde třeba ve FlyInside (FSX) můžeš mít třeba 30fps a obraz je stejně plynulý (nebo spíše netrhaný, protože poskytuje DK2 tech potřebných 75fps - zřejmě nějakou aproximací, ale funguje to suprově). CV1 by to mělo mít řešené stejně, plus navíc to, že displeje budou dva a už správně orientované. Čili tearing by se neměl dostavit vůbec.
Úplně stejně to bude mít řešené PlaystationVR, protože z PS4 fakt nějaké rozumné fps nedostaneš pro VR > bude použita obdoba timewarpu. -
Za prvé budu spíše věřit odhadu servru www.superdataresearch.com než TTT to je jasné že. :-D. Za další si to dokážu představit. A to jsem napsal. A nesmíš hned dávat za argument že náročné hry na 970 nebudou stačit a tak si to nikdo nekoupí. Lidé si to můžou koupit na jednuché hopsačky (jedna je snad zdarma v ceně) a náročné hry budou později. Takže i ti hráči si koupí lepší grafárnu později. Ale spustí VRT i na 970. Ikdyby na jednoduché hry, zkušební aplikace, srandy atd. Prostě to bude průkopnické.A lidi jsou blázni do takovýchto novinek.
-
-
No věř si čemu chceš, povíme si časem :) Kinect stál pár korun a taky to nikdo nekupuje pro hopsačky a že jich tam bylo :)
-
-
chlapec je v jednom kuse zabanovaný a přes web proxy apod. se špatně přihlašuje...
-
Možná kdybys používal jeden a byl stále přihlášenej, že bys neměl takovýhle problémy...
-
Je pravda, že za pár měsíců AMD uvede novou generaci karet a low-end karta o výkonu GTX970 půjde pořídit za cca 5 tisíc. Oculus je první VR a tak je cena přestřelená. V druhé půlce roku budou ceny potřebných grafik i VR systémů na polovičních cenách. Věřím teda spíš v AMD než v novou generacii NVidie.
-
Jasně rok teprve začal. Uvidíme na konci roku. Třeba si vzpomenem co jsme psali. *4*
-
-
-
-
-
-
Hodnocení Amiibo jako kolíků do zadku, tohle je konečně herní novinařina!!!!
http://www.destructoid.com/amiibo-as-butt-plugs-ranked-331236.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter -
Ahoj nevíte někdo jestli jde hrat hru s kamosem kdyz ja mam xbox 360 a on ma xbox one
-
-
Ne...
-
-
Minimální hardwarové požadavky Rise of the Tomb Raider - CPU: Intel Core i3-2100, GPU: Nvidia GTX 650 GB / AMD HD7720 2GB, RAM: 6 GB, HDD: 25 GB. (+ nové screeny)
Co na to LV? *3* -
-
Tak neni se cemu divit, vypada to naprosto stejne jako predchudce a ten sel hrat jeste na horsi sestave.
-
-
Zero Punctuation- 5 nejlepších, nejhorších a nejprůměrnějších her z roku 2015
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/116617-Top-5-Best-and-Worst-Games-of-2015
Jeho výběr nejlepší hry je vážně "nečekaný". -
-
Ignorace Nintenda při těchto trapných vyhlašovaní je nanejvýš trapná. Splatoon či Xenoblade je milionkrát zábavnější hra než Undertale a Witcher dohromady.
-
strašný výběr. Snad nejhorší GOTY co jsem viděl...
-
-
Ty slovíčka ti nějak ulítly, že tys chtěl napsat nejlepší viď?
-
-
Snad NEJHORŠÍ GOTY, co jsem kdy viděl. Tomb Raider je naprostý výplach. Hrál jsem to. Order nejhorší hra roku? Horší než Tony Hawk? Undertate první? Nenech se vysmát...
-
-
Že ty neumíš anglicky? Tomb Raider byl na tom listu v kategorii nejprůměrnější hra na třetím místě. A tony hawk tam není, protože o něm neudělal video(což řekne v prvních pár sekundách videa). Undertale se umísťuje na vysokých příčkách snad na každém listu nejlepších her minulého roku. Samozřejmě, ty listy nepočítají s českými maloměšťáky. A ano Order si pozici nejhorší hry naprosto zaslouží, už jen proto že je to naprostá urážka.
-
-
PS. Zapomněl jsem na PoE, ta hra nenabízí vůbec nic nového. To je snad nejzbytečnější hra roku s Mad Maxem, Order aspoň nabízí neokoukané prostředí...
-
urážka čeho prosím tebe? Klasické béčko v krasných kulisách s jednoduchými herními mechanismy. Jednohubka která neoslní ani neurazí. Letos vyšlo daleko více horších AAA her než Order, např. Battlefront, Just Cause, Project Cars( ikdyž to není typické AAA ale zklamaní to je), Need For Speed.
Undartale je podobné jako Go Homo nebo jak se ta hipsteřina jmenovala.
Nejhorší GOTY co jsem kdy viděl. Tragédie jak chtělí být někteří lidi důležití.
-
-
-
-
-
-
Oculus
Takze 599$ aj s oculus remote a xbox one ovladacom.... akurat nechapem ci ten oculus remote su tie dva ovladace, co som cital tak tie sa mali dat objednat az neskor.... -
-
Cena a úžasný převod do €
600$ nebo 700€ (do Německa) je trochu víc než se čekalo. Inu co, počkám zatím trpělivě s DK2 :) -
-
plus taxes and shipping
je řada na dalších hráčích týhle bitvy. Ale nebojím se, že by Oculus nenaplnil představy o množství objednávek. -
-
Myslim ze s touhle cenou mozna problem mit budou... kez by delali lite verzi bez zvuku a ovladace.
-
-
Řekl bych že časem přibudou jiný bundly, uvidíme.
-
-
-
-
Oculus
Este doplnim, predpokladany termin Marec (Brezen) 2016
-
-
bude mít Jack utrum?
https://torrentfreak.com/no-more-pirate-games-in-two-years-group-warns-160106/ -
-
Hm, spousta studií nemá zájem na tom utrácet za podobné ochrany. A jestli si někdo myslí, že míň pirátů= větší zisky, tak je na omylu. Právě naopak- lidé nebudou chtít kupovat zabugované zajíce v pytli, u kterých před tím hratelnost neotestovali na pirátské verzi.
Oni i piráti vývojářům zvyšují zisky, jen to nikdo nechápe a nevidí :D -
-
Konečně někdo kdo to má v hlavě dobře srovnané! *4*
-
na steamu i Originu je možnost vrácení peněz, takže tenhle argument nemá váhu
-
To je nějaká ta teorie, že pirátství existuje kvůli absence dema u většiny titulů? Zvyšuje zisky? Jakože si dohraješ nějakou offline hru, a pak si řekneš, to musím mít? To už si to ten pirát raději nechá na disku. Těch, co to koupí musí být tak šíleně málo, že je to zanedbatelné. Se zeptej tady místního superpiráta kolikrát to takhle udělal ;)
-
-
Několikrát jsem upirátil hru, která neměla splňovat HW nároky a rozjel jsem jí. Zaplatit za takový "test" bych si však netroufl.
Jasný, na steamu lze peníze vrátit, ale nejdřív tam ty peníze musíte nacpat... a ze steamu už je nikdo zpět nedostane.
-
-
-
no moc tomu neverim :) a kdyz to nepujde tak to hodne lidi bude brat jako vyzvu a prijdou na zpusob :D
-
You wish, aneb ringmanův a jiných (zdravím kUre nebo stratego? sám si vyber) vlhký sen. *3*
"Piracy can never be stopped. Piracy will always be around. Where there’s a will to break copy protection, there’s a way." -
-
Jak je na to hrdý :D smutné
-
ono to pak pokračuje "These are all comments regularly heard in piracy circles and to date, they’ve largely been proven accurate. But..."
-
-
-
No nekupte to s takovou slevou... http://www.imgup.cz/image/7jr
-
-
Zrovna CZC ajjajaj... *7*
Nebojte po vánocích se zase vše začně zlevnovat (vrátí na starou cenu). -
Ďábel se skrývá v detailech, jelikož tam nikde tam napsáno že je to sleva. Ta přeškrtnutá cenovka ti to dává najevo jen podprahově.
-
-
Všichni dáváte Qwerovi mínus, ale přitom má pravdu... O slevě ani slovo. CZC lákají na tuto herní kartu, ale zrovna je o 300 dražší - ceny kolísají stále. To je celé...
-
-
-
lol - GTA 5
https://www.youtube.com/watch?v=6sI8dGWIdFc
https://www.youtube.com/watch?v=UTBVuoZ5muo -
-
To je nejakej napodobitel LV426 nebo uz prisel o rozum uplne?
-
-
Třeba si jen zapoměl vzít dneska prášky. *1*
-
-
To první je vtipné FOV snad 50.
Jak má tu pistoli narvanou v oku *1* To vypadá blbě. asi nějaký gang styl držení pistole. Narvat si to do oka. -
Hrozná trapnost ani to neotvírejte, "funny"pouze pro émerické děti (a retardované) *7*
-
-
Fakt? A já myslel, že tohle bude přímo na notu místním dětem :) Ty nevíš co chceš čoveče *1*
-
-
na notu tobě podobným*
-
-
-