Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak jsem si udělal brej trolling
    *3* beztak to vyhraje bud ACS nebo F4... takže to je bezpředmětné.

    Uvidíme jestli se i ostatní trefí do vkusu. *5* ( jinak jsem něco vybral a myslel vážně.a zamrzela abesnce Justc cause3...)
    • PreidaQ
      Já bych upřímně JC3 jako nejlepší hru nezvolil ani náhodou, ale u nejlepší akční jsem neváhal ani sekundu.
      • Jack1947
        Jasný Wolf: OB? nebo co Fallout4 ? to moc akční není...
    • Ale Just Cause 3 byla jako volba v nejlepších akčních ...;)
  • Dostal jsem tu solidního sprďana jak můžu Zaklínače 3 a DA:O označit za RPG desetiletí...
    Že to je jen můj osobní názor atd... A bloodborne je lepší....
    Jenže pro mne Zaklínač 3 je spolu s prvním dílem a DA:O prozatím RPG desetiletí.
    Zaklínač 1 byl nejvíc "náš" - úplně z něj dýchala atmosféra pohádek a balad Boženy Němcové, K.J. Erbena a K.H.Máchy...
    Zaklínač 3 je udělaný ve stylu velkorozpočtových kostýmních velkofilmů. Klade důraz na detaily (oděvy, zbroje, zbraně, vzhled měst atd...) to vše odpovídá vrcholnému středověku, Skelige je zase krásná směs Skotska a Vikingů.... Nechybí intriky, ani romantické pletky, je tu i násilí (které není samoúčelné) a ani nádherné hrdinky. Kombinuje rozumně příběh a akci, přičemž se v něm nemůžete zaseknout jako ve dvojce (kde souboje s bossy jsou náročné.). Ze všech fantasy RPG je středověk v zaklínači 3 (ale i 2) nejvíce podobný reálnému středověku. Tady může být lepší už jen Kingdom Come: Deliverance.

    Dragon Age: Origins měl několik odlišných příběhů - byť konec byl více méně podobný. A zbylo i dost místa na tu lásku a intriky....
    Bloodborne bude podobné Dark Souls (a ty já nemusím, chci se u hry bavit ne trápit), navíc je jen na PS-4. Dark Souls mi nesedl, tak asi by se mi nelíbilo ani Bloodborne.
    Japonské RPG klasického střihu už nemusím vůbec, protože nemám rád anime.... a estetiku z anime vycházející.
    Krom DA:O a kompletní zaklínačské série jsem hrál už jen TES:Skyrim (A Diablo III ale to je akční RPG, bez jakýchkoliv zásadnějších dialogů.) Se středověkem nemá společného nic....
    • Asharak
      Skyrim není středověký proto to není RPG nebo jak? :D Jinak jo pokud je to pro tebe kritérium středověk, pak bych souhlasil, až na to DA:O. Který je konkurent pro Skyrim jako takový.
      Srykrim válcuje zatím všechen Role-play co tu máme, nemá konkurenci, takže čisté RPG by měl vyhrát stejně on, Witcher by pak prohrál na plné čáře, protože neobsahuje moc možností :>

      Jen musím zohlednit mody, bez nich DA:O vyhrál :)
      • Je to RPG ale odehrávající se v nerealisticky vyhlížejícím RPG středověku.
        DA:O mi přišel víc podobný zaklínači, s tím že vaše volby mají následky na děj, je tam interakce mezi postavam, včetně budováni milostného vztahu. Skyrim je takový nedotažený.... a osamělý.... Proto sem si teďka nekoupil Fallouta 4, který bude zase hodně podobný, ale v alternativním 20.století....
    • spíš si mladej pařan. Zrovna Witcher 3 nemá moc povedený armoring, všechny armory pro Geralta vypadají jak pro šaška, celé to vypadá navíc jaksi plastově. Vrcholný středověk? Ani náhodou, CDP se bohužel posunul do začátku renesance, je taková nesourodá směska. Nejsem si jist, jestli víš co píšeš. Jinam mohl bys mi říct, co je na Skellige skotského?
      • Nejsu, su starej pařan. Já se zbrojemi neměl problém.Nevím na jaké si to hrál sestavě, když máš detaily na maximum, tak zbroje plastově rozhodně nevypadaj, spíš naopak, jsou nádherně plastické, s nerovnostmi po opracování, doslova z nich vyzařuje práce platnéře... Na Skellige jsou hoodně skotská jména, vzhled válečníků (kteří nosí tartany), jsou zrzaví a pihatí (místo aby byli plavovlasí - árijští) a hlavně - soupeří mezi sebou klany - a klanový systém byl ve Skotsku... takže ano, mě Skellige přišlo jako Vikingové (nájezdy na pobřeží) křížení se Skoty (viz výše.).Vrcholným středověkem rozumíme období v rozmezí 12. – 14. století - tak praví stránky dějepis.com.... a přesně v té době se odehrává v příběh Geralta...
    • Souhlasím. DA:O a Zaklínač 3 nejlepší RPG posledních 10 let.
      Jinak se už pak naše názory na Dark Souls a Bloodborne rozchází. Občas se nechat potrápit není na škodu.
    • To je tvůj názor, na který máš právo. Já to vidím jinak. Witcher 1 byl velmi dobrý, Witcher 2 o něco horší, Witcher 3 bohužel už tak skvělý nebyl - ztratila se atmosféra jedničky, nemělo to žádný pořádný příběh, byl to sice obrovský svět, ale byla v něm spousta hluchých míst.
      DAO když jsem hrál poprvé, tak jsem z něj byl nadšený, když jsem ho hrál podruhé loni, tak se mi líbilo o poznání míň (nudné souboje a těch soubojů bylo moc)

      těžko bych vybíral RPG posledních 10-ti let. Na první místo bych asi zvolil Mass Effect trilogii, na druhé Neverwinter Nights 2 + MOTB (vyšlo 2006, takže jsem v limitu), pak Gothic 3 (taktéž z roku 2006), Zaklínač 1, Dragon Age trilogii, Pillars of Eternity, Deus Ex HR, Titan Quest (taky 2006), Kingdoms of Amalur, Divinity Original Sin.

      Dark Souls nemůžu posoudit, protože jsem nehrál, ale napravím to, jako další hru si to zahraju
      Pak je spousta RPG, o kterých si myslím, že by mohly být dobré, ale nehrál jsem je - Might and Magic X, Legend of Grimmrock, Underrail, Avernum, Dex atd
      • Ten výčet je fajn, ale co tam dělá Titan Quest? Mezi ostatní RPG jako řemen mi moc nezapadá. *8*
        • a co je na něm špatného? Je to prostě akční RPG ve stylu diabla a když si ho zahraješ, tak zjistíš, že je hodně návykové. Alespoň já jsem se u té hry hodně bavil, proto jsem ji tam napsal.
  • Asharak
    Best of: Ori and the Blind Forest. Akční, překvapení, best OST... nevím ale za mě top hra roku *4*
    • vonTossis
      Souhlas.
  • del0
    kategorie nejlepší remaster = lol

    Btw, hrál někdo ten Undertale? Vypadá to jako nějaká parodie. *15*
    • Asharak
      Viděl jsem pár streamů a videí, ale z dojmů TotalBiscuita a oněch videí mi to přijde fakt jato úžasná hra, proč ne no ale nehrál jsem to.
      • del0
        Mno já o tom četl, že to je strašně cool, protože tam nemusíš nikoho zabíjet, což ve hrách nepovažuju za nic novýho, proto se ptám.
        • Být tebou tak žehnám bohu, že to ještě nemám naspoilovaný a jdu si to okamžitě koupit. Ta hra má hloubku jako málokterá. To že si tam můžeš vybrat jestli zabít či ne má opravdu váhu a celkově každé tvoje rozhodnutí ovlivní jakým směrem se hra ubírá, KAŽDÝ. A způsob s jakým ta hra pracuje se 4. stěnou je... . No ti chci naznačit je, že bys udělal opravdovou chybu se téhle hře vyhnout. Nehledě na to, co si o ní myslíš, pokud jsi Undertail nehrál (nebo si ho jako úplnej pitomec neviděl na Youtube T_T) tak nevíš, o čem ta hra ve skutečnosti je. Ani v nejmenším.
  • No největší zklamání jednoznačně Fallout 4. Jak jste to mohli dát do kategorie RPG omg? Ještě chybí overhype roku - taky F4.
  • smejki
    Zaráží absence Undertale, Kerbal <>FUCKING Space Program a jedný takový malý hry GTA5 pro PC (ale chápu, že je to tak trochu re-release, ergo unfér)

    dále se divím, že chybí Mad Max, Football Manager 2016, Mini Metro(!), Warhammer: End Times - Vermintide(!), The Beginner's Guide(!), World of Warships, Teslagrad, Stasis, Satellite Reign, Hacknet, Dirty Bomb, Audiosurf 2, Dying Light(!) nebo Grey Goo.

    Pozn.: Většinu těch her mám u péra za kloboukem, ale imho tam mají být
    • Na KSP jsem uplne zapomel... acj jo :(
  • Ocelot
    Do stejné kategorie dát Devil may cry, Assassina, Metal gear solid a The Old Blood....vy máte dost :D
  • Nej hra, indie hra a soundtrack - Undertale. První půlhodina má v sobě víc emocí, než celý Fallout 4, Batman a MGS5 dohromady, a soundtrack mám největší chuť si pustit na loop a zalézt pod teplou deku.

    Akční hra a překvapení - Dying Light. Po nudném Dead Island jsem opravdu nečekal takovou návykovou zábavu a zatím nejlepší zpracování parkouru (ano, lepší než Mirror's Edge).

    Zklamání - SW Battlefront za nevyváženou primitivní hru se sotva polovinou obsahu 10 let starých předchůdců, ale kdyby bylo víc míst, přidal bych hned vedle toho Batman Arkham Knight (ne jen kvůli portu, ale i příšerným designovým volbám, podle kterých to rovnou měli přejmenovat na Arkham Cart Racing) a kousek za to Fallout 4, který sice je příšerné sterilní RPG a ignoruje veškeré přínosy New Vegas, ale aspoň to funguje jako zábavný simulátor čištění mapy ala Skyrim.
  • Ještě bych dal do ankety nejtrapnější výrok a největší nasraní si do huby. V tomhle by jasně vyhrál CDP a jeho prohlášením, že všechny DLC by měly být zadarmo. Následně vydali DLC dokonce v krabici, kde byl jenom kod na DLC! *15*
    • na tebe ani nemá smysl reagovat, ale...jejich DLC zadarmo byly a jestli myslíš srdce z kamene tak to označovali jako datadisk v tom smyslu, že je to nadupané obsahem
      DLC - píčoviny jako zbroje atd DATADISK - tuna nových questů => nová story line, nová monstra, vylepšení starých systémů atd
  • Tady mozna nevyhraje (na 90% urcite) Fallout 4, kamaradsky Blackhole a Withcer 3. V redakcnim hlasovani jsou tyto hry naprosto jiste, ze vyhraji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší