Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stoupeek
    Přijde mi divný, dávat do "zklamání roku" Batman (PC verze), když tam byl oproti konzolím problém technického rázu a hned pod tím, jako nejlepší akční hru, dát celkově Batman. Buď použít v každém případě PC verzi, nebo konzolovou verzi. Takhle je jasný, že ten, kdo to hrál po vydání na PC to pravděpodobně dá jako zklamání roku, ale konzolového hráče to třeba ani nenapadne. Co myslíte?
  • na jednu stranu jsem potěšen, protože jsem se zas dozvěděl o pár hrách které vypadají zajímavě a já o nich nevěděl a na druhou stranu jsem pohoršen, protože jsem ztratil pár minut života jen abych se na konci dozvěděl, že je třeba zadat jméno a email. vím, je móda dávat tyhle záludné otázky až na konec, aby se lidi donutili to vyplnit ale já volám po progresivitě. jděte proti vodě! tyhle údaje patří hned na začátek aby bylo hned jasno..
    • k tomu slouží http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
    • Nepíšou tam, že to musí bejt pravý jmēno a email, takže pohoda *1*
  • Ať si vyhraje, co chce. Nejvíce jsem se bavil u Bloodborne a MGS.
  • to je ted moda nadavat na zaklinače?
    • Tilwaen
      Osobně to tomu říkám tzv. Skyrim syndrom. Jakmile hra vyjde, všichni jsou z ní na větvi a v diskuzích padají absolutní hodnocení. Po třech týdnech jsi pašák, když si do ní kopneš.

      Běda ti, pokud se jen zmíníš, že se ti snad hra líbila, urvou ti hlavu. Jak si dovoluješ tvrdit, že se ti ta hra líbila? Vždyť Dark Souls/Bloodborne/Zoo Tycoon je lepší!
    • PreidaQ
      Každá akce budí náležitou reakci a zaklínačská reklamní kampaň, hype a všechno jeho protěžování na těchto stránkách stvořilo mnoho skeptiků až haterů vůči němu.
  • Hra roku hmn u mňa asi MGS 5 PP !!
    Naj akčná hra Batman Arkham Knight !!
    Naj adventure Life is Strange !!
    Naj RPG bezdenaty Bloodborne !!
    Naj DLC Tiež Bloodborne i keď Evil Within mal super DLC !!
    Prekvapenie roka je famózný Rocket Leage !!!
    Sklamanie roku zase NFS a to len pre nutnosť online !!
  • JustinBieber
    žabí zlomky !! stale nej hra v roce 2015
  • Hra roku Majora's Mask(nebo Life is strange, nedokážu se rozhodnout), překvapení roku i adventura roku Life is strange, nejlepší RPG Pillars of eternity, nejlepší soundtrack Fallout 4 (ten ambient, za výběr v rádiích urvat uši), u největšího zklamání váhám mezi wolfensteinem a batmanem, ale batman, i když občas brutálně laguje i na 970 tak je pořád zábavná hra, nejlepší akční hra monster hunter 4 ultimate *2*
  • Zaklínač tady pár jedincům pěkně leží v žaludku *1* Že vás pořád baví to fňukání proč si místo toho radši nezhrajete to vaše úžasné bloodborn, ono to asi nakonec nebude tak úžasné co? *1*
    • Bloodborne jsem nehrál, ale mám rozehrané Dark Souls a už nemám pochyb, že ta hra je výrazně lepší než Witcher.
    • máš pravdu, docela mi leží v žaludku, že hra s mizerným gameplayem, může slavit úspěch. Divná doba...
      • Tak to musíš mít těžkej život, jestli tě sejří, že Babovřesky trhaj divácký rekordy a PSY vydá single co má za víkend 200 mega shlídnutí, se stim smiř *1*
        • nj, kvalita nemá šanci na úspěch.
          • Čas to prověří, na kvalitní věci budem vzpomínat i za 20 let, brak bude zapomenut
            • Tilwaen
              E.T.: The Extra Terrestrial, Daikatana, Aliens: Colonial Marines, Rambo: The Videogame, ...

              Na kvalitní věci a brak budeme vzpomínat i za 20 let, průměrné hry budou zapomenuty.
    • Přesně kdyby místo rytí do Wiedzmina hráli ten nekonečnej generovanej dung v BB tak sou už tak v - 2000. patře *1*
    • Tak já jsem dal jako svoji nej hru roku Bloodborne a jako RPG zase Witchera, takže: Your argument is invalid.
      • Tilwaen
        Nevěřím, to se přeci vzájemně vylučuje. Aspoň ve všech zdejších diskuzích od vydání Zaklínače to diskutující tvrdili, tak to musí být pravda. K čertu s tvými logickými argumenty!
      • PS: Bloodborne vážně úžasnej je. :P
    • Loooooool, ty si mi ale ftipáek. Xdddddddddddd
  • Já osobně tipuji dost podobné výsledky jako na Bonuswebu, kde Witcher 3 vyhrál s obrovským náskokem před Fallout 4 a GTA V. Dle mého naprosto strašné výsledky a jde vidět, že PC hráči opravdu stále postrádají vkus... Čím větší mapa tím asi lepší hra...
    • To si snad ze mě děláš ...
      Tak za prvé, jsou to konzole a jejich politika, co zabíjí ty nejlepší PC hry.
      Nebudu zmiňovat to, že VŠECHNY PS hry mají základy z PC her. Ani to, že hrát cokoli jinýho něž nějakou fifu atp., může hrát na konzoli jenom trouba, kterýmu přes pozlátko stačí minimum z pc standardu. Ovládání, hratelnost (samozřejmě dle typu hry..takže tu fifu je fakt lepší hrát na psku..), grafika nebo jen i taková přízemní věc, jako jsou peníze za hry (jsou sice dražší, ale za to jsou i mnohem horší - přímá úměra)
      Rozumím ale tomu, že někdo potřebuje, aby za něj hra mířila. Aby se postava mohla otáčet jen do světových stran nebo že ovládat víc, než 10 čudlíků je prostě nesplnitelný. Což je jeden z důvodů, proč se třeba v Mass Effectu 3 skáče, kryje, aktivuje, sbírá a uhýbá jedním a tím stejným tlačítkem! Dále je přece pohodlnější, když místo otevřenýho světa se hra skládá ze stovek malých lokací (loading, loading, loading), kde se nedá zabloudit, kde se všechno najde (protože zmáčknu tlačítko a navede mě tam asi instikt? Ne, insitkt to není, je to jen další neschopnost ps hráčů hrát opravdový hry..
      Takže, suma sumárum.. Za hodně peněz málo muziky a ještě potichu a zpíváno v maďarštině..
      A poslední věc - rád bych teda věděl aspoň jednu jedinou PS hru považovanou za kultovku, určitě je jich mraky, když vy ten vkus na hry máte a my nikoli.. Je to třeba Duke nukem? Quake? Civilizace? HoMaM 3, dungeon keeper, theme hospital? Nebo diablo? Baldury, Neverwintery? Carmageddon?
      Golden axe? Prehistoric? Gods? Counter strike?
      ???
      *6*
      • Máš velice omezené názory a ještě mizernější vkus na kultovní hry. Jako Quake? Counter Strike? Prehistoric? Golden Age( Navíc port z System 16-B ) Takže se jedná o konzolovou hru. Když se chceš ztrapňovat, vysleč se a proběhni se po náměstí...

        Jinak kultovky z PS? Vagrant Story, Final Fantasy, Metal Gear Solid, ICO, Shadow of the Colossus, Gran Turismo, Ratchet and Clank, Crash, Demon Souls, Journey, Okami, God of War, Sillent Hill 2, Legacy of Kain, Ni no kuni a další a další.
        • Dobře, uznávám svoji nevědomost .. fakt jsem si nevzpomněl na jedinou ps hru .. já vlastně ani nevím, od kdy ps je, vím ale, že komodor byl dřív a výše zmíněné hry kultovky jsou, ať se ti to líbí nebo ne (taky trošku omezené, ne?). Golden Age? GOLDEN AXE... Mě něco říkej o ztrapňování, vždyť ty sotva čteš..

          Tak, chabej pokus o urážku mám za sebou, co tam bylo dál..? Nic nevidím .. na žádnej argument jsi nereagoval, jen jsi mě nachytal na švestkách s tím, že jsem si nevzpomněl na final fantasy.

          Tak mi teda vysvětli třeba tohle:
          Jak někoho může bavit střílečka na konzoli, když de facto vůbec nemíří. Nebo jsi takovej frajer, že se chceš pouštět do diskuze že je joy lepší než klávesnice + krysa? Že máš stejnej cit?

          A co hry, který potřebujou víc tlačítek? Co grafická stránka? Co pohodlnost (psaní při hře...atd)?
          A ještě k tý kultovce - teď nebudu psát jenom to, co mě během brainstormingu (kua jak ja to slovo nesnsim :D) napadlo, ale napíšu něco, co dodnes považuju na nepřekonanou hru. Samozřejmě na pc, a sice Ultimu Online (2D, shard dark paradise)
          • A cenu z diskusního retarda letošního roku vyhrávááá......... KARIII gratulujeme! Dohraj Dark Souls a pak něco mektej o lehkých konzolových hrách *1*
          • ty nebudeš dvakrát chytrej, co?

            https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Axe Pokud tedy nedokážeš pochopit, že se člověk přepíše, tak tady máš tu svoji PC kultovku *15*
            • Tak ty prispevky od Kari si vyfotim a zazalohuju. Jestli se tohle blizi prumernemu PCkari, tak to uprimnou soustrast. Jeste mi napis, ze 4K je 1080p a dostanes se do me osobni TOP3 PCkaru, kteri netusi o cem blekotaji. Fakt skoro vsechno, co jsi napsal je spatne.
            • Tome, víš že jsi krypl, viď? :)
            • Kari nech se léčit nebo se zabij, uděláš lidstvu službu...
            • Ještě dodám..

              "Co pohodlnost (psaní při hře...atd)?" Na co potřebuješ psát pří hraní her?" - tady jsi na velmi tenkém ledě. Ano je to zbytečnost. Přesněji řečeno jedna z mnoha zbytečností. Stejně jako stínidlo v autě, nebo opěrka .. odstraň jednu a ani to nepoznáš, odstraň všechny a po půl hodinové jízdě si člověk rozmyslí, jestli se nevyplatí jít pěšky.
            • Když je to bez urážek, tak se vracím do diskuze )
              Máš pravdu - hry optimalizované na psko, mám na mysli tituly, které byly jen na pc (Mass effect , diablo , Ghotic, tomb raider ...), tak se podívej, jak dopadly poslední díly. U ME3 je to totální katastrofa, ovládání je tak hrozný, tak katastrofální, až se sám sobě divím, že jsem měl ty nervy to dohrát. Libovolný bindování kláves je totální základ každý dobrý hry, každej hraje jinak, každej je jinak zvyklej. Ideální je možnost bindovat kombinace s altem + neco nebo shiftem + neco.. Proč kua zrovna takovou parádní věc standardizovat? Ve hrách, kde to jenom trošku smrdí pvpčkem je tohle neodpustitelný.
              A o tom mluvím. Kdyby konzole neprasily hry, který jsou odnepaměti stvořený pro komp se všema jeho kladama i záporama, nejspíš bych ani nevěděl, že nějaký konzole existujou. Jenže, když se někdo těší roky na další díl a vyleze z toho něco, co se kvůli konzolím, jejich možnostem ovládání, výkonu atd., rovná absolutní parodii, kde základní prvky hry, které jí dělaly originální (kultovní, chceš-li) zmizí kvůli tomu, aby se lidem s konzolema vešlo ovládání nebo když z otevřenýho světa udělají lokace s mantinelama, kde se nedá jít ani o píď jinam, než tě vede příběh ... je to fakt smutný. Vem si třeba ghotic. 1 a 2 byli na svoji dobu neuvěřitelný. Měly atmosféru, byly originální, mohl jsi sbírat téměř všechno, jít kam chtěl, zabít koho jsi chtěl.. A poslední díl? To nemá s ghoticem pranic společnýho. A důvod těhle změn? Konzole.

              Já uznávám, že jsem proti nim zaujatej, ale to neznamená, že nemám pravdu. Na druhou stranu chápu lidi, kterým to vyhovuje. Dokonce jsem nedávno zkusil na konzoli novyho mortala a - Charles Babbage odpustí - přes to, že jsem ho hrával od dvojky výhradně na klávesnici, hned po pár hrách mi bylo jasný, že mortal na konzole sedne jak hrnec na zadel. Stejně tak auta (pokud nemám volant), sporty, možná nějaký hopsačky - ok, proč taky ne? + velká televize, grafika (ano, je pěkná, ale s počítačovou se to prostě srovnat nedá. To neříkám abych tě naštval nebo sebe ospravedlňoval, prostě to tak je. Už jen to, že máš možnost to nastavení měnit, buď ve hře nebo přes ovladače.. Konzole je možná ve VIDEO hrách nejlepší, ale co se týče PC HER, je to jako srovnávat favorita a novou audinou. Auto jako auto, jede to, žere to, zatáčí, couvá, před sebe vidíš, dozadu taky, stěrače stírají tak o co jde?

              Co mě fakt točí je to, že všechny hry musí být i na tu prašivou konzoli, i když to znamená, že se tím ten titul de facto zabije. Upřímně - myslel sis 10 let zpátky, že diablo by šlo hrát na konzolích? Troufám si tvrdit, že ne. A ejhle, ono jim to vyšlo. No ... vyšlo .. pokud počítají za úspěch, že jsem jako skalní fanoušek a obdivovatel celý "trilogie" daroval hru za 2000 kolegovi po pul roce a jeste dneska mi to lezi v zaludku, tak ano, je to uspech. To bylo nejvetsi zklamaní z pocitacoveho sveta :))

              Takže :)) Suma sumárum - kdyby konzole neprasily kultovní hry (minimalne jejich posledni pokracovani), neopovazil bych se rict proti nim krivy slovo, pac jako vynalez je to bez diskuze super, ale ... ale ... ale ... já to prostě vidím tak, že mi konzole se*ou před dveře a do bot a ničí něco, na co mám třeba vzpomínky z dětství (čili očekávání), který jejich nástupci nejen nesplní, ale doslova do*urví.
              Jestli mi chceš tvrdit, že ty dítě nejsi a přesto trávíš čas hraním, tak má jeden z nás asi opravdový problém :)) Nehledě na to kolik mi je, já budu dítětem navždy, což je asi tak jediná věc, za kterou bych mohl tý kravský sudičce podekovat *15*
            • všechno co píšeš, jsou jen omezené předsudky, pokud chce další K.O. Tak O.K!

              "A co hry, který potřebujou víc tlačítek" ? O jakých hrách se bavíš? Pokud vyjde hra na konzoli, tak je vždy výborně optimalizovaná na gamepad. Dej mi nějaký příklad konzolovky, kde je potřeba více tlačítek.

              "Co pohodlnost (psaní při hře...atd)?" Na co potřebuješ psát pří hraní her?

              "Grafika" Grafika dělá kult? Grafika dělá hratelnost. Lepší stíny a AA ti nějak zvedne zážitek ze hry? Až to dohraješ budeš vzpomínat na skvělé stíny a SMAA či na hratelnost a příběh? Za pár let bude vše zastaralé a stejně se bude vzpomínat jen na tu hratelnost.

              Jsi jen další bláznivé, hloupé pc děcko.
            • Ohóó, chlapec zvolil taktiku urážení a rádoby sarkasmus, bohužel ti to znovu zhatil ten tvůj nedostatek - umět číst.
              Ptáš se na jaké otázky? na tyhle, cituji:

              "Tak mi teda vysvětli třeba tohle:
              Jak někoho může bavit střílečka na konzoli, když de facto vůbec nemíří. Nebo jsi takovej frajer, že se chceš pouštět do diskuze že je joy lepší než klávesnice + krysa? Že máš stejnej cit?

              A co hry, který potřebujou víc tlačítek? Co grafická stránka? Co pohodlnost (psaní při hře...atd)?"
              Jistě, že na grafickou stránku nebudeš odpovídat, je to hodně mimo tvou úroveň, ale opačným směrem, než uvádíš. Ani mi vlastně odpovídat nemusíš, tímhle postem jsi mě přesvědčil, že diskuze s tebou je marná. Tvoje odpovědi jsou hodny rozmazlenýho frocka, kterej musí mít pravdu a poslední slovo.
              Tohle všechno jsem poznal z toho tvýho Ynteligenta, místo "cool vtípku s troškou sarkasmu" se z toho vyklubalo "jsem trotl bez argumentu, tak tě zkusím urazit/zesměšnit/naštvat" ... nebo co já vím. Já mám svůj názor a hájím ho zkušenostmi, nasbírány za dlouhá léta (což neznamená, že mám pravdu), ty bys mi měl oponovat stejnou mincí. Tomu se říká diskuze. Proto, ať už napíšeš cokoli (jsem si jistej, že to bude zahrnovat mou mizernou inteligenci, asi i sexualitu, vzhled, rodinné poměry, mojí pleš, konto v bance a vzorek moči - zkrátka argumenty tobě blízké pro jakoukoli diskuzi) tě dopředu upozorňuji, že další klepnutí do klávesnice je pro tebe škoda, byť by to bylo i poslání do zadele. Pokud někdo prokáže aspoň o milimetr větší důvtip, rád se zase zapojím :)
            • jakou otázku (y)nteligente? Ptal ses na kultovky! Napsal jsem ti jich snad dost, ne? Pak si uvrhl svůj mozek k (y)nteligetním věcem jako psaní při hraní, grafické stránce. Na to ti nemíním odpovídat. To je pod moji úroveň.
            • Jasně že nejsem, mě bohatě stačí být jednou chytrej.
              Mimochodem,
              jak mám asi poznat, že se přepsal, když "X" je na klávesnici kua úplně jinde, než G a slovo AGE opravdu něco znamená ve stejném jazyce jako slovo AXE mnou míněné?

              Jinak, pořád se motáme v kruhu. Já jsem uznal, že jsem se spletl a uznávám to i teď - čumím, že je golden axe na konzole, dostal jsi mě..

              Nicméně ani tvá prudká inteligence ti neumožnila mi odpovědět na jedinou mojí otázku/argument, to je docela pešek *6*
            • Porad to nic nemeni na tom, ze srovnavat konzole a pc je jako srovnavat topinkovac s plne vybavenou kuchynskou linkou.
        • Kingdom Hearts II jsem zapomněl, to je taky kultovka, Vakyria Chronicles taky, Dragon Quest etc...
    • prečo PC, vždyť Witcher, F4 i GTA V vyšlo na všechny platformy
      • Pochybuji, že konzolisti hlasují přes dva roky starý titul, který byl navíc remasterovaný i loni na novou generaci konzolí.
        • edit: remasterovaný byl samozřejmě předloni, už je rok 16 :)
          • To nevysvětluje ten F4 a W3, pro kterej určitě konzolátka hlasovala až se jim od prstů prášilo

            No a GTA stejně potřebuje zvláštní kategorii, protože ho překoná až Gta 6 a do tý doby vyhraje všechno všude *1*
            • Nobrain řīkám o hrách ne o lidech a lowzole řikaj všichni, to že máš doma konzoli neznamená, že by sis z ní nemohl dělat srandu, právě naopak jsi privilegovaný asi jako když rabín řiká nevhodný vtipy o židech *1*
            • a těm tvým přátelům na konzoli taky říkáš lowzolisto, lowbraine nebo jak? Musíš být docela oblíbený, co??
            • Ne že bych zpochybňoval statistiky z lowzolisty.cz, ale z mých přátel co maj konzole hráli F4 snad všichni, dost z nich si to kupodivu pochvalovalo *7*
            • doporučuji navštívit konzolistu. cz tam jsou žebříčky, Fallout 4 moc úspěšný není. Smiř se s tím, že tady v Česku a obecně na netu vládnou PC trolící bez vkusu. Toho W3 bych ještě pochopil ale GTA a Fallout. LOL!
  • best game of all time is SOKOBAN PYCO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit