Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

    Elite: Dangerous - 3 projector setup

    Výpis všeho co ten chlapík najednou využívá se mi sem ani nevejde, ale pokud jste si připadali se svým HOTASem jako frajer, tak tenhle pán si musí připadat min. jako Han Solo *1*
    • Qwer
      A přitom za pár měsíců by mu stačil jen VR headset, ovladač a pohodlné křeslo.
      • Hanzales
        No hele, ja mam taky zalusk, ale az budou finance, spadne cena jak helmy, tak upgradu na rezervni vykon, mozna bude tou dobou i revize 2 tech VR setu, asi si jeste pockam. Ale priznam se ze mit penize nazbyt, tak do toho jdu taky tak za půl roku, až opadne ta cena pro nadšence už jenom kvůli asseto corsa, prcars a DCS.
        Ale, jak ma clovek uz kokpit kolem sebe, videl jsem i maniky s kokpitem A-10 a spoustou opravdovych funkcnich budiku, tak uz je lepsi se obehnat co nejvetsimi obrazovkami a vysledek je mozna i lepsi ;o)
        Kazdopadne myslim ze VR helma (idealne dalsi verze), sedacka na kuzelu s "pisty" (miniverze ForceDynamics) a poradny volant, to uz bude s troskou benzinu a spalene gumy v misce opodal a vetrackem pred xichtem (idealne otacky podle rychlosti) docela kruta jizda!
    • alladjex
      To je epický ;]
      Vtipný jsou ty zahnutý lasery. Na prohnutém promítacím plátně by měl ještě zapracovat ;]
      • Hanzales
        To je spis tim, ze kamera je nad horizontalnim stredem tech platen.
        Idealni je mit pri tripplescreen hlavu v urovni tech obrazovek, kdyz das hlavu niz, bude se ti to sibovat taky :)
        V praxi si sednes, nastavis vysku, pak spravny uhel, pak to zkalibrujes a obraz ti navazuje jak urovni, tak uhlem. Ale jak pak sednes jinak, nebo se posunes dozadu, samozrejme se ti to rozsype a to byva pak problem pri nataceni, leda by jsi mel go pro primo mezi ocima :)
        Edit: Patent idea, bych udelal maly zrcatkovy periskop a uchyt na hlavu a natacelo by to fakt presne co vidi pri hrani ten hrac (idealni prave na nataceni tehle i zavodnich simu) :)
        Edit2: pri delsim zamysleni by ta optika asi nebyla jednoducha :D
  • Tilwaen

    Slevy na uPlay

    Zkoušeli jste někdo koupit něco z toho uPlay výprodeje, na který zde Veskoslav upozornil? Na webových stránkách mají jednu položku za 12 €, v košíku se to změní na 16 € a na uPlay je to pro změnu za 15 €. Přemýšlím, že když ještě budu chvíli klikat na různé věci a pokud jejich RNG dá, třeba mi to nakonec dají zadarmo, ale radši se nejdřív optám tady, jestli s tím někdo máte zkušenost.
    • Morraw
      A máš vybranou správnou platformu? Cena se mění podle ní.
      • Tilwaen
        Asi i podle něčeho jiného, protože žádnou platformu, kde by to stálo 12 €, nevidím.
        • Morraw
          Tak asi jejich chyba. Vidím, že stejný problém je u Unity.
  • Eso_Rimmer

    dotaz

    Mám rád první dva díly Assassína. K pirátům ani mořeplavbě nemám žádný vztah, má pro mě cenu hrát AC Black Flag?
    • Lukyz
      Mě třebas bavil víc AC: Rogue, kde byly všechny prvky z BF, navíc i velká města a odehrávalo se to na severu, což mi bylo bližší než přesluněný Karibik. Každopádně prvním dvou dílům se nejvíce přiblížilo asi Unity.
      • Rogue je hra tak za 150korun, 6 hodin kampan (nudna) a zbytek genericke a jeste nudnejsi.
        • Lukyz
          Teď jsi právě popsal všechny AC (snad kromě dvojky), jen jsem napsal, že mě Rogue bavil víc jak BF *3*
          • Lukass
            Tak jediny Ac ktery sem dohral je prave dvojka :-)
    • Morraw
      Ne. Pirátění a mořeplavba je v BF hlavní náplň. Byť z tohoto pohledu je to skvělá hra.
  • Veskoslav

    Magicka Mayhem: The Card Game of Elements, Spells & MAYHEM!

    https://www.kickstarter.com/projects/1834911866/magicka-mayhem-the-card-game-of-elements-spells-an
  • Veskoslav

    PC Gamer Division

    Tak ten se vyloženě "vyřádil" na Division. Dal to člověku, co za rok 2015 považuje nejlepší hru Cibela. Navíc jde vidět, že ten člověk to ani nedohrál, netuší, že craftingem se dají získat ty nejlepší věci ve hře a co je nejlepší, stěžuje si, že je Division moc RPG, rozhodně doporučuji přečíst:) Rád si přečtu zajímavou kritiku a recenzi, ale tohle je solidní dávka drog zapité sklenkou vodky velikostí ne podobné dvoulitrové kole.
  • MickeyMutant

    CD Projekt RED chce být jedním ze tří nejlepších videoherních vývojářských studií na světě.

    CD Projektu se daří nad očekávání a nechystá jen Cyberpunk 2077

    To je text Adama Homoly z 11. března (obsahuje odkazovaný dokument plus další podrobnosti). Zkus se, bleskaři, někdy mrknout na Games.cz. Občas jsou tam bezva články.
    • braveman
      Přímo v článku se však Adam o tomto nezmínil. Od 11. března jsem průměrně denně napsal 20 bleskovek, nebylo tedy pro některé zprávy mnoho prostoru a jelikož informačně "nehořely", ale zdály se zajímavé, nechal jsem je na méně úrodnou chvilku.
  • Morraw

    Far Cry Primal

    100%. 29h. Základní koncept nastavený FC3 stále baví. Zatímco FC4 byla čistá kopírka, a strávil jsem v ní jen hlavní kampaň, Primal roubuje základní mechaniky na podstatně odlišnější hru. Herně je to sice pořád FC, ale pravěké téma je značně neokoukané a Ubi tady zase předvedl, že se silným tématem pracovat umí.
    +Atmosféra - pro mě osobně největší přednost hry. Opravdu jsem se dokázal vžít do role pravěkého člověka a jeho primitivní a brutální cesty za přežitím, ale také do doby, kdy tito lidé byli spjatí s přírodou více než kdy budeme my. K atmosféře přispívá několik věcí jako vlastní jazyk, výborný dabing, vedlejší postavy a svým způsobem i primitivní příběh.
    +Krajina, prostředí - kolik her může říct, že se odehrává v mezolitu ? Když překonáte odpor k již už dosluhujícímu enginu (ale třeba nic překonávat nemusíte), tak se vám otevře krásná, divoká a nespoutaná krajina, kde je zásah člověka vidět jen minimálně. Celková audiovizuální prezentace je skvělá, když tím nemyslím kvalitu textur. Barevně teplý nádech hry mi sedl perfektně a zima je mrazivá a krutá.
    +Souboje - jsou rychlé a brutální. Jestli vás navíc baví ve hrách střílet z luku (TES) nebo nebo vrhat oštěpy, tak si souboje rychle oblíbíte. Samotné souboje jsou všudypřítomné a mnohdy se zvrhnou v menší bitvy typu vy + spojenci + nepřátelský kmen + zvířata.
    +Ochočování zvířat a ježdění na nich - mít vlastního šavlozubého tygra a pomalu se s ním plížit k nepřátelskému táboru je věc, která se prostě musí zažít. Zvířata jsou skvělá a hned jsem si jejich přítomnost oblíbil už od prvního ochočeného vlka.
    +Možnost vypnout animace sběru a plná úprava UI - když si vypnete všelijaké ukazatele a označování, tak to přidá hře jak na hratelnosti, tak atmosféře.
    +Vylepšování, vedlější obsah - vesnice, vedlejší postavy, skilly, crafting. Je toho spousta a má to konečně smysl oproti předchozím dílům. Suroviny k výrobě zbraní budete sbírat defacto po celou dobu hry. Vedlejších misí je také dost a je tam vidět i jistá variabilita, byť se zadání opakují. Součástí jsou i různé náhodné události, kdy je třeba ochránit lidi z vašeho kmene, kteří se k vám potom přidají.
    -Recyklace - Grafika, UI, některé skilly. Oproti FC3 vs FC4 je to mnohem větší rozdíl.
    Samozřejmě survival prvky, crafting, souboje všechno by mohlo být vymazlenější a komplexnější, ale nebyla by to už jiná hra? Primal prostě nabízí instantní akční zábavu a silné a neokoukané téma (oproti FC3-4). Už teď se těším co vymyslí příště a rád bych, aby zůstali u tohoto stylu. Takže třeba Mayové nebo i středověk. Hlavně né další střílečku.
  • PS VR

    Říjen,cena necelých 11 000 kč
    • http://techcrunch.com/2016/03/15/star-wars-battlefront-is-coming-exclusively-to-playstation-vr/
  • Tilwaen

    CryEngine bundle

    Pokud se někdo hrami zabýváte i z té "druhé strany", pak by vás mohl potěšit nový bundle plný CryEngine assetů.
  • Tilwaen

    Stream KCD od Warhorse

    V 20:30 budou Warhorse na Twitchi streamovat betu Kingdom Come: Deliverance.
    • Dík, kus jsem ještě chytil.
    • Lukass
      Neblazni, je Liga Mistru.
    • ucho
      takhle brzy ráno ještě spím
      • Tilwaen
        Ha, moje chyba, díky za upozornění. Má to být samozřejmě navečer; upravím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit