Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xH4wK
    Zaujimavost: Hru robili len 2ja ludia
    Akurat dnes to idem po praci zahrat, som zvedavy.. popritom este Bloodborne datadisk.. to vsetko skrati cakanie na DS3 :)
  • je to ovela lahsie ako DS
  • MickeyMutant
    Může mi někdo vysvětlit, proč se trailer tady tak děsně cuká? Když si ho pustím na youtube, tak jede krásně plynule, tady to odhaduju na nějakých 10 až 20 FPS, ať už zapnu flash nebo html5. Je to tím přehrávačem?
    • Sr_Lobo
      Tak bud sem slepej, anebo u me je to v pohode.
      • MickeyMutant
        Dělaj mi to asi všechna videa tady, schválně jsem jich teď pár zkoušel. V html5 je to o chlup lepší než ve flashi, ale přes ca 20 snímků se stejně nedostanu. Když stejná videa pustím na youtube nebo i jinde, tak běží v pohodě. Jediné, co tady běží plynule jsou videoreklamy před videem. Tipuju to na přehrávač, ale rád bych slyšel názor někoho z Tiscali.

        Pokud si toho tady nikdo z redakce nevšimne, kopíruju do servisní sekce, ať mají nějakej feedback, že.
        • ales.smutny
          Můžeš to prosím hodit do Připomínek a bugů i s údajem o prohlížeči? Díky.

          Nicméně já ta videa přehrávám každodenně na třech různých počítačích, ve dvou prohlížečích a tabletu a fakt mi to nic nedělá. Což samozřejmě neznamená, že nějaká konfigurace nedělá problémy, tak ať to případně vychytáme.
          • MickeyMutant
            Máš to tam. Testoval jsem na všem a přes všechny možné prohlížeče. Zkusils jedno a to samé video pustit na vašich stránkách, vzápětí na youtube a bezprostředně to porovnat? Napadla mě kacířská myšlenka, že sis na to cukání každodenním sledováním prostě zvykl.
    • DekkerDave
      Kvůli tomu si trailery už dávno vyhledávám na YT a odsud je vůbec nepřehrávám. Opravdu by asi byl problém tady používat klasickej YT embed, jako to dělá každej jinej normální web.
  • obyčejná 2D plošinovka, jakých bylo v 80. letech a počátkem devadesátých všude plno. A všechny byly hodně obtížné. Stačí na MAME emulátoru zahrát Ghosts 'n Goblins, R-Type, nebo na SNES emulátoru Super Star Wars atd.

    A tyto hry (2D plošinovky) jsou skutečným kořenem Dark Souls, odtud vychází. Stejně jako tam jsou tu check pointy (ohniště), a jakmile člověk zemře, tak se objeví u check pointu a hraje dál. Je to obtížné a je to postavené na tom naučit se pohyby nepřátel a naučit se techniku.
    • Ono je těch kořenů víc. Třeba Severance, Die by the Sword a vlastně i samotný King's Field je velmi nápadně podobný Ultimě Underworld...
    • Vogon
      Tak to jsi asi nikdy tyto hry nehrál, protože s Dark Souls a zrovna tak s Salt and Sanctuarynemají vážně nic společného. Dark Souls vychází z japonské rpg série King's Field, taktéž vyvíjené Fromsoftware, a mísí její prvky s pravidly game designu(Postupu se říká Design by Subtraction, vývpjáří odebírají ze hry všechny prvky, které neslouží naraci hry) Fumita Uedy, Miyazaki doslova řekl, že nebýt Ica tak by se o hry nikdy nezajímal.
      Pokud už si chtěl srovnávat Dark Souls s plošinovkou, tak si měl zmínit Metroid Prime a ostatní Metroidvanie, ale i tam jsou spojitosti mlhavé a hry se řídí odlišnými designovými pravidly.
      • v 80. letech jsem vyrůstal a pamatuju kolotočářské maringotky s arkádovýma automatama. Rodiče nám tehdy nechtěli dávat peníze, takže jsme u těch automatů postávali a pozorovali starší hráče. R-Type jsem hrál později na ZX Spectru, stejně jako další plošinovky. A, skutečně mi tyto hry připomínají Dark Souls - zmíněné check pointy, nutnost naučit se pohyby nepřátel. Super Metroid nebo Metroid prime patří do stejné kategorie. Neříkám že jsou to stejné hry, jen že tam vidím kořeny Dark Souls a svým systémem mi DS tyto hry připomíná. DS obsahuje navíc nějaké (rudimentární) RPG prvky.
    • http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-13-retrospective-kings-field-article

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit