Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky

Zaměstnanci DICE se opřeli do Activisionu kvůli grafice traileru ke hře Call of Duty: Infinite Warfare, který navíc neukázal ani záběry ze hry.

Neříkám že CoD mají překrásnou grafiku ani že jsem zastáncem série, ale grafika není všechno.
    • Není no... u her, který jsou od nezávislých vývojářů / studií, ale ne u hry od velkýho vydavatele, známých vývojářů a navíc s tak obrovským rozpočtem. *7*
      • JJ tam už i mimo COD jde přeci všem hlavně o scripty ;)
  • Veskoslav

Den Star Wars na GoGu:)

https://www.gog.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=MayFourth_EN
    • Qwer

Den Star Wars na GoGu:)

Happy Star Wars™ Week!

Den ty angličtináři? Ty by jsi asi taky bleskovky dělat nemohl.
      • PreidaQ
        Naopak - k bleskovkám by s tímhle měl naprosto ideální kvalifikaci.
      • Veskoslav
        4. května je den Star Wars. Nic nemění na tom, že nabídka je na týden, ale byla představena ke dni Star Wars a to je pouze dneska. Takže sbohem a šáteček. Já jsem nepsal o názvu akce či délce trvání, ale to by jsi musel použít mozek.
  • Morraw

Video: Prvních 10 minut v psychologickém hororu Neverending Nightmares.

Parádní hra, jak vizuálem, tak atmosférou. Doporučuji, ikdyž to je jen taková jednohubka.
  • ringmancz

May the 4th be with you

slevy na steamu a GOGu na SW hry, na GOGu navíc vyšlo Shadows of the Empire a od 8 večer bude na Originu 4hodinový trial Battlefrontu
    • SalemCZ
      na Steamu zas zrušily kupování jenom části bundlu? když zbytek už máš
      • Kozy
        To záleží na prodejci, ne na steamu.
        • SalemCZ
          tak Disney to asi nechce
          • jakubc
            Sorry, vyjadřoval jsem se ke GoGu, ten Steam jsem přehlédnul:
            Já jsem teda neodolal a chtěl jsem 3 hry z toho bundlu KOTORy + Empire at War, ale Empire byl za 17, když jsem oddělal ostatní hry. Stačilo ale přidat další, aby byly dohromady aspoň 4 hry a už cena Empiru klesla na 4 Ečka, tak jsem nakonec vzal ještě Jedi Knighty a měl 5 her za 13E...
  • Veskoslav

Overwatch

Kdo zapomněl a má přeobjednané, tak již dneska je funkční beta. Hra jede naprosto plynule v 60 fps a je jedno, co se ve hře děje při maximálním nastavení EPIC a se vším zapnuté. Jak jsem svištěl Battleborn a ten mě přestal po dvou hodinách bavit (nevím proč, přitom ten humor, co tam je, tak se mi líbí, systém hrdinů je taktéž zajímavý a docela dobře udělaný), tak tady jsem to po 4 hodinách vypnul a 100% zítra zase zapnu.
  • DoW3

beriem spat, uz je to na hlavnej stranke
  • jindra.veliky
    Jak v Cities Skylines zvysim spokojenost lidi v komercnich zonach? *4*
    • Dostatek všech úrovní vzdělání, dobrý zásobování a dostatek zákazníků
    • rekl bych že asi tak že uspokojis jejich potreby. mne ta hra prestala bavit po chvilce, ale klidne sem pak hod nejake screeny toho co jsi postavil *3*
  • Podle Facebooku Relic Entertainment se na zítra chystá oznámení související se sérií Dawn of War z universa Warhammer 40,000. Že by třetí díl?

Relic chce oznámit, že brzy zkur*í další sérii, jak to provedl s Company of Heroes.
  • MickeyMutant

Jack Twitter

Jack1947: Podívej, ten twitterový účet je dobrý nápad. Mohl bys psát o tom, co zrovna hraješ, jak to na tebe působí, v krátkých větách stírat různé nepravosti herních firem, podělit se o trable s hardwarem a softwarem, co tě zrovna neposlouchá, sem tam utrousit třeba i malou glosu z politiky, když tě něco naštve a koneckonců možná i poodhalit něco ze svého každodenního života. Měl bys to přehledně seřazené podle data a nezapadlo by to nenávratně v čase jako v místních diskuzích.

Sem bys mohl v případě, že se to týká tématu konkrétní diskuze a článku (není podmínkou) odkazovat svoje názory, postřehy a myšlenky. Nemusí to být nic světoborného, stačí každý den něco drobného utrousit, ono se to časem vytříbí a ty nejzajímavější kousky si cestu ke čtenáři nakonec najdou.

Vytvořit účet na Twitteru je jednoduché, to zvládne i malé dítě. Tady vyplníš jméno, mail nebo telefon a vymyslíš nějaké heslo. Odklikneš "Sign up" a pak už jen počkáš, až ti přijde mailem nebo na mobil (podle zvolené možnosti) kód, který opíšeš do nového chlívečku. Zbývá vyplnit přezdívku (Jack1947 nebo třeba nějakou od Tilwaen), zkontrolovat pro jistotu všechny údaje a potvrdit "Create my account". A je to. Když narazíš na nějaký problém, tak ti tady v diskuzi určitě někdo rád pomůže, neboj.

Twitter je, Jacku, supr. Už i politici si přes něj nadávaj, tak proč by měl zůstávat stranou ostřílený hráč jako ty, no ne?
    • kennyB
      Pravda, tohle není vtipný. Už jsem pomalu zapomínal, proč už sem nechodím tak často a ty jsi mi to zase připomenul...
      • MickeyMutant
        Důvod, že sem nechodíš tak často, je ten, že Dark Souls hry vychází jen zhruba jednou za dva roky. Nechápu, proč tuhle frekvenci spojuješ s vtipností diskuze.
        • kennyB
          Sakra, další uber vtip. Ty jedeš, Mickey...
        • Femto
          Mně to vtipné tedy taky nepřijde. Spíše je to trapné, ale třeba prostě nechápu tvůj geniální smysl pro vtip. Stejně si ale myslím, že si jenom zvyšuješ ego na Jackovi, což mi přijde takové laciné...
    • Chim
      Jacku, ten člověk má pravdu.
    • Tilwaen
      No pozor, Jack už profil má, jen pod takovým nickem, kde by ho málokdo hledal. Asi proto ho sleduje zatím tak málo lidí. Teď máte příležitost to napravit, je to pro dobrou věc. (Edit: zato ti, co ho sledují, občas stojí za to. Kdo by to byl do našeho Jacka řekl?)

On tvrdí, že neví, co má psát, ale přitom jakoukoliv větu by napsal, hned by s ní slavil úspěch. Tohle médium prostě na Jacka trpělivě čeká.
      • MidnighT91
        The Heirs - Alright Goodnight Jacku to je jedna z nejteplejších věcí co jsem kdy viděl...
      • Lukyz
        Mě tahle vaše akce #JackNaTwitter přijde jako když dáte děcku krabičku zápalek a vyšlete ho hrát si do stohu, na druhou stranu, pokud bude miň oxidovat tady, tak ať klidně Twitter lehne popelem *1*
        • C-BEAM
          to o co se ohledne Jacka snažíte je příliš potupné, kruté a bezcitné ... takový strašlivý konec si Twitter nezaslouží.
        • Veskoslav
          Krabičku? Já mu klidně dám na cestu cisternu a zapálenou louč.
  • Obrazem: Takhle by mohlo vypadat Alien Isolation v Unreal Engine 4.

Alien Isolation vypadá už v základu skvěle, to nemá moc význam. Kdyby to nebylo v tom článku, řekl bych, že jsou to screeny z původní hry.
    • C-BEAM
      Isolation je na úplně jiné úrovni co se týče kvality designu i celkového technického provedení, sladění modelů, shaderů, textur.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit