Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

    Phil Spencer (šéf Microsoftu) pogratuloval Naughty Dog a Sony Interactive Entertainment za úžasnou práci odvedenou na Uncharted 4.

    Ale už mě s tím začíná štvát :-)
  • Draken69CZ

    Forza 6 Apex

    Šlo to někomu stáhnout mě to pořád hází chybu.
    • ringmancz
      šlo v pohodě, akorát mi to nešlo spustit bez beta ovladačů

      Veskoslav: Store je úplně v pohodě. A neřekl bych že to je F2P srandička. Prezentaci to má úžasnou, vypadá to suprově a je to ideální styl závodů pro mě. Zatím beta, tak uvidíme, jak na tom bude obsah časem.
    • Veskoslav
      Jelikož to jede přes ten jejich hloupý obchod a služby blbější jak Windows for games, tak to nebudu ani zkoušet. Stejně to skončí tak, že se na to většina vykašle. TR od nich jede hůř než ten ze Steamu, QB nedopadl zrovna nejlépe a F2P srandiček je plný net.
    • Ano, vcera bez problemu, odehrany asi 4 zavody a hru hodnotim kladne( na vyssi obtiznost) jen ten store je divne, nelze urcit cil instalace( pouze pro vsechny instalace ze storu) a neprisel jsem na to jak si dat zastupce na plochu :D
  • Jack1947

    Call of Duty: Modern Warfare Remastered bude mít dedikované servery.

    Aspon něco no... i když to neospravedlnuje že to bude stále jen bonus k IW... ugh.
    • ZvacA
      Jako vol*e, kdyby to nebyl bonus k IW, tak jsem zase nabliješ něco o tom, že to neospravedlňuje to, že je to remaster za těžký prachy a že to není bonus třeba k IW, takže vůbec netuším co si tím celým ospravedlňováním chtěl vlastně sdělit.
      • Veskoslav
        Až ten problém vyřešíš, tak myslím, že bůh ukončí tento vesmír pro testování Jackovin.
  • Video: 4 sekundy dlouhý teaser trailer ke hře Battlefield 5.

    Tak jo, už teď mi je jasné že tohle bude lepší než CoD IW, hudba lepší a i grafika, nehledě na to že se jedná jen o showcase Frostbite 3 enignu a není to obsažené ve hře, ale furt..DICE má větší důvěru
    • Jack1947
      Takže to nebude skutečný Battlefield 4,0 ?
      • tak jestli půjde o druhou světovou, čemuž napovídá stín něčeho co se vznáší nad hlavním hrdinou, plus jeho takové standartní vojenské oblečení, tak jako to spíš bude BF 5, nežli BF 4.5. Jo a DICE udělal pokrok v grafice od dob BF 4, se koukni na krásu Battlefrontu. Bylo by blbé to neobsáhnout do nového BF. Navíc když mají koule na to si otevřít hubu na COD vývojáře s jejich grafikou z roku 2010, tak není co řešit *1*
        • Osobne bych nerekl, ze by s vizualnim spracovanim mela serie BF problem. I takovy BF3 porad vypada pekne. Tady spise zalezi do jakeho obdobi hru umisti a hlavne jak se jim povede zpracovat mapy. Protoze od dob prave BF3 byli mapy docela nic moc.

          E: Kazdopadne tady je odpocet pro dnesni odhaleni co to vlastne nakonec bude:

          http://www.battlefield.com/event
        • Tilwaen
          Třeba to bude alternativní realita a nad hlavou mu stíní Kirov.
          • německé bojové vzducholodě, proč ne :D a Rusové tam určo taky budou spíš jako zápojáci, a povede je komunistický Putin, a Amerika s hlavním vojákem Obamou mu půjde nakopat řiť, protože se spolčí s Merklovou. A poprvé v tom ději bude pořádný plot-twist, Merklová zjistí, že lidi, které měla poslat do koncetračních táborů, ale místo toho jim nadržovala jak Áríjské rase, se vzpouří a vytvoří namísto Německa Islámský stát a tím se odhalý skutečný nepřítel, proti kterému se budou muset Rusáci s Amíci spojit. Hlavního záporáka si zahraje Mohammed z Mekky a nakonec zjistíme, že to vše myslel dobře, a Amerika budou hlavní záporáci, co si hrajou na hrdiny, a z Obamy bude v BF 6 satanáš, co nechá islámisty dobít i tu Ameriku. A Evropská Husova česká legie nakonec zničí jak Ameriku a tak Islámisty, z Merklové nic nezbyde a s Putinem si pak půjde Zeman vítězoslavně poblahopřát na kávu.
          • Lukyz
            To by bylo super! *1*
            • Tilwaen
              Tak se nám to určitě splní. Jestli prvním modem na Battlefield 1 nebude právě zeppelin předělaný na Kirov, tak je něco se světem hrozně v nepořádku.
  • Veskoslav

    Overwatch

    Tak po 10 hodinách hraní říkám, že prostě tahle hra je pecka. Battleborn mě nechytl systémem MOBA her na levelování postav a uzavřenými mapami, kde byly jasně dané cesty. Mnozí Overwatch přirovnají k Team Fortress 2. Osobně s tím nesouhlasím. Je tam pár podobností, ale tím to končí. Celý systém unikátních hrdinů je v Overwatch lépe vyřešen. Každá skupina support/tank/útočník má své specifikace a vybíráte s unikátních jednotek, které se naprosto herně od sebe liší.

    Druhá věc, co mnohé odradí je to, že to není F2P model. Díky bohu, že to není F2P model. 40 euro za hru se možná zdá moc, ale doporučuji vyzkoušet Betu, ta mnohé napoví. TF2 byl také několik let placený a v současné době mě díky "kloboukování a komunitě" přestal bavit. Spíše než Beta je to demo, kdy si osaháte většinu map, omezený počet módů (jsou dva, jeden "kopírka" z TF2) a všechny hrdiny. Obával jsem se, že mapy 5 vs 5 nebo 6 vs 6 budou moc velké a člověk se bude hledat, ale není tomu tak. Jestli se dokážete "schovat" na 30 sekund někde zašitý, tak to už máte štěstí.

    Balanc hrdinů je podle mě ideální. Někteří už nadávají, že někteří jsou OP, ale zjistíte, že na každého hrdinu platí jiný hrdina. A výhodou oproti Battleborn je to, že hrdinu lze měnit během hraní, stejně jako u TF2. Většina her netrvá déle než 20 minut a to jsou vyjímky, kdy bojujete o pozice s nepřítelem přes časový limit a ani jedna strana nemůže vyhrát. Většinu zápasů odehrajete do 10-15 minut.

    Odemykatelné věci. Jediných 5 skinů nelze odemknout jinak než koupení speciální edice. Ta je o 20 euro dražší. Za každý level získáte bednu, na levelech 10,20,30,40 a 50 máte jistotu fialové věci. Z bedny padají skiny (celkově mám skiny za 3*75+3*1000+3*250, kdy je lze nakoupit za měnu), hlasy pro postavy (25), vítězné pózy (50), při hráč kola opět speciální pohyb a peníze. Virtuální měna. Minimum je 10, maximum 250, co můžete získat z jedné možnosti. Každá bedna pak obsahuje 4 možnosti. Nevím, jak to to s bednami pak a jestli to bude i jinak v plné hře, ale současný systém prakticky eliminuje "nutnost" kupovat skiny atd. za reálné peníze. Což bude jediná věc, za co se bude platit. Mapy, hrdinové či herní módy budou zdarma po dobu trvání.

    Beta trvá až do 9. 5 a za vyzkoušení nic nedáte:)
    Pár obrázku: http://imgur.com/a/zyyI6
    • Jo, je to fajn, fajnový. Vytuhnul jsem u toho skoro až do rána. S TF2 si to je naštěstí podobný opravdu dost. A já jsem za to rád, protože TF2 mě už po těch 9 letech omrzel a marně jsem vyhlížel podobně zábavného nástupce. I tak klobouk dolu, jak dlouho to vydrželo.

      Jediný rozdíl u Overwatch je v tom, že v mapách víc využívá vertikalitu levelů a že způsob jakým hraješ nění vázaný na vybavení, ale na postavu jako takovou. U TF2 jsi mohl změnit způsob hry s postavou pomocí vybavení, tady si místo toho vybereš postavu, která je taková už v základu. Oboje funguje stejně.

      Každopádně o tom začínám reálně uvažovat *15*
      • Veskoslav
        To mě nejvíc vadí u TF2, předměty, které mění vlastnosti postav.
        • Meow
          mně*
    • Jack1947
      Ale joo ve slevě se to dá... Možná k tomu i přibude do té doby nějaké to DLC ale betu zkusím to bezesporu.

      Battleborn jsem propásl ale to se mi ani moc nelíbilo, možná ještě uvídíme pokud z toho nesešlo jak se propasuje too Battlecry.

      Hehe na to jsem si ani nemusel přečíst tvůj 10 hodinový zážitek. O tom jak moc je to supr že to není F2p ukáže myslím až čas.
  • Veskoslav

    Total War: WARHAMMER

    Bude mít plnou podporu módů včetně Steam Works:)
  • alladjex

    XCOM save

    Zdravím. Nemáte prosím vás někdo save z nějaké pokročilé fáze v XCOM Enemy Unknown. Potřeboval bych si prinscreenout nějaké zbraně a ufouny, kvůli prototypu deskovky a hru mám sice rozehranou,a le naprosto nemám čas se dostat dál ... ;] Na netu nejsou obrázky v rozumné kvalitě. A savy jsem taky nenašel.
    • Inquisitor
      Já ti pošlu, jenom už nevim jak daleko jsem byl :)
    • alladjex
      jo dyztak na kokrhac atlas.cz
  • Thrustmaster představil "nový" hardware

    http://i.imgur.com/jrJaM5o.jpg
    • Ty pedaly vypadaji docela fajn ale bojim se ze budou drahy.
      • Coffin.Corner
        89 dolarů je slušná cena, třeba v porovnání s pedály od Saiteku, ale u nás to bude samozřejmě a bohužel dražší...
  • Lukyz

    Řecko bude soudit české vývojáře za špionáž.

    Tak 4 roky stará kauza bohužel nekončí, řecké úřady hrozí klukům z Bohemky odnětím svobody až na 20 let !?!
    Já opravdu nestačím žasnout, co všechno je dnes možný a kam se sakra poděl zdravý rozum *13*
    • Když bude nejhůř, tak koupíme Řecko za 1 euro a balíček bonbónů
  • OPenetrator

    Krádež Rockstar účtu

    Stalo se vám někomu, že se vám nešlo přihlásit na Social Club účet a poté jste zjistili, že máte v emailu ve spamu zprávy od R* ohledně změně emailu a hesla (samozřejmě v azbuce)? Jsem si jistý, že moje heslo nikdo neznal, takže je nejspíš problém v ochraně samotného R*. Mám nějakou šanci na návrat účtu, nebo ne?
    • Veskoslav
      Poslat originální fotku krabice+kódu na podporu. Ideální ještě mít účet nebo výpis z účtu.
      • OPenetrator
        Zatím jsem jim napsal o kráděži, uvidím co odepíšou. Krabici tu mám, manuál s kódem taky, akorát hru jsem předobjednával přes voucher už tak 2 roky zpátky. Co tak čtu, stalo se to hodně lidem a R* na to víceméně nereaguje.
        • Asi už to máš vyřešene, ale stejně...Tohle se mě stalo asi před měsícem, v sobotu v podvečer. Byl jsem naštvaný, měl jsem rozehrané GTA V a ta představa, že vše ztratím...no. Napsal jsem jim, že mě byl nejspíše ukradený účet. Nečekal jsem zázraky, ale do hodiny mě bylo odpovězeno, poslán odkaz na změnu hesla a tím se vše vyřešilo. Snad jsi dopadl podobně.
          • OPenetrator
            Prokousal jsem se azbukou a podařilo se mi obnovit email na původní (ten můj) a zároveň změnit heslo. Samozřejmě přátele jsem mel smazany, místo toho jsem tam mel nejaky rusky ksindly, nickname mi zůstal, jen na konci nebylo CZ ale RU (což je divný, protože mi nickname normálně změnit nesel) a postavu v GTA Online mam místo ranku 30 na 1131. Jsem rad, ze mi online nezabanovali. Jinak mail prisel odpoledne taky a zmenili mi nickname zpět na ten s koncovkou CZ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit