Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU

    NVIDIA GTX 1080 & 1070 Launch Event

    Naprostý monstrum.. https://youtu.be/-dvbtHmA4Gg?t=128
    • Jack1947
      To aby si případní zájemci i pořídily s novou grafikou i úplně novou skřín *7*
  • Veskoslav

    Duke Forces

    Duke jako Jedi? Není problém. Potřebujete jenom vlastnit kopii původního Duke Nukem 3D:)

    http://www.moddb.com/mods/duke-forces/downloads/duke-forces-10
  • ucho

    Beyond: Two Souls

    Tak právě po třech večerech dohráno na PS4, doporučuju. Po zdejší recenzi jsem se toho trochu bál, ale zbytečně. Pohodový interaktivní film. Když to srovnám s Walking Dead, tak prakticky ve všech ohledech lepší. A grafika na PS4 parádní.
    • Takže taky tři dny ....No a liší se posmrtný život od prožití života ? Přece jen jsem zvolil život a ten trvalý stihomam mi na konec rozhodně nesedl :(
    • PanS
      Pohodový interaktivní film? Děj téhle "hry" je hodně plytký i na poměry žánru, a to už je co říct.
      • ucho
        Mně ten děj přišel v pohodě. Téma zajímavé, zpracování dobré. Atmosféra fajn. Na oskara to nebylo, ale za mě spokojenost. Samozřejmě chápu, že někdo může být k ději kritičtější. Dle mého Cage odvedl slušnou práci.
        • Vogon
          Děj hlavně padá na postavách, které se často chovají divně(Po scéně kde Jodie a ten agent nejsou moc kamarádi nastupuje chronologicky scéna, kde už ho miluje. Apod.), a nechronologickém vyprávění, které hráči krásně ukazuje, že jeho volby nemají žádný vliv, což se dá ale u PS4 verze, myslím, vypnout.
          • ucho
            Tak ta možnost volby je taková klasická. Walking Dead na tom podle mě není lépe. Tam se maximálně rozhodovalo, kdo zemře, jinak taky jen kosmetické úpravy děje. Tady chápu, že tohle moc lépe udělat nejde, protože by prostě neukočírovali děj. U Beyond se mi líbilo to rozdělení na malé části, tedy jakési samostatné celky, kde se rozhodování dělo jen v rámci těch epizodek. A to rozhodování tam bylo slušné, tedy člověk nemusel vůbec objevit nějakou větev dané epizodky, popřípadě celé vyznění té epizody mohlo být různé. Prostě hráč se svým hraním stal spolutvůrcem příběhu, ale samozřejmě mu nebyla dána maximální svoboda.
            Já to hrál v původní podobě, tedy zpřeházené. U těch rozhodnutí týkajících se vztahů byl problém, že člověk vlastně rozhodoval o něčem, o čem neměl ucelený obraz. Nebylo to dokonalé, ale určitě mi to nijak nezkazilo herní zážitek. A ve finále si člověk o samotném závěru rozhodl sám.
            • Jack1947
              Ano o závěru si rozhodl sám, narozdíl od Walking dead kde je vše dáno a nemůžete ani umřít nebo spíš nesmíte aby se nenarušil děj a vy nehráli od checkpointu tedy to nesnese srovnání dvě odlišné hry.

              Beyond bylo leckde až moc přitažené za vlasy jinde odlehčené ale celej byl spíše zklamáním oproti parádně podanému příběhu Heavy rain který byl až bolestivě uvěřitelný.
      • Jack1947
        Na parádní Heavy Rain to samozřejmně nemá, hodně dá práce se ztotožnit s hlavní hrdinkou - nebo spíš je její osud který beztak nemůže zvrátit ukradený ale na (ne)interaktivní film to zase špatný není no.
  • Kozy

    Hra pro zvrhlíky

    http://venturebeat.com/2016/05/07/overwatch-pornhub-searches-jumped-817-during-the-shooters-open-beta/
  • Draken69CZ

    Battlefield rozšíření zdarma

    Na Origin, sekce On The House, je zdarma rozšíření pro Battlefield 4 a Hardline *3*
  • jakubc

    HTC Vive

    Právě jsem po několika hodinách dokázal odejít od HTC Vive, moc jsem se na to těšil, i když vývojářský Oculus mě dokázal rozhodit žaludek a hlavu na x hodin po pár minutách.

    Něco tak intuitivního, pohlcujícího a fascinujícího jsem ještě nezažil, stačí základní tutoriál a je vám jasné, že tohle uspěje. Ovladače a snímání pohybů, nepostřehnutelná latence a vysoká plynulost i dostatečné rozlišení obrazu vás opravdu přenesou do úplně jiného světa. Chaperon funguje bezvadně a člověk mu může věřit, prostě se ve vymezeném prostoru může pohybovat zcela svobodně. Díky interaktivitě prostředí a "jako v nevirtuální realitě" ovládání byl nakonec i ten nudně vypadající Job Simulator pecka. Jedinou chybu bych viděl v tom, že nejspíš nejde ruku skřípnout v sešívačce.

    Pak už jsem se ale vrhnul na Vanishing Realms, což je asi největší příslib pro budoucnost velkých her ve VR. V podstatě na stejném principu můžete udělat už dnes fascinující hru na styl Star Wars, ale už tohle je neskutečná pecka. V první skutečné místnosti jsem prostě nechápal, jak je něco takového vůbec možné... přitom grafika je přinejlepším krajně zjednodušená. Kromě soubojů a atmosféry, což jsou jasné klady kvůli ultrapřesnému pohybovému ovládání a virtuální realitě, se mi ale nejvíc líbil pohyb pomocí teleportace. Viděl jsem to už v jiné hře pro VR, ale trochu jsem se toho bál. Jenže to přešlo tak do krve, že si bez problémů dokážu představit i velmi dlouhou a rozlehlou hru s volným pohybem na těch 4 metrech čtverečních v obýváku. Samozřejmě, přidejte metr na každou stranu a zážitek bude ještě úplně někde jinde. Za mě fantastické, bez nevolnosti (po návratu do reality mám chvíli tendenci se pohybovat opatrněji, protože mi některé objekty připadají "průchozí", což na rozdíl od VR nejsou) a rozhodně doporučuju vyzkoušet.
  • Draken69CZ

    Battlefield 1 Official Reveal Trailer

    https://www.youtube.com/watch?v=c7nRTF2SowQ
    • karlman.hajsky
      Před pár dny jsem reagoval na výsměch zaměstnanců z DICE ohledně grafiky COD:IW tak, že grafika není všechno. Ale teď už ten výsměch zcela chápu.
    • Tilwaen
      Jak skvělé, že jsou jednotlivé díly profláklých herních sérií vždy logicky číslovány.

      Sarkasmus stranou, za zvolené období jsem fakt ráda, mezi tříáčkovými tituly je to stále terra incognita. Už se těším na zteč polní lopatkou *5*
  • zx_spektrum

    Battlefied 1

    *8*
  • reklama ms hokej - Uncharted 4

    Tak ta reklama v přestávkách hokeje mě bude asi celých 14 trhat uši: "Uncharted od Playstation" *1* Ja vím, že to je mířeno na strejdu, co si to půjde případně koupit, aniž by o tom vědel více. A tomu to je samozřejmě jedno, ale je to hrůza.
    • MikeR
      Rozkaz zněl jasně, komerční přestávka se musí vejít do třiceti sekund. Nebyl čas vysvětlovat, kdo je kdo. *1*
    • Draken69CZ
      Myslím že na modrou tekutinu vycházející z žen nemá nic.
  • Veskoslav

    WW1 setting for next Battlefield?

    http://imgur.com/AznrUzq
    • Draken69CZ
      Určitě tam bude cestování v čase, alternativní minulost/přítomnost/budoucnost mix Singularity a Wolfenstein se zombie.
      • Veskoslav
        Proč ne:) Uvidím, co z toho vyleze:)
        • Draken69CZ
          Ale byla by to pěkná změna kdyby to vzali trochu vážněji bez těch hollywoodských chujovin, jsem zvědavej za jak dlouho zas někdo udělá aféru že černoch *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit