Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

    AMD oznámilo grafickou kartu AMD Radeon RX480, která vyjde 29. června s cenovkou 199$.

    Dragging previously high-end performance down to an affordable $200 price point will let AMD dominate for the crucial mainstream graphics market until Nvidia releases a GTX 1060.

    Let’s say it again, because it’s borderline mind-boggling: The first Polaris-based Radeon graphics card will cost only $200, and it will deliver roughly GTX 980-level performance according to AMD. That’s crazy. AMD will sell Radeon RX 480s by the boatload at least until a GTX 1060 appears—and maybe even after.

    Still, the combination of those two next-generation graphics cards’ (RX 480, GTX 1070) entering the market basically renders every Radeon R300 and Fury card over $150 utterly irrelevant. There is zero reason to buy any Radeon graphics card but the new one for gaming right now... Everything else in the Radeon lineup is simply too high-priced compared to either the new Radeon or the GTX 1070.

    The same can be said about everything Nvidia sells in the low- to mid-range: There’s zero reason to buy a GTX 950 or 960 right now with the $200 Radeon looming.


    - PCWorld.com
    • MickeyMutant
      Tohle tedy znamená jasné doporučení do konce června (29. 6.) nekupovat nic ze střední třídy, ať už se jedná o Nvidii nebo AMD. Smysl bude mít z vyšší pouze Nvidia (GTX 1070, GTX 1080) pro ty, co jsou ochotni si připlatit, a ze střední RX 480 pro ty, hledající nejlepší poměr cena / výkon. Než vyjde GTX 1060 třeba za podobnou cenu jako RX 480.
      • Ceny staré generace karet poletí dolů jak Jackovo IQ. Ale když koukám na naše obchody, jak mají narvaný sklady GTX 960tek, tak ji mi jich až líto. (kecám, není) *5*
  • Veskoslav
    Battleborn za 30 éček na Humble. To musí být solidní prodejní propadák, když měsíc po vydání je už 40% sleva.
    • Hrál jsem betu a oproti Borderlands mi přišel single player hrozně nezáživný. Multiplayer pro mě není dostatečný lákadlo abych do toho investoval víc jak 10 éček.
    • Ono to nebylo free to play ? :D
      • Jack1947
        Ne právě že po vzoru Overwatche ne jenže to moc nezmákli jak chtěli narvat do FPS regulérní MOBU a doufat že to pojede je mi záhadou *7*
        • Veskoslav
          Až na to, že tohle je to poslední, co by tam nefungovalo......Ale chápu, opět další hra, co jsi nehrál a meleš z cesty.
          • Veskoslav
            Overwatch a Battleborn jsou žánrově odlišné hry. Chápu, že pro tebe hrdinové a schopnosti, tak je to to samé.... *7*
            • Jack1947
              Proč si vymejšlíš nebo se snažíš vrážet každému do chřtánu tvé řeči ? Já jenom píšu že

              https://www.mweb.co.za/games/view/tabid/4210/Article/25824/Which-of-2016s-online-FPSMOBA-infused-games-excite-gamers-the-most.aspx

              http://supforums.com/thread/337254935/video-games/for-whatever-reason-arena-like-moba-infused-hero.html

              No ááno pokud to bereš takhle tak TF2 mělo mnohem blíže k Overwatch tedy (Moba infused) než které koli jiné hře a ano je to tím pádem více MOBA. I když bez minionů a jinejch srandiček.
            • Veskoslav
              No opět jsi dokázal, že netušíš, která bije. Nebo chceš říct, že Team Fortress 2 je FPS MOBA?
            • Jack1947
              Jedno je FPS MOBA (at máš radost)

              Druhé je arénová střílečka jedno se chtělo zabavit kampaní ( to nevyšlo) druhé je čistě MP. Co tam máš dál co nechápu ? Obě ty hry se jmenují MOBA FPS infused nebo tak nějak. ( neboli nový žánr her).
          • Jack1947
            Takže podle tebe, to je hra co jsem nehrál takže nevím o co jde nebo co ? Battleborn byla od začátku blbost která se jen snažilsa vést na vlně, kterou vyšlápl Overwatch to samé bude nejspíše i Lawbreakers které už ted je postavené na hlavu nicméně jsem zvědav na betu.

            Battleborn jsem viděl ve videu a vypadalo to dost blbě na to abych to nechtěl hrát, minimálně zkusit ale jen ze zvědavosti.
    • Draken69CZ
      Njn holt se to neveze na slavném jméně.
      • Veskoslav
        Jasně. Overwatch se prodává a hraje jenom proto, že je to Overwatch od Blizzardu a není to kvalitní hra. Raději jdi sockovat klíče, které pak budeš "rozdávat".
        • Ne, overwatch se prodava protoze 10 mega lidi z obrazku poznalo ze jde o velmi kvalitni hru, tak si ji hned bezeli koupit. Trolle. *15*
          • Jack1947
            Aha, oni nehráli betu chudáččci *9* *7*
        • Proč hned tak agresivně?
          Nebýt to od Blizzardu, tak jsou prodeje minimálně poliviční.
          Neříkám, že to není kvalitní hra, nehrál jsem jí, ale myslet si, že za ten úspěch může jenom kvalita je hodně naivní.
          • Veskoslav
            Tak kvalita jistě není zárukou. Ale za Battleborn stojí neméně slavné studio a neméně slavní tvůrci a přesto to pomohlo pouze k nějakým 150 000 prodaných kusů. A to je naprosto šílený propadák.
            • SalemCZ
              se Seigem bych to radši moc neporovnával, typuji že v Battlebornu jde udělat alespon párty hra, po víc jak půl roku po vydání
            • Veskoslav
              Uncharted? Srovnatelná reklama. Mnohdy nasadila i agresivnější (a nemyslím tím reklamu na Tiscali). Neříkám, že nebyla a byla, masivní. Ale kdyby Battleborn byl lepší hrou, tak má i lepší prodeje. Osobně jsem se na ni dost těšil. Ale málokdy se mi stane, že mě hra prostě přestane bavit. Nejhorší bylo, že jsem si nemohl vyzkoušet další hrdiny, protože jsem neměl level:) To byl jeden z důvodů, kdy hru koupím za nějakých 15-20 euro, protože ať se to nezdá, tak gameplay me bavil a šlo vidět z čeho hra čerpá. Žel bohu 40 éček a minimální komunita mě odradila od koupě. Tam si myslím, že pomůže změna konceptu hrdinů a přístupní všichni od začátku+větší sleva na podporu komunity, co tam pak dotáhne další lidi. Ale hrát onlinovku a čekat 3 minuty u nového titulu (pro srovnání Overwatch cca 10 vteřin max, Rainbow Six cca 40 vteřin, Dota 2 20 vteřin, LoL 30 vteřin či CS:GO 15 vteřin). Battleborn je někde napůl, není to vyloženě špatná hra, ale tvůrci to chytili za špatný konec, když už mají tak málo obsahu (méně jak Overwatch, mají ale SP kampaň navíc), tak měli dát přístupné všechny hrdiny, protože hrát 3 hodiny ty samé než si otevřu další, to pro mě osobně není nic, co bych si zopakoval.
            • Jack1947
              Ono nemá smysl reagovat když je někdo Fanboj má zahalenej pohled. Nicméně Overwatch je supr hra, má málo obsahu a komunita nebude velká ale to se časem zlepší. ( Obsah ne komunita asi...)

              Jenže to už je Blizz a jiné firmy hra tu kampan a blbosti spojené s PR okolo nepotřebuje jenže oni jí beztak udělaj + tam vrazej i nějaký ty postavičky(figurky).
            • SalemCZ
              Overwatch měl takovou mediální kampaň jako jsem dlouho u žádný hry neviděl
        • Nejsi trochu podrážděný panáčku? To když někdo slušně vyjádří svůj názor, tak ho hned musíš napadat?
          • Veskoslav
            Tak si přečti, co tento človíček poslední dobou píše. Nevidím důvod se k němu chovat jinak, když roky vyžírá klíče a poslední dobou se dal na dráhu moderního tvůrce kritiky, co zkritizuje naprosto všechno, co se většině líbí:)
  • Lukyz

    Chlapík z Ruska vyrobil funkční Scanner drone z Half Life 2

    Toto potkat večer na sídlišti, tak si pomyslím, že jsem se už úplně zbláznil *1*
  • Lukyz

    Konami předělalo finální scénu z MGS3 do FoxEnginu jako upotávku na nové pachinko

    Viz článek na Gamesradar.
    Že se Konami poslední dobou chová fakt prapodivně si všiml snad každý, ale tohle je vážně úlet.
    Celkem škoda, remake by MGS3 očividně velmi slušel...
    • Uplne me to zkazilo naladu *13* Pamatuju ze nakou dobu pred mgs 5 nwm jestli to byla spekulace Kojima chtel po ptetce udelat remake vsech dilu do fox enginu a udelat je vic openworld jestli planoval i hry z MSX tak by to vysvetlilo ten neuspokojivy konec petky
  • Czech_NoOb

    Noobish

    Pročítal jsem diskuzi ohledně stalkera a jen bych chtěl poznamenat, že sám jsem nabízel jak gamesplay/pokec...tak svůj účet pro účely games. Nikdy mi nedošla odpověď.:)


    Pokud by někoho zajímaly ty trofeje, je to cca 6 let čistýho huntingu.

    http://www.imgup.cz/images/2016/06/02/20160527234356_1.jpg


    http://steamcommunity.com/id/Czech_NoOb
    • SalemCZ
      byl update nějaký hry co? že už máš jenom 199 perfektních her
      • Czech_NoOb
        Přesně tak, to se děje vcelku často. Bohužel nemám šanci zjistit, o jakou hru se jedná. Maximálně projet seznam kus po kuse. To je celkem problém.
        • SalemCZ
          Real Boxing?
          • Czech_NoOb
            bohužel ne. Tam mi chybí jeden kousek, protože na to jsem fakt neměl nervy u takhle bídníého mobilního portu.:D

            All belts, no knockdown
            Win all belts without getting knocked down once in the process.
            • Ten byl zrovna v pohodě, stačilo vytrénovat postavu, a pak to šlo samo. Hmm, achievementů máš pořád o brutální množství více, ale úspěšnost mám lepší *1*
            • Czech_NoOb
              Salem: Díky moc. Je to This war of mine.
            • SalemCZ
              podívej se sem jestli třeba mezi tím něco nenajdeš http://store.steampowered.com/updated/myapps/
    • Kravicka
      nebo 3 minuty v achiev editoru :D
      • Pro ubožáky a každý to hned pozná :) Týpci, co mají achievemnty z hry, která zabere stovky hodin hraní, po 3 min jsou všem jen k smíchu ;)
      • 0011
        nebo si ho vyhledat přes google, ten účet je pravý a úctyhodná sbírka, sám mám steam kratší dobu až to bude těch 9 let tak budu taky tak na 800-1000 hrách, oni ty letní výprodeje dělají svoje, no a taky levné indie hry
        edit: jo takhle, teď jsem se na youtube koukal jak to funguje, to jsem nevěděl že takováhle sprosťárna existuje, no nic pro mě, baví mě achievementy plnit, ne si je naklikat a věřím, že to takhle má spousta lidí i co znali tenhle program, tohle by měli banovat, hele ale proč by takhle cheatoval a měl na profilu návod, jak získat všechny achievementy do goat simulátoru, já bych neztrácel čas ani s jejím hraním, natož psaním a. guide *1*
        • Czech_NoOb
          Jo ta guide byla peklo, screeny, úprava. Neskutečný zlo se s tím patlat.:D
      • Czech_NoOb

        noob

        Samozřejmě...

        Otť můj plán, 9 let mít účet a pak to tam nabouchat za 3 minuty.

        Z toho důvodu mám několik tisích achievů na screenshotech:)
        Mimoto nejvzácnější jsou kousky z Rocksmithu, stačí zapnout hru a podívat se do žebříčků.;)
  • Morraw

    Mafia III sběratelka

    https://blog.2k.com/news/en-whats-inside-mafia-iii-collectors-edition

    Asi správný čas začít můj nový sběratelský koníček - herní hudba na deskách :)
    • Jack1947
      Tak takhle se kupujou lidi... ne hrama ale blbostma okolo *7* *11*
      • 0011
        Ty "blbosti okolo" jsou jenom takový příjemný bonus za to, že sis hru opravdu koupil a podpořil studio, které jí vyrobilo, já nedávno za jinou sběratelku vysolil 3 tácy a nelituju ani koruny. Navíc ty LPčka u mafie vydrží, ty si přehrajou ještě jeho prapravnoučata případně je prodají za mnohonásobek pořizovací ceny celé edice, záleží kolik kusů se dochová případně kolik nerozbalených komletních kolektorek. Záleží jak k tomu přistupuješ, buďto máš pro radost a budeš to používat, nebo jako investici, nebo si koupíš 2 a pokryješ předchozí možnosti, v každém případě to je výhra.
        • Jack1947
          Neřikám že u všech her a vždycky ale zrovna u Mafia3 je to teda něco sběratelka může bejt sebelepší vynilové desky a celkově gramofon už je pozvolna historická záležitost.

          Nicméně, to neznamená, že by to nějak vykoupilo kvalitu hry, prostě to bude blbost ale lidi koupěj sběratelku a budou mít pocit že přispěli na vývoj jiné blbosti a zároven, podpořej blbost. No co no když to lidi baví, kupovat ale pak se nemůžeme divit že ta snaha u takovýhle her bude nulová. Proč taky to udělat lepší když lidi koupí a ještě koupí sběratelku Loose-win - loose.
          • 0011
            To spolu vůbec nesouvisí, takovouhle sběratelku si dovolí jenom velá studia, která jsou si jistá úspěchem. Třeba SF5, což je asi nejhorší případ z poslední doby není vůbec špatná hra a obsah přidělávají. Navíc já si sběratelky kupuju jenom u prověřených sérií a moje poslední vyšla dřív v americe a rok předtím v japonsku, takže recenze byly dávno venku. Jinak nemyslím si, že by mafie 3 byla blbost, naopak mi ta hra připadá čím víc se o ní dozvídáme lepší a lepší. Ano jsou lidi kteří koupí sběratelku za každou cenu, ale to jsou sběratelé, je to jejich koníček a protože jsou to limitované edice tak tím průmysl nijak nepoškodí i kdyby ta hra byla blbá, ale většina lidí si koupí limitku u hry/série, kterou mají rádi. Z poslední doby co vyšli limitované edice: Division-super hra, Total war WH-super hra, krabicovka datadisku k zaklínačovi -super hra, to samé nový Doom atd. nevzpomenu si za posledních pár let ani na jednu sběratelku, která by byla vyloženě blbá hra, nějak ti ta statistika nevychází
            • 0011
              Mrkni na Amazon, většina nově vydaných věcí jsou starší pecky, ale jsou tam i novinky
            • Jack1947
              Wach dogs byla strašná hra, to řiká člověk co hrál i nejdebilnější hry co měl možnost hrát. Strašná v tom smyslu že to bylo ořezané z počátku až běda ale my se bavíme o nečem jiném že. ( Příběh byl jak z déčkového filmu a to jsem ještě velkorysý).

              Ok Lp se využívají asi jen u sběratelských edic jinak fakt dneska nekoupíš nebo jo ?
            • 0011
              Slyšel jsi někdy hip hop? Dodneška se v něm a obecně v elektronice LPčka používají a dodneška i moderní umělci vydávají LP. Jinak preorder spíš v zahraničí je nutnost, tady jak u čeho, sběratelka fireemblem se u nás dá sehnat ale pojistil jsem si to(recenze byly dávno venku), v americe zmizela během pár okamžiků po oznámení předobjednávek, v kanadě za 15 minut a kdyby ta hra nebyla rozdělená na regiony, tak mi jí američani vyfouknou i v evropě. Pokud žiješ v USA a chceš sběratelskou edici čehokoliv, tak jsi rovnou v čudu a musíš pořád checkovat internet a ani tehdy nemusíš uspět. Jinak watch dogs není blbá hra, možná má slabší příběh, jinak to jde
            • Jack1947
              Watch dogs supr hra a recyklát AC taky ? *7* pak další recyklum COD/BF s+lé hry opravdu, tak jim dáš víc než oni od tebe normálně chtějí no. Není zač se snad stydět he? *2*

              Vždyt já to chápu, prostě u provařenejch značek se to možná snese. Jsem se zle vyjádřil, on už Preorder je zlo ale to moc svěratelek v Pre-order není nebo jo ?

              Jinak gramofonáky letěj áá? retro aha odkdy jsem si toho nevšiml možná proto že se na nějaké blbosti moc nesoustředím, beru to takhle že pár lidí mají gramofon... takže to je archaické poněkud.
          • Clovek jako ty to nemuze nikdy pochopit. Pro tebe hrani znamena, stahnout neco z piratebay, speedrunem to dohrat, a pak sup na dalsi titul. Ale jsou lidi, kteri to berou jinak. A gramofon historicka zalezitost? Vyjdi trosku ven, je retro moda a gramofon je celkem hit. To je proste zoufale jak absolutne nic nevis.
      • ZvacA
        V tom případě musíš být zrovna ty neskutečně bohatým člověkem.
    • Už jsem myslel, že teprve až teď se objevila sběratelka k 6 let staré hře, viz II.
      • Morraw
        Dík. Opraveno :)
  • residentevilfans

    Kojima Conspiracy

    https://www.youtube.com/watch?v=xbr_vyayk2E
  • Draken69CZ

    Steam key

    Darksiders – RDK0C-VPHCH-JBEHC
    Hostile Waters: Antaeus Rising | CE2E6-ZTV0G-269BQ
    Melissa K. and the Heart of Gold | MWFXB-FPLMW-GFC05
    • Draken tu 3 roky sbíral klíče a teď je bude další 3 roky pouštět do davu. Asi nějakej experiment či co.
  • ringmancz

    Origin On the House - Nox

    super diablovka, která zapadla, protože vyšla chvíli před Diablem II. plus tam mají DLC k Battlefieldu Hardline

    https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
  • jindra.veliky

    Spekulace: Dle obrázků zaměstanance z Rockstar Games to vypadá, že se připravuje DLC zasazené do Liberty City pro GTA V.

    zase New York. Proc ne neco inspirovany Miami z Vice City nebo jako Las Vegas a San Francisco ze San Andreas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit