Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že už to nikdo nehraje...
    Ono se, ale neni čemu divit ač mě zprvu hra nadchla tak bohužel se ony nedostatky dostavili dříve než by bylo vhodné a tak jsem hru stejne jako spousta dalsích poslal k ledu...

    Špatnej engine - hra se neustále trhá (ti mikro záškuby)
    Lokace po kterých je opravdu mnohdy peklo a zmatek se pohybovat a dostat se tak na místo určení kolikrát trvá i několik desítek minut bloudění po lokaci. Špatná mapa, navigace apod.
    PvP taky zrovna neni to pravé ořechové a obávám se že po dosažení max levelu, už jaksi člověk nemá motivaci hrát dál...ale třeba se pletu. Čekání na "dungeon" 30 minut taky neni moc cool.
    • Hra se ještě hraje, to není tak úplně pravda, že by byly prázdné servery, ale jedná se o slabý stín už tak slabé hry. Byl bych radši, kdyby KOTET byl single player, protože ostatně to tak dopadlo i s KOTFE, absence nových operací a flashpointů se dosti projevila na stavbě guild a HC složky hry.
      Jen si dovolím oponovat s technickou stránkou. Hraji stále na stejném PC a spíše se mi hra hýbe čím dál lépe. Lokace v datadiscích vypadají parádně, bloudění se nekoná, vyprávění příběhu (hlavně styl) je stále no.1 napříč žánrem. Určitě mám nutkání se teď prodírat novým eventem Light vs Dark (nevím jak to bere už hráč s plným počtem postav, asi určitě hůř), Flashpointy a Operace tím pádem jsou teď už zase v plném proudu kvůli achievementům a zmíněné čekání na dungeon/flashpoint - nezlobte se na mě, ale takhle je to všude. Zkuste někdy FFXIV jako dps -- a to je hra s daleko větší hráčskou základnou. Tank a healer má čekačky na instanci daleko nižší.

      Suma sumárum.
      Subscriber ok, jako f2p player docela trpí, ale kde ne? Starý veterán bude brblat vždycky, jelikož kam teď směřuje vývoj KOTFE nebo KOTET prostě není mmo styp na 100%. Momentálně je SWTOR mediocore a za mě velké zklamání, osobně jsem KOTFE předpokládal jako konec všeho, hold budeme trpět ještě nějaký ten pátek.
      • Ta hra se skube všem. Chod hry doprovází neustále mikro skubani obrazu díky enginu. To mi potvrdilo víc lidí.
        • A nemluvím o fps to mám stabilně 60
      • S těmi FPS ve fightu mám také problém, mimo combat mám například 150 fps a jakmile jdu combat v ops tak to klesne na 40-50 fps. V jiným MMORPG s tím problém vůbec nemám, ale i s těmi 40-50 se dá určitě hrát, jen ty 16man mi připadají nehratelné, tam je fps tak 20.

        Myslím si, že kdyby řekli hráčům "Lidi následující rok neplánujeme nové ops,fp" tak by byli aspoň féroví. Takto jedině neustále a schválně mlží, řeknou, že chystají nový MMO conent, ale neznamená to, že myslí ops.

        Schválně jsem se lognul na server TOFN a byl jsem zděšen, server je snad úplně mrtvý a v GTN (aukce) by člověk mohl mít monopol na adrenaly, stimy, medicy, augmenty. Opravdu tam nic z toho nebylo :D Prý RE server celkem žije, ale myslím, že to je důkaz toho, že herní komunita se zmenšila za ten půl roku, co jsem tam byl naposled, navíc moje guilda v které jsem předtím byl migrovala právě na ten RE server.
        To je přesně ono, třeba počet subscriberu mají větší než před KOTFE, ale ve hře jich je méně, protože ti současní subscribeři lognou, zahrají novou kapitolu story a jdou off.
        • TOFN je mrtvý z důvodu toho, že byl koncem května transfer postav na jiné servery jen za 90cc. A tak většina lidí odešla na PvE server. Jelikož do hry jak na PvE tak PvP servery přidali to, že si můžeš přepínat mezi PvP a PvE instanci. A díky tomu právě většina lidí odešla na ten lidnatější server.
  • Ten jejích free to play system stojí za vyliž pr.... levelovat postavu s polovičním xp z questu je opravdu k posrá.... Navíc jakmile se s tím pipláš a dotáhneš to s bolestí na lvl 50 tak to pro tebe končí, páč všechny další planety jsou ty jejích vychvalované datadisky, které se musejí koupit. Jinak tě ta hra dál nepustí.

    Což v dnešní době plný různých mmo, které jsou opravdu free hodně lidí odradí a odejdou.

    Ale jinak je ta hra zábavná, pro někoho komu nevadí zaplatit od začátku 500kč a v klidu hrát. Ale jako free to play to ne *16*
    • USER47
      Už od minulýho roku není expení coby f2p/preferred vůbec žádnej problém. Překopali XP tak, aby na levelování stačily class story questy a planetární linky, takže grind už nehrozí. A to ani bez subscription. Zrovna jsem po delší době zkusil rozjet novou postavu a na konci Dromund Kaas jsem byl skoro lvl 24 ani jsem nevěděl jak (coby preferred). Navíc tam teď maj na planetách ten reverzní bolster, tak člověk dostává XP za questy i když je vyšší level.
    • F12p má sloužit jen jako "demo" prezentace... stěževat si na to u téhle hry je největší píččovina. Chgceš hrát tak si to zaplať.. easy.
  • Chci Star Wars - Jedi Knight: Jedi Academy - Movie Battles 2 jako oficiální hru na Frostbite Enginu ;-)
    • Jen to ne kdo vi co by s tim provedli :D
      • do vedení projektu dosadit vedení týmu který pracuje na MB2
        • do vedení bych hodil stareho dobreho Bena nevím jak by to bylo kvalitní ale minimálně by byli všichni opili pořad *1*
  • samuel.polak
    napisem to jednoducho... chceme JEDI KNIGHT 3 !!!
    • Nech toho těch 8 let+/- v MP stačilo :D
    • Amen.
    • No, mám takový pocit, že jestli to vyjde, tak to pose**** a bude to odpad jako většina skvělých herních serií.
    • a kotor 3 :)
    • přísně vzato by to byl už pátý díl: Dark Forces, Dark Forces 2, Jedi Outcast, Jedi Academy. To první je dnes (nejspíš) nehratelné. Ty další 3 jsou skvělé. Hodně podobné je taky Star Trek: Elite Force 2.
      • Záleží jak to myslíš, mám DF1 mám zrovna nainstalované a přes dosbox funguje bezvadně.
        • jo, spustit to jde, ale ta hratelnost je na úrovni prvních dvou doomů, tj. bezduché střílení a hledání barevných klíčků ke dveřím. Kdo měl rád dooma, tak by ho to mohlo bavit. Mně to odrazovalo právě proto, protože to připomíná dooma.
          • Tak to chápu, doomovky jsou dneska prostě směšné a hrají je opravdu jen nostalgici.
            • hral som to asi pred rokom a keď som si cez glovepie sprevádzkoval mouselook nebolo to úplne zlé, ale trochu som mal z toho kinetózu hlavne ta tých pohyblivých plošinách, kde bolo treba preskakovať z jednej na druhú a trochu to ovládanie je už také predpotopné a niektoré pasáže som opakoval snáď 50 krát, kvoli tomu, že som nevedel načasovať skok až som sa na to vykašľal a použil lietací cheat. DF2 je už na tom lepšie lebo tam už sa dá používať powerjump. len škoda sprasenej steamverzie, kde od polky hry chýbajú videá.
  • Hraje nekdo UO na Moria reborn, popr. mohl by trosku poreferovat, jestli to stoji za to oprasit ?
  • Ja porad hledam nejake solidni mmo. Muzete neco doporucit, neco co ma solidni hracskou zakladnu? (Wowko ne, s tim uz jsem skoncil)
    • USER47
      SWTOR se furt hraje dost a není zdaleka tak špatný, jak by některý diskuze mohly napovídat:).
    • skyforge, pokud tě baví grind
    • Llour
      To musíš více specifikovat. B2P: Zde jasně vládnou GW2 a ESO. GW2 po posledním datadisku dost hráčů zklamalo a snaží se to teď napravit novým velký patchem(tuším 3.0). Naopak ESO od tristního úvodu nabralo posledních 10měsíců na síle a má zdravou základnu (ve slevě na steamu za lidových 20 éček).
      Pak máš haldu F2P: Blade and Soul (skvělý PvP balanc - v Korei tuším i e-sport), Archeage(spousta lidí řekně že P2W, ale když platíš subs. tak je to ok), Black desert online - dobrá hra, klasik. korea grind ale někteří to mají rádi.
      A pak máš P2P: Kromě WoW je to FF XIV - ta ted frčí jak sviň, ale mě se nelíbí vizuál no :).

      Já hraji Lotro. Poté, co sloučili servery (konečně) najdeš hráče i na nižších úrovních, takže s tím není problém. Je to jediné MMO, kde si čtu texty u všech questů, ikdyž je to klasika dones - přines. Ale Tolkienův svět je moje srdcovka. Do 30lvl můžeš hrát v klídku zadarmo. Potom je lepší si na steamu počkat na slevy a za 20dolarů si koupíš kontent až ke 90 lvl(max. je ted 105). Takže pár set hodin hraní *3*
      • Já bych si jen udělal menší průzkum než začnu kategorizovat páč GW2 je už momenátlně F2P zato black desert je B2P jinak ale souhlas, já osobně zrovna hraju ESO a hrozně se těším až na podzim až vyjde na západě revelation online, podle videí to vypadá jako mnohem lepší blade and soul. Samozřejmě ovšem vřele doporučuju SWTOR každýmu fandovi, není to pravý mmo, ale proto to já třeba miluju, dá se to hrát velmi dobře jako sing hra a to poslední rozšíření má fakt feeling KOTORu. Takže všichni kdo tady brečí že chtějí další kotor zahrajte si swtor, když si ted koupíte měsíc, tak dostanete veškerý dlc a updaty od Hutt cartelu až po fallen empire a ono vám to zustane ne jak u ESO kde když neplatíš tak ti dlc vezmou.
        • Llour
          BDO jsem prohodil s Tera, moje chyba. Ale GW2 pořád nepovažuji za F2Pm ikdyž jim "je". Pro mě je to spíše trial. Stejně tak Lotro je takový větší (asi 60hodinový) trial, pak prostě musíš dát pár korun na postup dál. Na Revelation jsem také hodně zvědavý *3*
      • slušnej výběr, díky, prozkoumám to. Btw kouknul jsem se do googlu na Blade and Soul jak to vypadá a hodilo mi to nejaký p.rno obrázky...
        • Llour
          V Blade and Soul si můžeš vyhrát s tvarem poprsí i zadku a jsou tam odvážné kostýmy. Já svoji postavu ale přeci jen trochu poevropštil *1* . Ale vytvořit tam trochu normální babu, to dá zabrat *1*
        • Tak to si nasel spravne
    • Elder Scrolls Online, The Lord of the Ring Online. To druhé je daleko více MMO, ale to první má řekl bych fakt hodně aktivní komunitu.
  • hrál jsem dlouho(i nightmare operace, ranked apod), sice jsem nedohrál všechny kapitoly toho posledního rozšíření, jelikož tím zabili mmorpg stránku této hry(čili mě to zase rychle přestalo bavit a hru jsem opět ukončil), ale troufám si říct, že " V průběhu této doby vyšly tři regulérní datadisky" tohle je neznalost autora, protože když to srovnám s wowkem, tak jsou to sotva DLC. Naprosté minimum nových operací(raidů), naprosté minimum flashpointů(dungeon finder) minimum warzone(battlegroundů), žádné daily zony apod. Prostě pár planet a většinou jen recyklovaný obsah z původní hry.

    Jinak už od pár let čekám na armor Darth Nihiluse. Na co že mi je jako maska bez armoru?
  • Myslím, že nikoho nepřekvapilo, že SWTOR nakonec přešlo na f2P model i díky technické stránce, která byla podle mě v mnoha ohledech špatná, ale poslední rok Bioware odsoudil toto RPG, teda MMORPG k smrti. Plánoval jsem skončit s WoW a věnovat se naplno SWTOR, ale jelikož tito diletanti přetvořili pěkné MMORPG na RPG, nemám jako hráč MMORPG zájem tuto hru hrát, stejně jako mnoho ostatních hráčů. Dal jsem jim hodně šancí (nejsem jediný), ale toto už přesáhlo míru mé trpělivosti a už odmítám těm diletantům, co si říkají vývojáři dál platit za nic! Hru už nehraji tak půl roku a nezaplatím jim ani korunu dokud nevydají nějaký nový relevantní MMO content (operace, flashpointy..atd)

    Hru jsem hrál rád, sice po technické stránce to nebylo nelepší, ale pořád to bylo solidní MMORPG ze světa star wars, ale bohužel od vydání nového „datadisku“ začala hra umírat, ten kdo se dlouhodobě zajímá o cz/sk komunity tak ví, že guildy se zredukovali minimálně o polovinu, nejlepší cz/sk guilda to hardcore raidování zabalila a vůbec nejlepší guilda světa Zorz to zabalila ještě před „datadiskem“.
    Po skvělém traileru na KOTFE jsem čekal, že mají více financí a vydají se správným směrem, ale po začáteční euforii přišla tvrdá rána. Příběh byl sice dobrý, ale SWTOR je stále oficiálně MMORPG a ne RPG, tudíž bych čekal i nový MMO content, ale místo toho jsme dostali do teď od začátku KOTFE 0 nových operací, 0 nový flashpointů, 1 novou warzone, 0 nových galactic starfighter map.
    Místo nového MMO contentu jsme dostali revamp snad všeho, co bylo možné (operace, flashpointy, weekly, daily..atd). Myslím si, že vývojáři dokonale zničili companiony, protože jich dneska máme tolik, že už přestali být svým způsobem reprezentativní, unikátní a epičtí, dnes jich můžeme mít snad něco kolem 30, už to ztrácí kouzlo. Já jsem měl rád svoji četu o 6-7 companionech, taková rodinka, která mě doprovázela galaxií.

    Na jejich streamech se dozvídáme jak je všechno OK, všichni jsou spokojeni, hra prosperuje, bioware hodně a usilovně pracuje a víc informací bude příští měsíc, jo a taky nám sdělí něco o novém 285 cartel market balíčku. Musel jsem se smát a zároveň brečet, když na nás vybalili 4-5 vybraných komentářů, které vychvalují Bioware a KOTFE.A jakou máme motivaci, abychom za tu hru utráceli peníze? Dostaneme jednu story chapter měsíčně, kterou dohrajeme ani ne za jednu noc, dostaneme zase nějakou věc na HK-55 motiv, můžeme si koupit další skvělý cartel market balíček, kde nalezneme spoustu již známých itemů. A co pak? Čekat na PVP sezónu půl roku? Chodit roky staré operace, kde ještě ani neopravili hromadu bugů starých několik let? Ale abychom se nenudili, tak nám udělají skvělý event, event tisíciletí, kde máme vyexpit další postavu! A jako odměnu dostaneme další companiony! WOW! Veteráni se musí těšit, jak budou expit svoji 25 postavu.

    Ti vývojáři jsou buď naprostí narcističtí ignoranti bez špetky sebereflexe, nebo jim to je jedno a jen chtějí vytřískat z lidí prachy. I když jim ta hra zřejmě slušně vydělává díky idiotům, co kupují neustále CC kvůli „novým“ itemům tak to neznamená, že na to mohou srát.KOTFE je už tak 9 měsíců a s připočtením Shadow of Revan je to už tak něco přes rok a půl. Za tu dobu nám nadělili solidní MMO content! Nový „datadisk“ bude někdy na podzim, takže nového MMO contentu se dočkáme možná po 2 letech.
    Myslím si, že zkouší, kolik toho ještě hráči vydrží, budou vsázet na pasivitu lidí, kteří budou platit hodně peněž za málo muziky a budou také spoléhat, že lidé to budou hrát, jelikož je to prostě ten Star Wars.
    • Ale zase abych nebyl jen negativní.
      Pokud milujete svět Star Wars, pokud máte rádi KOTOR, pokud nepotřebujete hrát s ostatními lidmi, pokud vám stačí pouze nový story content a nemáte problém platit 15 $ měsíčně za hodinu nového contentu je SWTOR pro vás.
      Nebo pokud jste SWTOR hráli jen chvíli či vůbec, tak vás hra může zaujmout na delší dobu, protože ten roky starý content je pro vás nový (ops, fp, weekly, daily..atd).
    • pod to se podepisuji. Já už jsem to zase vzdal. Ta recyklace je do nebe volající.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit