Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

    Dues Ex

    https://www.youtube.com/watch?v=I5acI46z9Y4
    Tak ten downgrade je uplne silene, navic se me nelibi ani ta hratelnost. Po tomhle urcite nepudu.
    • Vypada to fakt slusne. Pevne doufam ze to nebude tak nemastny/neslany jako predesly dil.
    • Jack1947
      Jupp, downgrade byl třeba aby to šlapalo na všem , holt Ubisoft s tím začal a ostatní pokračují *4* *7*
    • Still
      Downgrade? To jsou zase pindy...
    • N0isy
      Grafika mi ani tolik nevadí. Jen ty české (čti ruské) přízvuky jsou šílený. Je to hnus.
    • jakubc
      Podle názvu neznám, chvilku jsem se lekl, že chceš bojkotovat další podle všeho skvělé pokračování nejlepší hry všech dob, ale Dues Ex zní jako nějaká mizerná kopie, tak to chápu.
      (a ne že to opravíš ) *3*
      • Lukass
        Pardon pane dokonaly *5*
        • jakubc
          To nebyla reakce kvůli tomu překlepu, ale kvůli tvému postoji ke hře, která nikdy neměla graficky uchvacovat (kromě futuristického stylu) a která se bude bez sebemenších pochyb hrát skvěle, protože je to jen lehce renovovaný Human Revolution, který prostě skvělý byl. Jestli se ti nelíbil ani ten, tak pak úplně nechápu tvůj zájem o Mankind Divided.
  • Morraw

    Starbound leaving orbit launch

    Po více jak 2 letech vychází plná verze Starbound. Výborný sandbox. Můžu jen doporučit.
  • Veskoslav

    Witcher 3 - First Person Mode WIP

    https://www.youtube.com/watch?v=zjVW01hdNZ4
  • Potřeboval bych pomoc s výběrem streamovacího zařízení PC → TV

    Dneska jsem chtěl jednu jedinou věc. Při obědě se podívat na Dr. House. Protože pokoj, kde mám PC vypadá jako vězení, rozhodl jsem si proto vzít notebook do obýváku a udělat tu stejnou chybu, jakou jsem dělal už dříve. Ta chyba byla jen to, že jsem s levným a pomalým notebookem s Windows 8 hledal na internetu jednu epizodku seriálu a až bych ji teoreticky našel mělo přijít na řadu připojí s TV přes klasické HDMI. Flash stagnoval, Internet Explorer taky a při každém jeho spuštěním mě "uklidňovala" stránka googledrtiče Bingu, který ani nevěděl, co je to internet. Musím říct, že to nebyl můj notebook, kdyby byl, tak už bych dávno tyhle viry odstranil. Nakonec po 1 hodině hledání jsem se na to vykašlal a sáhl po druhém půjčeném notebooku, který to hned na první pokus našel, respektive rozjel. Problem byl v tom, že ten první počítač byl opravdu nějaký vadný. Každopádně i tak jde o neefektivní způsob jak si v obyváku zapnout seroš.

    Vím, co je to Google Chromecast a chtěl jsem si ho koupit, ale pak mě napadlo, jestli by to nešlo udělat ještě líp. Penízky mám, tak ať je alespoň utratím za něco, co se mi hodí. Nejlepší by byl asi přeci stream obrazu přímo z mého stolního PC. Tam mám jistotu, že vše rozjedu. Pak se začal přemýšlet ještě dál... a to o hrách. Jsem vášnivý hráč her a velmi mě láká představa, že si zahraji na televizi před gaučem svou oblíbenou hru. To je přece to, co bylo největším lákadlem konzolí pro lidi, co už měli rozumný PC. Takže když už mám něco koupit, tak se vším všude nejlépe.

    Takže se vás ve stručnosti ptám na otázku v nadpisu. Jaké zařízení, aby to utáhlo filmy a hry na nějaké rozumné úrovni +30 fps? Moc se v tom nevyznám. Takže pomoc bych určitě ocenil. Jen doufám, že můj upload 90 kbs není moc omezující. Taky jsem uvažoval nad zavedením extrémně dlouhých kabelů až k TV, ale to prý není elegantní..
    • Draken69CZ
      Já to má řešený takto. Kupoval jsem chytrou telku co umí DLNA, pak ji jen připojíš k domácí síti (LAN WIFI), v PC nasdílíš obsah a jedeš. Hry mám řešený HDMI kabelem ono nic jiného na kloudný hraní použitelného nebude, takže si to změř provrtej pár zdí a natáhni kabel *3* Nebo pokud máš těch peněz dost postav si "obývákové PCčko", pěkných beden je dost a krátkých slušných grafik taky.

      Kdyby jsi to chtěl mermomocí tahat vzduchem zkus kouknout na Intel Compute Stick

      /a vy nýmandi se s těma mínuskama trochu snažte *15*
      • Tím že mám peníze, jsem myslel cca 2000 Kč.
        • Draken69CZ
          No tak HDMI 10m kabel máš za 3-4 stovky *3*
  • froztik

    Trade trailer NMS

    https://www.youtube.com/watch?v=CCIC7HLC-bU
  • PanS

    Katsuhiko Ichii (CEO evropského Capcomu): Resident Evil 7 ve virtuální realitě je na mě až moc děsivý.

    Děsivá je možná tak nevolnost z virtuální reality, samotná hra těžko.
  • Nejakej tip na hru pro nekoho kdo hral skoro vsechno?
    • Chim
      Rimworld
    • ringmancz
      frontu na steamu projíždíš? občas tam najdu dobrý kousky
    • Tilwaen
      Banished?
    • Zaklínač 3 nebo Pokémon Go.
    • Vogon
      Platforma?
      Ale tady máš něco : Lost odyssey, 50 Cent Blood on Sand, Valkyria Chronicles, Singularity, Tembo: The Badass Elephant, Resonance of Fate, Nier, Zone of the Enders 2nd Runner, Armored Core : For Answer, Deadly Premonition, Pony Island, Frog Fractions, série Persona, Conan na minulou generací konzolí, Berserk : Millennium Falcon, hry Riddick
      • Neco na PC
        • solomon.short
          pokud jsi nehral, zkus Valiant Hearts, v posledni dobe hra co me nejvic uchvatila
        • Vogon
          Většina z toho co už jsem psal výše(případně použít PS2 emulátor), ale tu máš ještě navíc:
          Recettear: An Item Shop's Tale, Dustforce, Uplink, Spacechem, TIS-100

          Pokud si všechny ty hry hrál, tak smekám.
          • maš divný vkus. tyto hry hraješ dobrovolne nebo jen skrátka nemáš poradne PC?
            • Dekuju moc!!
            • Vogon
              Ptal se na hry, které určitě nehrál, takže mu tu asi těžko budu psát žhavé AAA hry.
        • pochybuju že jsi hrál uplne všechno. co takhle zkusit žánr který obvykle nehraješ, nebo neco staršího?
  • Video:) Lego tailer na hru Battlefield 1.

    Tak to je teda vazne slabota...
    • Jack1947
      Proč takhle není celá hra ? Třeba by to bylo lepší a navíc ta fraška co si hraje na válku lépe vynikla *4*
  • OPenetrator
    Zdravím :) Ma tu nekdo zkušenosti s remote play na PSV? Zajímalo by me, jak funguje prime pripojeni bez internetu, jestli staci fakt ciste ps4 a psv a muzu si zahrát, na jakou vzdálenost to funguje a podobne? Diky :)
    • Vogon
      Moc se v tom nevyznám. Je doporučené alespoň 15 mbit/s download a 10mbit/s upload pro hraní s malou latenci na PS4 i vitě zároveň. Nejsem si jistý, jestli musíš být připojený na stejnou wifi. Přes 3G to nejde. A když máš k zařízení připojené něco přes USB, tak to nemusí fungovat.

      Doporučuji se podívat na internet.

      Pokud uvažuješ o koupení vity, tak se ujisti, že máš rád JRPG, protože mimo ně to má dost malou knihovnu her a Sony už ji pomalu a nenápadně přestává podporovat. Pokud jenom nemáš na vitě co dělat, tak doporučuji Persona 4 Golden.
      • OPenetrator
        Jinak co jsem četl, tak tam nejaky direct pripojeni co nevyžaduje internet je, jen prave nevim do jaké vzdálenosti to jde, jestli ti k tomu stacej jen ty konzole nebo musíš mít tu ps4 napichlou na TV aby se to vždycky dalo připojit apod..

        Resim to i z toho důvodu, ze odejdu na vejšku a chci tam mit na čem hrat (krome PSV) a nejsem blázen, abych vrazel peníze do "herního" notebooku. Tam nejspis mit tv nebudem a tak me zajima zrovna to, jestli je k tomu potřeba, nebo staci to jednou nastavit doma a pak už to bez ni propojim kdekoliv. Navíc cena mi prijde fakt slusna a ty exkluzivity na tom taky :)
        • Vogon
          Tu vzdálenost neznám, ale PS4 myslím k TV nemusí být připojen aby to fungovalo.
      • OPenetrator
        Spis me zajima to bez internetový pripojeni, který by tam melo byt taky, aspoň co jsem pochopil. Vitu prave mam a uvažuju o koupi PS4 a remote play mi prijde jako super věc, protože se ne vždycky k te tv dostanu.

        Personu jsem kupoval před par týdny jako moje první jrpg a po hodině a půl jsem to odložil s tím, ze se k tomu nekdy vratim.. Neni to tak uplne neco pro me, ale rad bych se do toho někdy dostal. Urcite to není hodnoceno jako nejlepší hra na Vitu jen tak :)
        Docela me mrzi ze zadny další hry jako Killzone si na Vite uz nezahraju, ten její výkon je i po letech porad neskutecnej.
        • Vogon
          Jo, prvních pár hodin P4 může být pro některé dost tvrdé. Mají tak málo gameplaye, že by se daly projet mačkáním X, ale pak konečně dostaneš kontrolu nad postavou.
          Výkonově je na handheld Vita vážně luxusní, jenom škoda, že se na ní Sony mimo Japonsko naprosto vykašlalo.
          Jinak tady má odpověď na remote play bez internetu.
          http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/68476537
          http://www.playstationlifestyle.net/2013/11/01/ps4ps-vita-remote-play-doesnt-need-wifi/

          V nastavení na PS4 dej "připojit přímo k PS Vita"(nebo tak nějak) Zapni wifi na vitě(nepřipojuj se k ničemu jen ji zapni), zapni remote play aplikaci na vitě a pokud jsi v dostatečné blízkosti, tak by to mělo fungovat.
          • OPenetrator
            Jojo, presne tam jsem taky koukal, každopádně diky :) Jeste uvidím jak to bude, jestli ps4 nebo raději upgrade PC nebo oboje. Na PC jediný co me z nadcházejících her zajima je Mount and Blade 2, to snad můj starous jeste zmakne a hry jako Witcher 3, CoD nebo MGS bych si buhvi proc raději zahral s ovladacem na gauči, takže resim docela dilema :D
  • ringmancz

    v Mafii III budou zase Playboye

    Playboy has been an influential magazine since it started in 1953. Even its covers have spurred headlines over the years. So, of course, you’re going to find people with issues of Playboy in New Bordeaux.

    That’s right, look carefully on desks and tables throughout New Bordeaux and you’ll be able to collect classic issues of Playboy in Mafia III.

    https://mafiagame.com/#!/article/en-playboy-magazines-in-mafia-iii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit