Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, mohli byste mi doporučit ty nejlepší hororové hry co znáte nebo jste přímo hráli? Děkuji =)
    • Vogon
      Doporučuji vyzkoušet již výše zmíněné klasiky(Já ti z nich nejvíc doporučuji Dead Space a Silent Hill 2 až 3). Pokud jsi je ovšem už hrál, tak tady máš některé méně známe:
      Fatal Frame 2
      Siren: Blood Curse
      Clock Tower(SNES verze)
      Clive Barker's Undying
      • Hanzales
        Jaj vidíš, díky že jsi ho zmínil, ten Undying :) Se moc nezapomíná.
        A Fatal Frame 2 zase zkusím já. A ještě jsem si vzpomněl na "The Thing"
        http://games.tiscali.cz/recenze/the-thing-recenze-51181
        Houby, to není ono, bylo to na lodi v zimě, jdu hledat dál :)
        Nevzpomenu si, nenajdu, tak snad ještě Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
        • Vogon
          Cryostasis?
          http://games.tiscali.cz/recenze/cryostasis-recenze-49593
          • Hanzales
            Nene, to bude i starší právě taky, ale začínalo to tuším na palubě velké lodi v zimě, celý se to houpalo ve vlnách a potvory byly podobné těm z The Thing. Paměť to vylovila, tak to asi taky nebylo úplně marné, jen ten název :)
            • Hanzales
              JO! To je ono, díky moc!
            • Cold Fear?
    • Jop, díky všem za ohlasy, asi to hodím na silent hill a pak RE serii =)
    • residentevilfans
      silent hill trilogy, dead space trilogy, outlast, resident evil 2,3, zero remastered, remake remastered, revalations, fatal frame, the suffering 1,2, until dawn, evil within a treba f.e.a.r 1,2. *5*
    • Kozy
      Amnesia: Machine for Pigs, System Shock a momentálně mám rozehranou Soma. Bezkonkurenční, co se týče atmosféry.
      • Hanzales
        Silent Hill 2 určitě. Já tak nějak obecně strachem netrpím, mně shodil ze židle jen svého času facehugger v AVP. Obecně né že bych neměl cit pro atmosféru, představivost atp. ale můžu hrát cokoli o půlnoci a ještě si u toho odříkávat 12x12 (strašítko z dětsví), pořád bohužel pro mně vím, že mně ty pixely na monitoru nezabijou. Když koukám na letsplay nějaké hororovky a pak ji hraju, tak někam vejít nemám takový problém i když tam rachotí strašidlo.
        Každopádně v Silent Hill 2, i trojka je fajn, se mi vybavuje hodně míst a momentů, kdy jsem se bál, ta nemocnice třeba to se nezapomíná :)
        Momentálne Alien Isolation je taky pěkně nervydrásající občas (v dobrém slova smyslu), ale Soma si mě docela chytla, jednak mi to pěkně hrálo na city + to pustupné odhalení, kdy jsem si uvědomil že každý hráč to zjistí v různou dobu (a těm pomalejším to pak hra vysvětlí), paráda. No a monstra... systém malinko podobný Isolation, člověk hledá systém jak se vyhnout, obejít, schovat, ale tady jsem měl po dlouhé době zase fak takový ten lepkavý pocit, obvzláště když jsem celý gameplay neumřel a byl blíže dalšímu odhalení a ta potvora si pro mně šla a já měl o ten svůj virtuální život (zažranej) fakt strach, tím tuplem že ta hra má vychytanější mechaniku se na potvoru nekoukat, neohlížet se a utíkat doufajíc, že se schovám a ještě lépe ji nějak obejdu. (o*ebu/objedu/obejmu, stačí málo s písmenky a je to v pytli)
        Somu doporučuju hrát a nejlépe o ni dopředu vůbec nic nevědět až tak možná na to výše zmíněné.
        No a všechna doporučení okolo trefná. Je hororová hra a hororová hra s atmosférou. Pár jich je jen lekačkových, pár umí hrát na nervy, pár všechno kombinuje, svého času byl hodně fajn clive barker's undying *3*
      • Nic z toho není horror. Soma je dobrá hra, jen ta horrová složka je spíše komická a hráče jenom otravuje.
    • Veskoslav
      Silent Hill 2
      • Ano, to je nejlepší horror s Fatal Frame, co kdy vznikl, ale předpokládám, že jsi to viděl tak max na youtube *15* *3*
  • MUST HAVE!

    http://store.steampowered.com/app/357670/
    • Tilwaen
      Trailer pobavil *1*
    • Meow
      Možná kdyby to stálo 1 euro
  • Veskoslav

    Starcraft Universe RPG příští měsíc

    Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=HKnhnNIfDZA
    Open Beta Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=L7pVSqfCFps
  • Arkham Knight

    Viděl jsem na PSN Batmana za 700Kč. Jak je na tom ta hra? Je to lepší než ten poslední díl, ten mě vůbec nebavil a ani jsem ho nedohrál. Zajímá mě atmosféra, příběh apod. Vím, že je tam hodně auta, což vypadá extrémně nudně a jaké je to vedle toho ježdění?
    • Krabicovka se dá sehnat za 600Kč. Jestli tě arkham city vůbec nebavilo, tak myslim že nemá moc cenu o tom uvažovat. Atmosféru to má temnější, příběh je asi stejně dobrý/pro tebe asi stejně špatný. Hratelnost je skoro stejná. Řídit batmobil je zábava jenom toho tankovýho režimu tam je trochu moc.
      • Arkham City mě bavilo, nebavil mě ten Origins.
        • Na ten jsem úplně zapomněl. V tom případě by sis měl užít i příběh i atmosféru.
        • ringmancz
          tak to nebyl Batman od Rocksteady
  • Veskoslav

    Rainbow Six Siege

    Je do 1.8 zdarma. Doporučuji vyzkoušet. Jedna z her, co mě příjemně překvapila.
  • Morraw

    For Honor - Knight Campaign

    Na to ovládání jsem fakt zvědavý, ale vypadá to dobře.

    https://www.youtube.com/watch?v=6WzhdaVj8N4
  • ringmancz

    PS+ hry na srpen

    Yakuza co byla před měsícem omylem je teď regulérně, jinak další měsíc o ničem. já nemám nic proti indie hrám, ale tu hodnotu v tom nevidím, hlavně ty hry na PS4 jsou asi poslední rok tragický

    Rebel Galaxy (PS4)
    Tricky Towers (PS4)
    Ultratron (PS4, PS3, PS Vita)
    Retro/Grade (PS3)
    Yakuza 5 (PS3)
    Patapon 3 (PSP; PS Vita compatible)
    • Kozy
      Tragický? Za tu cenu paráda.
      Zrovna Rebel Galaxy a Tricky Towers vypadají zajímavě.
      • ringmancz
        na indie hry mám PC. Sony má spoustu svých her, který tam může dát, ale nedává... když to porovnám s Humble Monthly, který je sice dražší, ale zase nemají 20 milionů předplatitelů, tak Humble jasně vede. měsíčně jedna velká hra a několik menších a často novinek. i na Xboxu dali Sunset Overdrive, The Crew nebo třeba blbej Goat Simulator
      • Rebel Galaxy je zajimava tak prvni dve hodiny a pritom ma mnohem vetsi potencial... :(
    • Vogon
      Vždyť minulý měsíc tam bylo Furi. PS+ A Xbox Gold jsou právě dobré, že lide "zadarmo" představí obskurní hry, a pokud se lidem zalíbí, tak třeba budou vyhledávat podobné.
    • N0isy
      Yakuza 5 je skvělá, Patapon taky a Rebel Galaxy též. Nevidím v tom problém. K těm hrám by se člověk sám nedostal a už vůbec je nezkusil. Pokud se ti to nelíbí, stačí to neplatit a je to.
  • Vogon

    Yakuza 0 vyjde v Evropě 24. ledna 2017

    http://blog.us.playstation.com/2016/07/27/yakuza-0-launches-january-24-2017-exclusively-on-ps4/

    Pokud jste si chtěli vyzkoušet potrhlou Japonskou soap operu, která neuvěřitelně přesně simuluje čtvrť Kabukicho(V tomto díle navíc v roce 1988) a která je v Japonsku tak populární, že v nejnovějším díle(Yakuza 6) bude Takeši Kitano(Takešiho hrad, Battle Royale), tak tato hra bude nejlepším místem, jelikož se odehrává před prvním dílem série.

    Ptáte se, jak moc šílenou simulací je série Yakuza? Tyhle hry vychází v Japonsku prakticky každoročně, a hra se odehrává v ročním období ve kterém vyjde(I o vánocích). Díky každoročnímu vydávání dochází k vtipným detailům, kdy se čtvrť Kamorocho(Ve skutečnosti Kabukicho) dynamicky mění, takže stavb započaté v jednom díle, jsou v dalším díle dokončené. A jak je to reálné? V těchto hrách můžete hrát skutečné arkády, můžete si koupit skutečné pití a můžete se obšťastnit se skutečnými hosteskami.
  • Draken69CZ

    Ghost of a Tale

    Tak jsem to včera na necelou hodinku pustil, hra běží nepadá a je hratelná, tvrdit že je bez bugů by bylo bláznovství, ale nic hrozného. Je to něco tak jiného a krásného že vřele doporučuji minimálně si to dát někam na seznam a rozhodně jednou pořídit protože toho myšáka si prostě zamilujete *14*

    Věřím a doufám že bude mít úspěch a dotáhne to do konce a třeba s pokračováním mu už někdo pomůže a dočkáme se více dobrodružství malého hrdiny.

    Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=9rfuK3u7_oc
    • N0isy
      A teď si představ, kdyby hra nebyla v pitomém early accessu a hrál si poprvé dokončenou plnou verzi. To by byl ten zážitek 100 lepší. Teď už ses o to bohužel připravil.
      • Draken69CZ
        Tak si představ že v žádném early accessu nebyla a včera zastavil vývoj protože už na to nemá a hru strčil do šuplíku. Hrál jsem hodinku začátek hry tam už se nemá co změnit a dál to neplánuji hrát takže jestli to za 6-12 měsíců vydá tak ani nebudu vědět jestli je tam něco jinak protože to pro mě bude zas jak poprvé.
    • Ja to jenom zapnul abych se pokochal a porad cekam na nejakou pokrocilejsi (mozna i dabovanou?) verzi. Drzim mu palce protoze ta hra je nadherna! Jedno z nejhezcich akcnich rpg co znam :D
  • Draken69CZ

    Windows 10

    Tak co zpátečníci kdo odolal vábení na přechod zdarma a zůstává na Win7/8/8.1 a kdo na poslední chvilku rychle přešel/přejde?
    • Hanzales
      Postup>
      *Upgrade Ikona (smejd jeden, porad to nejen u sebe odstranovat)
      Samotne vnucovani cehokoli nesnasim. Tady jela masaz opravdu extremne, zadarmo, klikni, upgraduj (to smrdi)
      *Jednou se mi povedlo i pres zamer neinstalovat zacit stahovat update. Po zruseni to pri vsech dalsich updatech psalo porad ze se stahuje W10 update, nastesti ne muj stroj :)
      *Zvedavost ohledne Forzy a systemu jako takoveho, zkusím, image W7 muzu nahodit zpet kdykoliv.
      *Uz upgrade a vycisteni probehly az poderzele hladce, bylo treba odinstalovat/nainstalovat jen neco malo.
      *Pro pocit jsem pak udelal cisty install a vse si zase vyladil podle preferenci, k obrazu mych oblibenych sedmicek :) (quicklaunch, startup menu atp.) http://i.imgur.com/fV7kvOt.jpg http://i.imgur.com/juimOSJ.jpg
      Momentálně systém šlape svižně, ba i svižněji, stabilita/spolehlivost ještě tu a tam za sedmičkami pokulhává, ale jsou to spíše prkotinky při nestandartním používání. Tak jako tak se mi zdá celková správa a ovládání mnohem lepší nakonec (vše jde vždy navíc nějak upravit) a k těm sedmičkám se nyní vracet nemám důvod, spíše naopak.
      Jedna neduha tu ale je a to je Doom (openGL) kdy v 7kách jsem si mohl dovolit high detaily, full AA a pořád to švihalo (min 40fps v extrémech, kdy se otočíte bez lagu v mžiku a obraz se s vyplým V-syncem nerozsype). V Desítkách si zatím nezahraju, s jakýmikoli detaily to v některých lokacích těch 40fps dává spíše jako max a padá to k citelnému zpomalení, odezva v riti. Na fórech jsem koukám nejsem sám a někdo má jen kvůli Doomovi dualboot :D Tak jen doufám že to opravěj, bo ani ten Vulkan nepomohl, tam se ale s podporou starsich karet (ne 1060/70/80) počítá až později. Každopádně chyba je jinde, Desítky mají s OpenGL evidentně problém, řeší to částečně "borderless" místo fullscreen ale vědět že na těch 7kách to běží naprosto svižně s vyššími detaily tomu nepřidává ani trochu :) Zaplat kremikovy buh ze vsechny DX hry jedou stejne, nebo i lepe, kdy naopak sedmicky byly citlivejsi na strop VRAM (2GB). Tady mám naopak pocit, že třeba v DCS si můžu dovolit malinko více a všechny závodní tituly (a že mám asi všechny) kde je odezva prioritní jedou jako z praku, takže spokojenost veliká.
    • Už před rokem všech 5 PC/tabletů doma. V HW stats Steamu už mají většinu, tuším že už přešli i ti co před půl rokem nejvíc ječeli. *2*
    • Veskoslav
      Hned jak byla možnost s 8.1. Poslední sedmičky mi zůstali na notebooku a ten s nimi půjde i do křemíkového nebe nebo spíše to jde jako dar školní družině *1*
    • faitheater
      Ja jsem pred rokem kupoval novy NTB a pri te prilezitosti jsem ho zrovna upgradoval na W10. Nestezuju si, jsem se systemem spokojen.
    • homeles8
      Já už přešel dávno a nechápu co proti tomu kdo má. Jediná změna oproti 7 je, že se počítač spustí v podstatě hned a že mám krásnou plochu bez ikon a plochu jsem si udělal z dlaždic ve startu.
    • Bylo to zadarmo tak jsem do toho sel!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit