-
Battlefield 1 Official Gamescom Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=ymwXbF1VTKU -
-
Je to hezky ale strasne nerealisticky takze 1/10!
-
-
Neoficiálně: Ve vývoji je nový Splinter Cell, Sama Fischera bude opět dabovat Michael Ironside.
Ježižmarja ano prosím, BOŽE PROSÍM, AŤ JE TO PRAVDA že ho bude zase dabovat Ironside!! Bože opravdu tě moc prosím! -
Nvidia se rozhodla nepokračovat ve vývoji nového Shield Tabletu.
asi jim těch 50 prodanejch kusů nepřišlo jako úspěch. -
-
Shield tablet se prý prodával dobře, ale to je tak vše co se dočteš, nikde nenajdeš žádná čísla. Spekuluje se o tom, že jestli bude Nintendo NX používat tegru a bude to hybridní tablet/konzole, tak jim nechtějí konkurovat
-
-
Spekulace: Ubisoft údajně pracuje na novém dílu Splinter Cell na kterém spolupracuje i Michael Ironside
Více v článlku
Já osobně bych byl za nový SC strašně rád, ten poslední pokus s macho Samem jsem se nedonutil ani dohrát. -
-
Poslední byl o dost lepší než ten předposlední (pravda, překonat ho nebylo moc těžký), tak doufejme, že v tý vzestupný tendenci budou pokračovat. Za Ironsidea bych byl rád, ale jestli se to potvrdí, tak by si přímo nas*rali do huby. Viz to jejich okecávání, proč nemohl dabovat Blacklist.
-
-
Ve filmu Assassin's Creed uvidíte i postavy známé z her, ale rozhodně nepůjde o hlavní hrdiny jako byl Ezio či Altair.
Desmond? -
-
Možná, ale z těch moderních typuji spíše toho zlého doktora nebo tu ženskou. Z těch z minulosti pravděpodobně některá z vedlejších postav z dvojky, i když nevím, kdy přesně se film odehrává, ale typuji strýček Mario nebo Machiavelli.
-
-
Podle statistik Steam Stats je vydání PC verze No Man's Sky letos největším launchem na Steamu.
jen aby to taky nakonec nebyl nejvíc refundovanej titul roku -
Vysla anglicka verzia modu Enderal: http://sureai.net
trailer: https://www.youtube.com/watch?v=VnracFjiC_k -
No Mans Sky
Bacha hra jede jen na grafických kartách podporujících OpenGL 4.5 a ne 4.1 jak maj chybně v min požadavcích -
-
hraje to tu někdo? nechci tady řešit technickou stránku, ale hratelnost. zkoušel jsem to dneska odpoledne a bavilo mě to. rozšíří se to, co se dá ve hře dělat s odehrátým časem? mně by klidně stačilo jenom prozkoumávat planety, hledat monolity a učit se jazyk, ale 60 euro za to nedám (ani za jinou hru) a momentálně to levněji nikde nejde koupit
-
-
Neřekl bych, že by se to nějak extra prohlubovalo s odehraným časem, ale odlišnost planet je přímoúměrná jejich vzdálenosti(tohle není nějaké pravidlo, jen mi to tak připadá.).
Pokud vím, tak patche by měly přinést více obsahu, pokouší se o "hra jako služba", podobně jako třeba Nintendo u Splatoon. Nějaký patch(nevím jestli už vyšel) by měl přidat třeba stavění základny. Takže bych všem doporučil počkat na to co další patche přinesou. Nehledě na to, že hra je v současnosti v poněkud nepěkném stavu na všech platformách.
Je to dost dobrá relaxační hra, ale větší hloubku nebo trvanlivost bych v tom nehledal, alespoň ne v současnosti. Každopádně cena mi připadá přestřelená, takových 20(max 40) euro by bylo daleko přípustnější, přece jen takový Euro Track Simulator, kterému je ta hra docela podobná, stojí 20.
Soundtrack to má ale výborný. -
mám nahráno 9 hodin, ale řekl bych, že ne, získáváš akorát víc receptů, takže si nemusíš některé ingredience kupovat, akorát vylepšuješ loď, nebo si vyděláváš na jinou a mezitím sbíráš suroviny na výrobu antihmoty abys mohl dělat intergalaktický skoky a učíš se jazyky. Nevím co se stane, až se dostanu do cíle, tedy středu galaxie, ale nepředpokládám, že to přidá herní možnosti. Dobrá zprává je, že i když tam docela chvátám, tak nejsem ani v půlce cesty, teď jenom potřebuju sehnat, kde se odemkne vyšší verze tý atlas karty
-
-
-
Mafia 3 - Giant Beastcast 64 - dojmy z hraní
http://www.giantbomb.com/podcasts/beastcast/
Segment o Mafii začíná okolo 13. - 14. minuty. -
GAMESCOM 2016. Hurá do Kolína
Zdravím. Nabízím dvě volná místa v autě na letošní Gamescom . Jedeme s kamošem příští čtvrtek. Kdo se přidá?