Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co me u toho sere nejvic je ta mapa vesmiru to je tsk neprehledny az to boli. Taky to ze na kazdy planete(a to jako opravdu na kazde) je uz osidleni a stovky stanovist atd....coz je malinku v rozporu s tim co rikali ajak objevite nejakou planetu jako prvni.
  • S..cka od který se člověk z nějakého zvlaštního důvodu nemůže odtrhnout, i když ví co všechno je v tom herním designu špatně. Docela přesně trefené. Střed vesmíru mi je ukradený a hype kolem tyhle hry mě zas tolik netrefil, už jsem obecně dostatečně skeptický abych zbytečně nepředpokládal dopředu podle PR oznámení. Mám to jako takovou zenovou procházku po cizích planetách. Zatím mi ten generátor příjde docela fajn. Ale obecně mám rád putování vesmírem. I v elite jsem utopil dost hodin, i kdyz lidi řikají jak tam není co dělat. Prostě mě bavilo objevovat jednotlivy systemy a planety. Tady to sice nemá to kouzlo galaxie na realisticky generovanych datech, ale zase je to takovy osobnější v tom, že člověk skutečně chodí po povrchu. Po 25hodinach me porad hra mile prekvapi nekteryma lokacema. Ac jsem byl od zacatku odpurce grafickeho provedení, tak v praxi mi to prijde mnohem hezci nez na screenech a má to svojí atmosferu. Hezky nasvetlený a zajímavý panoramata. Rozhodně to není hra pro všechny, vlastně jediný co v ní jde dělat je bezcílně bloumat, učit se mimozemské jazyky a vylepšovat si lod,suit a zbran. Nejvetsi výtku bych měl k tomu co zminoval i Lukas v recenzi. Prostě nikde člověk není první. Čekal bych i obydlené časti vesmíru, ale že na každé planete jsou rozesetý základny a litají desítky AI lodí na každém kroku(to, že jsou generické bych i odpustil, aspon clovek vi jestli je to vyrobní budova, observator nebo jenom ukryt, atd.) , ale to, že to sebere kouzlo toho pruzkumnictví už se odpustit nedá. Další věc je cena. Je to spis indie hra, takze bych cekal neco kolem 20e, coz bohuzel nebylo. Každopádně jsem spis clovek co by se NMS zastal. Prijde mi fascinujicí co dokázali na poli procedualního generování v takhle malém týmu a umím si představit, že to může být dobrý stavební základ který je možné rozšiřovat a upravovat. Ono už 7patchu během dvou týdnů řiká, že je spousta věcí o kterých i tvůrci vědí, že jsou špatně. Technologické problémy mě minuli uplně, takže v tom hodnotit nemůžu. Každopádně díky za videorecenzi.
    • Je to tak. Jako když se nad tím člověk zamýšlí, tak to tolik nepřínáší. Ale je to návykové a čas u toho letí neskutečnou rychlostí. Já v tom nechal určitě tak 60 hodin a celou dob usje mse bavil.
  • Ještě doporučuji video recenzi od Angry Joe. Tak po 15 minutách celkem vřelého přijeti, bouchnou saze. :D ..... Prostě je to pěkné techdemo, které mělo vyjít o pár let dříve...po oznámení.....s průletem atmosférou, už je tu i konkurence. Případně si páni programátoři měli najmout pár herních designéru.

    Takhle to prostě dopadně, když hru dělá banda programátorů. Stvoří úchvatný engine(na tak malé studio) a pak tam narychlo narvou nějaký rádobi obsah ....

    To držení tlačítka pro každé odkliknutí čehokoli, by jim každý herdí designér omlátil o hlavu ...
    • oVer9000
      Joe angry skutečně kdysi byl. A to velice. Ale v poslední době dost zpohodlněl. Je z něj spíš lazy joe. Dělá moc reaction videí, a moc filmovejch recenzí, kde je naprosto mimo. Upřímně... jeho názor ztrácí čím dál víc nějakou hodnotu. Kde jsou časy recenze na Alien Colonial Marines. Nicméně to nemění nic na faktu, že NMS, je hodně velká a propracovaná indie hra, kterou kdyby střelili za 15 éček tak se jim bude klanět svět... jenže bohužel... :D Hate si zaslouží.
      • To máš jako se všema profesionálníma jůtůberama, proslavil se vtipnejma sprostejma recenzema s trikama, ale nemůže to dělat věčně, to řvaní furt dokola po pár letech lidi omrzí, tak dělá jiný věci - filmy, deskovky, zapojuje do toho další lidi, podle mě to dělá jediným možným způsobem...

        Co si myslíš, že ti někdo v padesáti bude na jevišti rapovat do pěti pro děti?

        Orion to věděl dávno před všema ostatníma *3*
    • No nevím. Na tu recenzi vidím odkazy všude. Ale fakt se přiznám, že koukat přes půl hodiny na video týpka, co už v názvu kanálu hlásí svoji zaujatost (angry joe zní velice objektivně) abych se dozvěděl co si mám myslet o hře na kterou již názor mám, to se mi moc nechce. navíc... říká tam něco, už není v diskusích v každém druhém příspěvku?
      • Angry Joe je asi nejlepší videorecenzent, co znám. A navíc ještě dokáže pobavit.
      • No zrovna Angry Joe si umí svůj názor docela obhájit a většinou umí i trefit hřebíček na hlavičku.
      • Nevím jak by měl vypadat větší fanda téhle hry, než člověk hrající ve skafandru :)) Krom toho na začátku recenze vyzdvyhne úplně vše co jde. Každopádně se u té recenze člověk nasměje, doporučuji, *15*
      • Taronyu
        Hmm, takže názov kanála ti oznamuje jeho zaujatosť. No dobre, a ako je teda zaujatý k hrám a filmom, z ktorých je nadšený? *7*
    • Teď jsem si pročetl pár stránek na Redditu a Steamu ohledně "PORTÁLŮ" a jejich "zprovoznění" viz. ukázka ze starší předváděčky před vydáním https://www.youtube.com/watch?v=Qv-Z4cgUMYM a realita https://www.youtube.com/watch?v=19Y6fb34OR4.

      Buďto je to hodně brutální puzzle, nebo nedodělek, který není, možná zatím aktivní.
      Pokud je to nedodělek, tak docela lituji těch hráčů, kteří na jeho rozluštěním tráví desítky hodin. *1*
  • No Man's Sky release *1*

    http://i.imgur.com/8S2xsMI.gif
    • lol
  • Nahrál jsem asi 30h, jelikož jsem stále očekával že něco objevím, ale moje smůla byla v tom, že z cca 80 planet bylo 90% pustina, kde jsem nenašel ani život. Stále jsem měl pocit, že jsem na své první planetě. Zbylých 10% nějaký ten sníh, barevnější toxická planete a jedna opravdu už celkem dobře vypadající planeta s pěknou faunou. V kombinaci technických chyb a 28 z 30h jen těžba surovin abych opět doplnil pohon, oblek, zbraně nebo podporu života, je hra strašná nuda. Lituju, že jsem to vůbec hrál a ztrácel čas na hezčí minecraft ve kterém je dokonce víc aktivit.
    • 30h je pohoda.. za ty prachy.. tolik hodin v kine by stalo vic
      • ale sledovanie televízie či youtube videí nič. tak prečo to porovnávať s kinom?
  • Odporucam mod fast actions: http://nomansskymods.com/mods/fast-actions/ to je must have pre tuto hru, lebo inac pridete po case o nervy. Dalej mozno este Instagram filter remover.
    Inac po par upgradoch, skafander p* cuje raz za desat minut a da se celkom rychlo hybat a tazit.
    Ale co sa tyka obsahu, je to fail - za tie prachy.
  • Nádherná hra, je to mimořádně originální počin, který má smůlu, že na něj byl rozpoután davový hejt. Porovnejte si to třeba s vysoce hodnoceným Journey.
    • Zajímalo by mě, v čem je to tak mimořádně originální. Navíc jen originalita nestačí.
    • Přesně tak. A nejen hry jako uctívané Journey. Ale i některé AAA tituly jako Mad Max, Shadow of Mordor a další nenabízejí o nic víc obsahu (jsou prostě pořád dokola totéž jen v maličko jiném prostředí) a nikomu to tolik nevadí. Jsou lidi, co dokáží roky běhat po pár MP mapách a jen střílet do ostatních protivníků a nemají s tím problém. no Mans Sky není revoluce. Ale je to normální hra, která zabaví na stejnou (nebo i delší) dobu než ostatní. Lidi tu prskají, jak je to omzelo po 40h hodinách. Kolik lidí takhel prská u 12h tunelů typu Uncharted? (kde mimojíné od začátku do konce dělá pořád dokola totéž - šplháte a střílíte. Je to obsahově chudší než celé No Mans Sky a nikomu to nevadí :-D)
      • Radši budu mít hru, ve který děláš jenom 3 věci, který jsou ale udělaný dobře, než hru, kde jich sice můžeš dělat 50, ale všechny jsou děsná nuda. Mimochodem, u her jako Uncharted každej čeká, že to bude dvanáctihodinovej koridor, takže nikoho nepřekvapí, když to potom přesně takovej koridor skutečně je. Ale od NMS si hodně lidí slibovalo prakticky nekonečnou zábavu. Takže se neni co divit, že držkujou, když je to začne nudit za 2 dny.
      • Teď jsi ovšem naprosto stejnej, jako ti, co kritizuješ.
  • MickeyMutant
    Papundeklová Potěmkinova vesnice, která jako každá Potěmkinova vesnice musí budit zdání, že jde o něco víc než o práci s kolorovaným papundeklem. Nekonečný a tajemný vesmír. Cha! Každá životem kypící planeta je disneyland, kde je to tak roztomilé, načančané a voňavé, že by měl při přistání člověk povinně fasovat pytlík sušených hoven na rozhazování kolem, aby si tu nádheru nějak balancoval. Celé je to zábavné jak cesta po americké dálnici se zastávkou v každém motorestu. Tenhle má trochu jiný bar, jiné menu s nabídkou místních specialit, další zas větší jukebox a kachlíčkové pisoáry. Ale nakonec jsou všechny na jedno brdo a stojí na zapomenutém indiánském hřbitově, kde straší, jak je tam mrtvo.
    • Meow
      Ty vole, ty bys strčil do kapsy i Andreje, ale on psal aspoň vtipně, tohle je snůška žvástů.
  • Pěkná videorecenze. Výborná práce, jako vždy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit