Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: zkoušíme PlayStation VR
17.10.2016 | Redakce Games.cz
36 příspěvků
-
Uvědomuji si, že teď začíná něco fakt cool. Ale asi ještě počkám. Zatím mne to nepřesvědčilo. Přesto týhle technologii velmi fandím.
-
-
VR zacina uz desitky let.... a porat nic tohle ma jen lepsi rozliseni a presnejsi senzory (nikoli vsak presne) no porat je to k *11*
-
-
Předváděný hry mě vůbec nepřesvědčily, kromě SUPERHYPERCUBE, té bych propadl neuvěřitelně.
Nicméně přemýšlím, jestli má VR například pro filmy simulovat pocit kina a tím pádem velkého plátna, nebyla by to cesta, jak do budoucna požívat VR pro klasický hry? -
-
To sme zabudli povedat. Presne tak to pre sucasne normalne PS hry funguje.
-
-
Mám stejný dotaz jako kolega. Jaký je pocit při sledování filmu, hraní hry v kinorežimu? Je hodně patrné nízké rozlišení a viditelný rastr oproti normálnímu sledování 1080p monitoru?
-
-
Filmy su celkom v pohode. Da sa vybrat z troch velkosti obrazovky. Najvacsia myslim 226 palcov na ktoru pozeras z niekolko malo metrov. Hry mi zas tak dobre neprisli, ale asi zavisi ako ktora.
-
-
Už funguje? Pokud ty klasické hry tedy běží a vypadají podobně, vyřešilo by mi to problém s velkou televizí. Mám PS připojené do 24' monitoru a takhle bych si mohl brýlemi simulovat velký obraz. V tom už bych pro sebe viděl smysl s pořízením.
-
-
-
...hmm, já to nechci, ničilo by mi to účes.
-
na péčko a CoD by to bylo dobrý, ale asi bude třeba počkat až to víc poladí... používat VR na nějaký simulátor hejbání s kostičkama je trochu pojntles
-
-
je super když lidi svou mentální omezenost vystavujou veřejně, kdysy dávno se blbové museli skrývat, aby je neshodili ze skály, ale dneksa je to skoro čest být veřejný pitomec. Takovej ovčáček by moh vyprávět
-
spíš to bude pecka na horory. Takový Silent Hill VR ...
-
-
Musim říct, že jsem byl strašně skeptickej vůči VR a ještě víc vůči PlayStation VR. A faktem je, že žádnej záznam neni schopnej zprostředkovat to, co vidíte a vnímáte, když tu helmu na sobě máte. Takže jsem se vždycky smál, jak to vypadá divně, a že to jsou jen takový blbiny. Protože jsem koukal na ty záznamy. Mno, a pak jsem si na sebe dal PlayStation VR a fakt mi to vytřelo zrak. Netušil jsem, že mě to tak šíleně pohltí. Fakt to bylo jako bych v tom prostoru byl, vůbec jsem nevnímal žádný displaye nebo rozlišení. Např. horská dráha ve mě vyvolala úplně stejný pocity jako když jsem na skutečný horský dráze a to jsem seděl na blbý židli. :D Je to vážně skvělý. A určitě chápu skepsi lidí a zášť vůči PlayStation, ale člověk to vážně musí zkusit aby pochopil. Nedá se to prostě popsat. :)
-
-
Oculus Rift už jsem zkoušel víc než před rokem a měl jsem z toho podobné pocity. Tak jsem tu psal, že si myslím, že přichází revoluce. A byl jsem vymínuskován.
-
-
Hmm..a ses zase vyminuskovan..cim to:)
-
-
úplně mi to trhá žíly *11*
-
-
-
Já hlavně vidím místy nízký FPS, slabej HW.
-
-
Neviem presne ako to funguje, ale v helme je to FPS uplne stabilne a nikdy to ani naznakom nesekne. Takze toho by som sa urcite nebal.
-
No, může to tak působit. Však ten hardware neni kdovíjak super výkonnej. Ale subjektivní pocit, kterej máš, když tu PlayStation VR máš na hlavě je absolutně jinej. Je to zvláštní.
-
-
Co bych ale ještě dodal je, že ten DriveClub o kterym v gamesplay mluví, že je rozmazanej je fakt skutečně totálně na ho... A opravdu bych ho nepoužíval pro předvádění týhle periferie, protože narozdíl od jinejch věcí, co jsem zkoušel je to fakt hnus. Fakt to neni hezká hra na pohled a to VR je tam naprosto zbytečný a za 30 euro je to fakt trochu zlodějina. :D Ale opět, může to bejt jen můj subjektivní pocit.
-
Je to možný, neměl jsem příležitost zkusit.
-
-
-