Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani hovno.
  • Mass Effect 2 je akcni hra? Aha, tak to je slusnej vysmech tvurcum z BioWare...
    Kdyz uz tak RPG akcnejsiho razu, ale cistokrevna akce to rozhodne neni.
  • Popis Mass Effect 2 mě pobavil. Dovolím si malou parafrázi prostřednictvím Half-Life 2: Druhý díl nabídl mnohem více ježdění než jednička a zvládl přitom excelovat v oblastech, které nejsou pro závody bugin zrovna typické. *4*
    • Ackoli ve vysledku je uplne jedno jaky hry byly nominovany a jake vyhraly tady na tiscali, tvuj prispevek me hodne rozesmal :)
  • Souhlas.RDR nejlepší hra opravdu skvělá.Tak propracovanej svět sem ještě neviděl.
    Spousta vedlejších questů dobrej příběh.Paráda.
    No nevim ME 2 by si asi taky zasloužilo vítězství ale kdo hrál RDR ten musí souhlasit.
  • Jestli Red dead redemption nevyjde behem pristiho roku na pc tak budu opravdu sklamán,hra vypadá a očividně i je skvělá,naštěstí mám nyní mnoho herních "restů",takže mi čekání nevadí,jedná se o jednu z mála her kvuli které o nákupu konzole seriozně uvažuji.
  • Urug
    Zdá se mi to nebo celý herní svět opomněl letošní akci Singularity. Téměř nikde o ní není ani zmínka. Netvrdím, že je to nějaká revoluční hra a ani bych neřekl v tomto roce nejlepší, ale střílečka to byla dle mého skromného názoru solidní. Skutečně to byla tak špatná hra nebo se na ní prostě mezi ostatními tituly doprovázenými nekonečnými diskusemi zapomnělo?
    Také bych jako jednu z nejlepších akčních PC her letošního roku označil Darksiders...SP který mě nachviličku nepustil a vydržel 16hodin to se mi dlouho nestalo...
    • Já sem Singularity hrál a moc se mi líbilo, avšak je to podobný případ jako Timeshift. Timeshift byl fajn a dohrál sem ho jedním dechem, nicméně hned potom sem ho odintaloval a od té doby jen se tak válí na polici. Podobně to u mě dopadlo se Singularity. Osobně jsem čekal lépe zpracované posouvání času. Párkrát sem si sice zkusil někoho zestarat, nebo omladit, ale od té doby jsem jen házel sudy a podobné kraviny, protože je to účinejší a zábavnější. Naproti tomu třeba zmíněné Metro jsem dohrál a druhý den sem ho začal hrát znovu. Na druhou stranu ale musím souhlasit, že Singularity mělo být dopřáno více pozornosti....
    • Zajímavé... Darksiders jsem hrál taky (sice na X360), ale ta hra mě navzdory vysokým hodnocením vůbec nezaujala. Zkoušel jsem se do ní dostat, ale třeba taková Bayonetta mě dostala od první minuty. Darksiders se mi zdál hrozně sterilní, nemělo to podle mě duši...
      • Urug
        Su PCčkář čili nemůžu srovnávat, podobných titulů na tuto platformu moc není. V Darsiders mi zřejmě vyhovovalo střídání akčních pasáží s puzzly, vývoj postavičky a změna gameplaye v závislosti na tom co člověk právě dostal za novou fičuru. Musím tedy uznat, že autoři brali inspiraci kde se dalo, když mi do rukavice přibyl Portal Gun, říkal jsem si tak to už si dělají vážně srandu, ale nemůžu říct, že by to bylo nějak naškodu. No a způsoby jakým Válka ukončuje protivníky to byla radost pohledět :D
  • Je docela smutný, že God of War III to nedotáhl ani tu nominaci... Z těchto her bych osobně volil Battlefielda
  • Z nominovaných her jsem hrál jen RDR a BC2. Ač jsem velký fanda gétéáček a Red Dead se mi líbilo opravdu hodně, přesto bych dal hlas Bad Company. Nedokážu to nijak racionálně zdůvodnit - Red Dead má zajímavější příběh, větší variabilitu, volnost... ale víc jsem se bavil u Battlefieldu. Tak si představuji moderní intenzivní akci.
  • Pro mě je určitě nejlepší akcí roku Metro 2033, protože je to ta nejatmosferičtěšjí střílečka jaká za tento rok vyšla. BC 2 je fajn, ale takových her tu bylo, je a bude hafo a umí je udělat spousta studií, ale takových her jako Metro je pekelně málo, protože málo kdo si na to troufne a nejsou z toho takové peníze jako z Battlefieldu. Vanquish ani Mass Effect 2 bych do těch nejlepších akcí nezařadil. Vanquish je bohapusté držení tlačítka myši (to si radší zahraju Serious sama) a Mass effect je RPG. Red Dead Redemption ani AC brotherhood zatim bohužel nejsou na PC, takže ty hodnotit nemohu. Ale abych jen pořád nekritizoval, jsem rád že se v 5 nej neobjevilo Black Ops, protože to je plivnutí do tváře sérii CoD.
    • fixcz
      Asi to bude jinačím vkusem, ale třeba takový stařičký Stalker: SoC s Complete 2009 modem je daleko lepší zážitek než konzolami degradované Metro. Takže bych spíš očekával (na třetí pokračování pořád kvalitní) Call of Pripyat (v EU vydané v únoru 2010)
      • Stalker je samozřejmě lepší zážitek než Metro. Ale musíme si uvědomit, že Stalker je narozdíl od Metra RPG, takže nabízí daleko více možností, jak na hráče zapůsobit než lineární akce v podobě Metra. Na druhou stranu na Metru dělali i někteří lidé, co tvořili Stalkera, proto je v Metru takovej smysl pro detail :)
    • No Metro bylo skvělé protože zčásti byla zásluha na tom že to bylo podle knihy , kterou sem přečetl.Je to škoda no že to tam není...No ale na druhou stranu je to vlastně jedno je to jen tak.Že to někdo takto vyhodnotil tak to vyhodnotil ale kvůli toho se asi svět nezboří a nezmění.Každý hráč to má jinak a něčím takovým si to nebude měnit takže vlastně o nic nejde.
    • a psana recenze na metro 2033 na tiscali co? chybi...
  • 31.12.2010 19:59 Metiu (anonym
    • ?????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit