Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mix etna a pseudokyberpunku či prostě scifi z technologické budounosti bude pršvih vždycky, bez ohledu na exkluzivitu či hrdinku :) Na druhou stranu chápu, že hry s ultra kometčním záměrem dělá marketingové i designové oddělení ruku v ruce. Nejlépe dle legendární příručky o tom ,jak pejsek a kočika dělali dort. Hráči chtějí luk! JO! Hráčky chtějí ženy, ženy. JO! Malý hráči chtějí při nejmenším nezranitelnost! JO! Na příběh kašlem, stačí omáčka. Utáhnout to roboti! JO! Je něco co jsme tam ještě nedali? JO! Chtělo by to hodit všechno tak něka do pravěku! JO! Hele a co káry a motorky? To tam dáme kdy? TO tam dáme s DLC 2. DLC2? Co je DLC1? Laserový pazourky přece!
    • Jsi ve špatné diskusi, tahle diskuse je o hře Horizon Zero Dawn.
    • Ty jsi horizon evidentně nehrál a píšeš tu bludy. Ten příběh je minimalne tak dobrý jako last of us. Jestli se ti last of us nelibilo, tak už nemusíš reagovat, protože patris do skupiny těch co se jim nic nového nelíbí a jen fnukaj a vzpominaj na časy prehistorika, Duke nukema a legacy od Kaina. Nazdar
    • Kdyby sis o horizonu aspon neco zjistil na vlastni pest tak tu pak nevypadas jak idi0t, jehoz narazky se te hry vubec netykaji.
    • Nevim o cem pises, ale urcite ne o Horizonu.
    • flash789
      Tu prirucku kdysi vydal UBI nekdy tesne potom so vydali prvni asasin creed :)
      Ale Horizon neni tak spatna hra, aspon plebs to dost ocenuje, a o ty jde predevsim. A kdyz uz nic tak ta grafika je vazne super.
  • Teda, už mám nějakou hodinu nahranou a musím říct že tohle je nejlepší PS exkluzivita vůbec. A to sem hral last of us a uncharted v den vydaní na PS3.. Tohle může odsuzovat pouze člověk co to vidí na youtube nebo obrazcích. Ta hra má luxusní story, netradiční hlavní hrdinku a nehorazně drsny soundtrack! Parádní hratelnost dělanou jen pro PS4. Miluju tu hru! RIP Xbox a PCkaři mě mrzí že si toto nemůžete zahrát. PS: Hraju to na obyč PS4 a ty vaše fps kraviny si nechte hra je plynula nádherně...
    • flash789
      To musis vic herne zdegenerovat, trva to leta, ale pak konecne zacnes byt mlsnej jak starej kocour a dobrou hru budes hledat celej rok a najdes tak jednu co te bude skutecne bavit. Ale dle toho co pises mas jeste spoustu casu, uzivej si to:)
      • Virgi
        To by mě zajímalo jakou dobrou hru třeba z 2016 máš na mysli. Kdybych váhala s koupí PS4, tak zrovna Horizon mě přesvědčí, proč do toho jít. Když jsem sledovala gameplay, tak jsem litovala, že si tu hru nezahraju.
        • flash789
          tak to zalezi na kazdem co se mu libi, kdyz te horizon zaujmul a byl by to duvod ke koupi PS4, tak si ji kup. Ja ho hral par hodin a moc me to nebavilo, prislo mi to strasne melke, proste bez hloubky kterou moje subjektivni herni ja vyzaduje, coz neznamena ze to je automaticky blba hra. Taky Alloy mi prisla dost nezajimava a cely ten pribeh o vyhnanstvi, hodnem cloveku co se ujmul ditete a zasvetil mu svuj zivot mi prisel krapet pitomy. Taky ta neadrtalska stylizace me moc nezajima. Ja si to casem dohraju, ale momentalne se spis tesim na Nier a Mass Effect.
          • Virgi
            Musela bych si s PS4 koupit i televizi a do toho se mi nechce investovat, takže bohužel Horizon nebude. Na Mass Effect se také těším, ale popravdě se mi nelíbí ty postavy, ani ženské ani mužské, tak si říkám kdo je proboha navrhoval. Měli se podívat do Zaklínače, jak mají ty postavy vypadat, ale to néé. Ty ženské postavy, hlavně ta vystřihaná bloncka je mi už na pohled nesympatická, a je škaredá jak noc... a jinak hlavní mužská i ženská postava vypadají absolutně neatraktivně a tak nějak šedý průměr. Což by se ale vyřešilo tím, že si můžeš vytvořit vlastní postavu. Pokud píšeš, že Aloy není hezká ani sexy, tak proti Mass efektu je to sexbomba. Postavy v Andromedě jsou naprosto unisex. Je to škoda, Shepard byl jiná liga.
            • Virgi
              tak vlasy v DAI byla katastrofa to máš pravdu. Jenom doufám, že tam nebudou na výběr všechny účesy ala mužatka bloncka, fakt se mi z ní chce blít.
            • flash789
              Tak editor v DA:I urcite moznosti ma, ale porad pracuje s nejakym predefinovanym zakladem, a at jsem se snazil sebevic vzdycky v nekterych situacich a animacich ta postava vypadala blbe a genericky. Na vine jsou i vlasy a ucesy ktere jsou tak strasne bezpecne uniformni a osklive ze to zakonite musi hyzdit jakoukoliv postavu.
            • Virgi
              Jestli myslíš ten editor co byl v DAI, tak ten se mi zdál celkem vypiplaný. Já jsem si udělala super postavu, takže jestli to dají do ME event. ještě vylepší, tak to bude moje záchrana. Ale bloncku stejně nevyměním bohužel. To bych i věřila, že ji navrhovala nějaká feministka:)
            • flash789
              V editoru postavy od Bioware hezkou postavu neudelas, nejde to:) Ale jde tam udelat aspon prijatelna postava..to jo..a podle me v Adromede editor vlastni postavy bude.
          • Můžu se zeptat a jaká hra je podle tebe dobrá? Nebo respektive lepší jak horizon? Mě to vytřelo doslova zrak, nekecám. Nečekal sem od toho nic ale to co momentalně doma hraju (horizon) je něco na co myslím v prací ať už z tama konečně vypadnu zpět k dualshocku *1*
            • flash789
              O to mi ale neslo, spatne chapes..jde mi o to ze snaha hrace je nulova..luk mas za tri vteriny a za dalsi dve uz kosis roboty jak ne bezicim pasu..tohle rozhodne ve Final Fantasy nefunguje, tam musis vynalozit daleko vic usili a zapojit mnohem vic mozkovych zavitu nez ti ty potvory na ten bezici pas zacnou padat.¨
              A jinak velke mece? Ze to je nesmysl? tak sleduj:)) Samo to ber s nadsazkou, ale rozhodne to je realna vec:)
              https://www.youtube.com/watch?v=vGkcgGf2Fzw
            • Tak pokud zminujes takoveto hry tak se moc nedivim ze te horizon nezaujal. Ale to uz je o rozumnem usudku, nemam rad fotbal tudiz bych nesel hrat fifu a take bych pak nepsal do diskuze ze je to stupidni a melke .. Vytku ohledne zlute barvy na vsem, uznavam .. je to hrozne hloupa berlicka, ktera je tu do oci bijici stejne jako treba v mad maxovi, ale komentovat ze je problem kdyz aloy bojuje s roboty lukem? :D Zamyslel ses vubec jak ty boje probihaji v tebou zminovanych hrach? :D Banda emo teenageru v kabatech bojuje s bossy obrovskymi jako dum, zbranemi ktere by ty nekolika centimetrove platy kovu presekli leda tak ve vlhkem hentai snu. Ale to je v poradku, kazda hra ma sve zakonitosti. Co neni v poradku je vytykat jedne hre neco, co v tebou oblibene hre je urcitym zpusobem taky. A pak jeste nekde pis, ze na to pohlizis objektivne, todle je jen jeden z mnoha duvodu ktere tvrdi opak.
            • flash789
              Podle me je treba dobra hra final fantasy 15 nebo Xenoblade Chronicles X. Ale spis bych to rekl tak ze dobra hra je takova ktera te bavi, takze pokud to je Horizon, tak to je pro tebe Horizon. Me taky evokuje nablble hry od Ubisoftu jako Far Cry nebo Assasin Creed, kde plno veci je tak tupych ze to je do nebevolajici, a prave Horizon je ma taky. Schovavani ve vysoke trave 30 centimetru od potvory, ale proste ses ve vysoky trave tak te nikdo za azdnou cenu neuvidi. Nebo ty vystupky zlute barvy na vsem moznem. nekdo holt postavil toho robota tak aby po nem mohla Alloy splhat, pocitali s tim. Zvireci roboti maji na sobe plno veci ktere jim ublizuji, nekdo myslel na to aby do nich aloy mohla strilet a ublizovalo jim to, proto maji po celem tele veci ktere jdou odstrelit a znicit. Chces luk? fajn, seber klacek a nejaky zelezo, na koleni to smontuj a hned zabijes 600 kilo tezkeho kovoveho robota. Je to vsechno tak naivni a hloupe poskladane ze me to nebavi hrat. navic porad nekde clovek trci v krovi a neco skenuje..celkem nuda..
      • Hrál si to? Hrál si vůbec nějakou hru na PlayStationu? Proč si myslíš že ta hra má všude 9/10, 5/5, 5*. ?? Nemám spoustu času, příjdu z práce a jsem rád že si můžu sednout/lehnout ke konzoli. Hrál sem i ohavné kraviny které stali tak maximalně za to že sem hru hned odinstaloval. Horizon je ale pecka a tvé komentáře a tvůj očividně negativní, možna i marně skrytý závistivý postoj s tím neudělá absolutně nic *1* . A koukám že se snažíš furt někde něco koumentovat, vyvracet a přitom si to beztak ani nehrál...
        • Argumetnovat, že hra má všude 5/5 a 10/10 je hodně zoufalý. Nemá, lež. Průměr je 88. Odečti stovky z pochybných rukarukumyje webů, který nejvíc zkreslujou průměr (protože tahle hra fakt dokonalá není a na 10 nemá) a máme osmičkovou hru. *3*
          • Nevím. Všude kde jsem četl recenze hra měla minimalně 9/10. Nedíval sem se samozřejmě uplně všude. Drtivá většina lidí co to hraje to chváli, včetně přátel. Nevím kde je problem? Jedinej problem je u lidi co to nehráli, jen koukaj na youtube a hledaj jakýkoliv detail kterým odsoudit celou hru. Stejně jako já nemám rád Battlefield 1 tak někdo nemusí mít rád toto ale zatím sem nidke nečet (pouze tady) že by Horizon byl nuda.
            • Tak ted nevim co je horsi ... odsuzovat hru na zaklade videii na youtube, nebo na zaklade toho ze sis to na stojaka zkusil 20min na prodejne XD

              Sa popreberaj, omg.
            • Co mate vsetci ps fanboji s tym youtube, hrabe vam?? V kazdom lepsom elektre je moznost si napriklad take psko skusit, nieco na nom zahrat. Niekomu tieto hry proste fakt nevonaju a nemusi byt kvoli tomu hned youtube hater. Sa popreberajte z tych fanbojskych snov, omg.
        • flash789
          nez nekoho napadnes over si jestli jsi v pravu. V tomhle pripade staci nalistovat zacatek diskuze a uvidis ze jsem to hral. Nejakou konzoli mam doma zhruba od roku 1998.
      • Nezdegenerovals jen herne.
      • Tak proto sis mlaskal u No Man's Sky? :D
        • flash789
          Ja? Ani ne, jen tvrdim ze to zas takova hruza nebyla, z urcityho pohledu..
          • No vidis tak stejnym metrem bys mel posuzovat i horizon, stim ze tech kladnych pohledu je kapku vic a ani u toho nemusis zavirat oci ;-*
  • flash789
    Ja vam ted vysvetlim proc hlavni hrdinka vypada tak jak vypada. Jsme svedky pomerne noveho trendu ktery se veze na dusledcich ruznych feministickych afer ohledne her. Takze cim dal tim vice se nam ve hrach budou objevovat hrdinky ktere budou pokud mozna co nejmin sexualne pritazlive, a obvzlast u titulu u kterych se pocita s mega prodeji jako je zcela urcite Horizon. Staci se podivat i na hrdinku z nadchazejiciho Mass Effectu, je to takova vytlemena zaba, ne ze by byla primo osklivka ale pohonil by nad ni malokdo. Kazda velka herni spolecnost si tohle bude ted maximalne hlidat, protoze nezadouci afera ohledne sexualizace zen ve hrach je jejich nocni mura. nastesti ne vsichni vyvojari maji stazenou rit. Viz odkaz. Pouze anglicky.
    http://nichegamer.com/2017/01/08/nier-automata-creator-yoko-taro-responds-to-protagonist-butt-controversy/

    A jak takova megakorporace dnes uvazuje pri tvorbe hrdinky? Nesmi byt moc vysoka, male zenske jsou spis roztomile nez sexualni, obleci ji do neceho co nezvyraznuje tvary (kozesiny (Horizon), skafandry (mass Effect), tezke zbroje (dragon age). nesmi to byt blondyna ty jsou prilis vyzyvave, uces musi patrit do kategorie na chlapa nebo moc se u to jak vypadam nezajimam ale vypada to vkusne. V editoru postavy nesmi jit udelat nejaka sexbomba, ale spis takove prumerna zena z kancelare. Prsa nesmi presahovat ramec normalu, ale plosinovku udelat klidne jit muze.
    Proste nastava tezka asexualizace hernich hrdinek, herni tvurci se toho boji jak cert krize, protoze jak nejaka husa zacne pyskovat nebere to konce a je to slyset z jedne strany internetu az na druhy.

    Aloy je spis takova kamoska, takova fajn zaba, coz taky neni uplne spatne, ale samozrejme vsichni vime ze moznosti zen a divek jsou daleko rozsahlejsi, ze:)
    Nejvetsi zahada na tom je nektere veci nevadi a nikoho nezajimaji a neco vadi strasne moc. Tak bud at jsou ty nany dusledne nebo at se na to vykaslou. Treba Fallout. Tam muzete Raiderku nejenom zabit a svleci do spodniho pradla, ale klidne jeji nebohou mrtvolu zohavit oddelenim vsech koncetin od tela a na zaver ji useknout hlavu, tohle je skutecne nechutne az z toho beha mraz po zadech, ale nedej boze aby se nekde mihla bradavka nebo kousek zadku, hned je ohen na strese napric internetem a lidi pachaji sebevrazdy.
    • Rejsek
      https://www.youtube.com/watch?v=PN0BWbSnULs
      • flash789
        Obrazky a filmecky misto radneho vyjadrovani muzes ukazovat opicim a ne mne rejsku. priste artikuluj slovne, na odkazy bez vysvetleni neklikam.
        • Rejsek
          Chtěl jsem napsat nějakou adekvátní reakci na tu tvoji subjektivní sexuální sebedefinici, ty herní onanisto, ale pak jsem to smazal a postnul raději tohle :-) Protože jsem uznal, že tvá reakce bude stejně nad věcí a oduševnělá, ať už sem hodím cokoliv. Nemýlil jsem se :-) Klidně se na to podívej, není to nic hrozného.
          • flash789
            Mas stesti ze rejsek je celkem roztomile zviratko, jinak bych te hned poslal do prddele:)
    • Virgi
      No myslím, že tvoje teorie je blbost. Možná prostě tvůrci jen mají jiný vkus. Mě se postava Aloy líbí moc, přijde mi moc hezká a sympatická a nechápu, že ji někdo může vidět jako průměr. A sexy je podle mě taky,naopak v dnešní době, kdy mají všechny modelky a celebrity kozy ven, začíná být víc sexy když zůstane i nějaké tajemství. Ne nejsem feministka neboj, to jsou spíš nějaké ubožačky, co neví, jak by na sebe přitáhli pozornost. Ale máš pravdu s tím Mass Efektem, ta hlavní hrdinka je neslaná nemastná, že by mě za ni snad ani nebavilo hrát, a ta krátkovlasá bloncka je zas nějaká mužatka nebo co. Prostě na ME se hrozně těším, ale ty postavy jsou zatím nejhorší postavy od bioware, ten chlap se mi taky moc nelíbí, je nějaký moc zjemnělý na můj vkus. Ale Aloy dávám palec nahoru. Škoda, že si hru nezahraju, bo nemám PS4. Takže jen tiše závidím.
    • Nesmysl. Me osobne je tento styl "normalni" zeny prijemny, protoze mi prijde stupidni abych hral v horach v zime s bojovnici v provedeni polonahe sexbomby. Pokud se autori snazi ztvarnit promysleny uveritelny svet, tak se to do nej jednoduse nehodi. Pokud se o neco takoveho nesnazi a cili na nactilete mlade chlapce, tak nemaji zadny problem ztvarnit zenu jako eroticky objekt, viz treba NieR. S feminismem to nema nic spolecneho. Cim je grafika her dokonalejsi, a postavy mene schematicke, tim vic zalezi na rozumnem a uveritelnem ztvarneni postav.
    • Pro tip:
      Nepiš na games posty delší jak 10 řádků.
    • Asi bys mel zmenit prasky...

      Ne vazne mam pocit ze ti uz opravdu definitivne jeblo.

      Ten jeji kozenej oblecek spis zensky rysy zvyraznuje protoze to dela jeji pas uzsi a sirsi boky ale to mas fuk.

      Jestli umis obstojne anglicky tak doporucuju si udelat herni kanal ve stylu infowars. Myslim ze podobne jeblejch lidi na internetu najdes kopec a muzes na tom jeste vydelat.
      • flash789
        Ne nejeblo, to spis ty zijes nekde pod kamenem a nevidis moc na svetlo..nebo te to nezajima:)
        • Jj jsem typickej ovcan kterymu nevadi kdyz hlavni hrdinka neni modelina s vystrihem az na zada.
          Jeste stesti ze to neni cernoska...

          Jinak hlavni hrdinka se mi libi i kdyz nema dusi.
          • No vidíš flashi, to tvoje mektání je teda projev starecke demence? Kdyby mi nějakej 50 tohle tvrdil, klidně bych mu to řekl.
            • flash789
              Vsak na Lare uz taky radne zapracovali, uz to neni ani zdaleka takovej ,,material,, jako kdysi..jen dalsi fajn holka. Vis v cem jedinem je problem, ze to co jsme napsal ja jsem proste psal jen ja, kdyby uplne to same napsal vavra lidi se posserou predbihanim jak ma pravdu..
            • Dik on skvelymi radami vede mlade. Ted se ti treba snazil otevrit oci jednoznacne pravdivou teorii o tom jak spiknuti SJW kazi to jak zeny vypadaji ve hrach a predlozil tady pro to radu smeroplatnych argumnetu. Ani se nenadejeme a za chvili namu udelaji z Lary Croft transgendroveho cernocha muslima!
              A to vsechno kvuli zlym korporacim ktere se nam snazi vnutit svuj korektni nahled na svet!

              Zenska co neni pritazliva pro zahorkleho starika prece nemuze byt pritazliva pro nikoho. Maximalne jako takova fajn kamoska nebo snaziva bokovka.
              Vsichni totiz vime (hlavne my starsi co uz mame rozum) ze moznosti divek jsou daleko rozsahlejsi a proto by to mela bejt polosvlecena modelina zeano!
            • Kéž bys měl pravdu, byl by to krásný svět, kdyby ti "staří" byli ti opravdu moudří a mohli svými skvělými radami a názory vést ty mladší. Ale těch, kteří na to opravdu mají člověk pomalu spočítá na prstech jedné ruky. Ostatek ze sebe ty "moudré" jen dělá a snaží se, aby tento obraz společnost měla zafixovaný. Stáří a nebo vyšší věk nejsou patent na rozum, moudrost ani chytré názory, jsi toho ostatně zářný příklad.
            • flash789
              jasne ze rekl, protoze na to abys ho pochopil jsi jeste prilis mlady.
          • Pravdoláskař a kavárník se projevil. To už dneska jedete v koženejch oblečcích a virtuálních hrdinkách??? Ne, teď vážně, je to normálně vypadající hrdinka s Dobrým dabingem. Nechápu tady tu diskuzi, to tu půl osazenstva nikdy neměla ženskou?
            • flash789
              Poukazovani na to ze nekdo nemel zenskou je akorat ukazka nevyspelosti a nizsiho veku. Obvzlast na internetu je to velmi oblibene, protoze tam neni nic prokazatelne. Skutecne bys tohle rekl cloveku v realu kteremu bude treba 50 a pritom by rekl presne to co tady nekdo rika? Pokud chces poukazovat na svoji zkusenost pres zenske na to nechod, od urciteho veku te budou mit lidi za pitomce, a ty mladsi za uchyla u skoly z cokoladou:)
            • "Nechápu tady tu diskuzi, to tu půl osazenstva nikdy neměla ženskou?"

              asi tak...
    • To je pláče *15* *15* *15*
    • Hrdinka je prostě taková jaká je,myslím ze do te hry patří.Nebo snad potrebujete na ukojení nějakou sex bombu??Asi ji měli umejt vlásky,zmalovat a projet retuší a nejlépe vysleknout na pamelu :DD tak honite nebo hrajete??
      • flash789
        To jsi me moc nepochopil, ja mluvim spis obecne a o principu veci...a obcas to doplnim necim beznym jako je treba ,,pohonit,, aby to nepusbilo moc vedatorsky a suse. Chapu ze pro ty slabsi z nas je tohle slovo nejdulezitejsi z celeho mojeho prispevku ale skutecne o tohle mi neslo:)
        • Já nemluvil primo k tobě tak na pul tak sorry ale moc se řeší její vzhled a k tomu co jsi psal tak s nějakou nahotou nebo proporcema třeba v takovim gta nebo zaklinaci také tvůrci problem nemeli.Myslím ze naopak to hře přidá na prodejnosti,vůbec kdys je hra od18 tak v tom problém nevidim.Asi se jim nechtelo nebo svet horizon zero je skratka chladný na nějaké to odkriti :D me osobne to nevadi
    • mužeš sem prosím postnout fotku tvojí manželky?
  • Možná už se tady na to někdo ptal,nevím,nečetl jsem celou diskuzi,ale nevíte náhodou,jestli hra vyjde i s CZ titulkama?Popřípadě,jestli se dá hrát bez nějaké extra znalosti angličtiny?A ještě,jestli bez problémů běží i na klasické PS4??Hodně uvažuji o koupi,i když se mi tedy hra zdá šíleně drahá,ale miluji hry jako Turok nebo Far cry,ale ptám se,abych ty peníze nevyhodil zbytečně z okna.Dík za odpovědi
    • Dík moc,borci :-) Asi do toho pudu-tak ůplnej neználek AJ nejsem,ale že bych měl zrovna státnice...
    • Hra polsky dabing, neni to sice cz, ale jde tomu pomerne dobre rozumet, tak muzes vyzkouset tohle.
      • Čeština = rozumím
        Angličtina = čeština = rozumím
        Němčina = chápu smysl
        Španělština = trochu se chytám
        Polština = naprostá tatařina, luštil jsem manuál ke kočárku, sni online překladače si s tím neporadily. A prej slovanskej jazyk.
        • vyhoda polstiny je, ze se da naucit ji cist doma za mesic. a byva casteji volitelna ve hrach nez cz/sk.
          je to relativne podobne jako slovenstina. akorat si clovek musi zvyknout na š=sz, ř= rz apodobne. pak jen dohledavas rozdilne slova. a idealne koukas na nejake filmy abys pochopil jak mluvi. a prectes zajimavou knihu v pl, treba sapkovsekho.
          samozrejme moravaci maji vyhodu polskeho vysilani kdyz hodne lidi rozumi smyslu aniz by se kdy polstinu ucili.
          na jazyky jsme kazdy jinak staveni, ale je opravdu poznat ze je to slovansky jazyk :)
          spis mi je smutno jak jsem sledoval jejich snahu o mluveni ceskych nazvu behem videa. krasny priklad proc neni moc dobre trvat na tom, ze lidi se maji ucit anglictinu aby si zahrali.... pak zapomenou cestinu A TO je podle mne skoda
          jako PC hrac mohu rici, ze hra je pekna svet a mechaniky jsou moc pekne, hrdinka se mi sice moc nelibi, ale to jsou me osobni preference. behem hrani, pri rozhovorech, se rad divam na hlavni hrdinku s potesenim( neplest s ukojenim ;-) ) a nelibi se mi, ze vypada jako vystrizena z serialu "zena za pultem"
          • A neni uz lepsi se naucit tu anglictinu? Dnes je to prakticky zaklad pro temer jakekoliv zamestnani a pokud clovek neni uplny neschopa tak se to na slusnou uroven v pohode nauci treba jen hranim a koukanim na filmy.
            • souhlasim, anglictinu je dobre se naucit.
              problem vidim v tom, ze lidi pak casto zapominaji jak mluvit a myslet v materske reci.
              nejsem hnidopich karajici kazdou chybu nebo anglicke slovo, pouze je mi smutno kdyz vidim jak nekdo musi se krotit a namahat aby se dokazal vyjadrit zpusobem, kteremu porozumi i obycejny cesky clovek.
              umyslne pisu clovek a ne hrac ;-)
              na druhou stranu nauka slovanskeho jazyka, je podstatne lehci nez nektere germanske vezre.
              podle mne zapadocesi take casto tihnou spise k nemcine nez anglictine.
      • flash789
        Krabicovky z oficialni cz distribuce polstinu nemaji..
    • CZ titulky to nema, bez znalosti anglictiny se da hrat snad jakakoliv hra, tahle urcite zcela v pohode, ale pochopitelne pokud clovek nema ani nejakou zakladni znalost, tak z pribehu moc mit nebudes. Na stare PS4 to pry bezi i vypada velmi dobre.
      • mě spíš jde o to,abych se vyznal v inventáři,atp.-jestli to není moc složitý
        • neni, to je uplne v pohode
  • Eklektici, co kopiruji neci nesmyslnej nazor (prevazne od uzivatelu z megacritics) jen aby to strhali, me neprestavaji fascinovat :-D :-D

    Jinak koupeno, spokojenej.
    • zaty
      Jsi si jist, že jdi dobře pochopil, kdo je to eklektik?
      • Samozrejme, tedy pokud nezustaneme jen u wiki definice, ktera se vztahuje k filosofii... ;-)
  • Ten konec dost zklamal. Prakticky okopirovanej cervenej konec z Mass Effectu 3....
    • Jestli je to pravda, tak jses kardinalni bambus, fakt...
      • Pravda to bohuzel je
  • Uz se tesim, jak se pocet komentaru pod nejblizsi PC exklusivitou prehoupne pres 200... :D
    • Na PC snad existuji nejake exkluzivity, kdyz vynechame ruzne rozpixelovane indie hruzy?
      • Veskoslav
        To je tak "vtipné". Jenom např. Event 0, Factorio, FTL, Total War Warhammer, Grim Dawn, Tyranny, Civilizace VI. série Anno, Banished, Battlefield 2142, Battlefield 2 (neplést si to s Battlefield 2: Modern Combat, která je i na konzole), Contagion, Company of Heroes, Starcraft, Warcraft, AoE atd.
        • EvE online. Proti němu je Horzion takhle malej -> . Nemluvě o vizuálu a komplexnosti...
          • Kozy
            Páni, tak tohle srovnání je už na hospitalizaci.
            • Vezmi si arkadovy zavody a simulator jezdeni v nakladaku a trochu se nad zamysli jake jsou vnich rozdily.

              Pak ti treba dojde jaka je blbost srovnavat komplexnost tech dvou zminovanych titulu. A srovnavat grafiku na to uz nemam ani silu reagovat *6*
            • Škoda, že si neuvedl argument proč, asi žádnej nemáš. Vzhledem k tomu, že tu nebyla řeč o žánrech, ale o exkluzivitách, takže můžu logicky uvádět cokoliv. Že by rage z toho, že je to pravda? *7*
      • Nope, dokonce i Torment byl primárně prezentován v trailerech na PS4...
    • věř mi nebo ne, i kdyby ta hra byla na PC, tak bych ji nehrál, protože se mi prostě vůbec nelíbí. Nemám rád ani Far Cry ani Assassins Creed a tato hra je jejich klonem. Má nesympatickou hrdinku, má hnusnou grafiku, má infantilní motiv jako střílej s lukem do dinosaurů, vypadá neskutečně nudně a genericky a casualsky a mainstreamově a já bych s touto hrou neplýtval časem. S PS exkluzitivitou a jakousi hypotetickou "závistí" to nemá absolutně co dělat.

      Když se člověk rozhoduje, jaké hry bude hrát (za jaké zaplatí), tak hrajou roli jeho preference, co baví a nebaví, co se líbí a nelíbí. Tato hra nevypadá jako něco, co by mne jakkoliv zaujalo. Je to přímo inkarnace současné herní průměrnosti a plytkosti.
      • Takze mam ted zacit lezt do diskusi sportovnich her, a vsem tlacit do hlavy, ze to je jenom dalsi blba sportovni hra, ktere miprijdou jedna jako druha a ze me vubec nebavi? To muze delat jen nejakej zakomplexovanej hnup.

        Tato hra neni klonem FC ani AC a dokonce neni ani od ubisoftu. Charakterizoval bych ji jako tomb raider a monster hunter se stealthem ve svete zaklinace s daleko lepsim technickym zpracovanim. Ve hre je dominujici silny pribeh a zabavne narocne takticke souboje s velkymi monstry. Kde v tom vidis FC a AC mi neni jasne. Snad jen FC Primal s tim muze souviset skrz primitivni spolecnost a zbrane, hratelnost je ale odlisna.
        • Velice trefne, za zminku o monster hunter davam +. Vzdycky, kdyz dojde na boj s watchery, tak si vzpomenu na tygrexe x]

          Jinak AC bych se nebal zminit ve spojitosti s prirozenosti pohybu po svete a splhanim po skalach.
      • Paulcz
        Hlavně je to postava z Game of Thrones. Dokonce tam byla i stejně nesympatická. což je ale teda v GoT takový trademark :)
      • A ty jsi prece taaaaaak nadprumerny a hluboky... :D
        • něco jiného než ad hominem komentáře k jiným uživatelům nemáš?
          • jo, já bych měl. jak si přišel na tu hnusnou grafiku?
          • Neco jineho nez komentare k hre, kterou nikdy hrat nebudes, nemas?
            • Chápu. Negativní názor ti nevoní. Co se dá dělat, asi nic. Nicméně pokud ti to vadí fakt hodně, zkus konzolistu. Tam je to samý srdíčko, rip pc&xbox, masterpiece a SONY je nejlepší. Můžete si notovat.
            • Jasne, protoze cist glorious srance jak je ta hra hnusna, jak je hnusna postava a jak to nikdy hrat nebudou je taaaaaaaak neskutecne k veci... :D

              Ale jako diky hosi, bavite me vazne skvele...tohle clovek zazije jedine na gamesech, nepolevujteve svem smysluplnem boji!
            • Říká člověk, co tu předvedl 3 offtopic posty od začátku vlákna, ten první je troll bait. Skutečně sad. *15*
  • Nechápu lidi, kteří maj za každou cenu potřebu něco shazovat.
    Mně třeba nikdy nezajímalo WOWko a taky jsem nikdy neměl potřebu lízt do diskuze pod novym datadiskem a všem vysvětlovat, jak mně to nebaví.
    • No jo, ale ty budes zrejme normalni...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit