Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto

    Nier

    Bohové z Platinum to zase dokázali. Nier vypadá na mega úspěch

    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata

    BTW. Ten soundtrack je boží a japonská nadvláda pokračuje.
    • frag.ment
      Jsem konzolista, ale tohle bych do své PS4 nestrčil ani kdyby mě mučili. Vypadá to na děsnou kravinu pro puboše.
    • Jack1947
      Tak rychle ( pár dnů) bude pc verze co na to říkají konzolisti ?

      Což je celkem s podivem protože "minulý díl" který tenhle má prý navazovat byl spíše nic moc. ( hrál jsem a teda takové divné rpg)
  • jamar28
    Snad nebude vadit, když se zeptám tady...

    Minimální požadavky na Mass effect Andromeda jsou procesor Intel Core i5 3570 nebo AMD FX-6350 a grafická karta GeForce GTX 660 2GB nebo Radeon 7850 2GB.

    A já mám: Intel Core i5-4460 a MSI R7 260X 2GD5 OC.

    Zvládne to ten můj chudáček?
    • Nedal bych za to ruku do ohne, ale ta integrovana grafika mozna bude i lepsi nez dedikovana. Rozhodne jsem na ni z hecu zkousel BF4. V 1080p na stredni detaily to dalo kolem 40fps.
      • jamar28
        Nevím ani rozdíl mezi integrovanou a dedikovanou. *1* Ale s tou mojí bych BF4 rozjel určitě, jak říkám - BF1 i Battlefront jsem normálně taky na těch 30-40 fps hrál na střední rozslišení.
        • Jack1947
          Možná myslel integrovanou a normální... 30-40fps je tak tak.
    • ringmancz
      hrál si něco co běží na Frostbitu? třeba Battlefront (ten můžeš zkusit zadarmo), nový Battlefieldy, Dragon Age, Mirror's Edge
      • jamar28
        Poslední Battlefield to zvládlo na nižší střední nastavení s přehledem. Battlefront taky.
        • Jack1947
          Jo aha sry já jsem přehlídl tu I5 ale to ti pojede ( jen možná to bude chtít zachvíly upgrade noo)
        • Tak sis odpovedel sam *3*
  • Jinak do Civilizace VI dorazil steam workshop, takze uz ted je na tom hra mnohem lepe
  • MickeyMutant

    Postavy nad úroveň 20, které dokončili...

    Fuj!
  • Vogon

    Žabí Zlomky: Lekce 1 - Noclip dokument

    https://www.youtube.com/watch?v=tlverBrf8Hs
  • frag.ment

    Embargo na recenze Mass Effect Andromeda vyprší 20. března v 15:00.

    Tak už se těším na 21. března na zdejší recenzi *1*
  • 0011

    Nintendo Switch první dojmy

    Tak po víkendu stráveném s novou konzolí se s váma můžu podělit o pár poznatků, jedná se čistě o HW, na dojmy ze Zeldy je imho brzo teprve mě čeká objevování příběhu, rád se toulám, takže tedy:
    1. konzole - zařízení samotné je velice kvalitně zpracované a podařilo se jim to, co se daří applu - sexy design, chce si to ošahat a vidět na vlastní oči. Skoro nehřeje a větráček je nehlučný když jsem k tomu dal ucho v největší zátěži tak jsem akorát cítil vlažný vzduch. Displej je nádherný, mrtvé pixely nemám, pozorovací úhly skvělé, rychlost přepínání docked/undocked a taky responsivnost dotykového displeje jsou parádní
    2. joycony - vzhledem k tomu, že nemám 1-2-switch, nemohl jsem otestovat funkci hd rumble, ovladače jsou přes svojí titěrnost opravdu pohodlné i pro moje velké ruce a na multiplayer např. na sniperclips naprosto dostačují, grip není vůbec špatný, ale vzhledem k umístění pravé páčky se nehrabe na bod 3
    3. pro controller - nevlastním xbox ovladač ani dualshock, nicméně měl jsem možnost otestovat obojí, pro controller je imho lepší, je o 6-8 kil lepší? ještě jsem netestoval na PC, což prý jde, ale pokud můžu soudit z dosavadních dojmů - ovladač z fotek vypadá jako levný kus plastu, jakmile ho vezmete poprvé do ruky a zkusíte páčky, tenhle dojem se rozplyne jako pára nad hrncem. Jinak míření gamepadem při lukostřelbě v Zeldě je tak dobré, že hru podle mě zvládne hrát i někdo kdo neměl nikdy gamepad v ruce(není můj případ) Pokud jde o vyšší cenu, nezapomínejte, že má bezkonkurenční výdrž baterie a nfc čtečku. Ano ovladač nemá analogové triggery, což je škoda pro PC hry, ale pokud ho rozjedu na PC, tam ho budu využívat minimálně
    4. dock a kabeláž - nejslabší část konzole, ještě mi nedorazilo pouzdro s ochrannou fólií a opravdu si dávám pozor, když dokuju, abych neodřel displej, mohli na kraje nalepit nějaký umělý semiš. Dock je lehký určitě bych ho nedával na místo, kde jde snadno zvrhnout. Kabel u nabíječky újde, ale hdmi a usb-c přibalené k procontrolleru jsou katastrofa - délkou nikoliv zpracováním i když s výdrží baterie ovladače vás to nemusí trápit, ale pro někoho zvyklého hrát na kabelu - pokud se vám doma neválí dlouhý usb-c kabel, počítejte s další investicí, podle mě není potřeba.

    Tak to bylo zatím vše dámy a pánové. Pokud někdo hrál 1-2-switch dejte vědět, jaký je váš dojem z HD-Rumble, mě to za 1200 přišlo jako hodně drahé techdemo, tahle hra by měla když už ne přibalená jako fyzická kopie tak alespoň předinstalovaná nebo zdarma na eshopu.
    • Jack1947
      Kdo chce psa bíti, tak si vždy hůl najde *3*
      • Veskoslav
        Tak tebe museli mlátit od rána do večera.
        • ringmancz
          no ty se nech
          • Jack1947
            *12* *1*
    • Draken69CZ
      Co ten stojánek ten je prý mizerný a dává se mu krátká životnost, myslím ten plastový vyklápěcí.
      • Veskoslav
        To bude 100% první, co člověk urazí *1*
      • 0011
        no takhle, když ti nikdo nedrká do stolu, tak drží, ale fakt nic moc, spíš je to odklápěcí krytka na slot pro microsdkartu *1*
        edit: jinak životnost je otázkou, ale když na to aplikuješ větší sílu tak vystřelí, ale jde nandat, nicméně testovat to nechci, já jsem na svoje věci fakt opatrnej, no dobře kromě telefonu. Dokonce přímo v konzoli v položce news máš článek který to adresuje
    • Veskoslav
      1. Sexy design? Co to ksakru je? Jsi snad Kryton, aby tě vzrušovala rubrika vysavačů Super de luxe a najednou ti guma od spodků vystřelí přes celou ošetřovnu. Jak může být display nádherný, když má rozlišení jak čínské telefony za 5000. Počkat, ani to nemá, má jenom HD rozlišení na 6 palci....To je naprosto průměrné. Navíc má aspoň nějakou formu krycího sklíčka? Pokud ne, tak další diletanství Nintenda.
      3. Proto všude píšou, že ten controller má naprosto přepálenou cenu i když je zpracováním na úrovni XOne/360 nebo DualShocku 4.

      Hrál jsem minihry. Jako zábavné, o tom žádná. Dvojbarevnost joyconů, zpracování a pohodlnost na skvělé úrovni. Gyroskop a podobné legrace fungují přesně, ovládání je jednoduché. I malé dítě se s tím pohodlně naučí. Co mě naprosto odradilo od koupě je zatím "nulová" nabídka her, kdo chce Zeldu, nemá ani jinou možnost. I když na WiiU vypadá prakticky stejně. A to zásadní, cena. Aby člověk mohl cokoliv hrát, tak vyplázne 9000 za konzoli, 1800 Pro Controller, protože si nemyslím, že by "dokovací" stanice na joycony byla pohodlná na dlouhodobější hraní a 1200 za systém miniher? No, máš pravdu. Nintendo se skvěle inspirovalo u Apple. Místo Jablka tam prásklo Nintendo a dalo naprosto šílené a nesmyslné ceny. Pokud politiku a nabídku her nějak nevylepší, dopadne to jako WiiU a Nintendo se opět bude věnovat nové verzi 3DS.

      Já jsem hlavně zvědavý na Splatoon 2, jedničku jsem měl možnost hrát a byla to skvělá zábava. Jedna z nejzábavnějších MP her, co jsem kdy hrál.
      • Femto
        Že tě to Nintendo tak nervuje, dost možná tam vyšla nejlepší hra historie, takže trošku pokory dítě mé nešťastné. Jinak jak slyšíš Apple a N, tak ti rupá cévka. Hraj si na PC, piš si z Androidu a dopřej ostatním možnost volby. Pokud si chtějí koupit Switch za 9K, ať si koupí, ne každý vydělává prd, prd, takže pro někoho může být tahle cena nic, nic. Jinak vzhled konzole může hrát taky roli, spousta lidí včetně mě má rado styl, takže malinká konzolka může být taky plus, rozhodně to bude obývák hyzdit méně než PS4Pro...
        • Veskoslav
          Něco pro tebe, věděl jsem, že přijdeš, tak jsem udělal fotečku. Možná zarazí, proč není simkarta, ale teprve večer dostaneme nové firemní simkarty (https://postimg.org/image/5y9mmiyy3/ ) Používám jak iOS, tak Android. Obě má své pro a proti, u iOS u mě převažuji ty proti, ale na správu firemních emailů ideální. A už nějaký ten pátek rozhodně display od iPhone nepatří mezi topku. To má Sony, Samsung a LG.

          Je zvláštní, že na cenu si stěžuji uživatelé prakticky všude. Divné. Pro Němce je to takový pšouk ne? A přesto se diví, proč mají platit cca 350 dollarů? Čím to asi bude, že to, že vyděláváš dobře neznamená, že nechceš, v tvém případě neumíš nakládat s kapesným, utrácet tak, aby to mělo odpovídající hodnotu. Ale Nintendo si udělalo nejdražší základní gamepad ze všech, konzoli dražší jak PS4/XOne a i pitomé minihry pomalu prodává za AAA cenu.
          • Femto
            *15* Hezké fotečka, tohle ti ve Photoshopu udělám za 30 vteřin. Jinak nechápu tvou potřebu být pořád agresivní a vulgární. Kompenzuješ si tím něco? Cenu neobhajuji, ta cena se obhájí/neobhájí sama do budoucna, pokud se to bude prodávat dobře, tak bude cena nastavena dobře, pokud ne, tak samozřejmě můžeme říct, že je to drahé. Dělat nějaké predikce v současnosti je zcela zbytečné.
            • Femto je chytry chlapec a ma skvele argumenty.
            • Femto
              Samozřejmě, jsem cikán, to jsem chtěl říct, tvé chápaní psaného textu je vskutku na mistrné úrovni. Já jsem samozřejmě poctěn, že mi posíláš fotečky a máš potřebu mi dokazovat, že jsi majitelem iPhonu. Jsem rád, že na mě myslíš :)
            • Veskoslav
              Takže jsi vlastně Cikán tím chceš říct, ne? Fajn vědět. Mimoto, kdybych se chtěl chlubit, což jestli považuješ telefon za sociální status či se tím chlubíš, tak jsi fakt děcko, tak vyfotím svůj osobní telefon a ne iPhone.

              Raději jdi zase argumenovat, ty jsou totiž ještě lepší než obhajoba nesmyslů ala jedno USB na nabíjení i práci.
            • Femto
              Proč bys jako vlastnit nemohl? iPhone mají i desetiletí cikáni, takže v pohodě klidně si ho vlastnit :) SE? To těžko můžu z té černé barvy posoudit. Jinak víš jak je to s tím Applem? Už máš potřebu se tady chlubit *15* To jsi to dopracoval...
            • Veskoslav
              Femto, prosím, chápu, že si myslíš, že je to vtipné. Teď už přiznáváš, že můžu vlastnit Apple. Ale jenom bazarovku, protože prostě nejde, abych měl SE jenom tak, nedejbože koupený nový:-D

              A že někdo jiný? Lhář jsi, ale že jsi ještě tak blbý a naivní, to je novinka.
            • Femto
              WiiU je výborná konzole, jedna z nejlepších z posledních let, je mi úplně jedno, co vlastníš, ten iPhone co máš, dostaneš navíc na Bazaru za pár korun, tím bych se ani nechlubil. Já a vulgární? Ale prosím tebe, to si mě s někým pleteš. Diskutuji vždy věcně a slušně a své názory se snažím opřít o argumenty *3*
            • Veskoslav
              Ano jistě, Photoshop. Ty jsi fakt neskutečný:-D Ty nedokážeš ani připustit, že můžu vlastnit a kritizovat Apple. To by se ti tvůj Jablečný pokřivený svět naprosto zhroutil. Tady máš další photoshop, ať se můžeš ukájet:) https://postimg.org/image/4yr4qlxgl/
              A agresivní a vulgární? Ty už si Femťáčku nepamatuješ, jak jsi všechny nazval, že jsou to pc šmejdi, nuly, kokoti, diletanti atd.? Ne? Osvěž si paměť. Je tak směšné, jak človíček jako ty vytahuje něco o vulgaritě a agresivitě a 2/3 Games nadal do kokotů:)

              A ano, argument o ceně je vždycky celkem o ničem v tomto případě. Fanouškovství naprosto překrucuje daná pravidla a zůstává nad tím rozum stát, takže tam se to nedá naprosto určit. I když WiiU naštěstí ukázalo, že ne každý je pitomec, co koupí cokoliv, co má nálepku Nintendo a je jedno, jak to funguje.
      • 0011
        *1* ne nejsem kryton, ale budeš se divit, u spusty lidí co kupují apple je to jeden z hlavních selling points (viz jejich kniha s fotkama jejich produktů za 300 dolarů - cenu switche v USA), ale kvůli tomu jsem to fakt nekupoval, na cenách příslušenství se shodneme, jinak ceny her jsou v pohodě až na 1-2-switch, Zelda stojí stejně jako Horizon. Na splatoon se taky shodneme, na ten se těším hodně. Na čem se neshodneme je displej, hlavní důvod proč tam je 720p je že na fhd by sis nezahrál ani hodinu, ale hry na 6 palcích vypadají dobře. 1080p rozhodně není na mobilních zařízeních standart i když se budeme bavit o tabletech a ty co mají tohle rozlišení nestojí zas tak o moc málo jako switch a moc si na nich nezahraješ, já tablet nemám vůbec(switch nepočítám), ale spoustu lidí má doma spíš sencor než ipad *1*. Osobně mi příjde 1080p na telefonu jako zbytečnost, sám mám 720p. Telefon má hlavně mít výdrž baterky na telefonování a ne žrát kvůli fhd a nevím na co jiného ti to je dobrý než na sledování filmů na telefonu, stejnak text musíš zoomovat, ať je sebeostřejší
        • Femto
          Vyšší rozlišení neznamená vyšší kvalitu. Se podívej na display u iPhonu 7, taky to má "jenom" HD display a jaký to má nádherný barvy. Apple by tam kdykoliv mohl dát vyšší rozlišení, ale proč by to dělal, když vlastně lidské oko to nemá šanci využít, samozřejmě Switch by FH využil, o tom nemůže být pochyb, ale baterka jak píšeš, by šla hned...
          • Veskoslav
            Ty takový Jabčák a netušíš ani jaké má rozlišení iPhone?

            iPhone 7 má rozlišení 1334 × 750 při 326 pixelech na palec (4,7" display)
            iPhone 7 Plus má rozlišení 1920 × 1080 při 401 pixelech na palec (5,5" display)
            Ani jedno z těch rozlišení není HD. To je totiž 1280 × 720 jako má Switch a ten má pouze 237 pixelů na palec (6,2" display)

            Jinak na redditu se řeší celkem solidní sranda, že Amazon má skoro 15% vrátek právě kvůli LCD displaům, které mají více mrtvých bodů než je zdrávo.
            • Femto
              Jaký kraviny panejo? Potřebu honit si ego s vyšším rozlišením, tam kde je úplně zbytečné, je prostě naprosto trapné, jenom ultra nerdi počítají v telefonu jádra a pixely, všichni normální očekávají funkčnost. Já nepotřebuji nic okecávat, Switch je nejvybavenější herní přenosné zařízení na trhu, pokud je display dobře zpracován, HD rozlišení nemusí být limitem, i když neříkám, že FH by s k tomu nehodilo více. Nedívej se na svět na černobíle :)
            • Veskoslav
              Takže ty ze sebe uděláš pitomce, ale snažíš se to uhrát na to, že pitomec jsem já? To, že má Switch podprůměrný display neokecáš. A ano, Google umím používat, možná bys ho měl použít občas taky, pak nebudeš tak často psát kraviny.
            • Femto
              Ne, opravdu to z hlavy nevím, protože je mi to fuk, nepotřebuji vědět, kolik to má pixelů. Jsem si sice rád, že po x let umíš použít Google, ale tvoje reakce je samozřejmě naprosto irelevantní, jelikož jsem se bavil úplně o něčem jiném, ale ty jsi ze sebe potřeboval udělat jenom hlupáka, že?
        • Veskoslav
          Jelikož jsem zkoušel svůj telefon, jak dlouho trvá než umře baterie, tak například NOVA 3 nebo Dead Trigger 2 mi telefon zabijí za nějaké cca 2,5 hodiny. Ale mám baterku 3400 a rozlišení 2K. Nabít ho nabiji do 100% ani ne za 1,5 hodiny. Jakmile postavíš vedle sebe 720p a 1080p o stejné úhlopříčce, poznáš to. 720p na 6,2 poznáš 100%. Neříkám, že hned tam rvát 2K nebo nedej bože 4K. Při tak malé baterii je to nesmysl. Ale na plnohodnotné hraní mi to přijde nedostatečné. Stačí se podívat, jak porovnávají display na PS VITA a Nintendo Switch.


          Spíše mám otázky, jestli tam má nějaké to krycí sklíčko? Jak dlouho se nabíjí?
          • 0011
            Co se týče nabíjení vím jenom u procontrolleru switch mám od pořízení jenom v doku, důvod níže, a nehlídal jsem kdy zhaslo světýlko na doku, ale procontroller nevím jestli byl přednabitý, míň jak tři hodiny, ale od té doby jsem ho taky nenabíjel, jedu přes kabel. Hele bohužel sklíčko k tomu není, sorry, rozepsal jsem se tak, že jsem ti zapomněl odpovědět a to že tam není mě fakt mrzí, ale k základnímu ofiko pouzdru který seženeš za 500 je ochranná fólie, to mi bohužel dorazí až ve středu. Já jsem teda na handheldy superopatrný, ale zatím hraju jen v docku dokud na to nedám tu folii. Hele jinak nechci nikomu vnucovat Zeldu, aspoň do doby, než jí dohraju což klidně může být až za měsíc, ale viděl jsem wii u v perfektním stavu za trojku, nebo jestli máš možnost půjčit si ho, je to jediná možnost jak si to zahrát, pro zvědavost jsem si zjišťoval, jak jsou na tom s emulací, zatím toho prý nejsou schopní na PC, samozřejmě že asi na modovaných wii u to pojede, ale pirátit tuhle hru je svinstvo, z toho mála co jsem měl zatím možnost vidět tak je to mnohem lepší, než jsem očekával a čekal jsem hodně, vzali jednotlivé mechaniky z několika her, jenže ta hra je konzistentí, nejsou to slepené mechaniky, jako například třeba just cause 3, což je ale taky moje oblíbená hra, nicméně zelda je úplně jiná liga
            • Veskoslav
              Jo viděl jsem pěknou bazarovku za cca 3200. Ale nevím, jestli se mi pořizování WiiU kvůli jedné hře vyplatí. Navíc většina hráčů WiiU si troufám tvrdit uteče na Switch a netuším, jestli je tam MP propojený, obzvlášť když má být Switch placený po vzoru MS a Sony.
          • Draken69CZ
            Tak Nintendo nikdy nebylo o grafice a lepší LCD by ho prodražilo a zkrátilo výdrž na baterie takže asi je to logický krok.
            • Draken69CZ
              Já si nic nenamlouvám a už vůbec jsem neříkal že je to levné, jen jsem napsal že pokud se měli rozhodnout mezi cenou a výdrží nebo dražší s menší výdrží tak si vybrali to první zas mi tady necpi věci co jsem nenapsal *3* ty máš pokroucenou představu že když se zvedne náklad o dolar že cena se zvedne o dolar, jinak já si nic obhajovat nemusím *5*
            • Veskoslav
              Ano, proto až Wii, jak psal kolega byl podprůměrný "křáp". Tam ale vsadili na nízkou počáteční cenu. Proč si myslíš, že WiiU naprosto propadlo? Zastaralé, minimum her a předražené. To, že si naivně budeš taky kecat o tom, že to není předražené nebo jenom můj dojem a podobné srandy. Switch na to, jakou má techniku a střeva je předražený. Navíc nová konzole a má modifikovaný, dva roky starý chipset? Nintendo si řeklo, vyšlo to u Wii, musí to vyjít znova. Nevyšlo to u WiiU, tak zkouší Switch. A pokud na to nebudou i hry 3. stran a cena nepůjde dolů aspoň na 6 táců, tak to bude mít naprosto stejný osud jako WiiU. A že obchody hlásí vyprodané? Bodejť by ne, když se oficiálně dle Nintenda naskladnilo 2 miliony kusů.
            • Draken69CZ
              Tak není to omluva, ale fakt a ta cena prodražení je pouze tvůj zcestný odhad, intel šetří pár centu na nekvalitní pastě tady to prostě nejde brát že je to pár dolaru tady se to všechno počítá trochu jinak. Koukáš na to z pohledu zákazníka takže asi tak.

              /Drasťa ok tak posledních 10 let *3*
            • To ze Nintendo nikdy nebylo o grafice je docela blbost. Vsechny konzole od Nintenda byly co se grafiky tyce v dobe vydani spicka. Situace o ktere mluvis nastala az po vydani Wii...
            • Veskoslav
              Prodražilo? Myslíš tím 5-10 dollarů na kus? Jako sorry, ale omluva pro to, narvat do konzole mizerný display ala WiiU, protože Nintendo ušetří a pak z toho vytříská prachy do poslední mrtvoly, což Switch není nic jiného, tak to není omluva.
    • residentevilfans
      me prijde cely switch jako drahe tech demo *3*
      • 0011
        No aspoň že si napsal to "mě příjde", kdyby neměl Zeldu, tak snad i souhlasím. Pro někoho, kdo má Wii U a nemusí mít funkci hadnheldu, (pro mě osobně druhý hlavní selling point po Zeldě) to smysl nemá. Já Wii U nemám a rád si zahraju pokračování oblíbených IP. Není to konzole pro každého, ale rozhodně to není šunt (až na dock) a za cenu 300 usd mi nepříjde předražený, všechno je ale ve výsledku o hrách a exkluzivity na xbox a ps4 mě prostě nezajimají
        • residentevilfans
          Kdyby ta konzole stala 5000kc, ale vsechno je extreme predrazeny a napr. novy Bomberman za 1500kc? To je vtip ne? To, ze te nezajimaji exluzivity na xbox a ps4 jen znaci o tom, ze si fanboy Nintenda a ta mini recenze nema zadnou objektivni hodnotu. To je jako, kdyz bych ja rekl, ze Resident evil je nejlepsi hra na svete a sam bych tomu neveril a ani neverim.
          • 0011
            Nikde nepíšu, že to je recenze, jinak nejsem Nintendo fanboy, když už tak PC fanboy(ale nikoliv master race), líbí se mi Bloodborne, ale jde o to, že na PC mám podobné hry, jako třeba Dark souls, ale až si budu kupovat telku, tak si koupím ps4 slim místo blu ray přehrávače, jenom pro mě teď ps 4 není priorita, navíc když na ní můžu hrát u kámoše, kterému koukám do oken jak bydlí blízko. Horizon vypadá třeba fakt dobře, ale naštval jsem ho, když jsem mu řekl, že z toho, jak se to hraje to na mě působí jako Assasins Cry Primal *1*
            • 0011
              Kterého myslíš, je jich tu víc a jednoho z nich z nám osobně už celé věky, občas chodí do diskusí jako Nigga, v realitě je to prima chlápek který mě k nintendu přivedl(tak dlouho do mě ryl, že když jsem reklamoval komponenty do pc před vánoci 2015 tak jsem si pořídil 3ds a nelituju) a taky mám díky němu solidní přehled o historii her a herních zařízení obecně, ale nesmíš před ním nadávat na nintendo *1* ale ani na segu, sony, microsoft,.... ale chápu ho, já beru věcnou kritiku, ale zrovna Nintendo je otloukánek a to co předvádějí uživatelské recenze na zeldu na metacritic, je docela zajímavá tragikomedie *1* hele pánové rád jsem s vámi podebatoval, ale sice mám dovču, ale nebýt dvou naléhavých věcí a toho že se mi teďka dotahoval update softwaru, tak dneska nesedím vůbec u kompu, jsem doma a dávno pobíhám po hyrule, ještě mezitím, co tohle píšu pracovní telefonát, dovolená jak stehno *16*. No a než se vymáčknu je hotovo, mějte se, občas jsem v průběhu týdne mrknu, a doufám, že si redakce všimla, že česká konkurence má nejen switch ale i gameplay ze zeldy a něco s tím udělá, viďte pánové *3*
            • residentevilfans
              Ok, uz jsem myslel, ze si jeden ten Nintendo fan. Co brani znacku do krve. *1*
        • Veskoslav
          Proč uvádíš cenovku 300 dollarů, když u nás ji za tu cenu neseženeš?
          • 0011
            ups sorry nevím jak je to možný ale psal jsem tam i že u nás se prodává v přepočtu za 350 USD, asi jsem přeformulovával větu a tohle jsem vymazal, měl jsem tam za 300 mi no nepříjde předražený, bohužel u nás se s marží prodává v přepočtu za 350 usd
  • B.o.b

    Ubisoft se omluvil za výpadky svých online služeb a jako náhradu dá všem majitelům For Honor třídenní (od 3. do 5. března) statut Champion. Díky němu dostanete víc zkušeností, lootu, salvage, tři emblémy a jednu ikonu.

    Momentálně má problémy i Rainbow Six Siege.
  • Jack1947

    PC verze hry NieR: Automata vyjde 17. března.

    Byl to teda fofr s tou pc verzí *2*
  • Morraw

    GamesTV

    Co se stalo s tím pořadem ? Bylo nějaké oficiální vyjádření?
    • https://youtu.be/bIxE_9jvc38
      1:43:40

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit