-
http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/News/Treiber-38165-WHQL-sammelt-Telemetrie-Daten-1225270/
Parada, to chcem: nV v tejto verzii driveru(381.65)presunula spehovanie z GeForce Experience priamo do driveru, takže teraz dokaze sledovat fapping pouzivatela aj bez nainstalovaneho GeForce Experience. LV, rychlo vymaz videjka a cracky hier *1* -
-
Prosímtě ty nemáš nainstalovaný steam, origin, uplay ani battlenet, pardon teď už vlastně blizzard? Navíc, kdyby sis ten článek přečetl, tak tam píšou, že je ve výchozím nastavení aktualizací telemetrie zapnutá = jde vypnout. Jestli chceš vyprovokovat hádku za použití falešných "faktů" či založenou na neznalosti cizího jazyka, vezmi si to prosím na jiný server patřící tvému krajanovi Burešovi prosím, děkuju.
-
-
mam steam, a vyblokovanu telemetriu, nemam v nom svoju platobnu kartu, nepouzivam ako svoj login svoje meno/priezvisko(dokonca mam VPN tunel, za 4$na mesiac). a buresa si nechajte, vyzerte si ho az do dna, exSTBaka :)
-
-
*1* *1* *1* Watch out guys, we're dealing with a badass over here.
-
Diagnóza = Alobalová čepička *15*
-
-
Ty by ses měl místo humorů radši zamyslet, jaks mohl pustit ten třetí Dirt od ringmana.
-
-
On to stejně nehraje, on to jenom sbírá.
-
Dirt původně jeli přes ten Windows bazmek, ted jedou přes Steama to bude mít v sobě špionážních programů.
-
-
pšš oni tě slyší. Doufám že po večerech radši i vypíná modem aby ho někdo nesledoval jak chrápe. Šifrovaný telefon dostal k Vánocům. Ale stejnak radši používá tu poslední telefonií budku co je asi 50 km od jeho bydliště, tak pro jistotu.
-
nie, 5 min nastavovania *12*
-
-
-
-
To je čistě rýpnutí směrem k LV nebo tu fakt řešíš nějakou rádoby internetovou anonymitu a špehování?
-
-
jedno s druhym, vedel som ze LV sa da lahko narypnut, ale ta informacia je aj pre vsetkych ostatnych nevedomych pouzivatelov
btw, nechapem reakciu, ako ked si odmyslim to ze tam bolo rypnutie do LV, preco sa tu namiesto urazenych reakcii neriesi, ako to zablokovat, alebo vypnut? to uz master race je taka otupena, a nevazi si to posledne co stat/spolocnosti nevlastnia, tj vlastne sukromie? -
-
Já nemám pocit, že by mi někdo lezl do soukromí. Nebo to falšuješ všude svoje osobní data (jméno, adresu, čísla atd). Ptže jestli ne, tak tyhle věci už prostě někdo dávno má, tak nevím o jakém soukromí tady mluvíš.
U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd. Takže nevím co tady zkoušíš, ale nejlepší řešení bude vypnout cely internet a kontakt se světem, aby se ti někdo do toho soukromí nedostal. Jen mi to přijde paranoidní. -
-
"U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd."
Opravdu jsem netušil, že po koupi grafiky musím firmě, která ji vyrobila, krom zaplacení za výrobek plnit ještě nějaké další podmínky. Jako třeba postoupit jí právo na skenování PC a odesílání hlášení bez mého vědomí. A nevím, odkud by Nvidia o mně získala reálné údaje bez mého svolení, tak jako moje banka, jak píšeš.
Pokud by konkrétně tobě všechno tohle nevadilo, ok. Ale necpi to prosím ostatním. -
-
Vezmu to popořadě. Co stojí v EULA není podstatné, podstatný je český právní řád, který by podobnou povinnost odesílání kontrolního hlášení po zakoupení čehokoliv velmi rychle odkázal do patřičných mezí. Upřímně řečeno by si podobné faux pas žádný výrobce hardwaru ani dnes ještě nedovolil, riskoval by skandál a zesměšnění. Důkazem budiž ona možnost vypnutí, která by tam nikdy nebyla, být to jen na výrobci.
Telemetrie je sice součástí GeForce Experience, ale GE není nutnou podmínkou pro funkci grafiky, na rozdíl od ovladačů. GE můžeš při instalaci prostě s klidem vynechat, ovladače těžko. Jako přímá součást ovladačů je to takhle poprvé, nechápu, proč se nepochlubili*4* -
Co já vím jaké podmínky jsou u grafiky jako hardwaru, instalací ovladačů souhlasíš s EULA. Víme, ne? A tam to klidně může být napsáno. Vzhledem k tomu, že telemetrie je součástí GE, tak nevidím důvod, proč by měli oznamovat, že to bude i součástí normálních ovladačů. Hlášení o pádech stejně nikdo nereportuje. Jestli to budou dělat ovladače automaticky, tak to jedině pomůže.
Jinak si prostě myslím, že od jisté doby, se kolem takových dělá velký humbuk.
Soukromí na internetu je takové dost fantaskní a všichni dělají, jak kdyby jim někdo něco bral.
-
-
-
-
-
-
DiRT 3 Complete
ZMX6E-CH33C-DGZKA
užij si to -
-
Děkuju mnohokrát!
-
-
Doporučená nastavení
Ahoj, nevíte a o nějakých stránkách, kde by byly optimální nastavení her dle GPU? Nebaví mě kazit si začátek hry sledováním ukazatele FPS a skákáním do menu a zpět... Dík -
-
Já osobně s FPS countrem ani nepočítám . Buď je hra subjektivně plynulá , nebo jdeme s nastavením dolů (vyhlazování a stíny jdou jako první ) .Dost dobře si neumím představit , že by na těch stránkách museli uvádět kolonku nehratelné a lowest u většiny budgetových novinek ....To už by mohli rovnou říkat , jak si která grafika výkonově stojí vůči svým předchůdcům (http://www.notebookcheck.net/) ....
Že by ti nestačila běžná a dnes všudypřítomná autodetekce ve hře ? Pak snad jen fóra zaměřená na konkrétní typy GK nebo výblitky hráčů s highendem v diskuzi u každé herní novinky ;)... -
Nvidia experience nebo jak se ten bazmek jmenuje?
-
-
Jak se ta hra jmenuje?
Dobrý den, hledám jednu hru, která asi ještě nevyšla. Byly tu články o ní. Je to hra odehrávající se v Československu a jsou to hoňky s auty. -
-
Driving Survival
http://games.tiscali.cz/preview/detaily-o-ceskem-automobilovem-thrilleru-driving-survival-289462 -
-
Je to vončo! Dík!
-
-
Tak o "hoňkách s auty" nic nevim, ale nemyslíš náhodou tohle ? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875246568
-
-
Dabérka Alix Wilton Regan naznačila vývoj Dragon Age 4.
Po Andromedě? https://www.youtube.com/watch?v=v3A-LHx8PfM -
-
Ne, celý Bioware přestane dělat hry kvůli tomu, že Andromeda nedopadla úplně tak, jak hráči očekávali...
-
-
Ten sarkasmus chápu, ale možná by to tak bylo lepší *3*
-
-
Já nesouhlasím, na nový Dragon Age se těším, trojka byla sice rozředěná blbostmi, které natahovaly herní dobu, ale svět, příběh a i ty postavy za návrat stojí. Jaká jiná série ti dá takovou kontinuitu, byť za jiné hlavní postavy...a takovou míru ovlivňování dění i těch charakterů.
-
-
-
-
Inside a Dirt Rally v novém měsíčním Humble:)
-
Náhodný kolemjdoucí?
new.auto.cz/embed/3356406 -
-
Tomu se řiká vlastenec ( citron ale nebyl vždy nejhorší)
-
Sellout jak vyšitej!!!
-
aneb Češi nemají vkus
-
Ty auta jsou snad porad ohyzdnejsi a ohyzdnejsi to snad neni mozny :D
-
Má vůbec auto?
-
-
Potreboval bych mensi radu, utvar me furt hlasi ze byla detekovana hrozba na materske zakladne ,ale ja nevim co to znamena. nic sem nikde nenasel.
Muze to byt ze mam nejaky utvary plne obsazeny, nebo je nekdo z clenu spion atd.? Jak zjistim kde je problem.
Diky za rady
Edit: uz sem nato prisel, nesmi byt na zakladne potizista, a nebo se da vyvazit diplomatem -
Na IndieGoGo běží kampaň pro speciální obal, díky kterému se vám baterie Nintenda Switch vybije až po 12 hodinách.
přesněji ta druhá baterka vydrží až 12 hodin. takže 12 + 3 (nebo kolik Switch vydrží). a ten stojánek vypadá, že bude moct splňovat svou funkci, ne jak ten originál. ale jenom čekám, kdy to Nintendo zatrhne -
-
No nevím, imho je lepší koupit si za cenu okolo 3 stovek ten plastový vyvýšený stojánek od Hori a přes usb-c kabel připojit powerbanku. Co s tímhle až odejde akumulátor? Bude to akorát příliš těžký stojánek, navíc u toho Hori jdou nastavit 3 různé úhly sklopení.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=50Fe6qzGtkU