-
Bayoneta na PC
https://www.humblebundle.com/store/bayonetta
nemáte zač -
-
Teda ta hra už je starší a ta grafika nebude na dnešní dobu působit nic moc... ale zase bude víc detailu. ( nekazil bych si zážitek - bez gamepadu).
-
-
No tak mi porad kam jsem zahrabal ten BT modul *1* mám ještě jeden ne moc dobrý gamepad od trustu, ale k němu se nechci vracet. Tohle je bezvadně hratelné i na klávesnici, ale chci to pařit na gamepadu takže zítra prohrabu šuplíky, nicméně takhle dobré ovládání na k+m u portu jsem dlouho nezažil, navíc po nastavení grafiky na max a hlavně jedoucí 60fps vypovídá o tom, že si na tom portu dali fakt záležet
-
-
Je vidět že když jsou to roky od vydání tak ten port zmáknou, i takový patlalové *3*
Nevím já mám X360 už pár let a bez problému ( jen teda bez vibrací u některejch právě špatně portlejch her :D)
-
-
-
tak typuji že bez ovladače je to nehratelný
-
-
tak to stopro, ale jestli mi nebude fungovat switch procontroller nativně, x360 emulátor to jistí *3* což zjistím sám za 14 minut až se to dotáhne na steamu, ale neslibuju, že postnu výsledek, obzvlášť jestli se ten ovladač chytne hned sám *1*
edit: tak přece jen, nenašel jsem bluetooth adapter(procontroler jede na pc jen přes BT)ale žádné obavy, alespon ze začátku hry nemám s k+m nejmenší problém, pohyb páčkou bude lepší ale WASD funguje velmi slušně *1*
-
-
-
KOtor
Tak to vypada ze se pracuje na novem KOTORu *14*
http://www.pcgamer.com/rumor-a-new-kotor-game-is-in-development-at-bioware-austin/?utm_content=buffera5ea3&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb -
-
BioWare? Hlavně aby to udělali dostatečně interaktivní a hráči se mohli se všema kolem sebe vyspat. Včetně T3-M4 droida samo sebou, ať se ve svých preferencích nikdo necítí diskriminovaný.
-
-
Kotor
Dela na tom Drew Karpyshyn, takze jsem docela optimista. Ale porad je ve hre varianta ze to bude jen remake a v tom pripade se neni absolutne ceho bat -
-
Ten pán dělal na obou prvních Mass Effectech. V prvním to ještě šlo; řekněme, že romance snad mohly dávat v rámci děje nějaký smysl, když přimhouřím obě oči, ale už v prvním pokračování mohl člověk zasunovat snad i do šuplíku nočního stolku, když se k němu hezky choval a večer si s ním povídal. Netvrdím, že to nutně musí být práce pana Karpyshyna, ale jeho účast tím pádem nemůže být jednoznačnou zárukou čehokoliv v téhle oblasti.
-
-
Proč ti vadí, že to vůbec šlo? Vždyť jsi toho nemusel využít.
-
-
No já samozřejmě taky ne, proč si dobrovolně kazit hru.
-
Mickey: Se všemi to nejde, musíš si vybrat pokud vím. A ten příběh o tom vůbec není, můžeš se tomu úplně vyhnout, já jsem v ME romance nikdy nějak nevyužíval.
-
jamar28: Jo, báječná dobrodružství hvězdného donchuána, co zachrání Galaxii a po cestě sklátí šest panen.
Dworkin: To by měl být holý základ slušného vyprávění, ale kdo ví, když dostal Nobelovku Arafat, Al Gore nebo Obama, tak už může příště spadnout do klína třeba i Mass Effectu. -
"Protože hry série Mass Effect jsou především příběhové hry, kde by měla mít každá postava nějakou funkci, nějaký dějový smysl, měla by podpírat dramatický oblouk a existovat pro nějaký podstatný účel." A konečně by hry začaly dostávat Nobelovu cenu za literaturu.... :P
-
Romanci šlo mít se členy týmu, to mi přijde logické - žijí spolu, bojují spolu. Těch romancí tam bylo dohromady 6 pro každé pohlaví. To není nijak závratné množství.
-
Protože hry série Mass Effect jsou především příběhové hry, kde by měla mít každá postava nějakou funkci, nějaký dějový smysl, měla by podpírat dramatický oblouk a existovat pro nějaký podstatný účel. Pokud je tím účelem postel a s polovinou vesmíru se můžeš vyspat, stává se z příběhu groteska a pubertální simulátor svádění s prudérní zatmívačkou jako vyvrcholením trapnosti okamžiku.
Hry jako Mass Effect, tak, jak je chápu, prostě nejsou bohatší každou podobnou stupidní fíčurou, kterou do nich autoři pro blaho lidu narvou. Naopak.
-
-
-
-
-
-
Video: Pokud stále váháte s objednávkou Hellblade: Senua's Sacrifice, třeba vaše rozhodnutí ovlivní nové gameplay záběry.
Koupím to už z principu. Chci podpořit takovou aktivitu i kdyby to poprvé nevyšlo úplně nejlépe. -
Video: Pokud stále váháte s objednávkou Hellblade: Senua's Sacrifice, třeba vaše rozhodnutí ovlivní nové gameplay záběry.
Pokud stále váháte s objednávkou hry, která ještě nemá stanovené ani datum vydání, svědčí to o tom, že máte rozum. Váhejte dál a nechte se ve svém rozhodnutí ovlivnit až recenzemi a názory lidí, kterým věříte, a nikoliv videem od vývojářů. -
-
Tak me staci videt jak se chova kamera a FOV a je celkem jasny ze ja vahat urcite budu :-)
-
-
Vypnutí Nvidia 381.65 telemetrie
Vzhledem k tomu, že tu podle reakcí věnoval málokdo pozornost skavenovu upozornění na problém, který může být pro někoho důležitý, chci jen připojit praktickou radu pro případné zájemce. Pokud si stáhnete nové Nvidia 381.65 ovladače a vadí vám nevyžádaná telemetrie (posílání informací o vašem počítači), která je v nich defaultně zapnutá, jděte do Ovládacích panelů (Control Panel) → Nvidia Control Panel → záložka Help, kde zrušíte zaškrtnutí políčka s názvem "Allow Experience Improvement Program". To by snad mělo odesílání raportů zablokovat. -
-
rychle to smazte a kupte AMD, nebo vam nvidia ukradne email a bankovni ucet *1* *1*
-
-
http://www.pcgameshardware.de/Nvidia-Geforce-Grafikkarte-255598/News/Treiber-38165-WHQL-sammelt-Telemetrie-Daten-1225270/
Parada, to chcem: nV v tejto verzii driveru(381.65)presunula spehovanie z GeForce Experience priamo do driveru, takže teraz dokaze sledovat fapping pouzivatela aj bez nainstalovaneho GeForce Experience. LV, rychlo vymaz videjka a cracky hier *1* -
-
Prosímtě ty nemáš nainstalovaný steam, origin, uplay ani battlenet, pardon teď už vlastně blizzard? Navíc, kdyby sis ten článek přečetl, tak tam píšou, že je ve výchozím nastavení aktualizací telemetrie zapnutá = jde vypnout. Jestli chceš vyprovokovat hádku za použití falešných "faktů" či založenou na neznalosti cizího jazyka, vezmi si to prosím na jiný server patřící tvému krajanovi Burešovi prosím, děkuju.
-
-
mam steam, a vyblokovanu telemetriu, nemam v nom svoju platobnu kartu, nepouzivam ako svoj login svoje meno/priezvisko(dokonca mam VPN tunel, za 4$na mesiac). a buresa si nechajte, vyzerte si ho az do dna, exSTBaka :)
-
-
*1* *1* *1* Watch out guys, we're dealing with a badass over here.
-
Diagnóza = Alobalová čepička *15*
-
-
Ty by ses měl místo humorů radši zamyslet, jaks mohl pustit ten třetí Dirt od ringmana.
-
-
On to stejně nehraje, on to jenom sbírá.
-
Dirt původně jeli přes ten Windows bazmek, ted jedou přes Steama to bude mít v sobě špionážních programů.
-
-
pšš oni tě slyší. Doufám že po večerech radši i vypíná modem aby ho někdo nesledoval jak chrápe. Šifrovaný telefon dostal k Vánocům. Ale stejnak radši používá tu poslední telefonií budku co je asi 50 km od jeho bydliště, tak pro jistotu.
-
nie, 5 min nastavovania *12*
-
-
-
-
To je čistě rýpnutí směrem k LV nebo tu fakt řešíš nějakou rádoby internetovou anonymitu a špehování?
-
-
jedno s druhym, vedel som ze LV sa da lahko narypnut, ale ta informacia je aj pre vsetkych ostatnych nevedomych pouzivatelov
btw, nechapem reakciu, ako ked si odmyslim to ze tam bolo rypnutie do LV, preco sa tu namiesto urazenych reakcii neriesi, ako to zablokovat, alebo vypnut? to uz master race je taka otupena, a nevazi si to posledne co stat/spolocnosti nevlastnia, tj vlastne sukromie? -
-
Já nemám pocit, že by mi někdo lezl do soukromí. Nebo to falšuješ všude svoje osobní data (jméno, adresu, čísla atd). Ptže jestli ne, tak tyhle věci už prostě někdo dávno má, tak nevím o jakém soukromí tady mluvíš.
U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd. Takže nevím co tady zkoušíš, ale nejlepší řešení bude vypnout cely internet a kontakt se světem, aby se ti někdo do toho soukromí nedostal. Jen mi to přijde paranoidní. -
-
"U Nvidie máš nějaké podmínky. Stejně tak v bance mají tvé reálné údaje atd atd."
Opravdu jsem netušil, že po koupi grafiky musím firmě, která ji vyrobila, krom zaplacení za výrobek plnit ještě nějaké další podmínky. Jako třeba postoupit jí právo na skenování PC a odesílání hlášení bez mého vědomí. A nevím, odkud by Nvidia o mně získala reálné údaje bez mého svolení, tak jako moje banka, jak píšeš.
Pokud by konkrétně tobě všechno tohle nevadilo, ok. Ale necpi to prosím ostatním. -
-
Vezmu to popořadě. Co stojí v EULA není podstatné, podstatný je český právní řád, který by podobnou povinnost odesílání kontrolního hlášení po zakoupení čehokoliv velmi rychle odkázal do patřičných mezí. Upřímně řečeno by si podobné faux pas žádný výrobce hardwaru ani dnes ještě nedovolil, riskoval by skandál a zesměšnění. Důkazem budiž ona možnost vypnutí, která by tam nikdy nebyla, být to jen na výrobci.
Telemetrie je sice součástí GeForce Experience, ale GE není nutnou podmínkou pro funkci grafiky, na rozdíl od ovladačů. GE můžeš při instalaci prostě s klidem vynechat, ovladače těžko. Jako přímá součást ovladačů je to takhle poprvé, nechápu, proč se nepochlubili*4* -
Co já vím jaké podmínky jsou u grafiky jako hardwaru, instalací ovladačů souhlasíš s EULA. Víme, ne? A tam to klidně může být napsáno. Vzhledem k tomu, že telemetrie je součástí GE, tak nevidím důvod, proč by měli oznamovat, že to bude i součástí normálních ovladačů. Hlášení o pádech stejně nikdo nereportuje. Jestli to budou dělat ovladače automaticky, tak to jedině pomůže.
Jinak si prostě myslím, že od jisté doby, se kolem takových dělá velký humbuk.
Soukromí na internetu je takové dost fantaskní a všichni dělají, jak kdyby jim někdo něco bral.
-
-
-
-
-
-
DiRT 3 Complete
ZMX6E-CH33C-DGZKA
užij si to -
-
Děkuju mnohokrát!
-
-
Doporučená nastavení
Ahoj, nevíte a o nějakých stránkách, kde by byly optimální nastavení her dle GPU? Nebaví mě kazit si začátek hry sledováním ukazatele FPS a skákáním do menu a zpět... Dík -
-
Já osobně s FPS countrem ani nepočítám . Buď je hra subjektivně plynulá , nebo jdeme s nastavením dolů (vyhlazování a stíny jdou jako první ) .Dost dobře si neumím představit , že by na těch stránkách museli uvádět kolonku nehratelné a lowest u většiny budgetových novinek ....To už by mohli rovnou říkat , jak si která grafika výkonově stojí vůči svým předchůdcům (http://www.notebookcheck.net/) ....
Že by ti nestačila běžná a dnes všudypřítomná autodetekce ve hře ? Pak snad jen fóra zaměřená na konkrétní typy GK nebo výblitky hráčů s highendem v diskuzi u každé herní novinky ;)... -
Nvidia experience nebo jak se ten bazmek jmenuje?
-
-
Jak se ta hra jmenuje?
Dobrý den, hledám jednu hru, která asi ještě nevyšla. Byly tu články o ní. Je to hra odehrávající se v Československu a jsou to hoňky s auty. -
-
Driving Survival
http://games.tiscali.cz/preview/detaily-o-ceskem-automobilovem-thrilleru-driving-survival-289462 -
-
Je to vončo! Dík!
-
-
Tak o "hoňkách s auty" nic nevim, ale nemyslíš náhodou tohle ? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=875246568
-
-
Dabérka Alix Wilton Regan naznačila vývoj Dragon Age 4.
Po Andromedě? https://www.youtube.com/watch?v=v3A-LHx8PfM -
-
Ne, celý Bioware přestane dělat hry kvůli tomu, že Andromeda nedopadla úplně tak, jak hráči očekávali...
-
-
Ten sarkasmus chápu, ale možná by to tak bylo lepší *3*
-
-
Já nesouhlasím, na nový Dragon Age se těším, trojka byla sice rozředěná blbostmi, které natahovaly herní dobu, ale svět, příběh a i ty postavy za návrat stojí. Jaká jiná série ti dá takovou kontinuitu, byť za jiné hlavní postavy...a takovou míru ovlivňování dění i těch charakterů.
-
-
-