Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minule mi někdo radil jak během hodiny vydělat milion. Nevím jestli na to odpověděl, ale mohl by mi to napsat sem, jestli to čte.
    • Stačí ti mít CEO a motorkářskej klub, krást a odvážet auta, u toho se ti budou generovat drogy atd v motorkářským klubu a jak ti dojdou zásoby tak ti zavolá a můžeš to jít odvést, dá se tak vydělávat hodně slušně, například za odvezený jedno auto dostaneš 100 000, a když to dobře spojíš s dalšíma činostma tak máš hodně slušný výdělky. Ano musíš do toho prvně opravdu dost vložit, ale brzo se to vrátí.
      • kolik stojí ta garáž na ty auta?
        • nejlevnější tuším něco kolem 1,5m.
          • takže zas zdlouhavě vydělavat na dílnu
  • Bože můj to jsou zase názory. R* že neumí dělat hry? :D to může tvrdit opravdu jen český Jarda od piva nebo děti který mají zabanovaný účet :D
    • Veskoslav
      Rockstar dlouhodobě neumí potírat podvodníky a nikdy ani defacto neuměl. Na OpenIV běží cca 80% módů, co mění nějak hratelnost. Takže například mód za Iron Mana? Nelegální. Hrát za policistu, dávat pokuty atd.? Nelegální.

      Jenom díky moderům vznikl FPS pohled. Takto se jim moderská komunita na to vykašle.
      • Nevim kde žiješ ale asi nemáš ani trochu ponětí o tom jak je náročné dělat hry. Ještě k tomu defakto odladěné hned v den vydání (aspoň za sebe musim říct že singl sem dohrál bez jakéhokoliv bugu ) a navíc ještě spravovat u takové hry online část. To že se najde blbeček a všemožně si potřebuje "POMÁHAT" na úkor druhým není chyba R* . Naopak pokud by to sami tvůrci nechtěli tak v životě nevydají hru s tak snadno modifikovatelným prostředím a ty a tvůj iron Man ( to je ti 10 či co ? :D ) se můžete jít rovnou klouzat :D
      • Nebreč, holt budeš muset hrát poctive...
        • Veskoslav
          Maxíčku, jdi do hajzlu.
  • plno lidi dela paniku, protoze pan Homola mohl napsat do clanku o neco vice.
    1, take-two lhalo, kdyz prohlasilo, ze OpenIV umoznuje tvoreni skodlivych modu pro GTA online
    2, rockstar se pokusil podivne vysvetlit jednani take-two. podle nich neni zakaz mireny proti spolecnosti delajici mody pro SP, ale na samotny OpenIV.
    OpenIV podle rockstaru umoznuje delat mody pro na GTA online.
    3, GooD-NTS vsak rika, ze OpenIV neumoznuje spustit modifikovnay gta v sitovem rezimu
    4, GooD-NTS nas ujistuje, ze rockstar tohle dokonale vedi
    5. skupina kolem GooD-NTS tvrdi ze jejich OpenIV neni nelegalni a mohli by to prokazat pred soudem, ale... RUSKO. soudni spory jsou nejiste i u nas, takze tezko rict jak to doopravdy je.
    protoze se i ja mohu mylit prikladam sve zdroje *5*
    pclab.pl/news74554.html
    gtaforums.com/topic/889348-take-two-vs-modding/
    • herny pisalek profesional
  • jelikož PC je baštou hackrů a Steam je prolezlej kompletně, VAC je nefunkční, tak je to naprosto logické.
    • Nj na konzoli se hackuje blbě, Steam používám dlouhé roky a nenarazil jsem na jediného cheatera, trošku mimo jsi
      • Na steamu jsi nenarazil na jedineho cheatera ? Spadl jsi z planety Slunicko nebo na tom steamu hrajes jenom plosinovky ?
        • Přesně tak, nenarazil a to ho používám tak 12 let, ale je pravda, že GTA online jsem hrál asi hodinu a moc mě to nechytlo, asi hraju online jen kvalitní tituly, za to jsem ovšem narazil na cheatery při hraní GTA 4 na Playstationu, tolik asi ke Steamu prolezlému cheatery a "bezpečným" konzolím
          • to bys playstation musel mít prolhaný dele...
      • Na konzolich se hlavne moc online nehraje. Konzole je primarne domaci herni zarizeni. Alespon to tvrdil velky myslitel Jejdasek...
  • Co to vlastne je GTA Online, muze to nekdo popsat? Je to neco jako mmo? Co se tam da delat?
    • jamar28
      Vytvoříš si postavu, mapa je pak normálně ta ze singlu. Spolu na ní je asi 20 hráčů. Můžeš buď dělat blbosti ve free módu, nebo si můžeš vybrat z desítek nejrůznějších misí od automobilových závodů po team deathmatch a po bizáry jako sumo s auty atd. atd. Některé jsou fakt originální a zábavné. Složitější a na dýl jsou pak heisty - třeba vyloupení banky nebo osvobození někoho z vězení. Za ty je i nejvíc peněz. Misi přijmeš tak, že ti přijde sms na mobil a pak tě to hodí do lobby. Čekací doby jsou občas fakt dlouhý, alespoň na závody ne, ale nějaká větší loupež, to čekáš třeba i desítky minut, než se ti sejde tým. Ve free módu je občas příležitost dělat úkoly po městě - třeba se na mapě objeví značka, která označuje auto. Kdo se k němu první dostane, musí dojet na určité místo a ostatní hráči se pochopitelně pokouší ho zabít, aby mu auto mohli vzít a dojet tam sami. Takových aktivit jsou tam desítky, hrál jsem to určitě desítky hodin a zdaleka jsem nehrál všechny. Jako chaos mi to nepřijde. Naopak mě překvapilo, že tam lidi hrají celkem slušně. Samozřejmě ve free módu je člověk občas svědkem bizarních událostí a bitek mezi hráči, ale to může hravě vyřešit přepnutím do pasivního módu, kdy nemůžeš útočit, ale ani nikdo nemůže útočit na tebe. To všechno pak doplňuje nakupování nemovitostí, hadrů, aut, zbraní atd. přičemž nabídka je mnohem větší než v singlu.
    • Paulcz
      Online část je pro mě úplnej bizár, asi jsem už na to moc starej :) Uděláš si postavu, půl hodiny se to nahrává, dostaneš se do města a tam bys měl vydělávat prachy. Super koncept, možná pro lidi co nechodí do práce.. No a vydělávají se v misích, který vypadají asi jako multiplayer scény z Battlefieldu. Totální chaos, který si snad ani nejde užít, leda to hrát se známými. A opět platí, že se asi půl hodiny nahrává přechod mise/hra a zpět.

      To co bylo v IV dílu se mi zdálo dost použitelnější, jednoduše se hráč lognul do hry s daným módem (http://gta.wikia.com/wiki/Multiplayer_in_GTA_IV) a jelo se. Akorát to bylo nehralený, jelikož tam pobílaha miliarda cheaterů a slavný Rockstar/Take Two na to dlabali.
      • Mikrokokr
        Heleď do práce chodím už dost dlouho a vždy si na to nějakou hodinku najdu! Zaměstnanci to mají ještě lepší. Mají volné víkendy. Já jsem podnikatel, takže pro mě občas víkend neexistuje. Pro mě je to relax. V to světě si můžeš dělat co chceš.
        • Tak ty si masér...zaměstnanci mají volné víkendy? :D

          Takže všichni ti hasiči, lékaři, prodavači, údržbáři, silničáři, operátoři, fakturanti etc. co makají o víkendech jsou OSVČ?
          • Mikrokokr
            Tak hele pane masére 2ko, byl jsem zaměstnán 3x takže moc dobře vím jak je to u zaměstnanců! Byl jsem i OSVČ. Teď jako majitel firmy lidi zaměstnávám tak moc dobře znám pracovní dobu! Chceš mi tedy tvrdit, že ti hasiči, lékaři, prodavači, údržbáři, silničáři, operátoři, fakturanti etc. nemají za víkendy náhradní volno nebo to nedostanou zaplaceno? Práce na směny ti nic neříká viď? Asi by jsi měl anonym masére pokud už tedy pracuješ navštívit znova základní školu. Bude se ti to do budoucna hodit, aby jsi neskončil u krumpáče a lopaty *3*
            • No vidíš já to vydržel cca dva měsíce
            • Mikrokokr
              To máš pravdu, ale to je rozhodnutí jen a jen na nich pokud takto makají a chtějí! Nehledě na to, že je to nezákonné! Ročně může zaměstnanec odpracovat maximálně 150 hodin! Práce přes čas by se měla nařizovat jen z vážných provozních důvodů! Pouze vedoucí co mají pod sebou lidi mohou týdně odpracovat navíc 8 hodin přesčasů podle zákona. Já jsem jako zaměstnanec dělal také hodně přesčasů a bylo to proto, že jsem je chtěl dělat!
              PS: Jo a mimochodem bych chtěl vidět zaměstnance co bude dělat 7 dní po dvanácti hodinách. Já jsem jednou dělal přesčas kuli inventuře 36 hodin práce asi tak 7 hodin spánku a zase 36 hodin práce. Říkám ti, že jsem byl tak odepsaný, že jsem se léčil týden! Asi jsi si to nezkusil, protože toto člověk dá jen nějakou dobu! Pak odpadne.
            • Nechci ti do toho kecat ale v dnešní době není nic neobvyklého ze lidi tahají například 7x12 hodín za sebou pak den volna a znovu je sice hezké že je to zaplacené ale i tak
      • Souhlas online loading je nejhorší co sem kdy viděl...všechno trvá strašně dlouho. Zapneš hru a čekáš na lognutí do města, zapneš nějakou aktivitu a zase čekáš strašně dlouho, někdo tě zabije a čekáš než se oživíš...osobně jsem se těšil že si online užiju, ale dohromady tam neni co dělat. Samozřejmě když jen tak vylezeš ze svého bytu tak je to jedne velkej deathmatch a každej tě chce na potkání zabít + je vás na PC na mapě 30 a na konzolích je max 16...další věc je že R* furt ukazuje novej obsah, zbraně, vozidla atd. atd. a nic z toho nejde využít v SP.
        • Mikrokokr
          Ano s tím loadingem také souhlasím je to strašné! Není ale pravda, že se tam nedá nic dělat! Pokud jsou kámoši off tak si dělám sám mise pro CEO nebo jsem si koupil moto klub a rozvážím kokáč nebo kradu auta která pak prodávám. Je tam toho spousta co se dá děla solo. Tím si vydělávám peníze a těším se co si nového kopím nebo vylepším. Hráči ti v těch úkolech brání a tím si také vydělávají. Ty všechny věci se ti pak hodí na heisty. Mě to opravdu BA nebýt blbců co ti to kazí právě módy. Třebas jsou nesmrtelní, nebo tě portují po mapě a to nejhorší, že ti dávají cash. Nelze ho odmítnout prostě ti naskakují peníze a pokud je použiješ tak jsi spoluviník a můžeš dostat BAN.
          • Mikrokokr
            Už jsem si ho dávno obhájil! To jen ty umíš trollit. Přesně parchant co má velké řeči u klávesnice! Pokud na to máš koule tak si pojď sednout na kafe a tam to můžeme probrat! Určitě se to mezi čtyřma očima řeší lépe! Nedělá mi problém někam dorazit!
            • Mikrokokr
              Nemá cenu řešit věci s dítětem, které ještě nedorostlo. Jednou poznáš sám co jsi byl za idiota. Ale to až budeš mít svou rodinu. Pokud ji budeš mít. Nemám dále čas číst tvé trollování. Pokud chceš napiš kde to probereme a tam můžeme oba argumentovat! OK? Jinak už nemám čas ti odpovídat na trollení.
            • Lol precti si po sobe kdo tu ma velke reci. Psal jsem ti at argumentujes, jinak tvoje vykriky nemaji hodnotu.
          • Super, Rockstar jsou banda hlupaku co neumi zabezpecit hru proti cheaterum a jeste te zabanujou kdyz kolem tebe nejaky cheater probehne. A ty jim za to cpes prachy a vinis z toho ostatni. Jak hloupa ovce *5*
            • Copak, nedokazes si obhajit svuj nazor tak bys banoval?
            • Mikrokokr
              Jak je vidět tak jsi opravdu totální kindersák co neví nic o burešovi neumí číst a dělá tu zbytečně spam. Je tam jasně napsáno pokud je použiješ! Ne že kolem tebe nějaký cheater proběhne. Mentálně bych tě tipnul na zvláštní školu. Každopádně, až víc vyrosteš tak to vše pochopíš. Bude to úleva pro všechny... Do té doby než se tak stane bych ti raději být kluky z redakce hodil BAN, ať tu zbytečně netrollíš. Ty jeden kinderburešíku *15*
            • Tak se nestyd a napis, co je pravda.
            • flash789
              A ty mily Buresi, se na to neumis podivat globalne, ale jen ze sveho maleho bezvyznamneho sobeckeho ja a myslis si ze to je celosvetova pravda :)
  • jamar28
    "Co si to sakra dovolují, že se opovažují chtít na svých produktech vydělávat peníze?! To je tak kryptofašistický!" *1*
    • Stejny prispevek porad dokola ? Mindrak nebo pokus o trolling ?
      • jamar28
        Já nevim. Asi prokrastinace cinknutá béčkem.
    • Presne tak, kazda ovce co nebude hykat podle pravidel bude utracena.
  • Vytierajú si s PC hráčmi p*del ako vždy. Utajujú PC verziu až do poslednej chvíle aby si to hráči, čo majú viacero platforiem, kúpili viac krát a nečakali. Už keď mali vydať GTA V na PC tak na forách "PC master race" hromžili, že to nekúpia. A výsledok? Predáva sa to ako teplé rožky. Hráči sú proste tupá masa, ako každá iná konzumná skupina.
  • Konečně
  • jelikož jsem GTA nehrál tak je mi to celkem putna, nicmene je jasný že to bylo ilegální, protože se nejednalo o nástroje uvolnene samotnými vývojári. Navíc autor byl z Ruska takže další duvod na zákaz.
  • R* by mel sam udelat modovaci rozhrani oddelene od MP a byl by klid
    • R* má u pr*ele SP a proto jim to vadí, se stačí podívat kolik obsahu bylo přidáno do MP a nic z toho neni v SP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit