Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

    Humble Monthly

    platí si tady někdo Humble Monthly? Ano - Souhlasím | Ne - Nesouhlasím
    • ringmancz
      měl jsem to víc než půl roku, hry tam byly dobrý, ale je jich moc. teď občas koupím 1 měsíc podle zveřejněné hry
      • ucho
        jo, to jsem si tak nějak říkal. když se na to podívám, tak hry fajn. vyloženě se mi ale líbí tak jedna, nebo dvě. samozřejmě i další bych patrně zkusil, ale je otázka, jestli bych to vůbec hrál (z časových důvodů) hned. šest dolarů za hru je celkem fajn (když vezmu, že bych chtěl dvě, ale stejně ta druhá je loterie), ale to už si jednou za měsíc můžu koupit opravdu jen to, co chci. ono takhle je to vlastně 144 dolarů za rok, což je přes tři tisíce... to není zanedbatelná částka.
    • Inquisitor
      Neplatím. Já tyhle služby nevyužívám. Když chci hru, tak si jí koupím. Za rok dohraju pár her, takže hra která by mě zaujala se tam objeví zřídka. Pro mě to nemá smysl :)
    • Dal jsem nesouhlasim protoze si HBM neplatim.
      • ucho
        děkuju. jsi jeden z mála lidí zde, kteří jsou normální :)
        • Vidíš, jak už zase kopeš kolem sebe?
          • ucho
            nekopu, tohle myslím naprosto vážně. vlastně mě teď v rychlosti nenapadá žádný jiný normální uživatel :) to je smutná realita tohoto diskuzního fóra... ti normální už dávno utekli.
    • Obávám se, že "Ne, nesouhlasím" a "ten vocas, co nám tady nadával do nehráčů, už zase píše do diskuse", sdílejí stejné hodnotící tlačítko, takže tvůj průzkum bude zcela bezcenný.
      • ucho
        tak já nikomu do nehráčů nenadával, to spíš do blbců. pár nehráčů se tady ozvalo, protože neuneslo skutečnost, že nejsou hráči.
        to tvůj komentář je bezcenný, stejně jako tvá existence na tomto webu ;) regulérně jsi přišel sabotovat normální dotaz, o kterém tu mohla být vedena normální diskuze. jsi prostě mamlas.
        • Možná sis toho nevšimnul, ale když se někdo účastní diskuse s nepopulárním názorem, tak pak nějakou dobu dostává negativní hodnocení úplně automaticky, dokud se vody nezklidní. To je to, na co jsem upozornil. Můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všecko, co s tím můžeš dělat. Je to tady úplně běžná praxe.

          Stejně jako u jiných tě vybízím, abys napsal, co děláš, resp. jak jsi to daleko v životě dotáhl. Samozřejmě vím, že to neuděláš, protože máš strach z výsměchu a z toho, že by ostatní rázem pochopili, proč seš tak frustrovaný. Ale ulevilo by se ti. *4*

          EDIT: Ano, na tom, jestli to byli nehráči nebo blbci, na tom se to skutečně láme... Nebo že by to bylo tak, že ti blbci jsou ještě urážlivější a tím pádem dostaneš ještě víc nerelevantních negativních hodnocení? Že by? *7*
          • ucho
            navíc co to má být "kam jsi to v životě dotáhl"? jaké kritérium tě zajímá. pracovní postavení? plat? počet ženských, co jsem ojel? celkový majetek? kolik peněz jsem věnoval za svůj život na charitu? kolik životů jsem zachránil? kolik zemí jsem navštívil? kolik her mám na Steamu? kolik lidí jsem poslal tam, kam slunce nesvítí? nejsi trochu divnej? co je komu po tom? a proč bych měl mít potřebu cokoli z toho psát na herním webu? navíc mezi lidmi, kdy řada z nich není normální? ať bych napsal cokoli, stalo by se to terčem pospěchu.
            i kdybych byl prezident České republiky, lidem by to nestačilo...
            • Mart9
              Všichni jsme si všimli, že tvoje minulá diskuse byla trollovací, ale je umění včas přestat. Takhle si jen ztratil respekt všech zdejších nehráčů *2*
            • Tak zase za čtvrt roku.
            • ucho
              a jak já mám vědět, proč jsou tady skoro samí blbci? asi proto, že se řada lidí chce jako blbec chovat.
              má diskuze o nehráčích byla mírně trolovací (vše jsem v ní vysvětlil), ale prostě jen kvůli tomu, že se lidi chovali jako blbci, když si to brali osobně.
              na trhu je tolik her, že když najednou nějaká už dost provařená a akcemi protahaná hra je najednou zadarmo, sáhnou po ní většinou jen sběrači her, popřípadě socky. ano, budou tam jistě i výjimky. většina zdejších lidí na ni ovšem nesáhne, popřípadě si ji spustí patrně jen jednou, nebo aby vytěžili karty. je pak šokující, že to mají lidi najednou puštěný. ono to pak snad i vypadá, že to všichni hrají...
              každopádně je něco špatného na tom prohlásit "to si říkáte hráči?" to je naprosto nevinná poznámka, kterou rozvedli dál jen ti již zmiňovaní blbci, kteří s tím měli osobní problém :) já se pak jen držel toho, co psali ostatní. diskuze s blbci jinak dopadnout nemohla. mimochodem detekovat blbce není zase takový problém. názorně ti to předvedu na příkladu, abys to pochopil i ty. když někdo například napíše toto:

              "Stejně jako u jiných tě vybízím, abys napsal, co děláš, resp. jak jsi to daleko v životě dotáhl. Samozřejmě vím, že to neuděláš, protože máš strach z výsměchu a z toho, že by ostatní rázem pochopili, proč seš tak frustrovaný. Ale ulevilo by se ti."

              je z toho jasně poznat, že je to blbec. má to ale jeden problém. blbci nic nevysvětlíš. no a pak se člověk motá v kruzích a je z toho dlouhá diskuze o ničem, která ostatní nezajímá a víceméně je jen obtěžuje. a jak se praví, moudřejší ustoupí. dobrovolně tuto diskuzi balím.
            • Ty pořád nechápeš, že není relevantní poměřovat moji osobu s tvojí, ale zjistit, proč jsou tady kromě tebe téměř samí blbci. ;) Resp. zjistit, proč si to myslíš, a proč reaguješ, jak reaguješ. Poměřování jsi do toho vnesl ty. Hraju momentálně tři hry a chodím sem po večerech. Jestli jsi tady někoho zahlídnul s mojí přezdívkou ve všedním dnu mimo večer, tak jsem to nebyl já.
            • ucho
              Dworkin: tak teď upřímně, vysvětli mi jedno. když se tu oháníš vzděláním a postavením, proč jsi takový frustrát ty? proč jako právník jsi tu pečený vařený skoro každý den? nemáš nic lepšího na práci? hraješ vůbec něco? a kdy vlastně? to máš tolik volného času? tak to jsi jistě skvělý a vytížený právník...
            • To jsi špatně pochopil. Z mojí zkušenosti jsou nejhorší frustráti ti, kteří jsou inteligentní, mají solidní vzdělání, ale v praxi se neprosadili. Lukáš je inteligentní, (formální) vzdělání nemá, ale v praxi se chytil pokud vím dobře. Proto taky není frustrát.

              Jinak nejsi tady zdaleka sám s podobnými vzorci chování. Stačí se podívat, kdo se periodicky, někdy až s hysterickou agresivitou, vozí po jackovi a dalších "specifických" uživatelích.
            • ucho
              stále nechápu, k čemu ti to je? takže si tu jako máme přeměřovat vzdělání a pracovní pozice? proč, proboha? není snad důležitější, aby člověk dělal to, co ho baví? aby člověk neměl v hlavě vymetýno? a jsou i lidé bez škol, co strčí lidi s tituly do kapsy. Lukáš je toho myslím dobrým příkladem. a ty tady chceš vlastně tvrdit, že někdo s titulem je víc? opět dokazuješ, jak překroucené vnímání světa máš. je to k smíchu/k pláči.
              já se s tebou opravdu přeměřovat nepotřebuji.
            • Vzdělání a pracovní pozice. Nevyčerpává to celou problematiku, ale v praxi většinou tyhle dva údaje bohatě stačí.
          • ucho
            vím moc dobře, že lidé hlasují všelijak, proto jsem udělal volby takto. pokud si totiž někdo humble monthly platí, nebude se za to stydět a klidně tam ten plus dá. mínusovači mě nezajímají a nehrajou v této anketě žádnou roli. to, co jsi udělal, bylo cílené sabotování ankety, protože jsi tupoun.

            ke tvému druhému odstavci? nejsi tak trochu magor? co ty mě máš co k čemukoli vybízet? já tě vybízím, aby ses nechoval jako magor. uděláš to? ne...
            co se týče tvé snahy mě vyprovokovat tvrzením, že to neudělám, aby se mi lidé vysmáli, to jsou praktiky trapáků. já nemám potřebu se tady s ničím vychloubat a říkat. ty ses třeba vychloubal, že jsi právník, ale přitom dokážeš napsat, že slovo nehráč je nadávka. jsi k smíchu. já si s nikým pindíka přeměřovat nepotřebuju. tvá potřeba tohle tady dělat je úchylná.
            • Poznám tvůj styl. Nebyl jsi tady. V kalendáři ti přesné datum tvého entrée špendlíkem nenapíchnu a jestli ti bude dělat dětinskou radost, že to po sedmi letech nesvedu, tak se v tom klíďo píďo nimrej. *3* Ale v jednom máš pravdu; bývaly doby, kdy sem lidi, jako seš ty, nechodili. /konec nostalgické vsuvky/

              Jinak opět špatně chápeš napsané. Nepsal jsem, že sem chodíš jen útočit, ale že jednou za čas to na tebe přijde a pak to pravidelně schytám já. Občas jsem si říkával, co se ti zase ze*ralo... Pak už jsem si to neříkal, protože to jednoduše byla ztráta času.
            • ucho
              "Jsem na tomhle webu o hodně déle než ty"
              tak to by mě vcelku zajímalo, jak si tím můžeš být tak jistý? tedy se orientuješ jen podle toho, kdy jsem si registroval nick ucho? a nemohl jsem mít třeba i jiný nick předtím? nemohl jsem tu nějaký čas působit i bez registrace? co myslíš?
              přesto si dovolíš prohlásit, že jsi tady o hodně déle než já, aniž bys to dokázal podložit. že ty si s tím právníkem tady z lidí děláš srandu. tenhle namyšlený přístup nemůžeš myslet vážně.

              další tvá fabulace pak je, že si tady potřebuji zchladit žáhu? nenapadlo tě třeba, že se tu objevím jen tehdy, když mám čas? ono když dělám jiné věci, tak tu prostě nejsem.
              ty sem chodíš, jen když jsi frustrovaný? já ne :D
            • Jsem na tomhle webu o hodně déle než ty a právních diskusí jsem tady absolvoval spoustu. Že jsi třeba některým z nich nerozuměl, to je možné. Mohl ses slušně zeptat, vysvětlil bych ti to. Ano, dokonce i tobě, přestože seš to právě ty, koho mám co čtvrt roku za krkem, když se ti zrovna v životě nedaří a potřebuješ si na někom zchladit žáhu. Tentokrát jsem, pravda, měl štěstí, a odnesli to jako "nehráči" a "blbci" pro změnu jiní uživatelé. Ale většinou svoji frustraci svádíš do země skrze moji osobu. Na to jsem si zase zvykl já a považuju to za svého druhu kolorit zdejší komunity.
            • ucho
              "jak se moje praxe promítá do působení na Games.cz, sis patrně nevšiml", ale ji, všiml, ale jak píšeš, ignoroval jsem to, protože je to pouze tvé zbožné přání a pocit, že něco ovlivňuješ, nebo že snad předvádíš nějakou odbornost. ne, většinou jen do lidí rejpeš, jak jsou blbí, a že ničemu nerozumí, že ty jsi právník a víš víc než oni. málokdy řekneš cokoli konkrétního, protože o diskutovaných věcech víš většinou prd. navíc co právník, to různý výklad. tvá existence zde je bezcenná. stejně jako ty rádobyprávnické žvásty, které nikdy ničím nepodložíš, jen ze sebe děláš něco víc. mimochodem máš potřebu tak vystupovat i v této diskuzi se mnou. nemám s tím problém, už jsem si na to u tebe dávno zvykl, chováš se tak ke všem.
              stejně jako je bezcenné to, že jsem zde na herním webu rozdal asi stovku her. co z toho lidi mají? většinou nic. je to zdarma, tak si to málokdo zahraje, protože po tom lidi skočí hlavně kvůli tomu, že je to zdarma. čest výjimkám.
            • To, že jsem v předchozím příspěvku psal právě o tom, jak se moje praxe promítá do působení na Games.cz, sis patrně nevšiml (spíš jsi to ignoroval). Ale to je nakonec jedno. Ty možná máš svou existenci tady za bezcennou, já svou existenci tady za bezcennou nemám, protože když píšu z pozic svojí odbornosti, tak to svoji cenu má. Jakou, to si každý zváží podle toho, jestli ho to zajímá, ale je nenulová. Ty buď žádnou odbornost nemáš, nebo ji tady neumíš nebo nechceš uplatnit. Od tebe čtu _vždy_ jenom dojmy, které bych získal náhodným průzkumem mezi běžnou populací. Nikdy jsem od tebe nečetl nic, co bych si uložil stranou jako zajímavé. Máš úplně tuctové názory. Akorát občas ti rupne v kouli a začneš bejt na ostatní hnusnej. Ničím jiným z řady nevyčníváš.
            • ucho
              mám to v hlavě zcela v pořádku. negativní komentáře jsou vábnička na troly. ve smyslu té ankety nemá žádný význam. mínus by prostě klikali mínusovači a lidé, co si to neplatí. chtěl jsem dále rozvíjet diskuzi s lidmi, kteří si to platí, jestli by se tu někdo takový našel.
              tys měl potřebu mě upozornit na to, že mi to lidi budou mínusovat proto, že jsem to napsal já, nebo jen tak. nepovídej, to mě asi opravdu nenapadlo...

              co se týče bezcennosti, to byl takový chyták, na který ses chytil a ukázal jsi opět svůj povrchní charakter. všimni si, že jsem psal o bezcennosti na tomto webu, ne v životě. tvá existence je na tomto webu bezcenná. stejně tak moje. stejně tak ostatních individuí, co sem píšou. sranda, že? a ty z toho uděláš přeměřování pindíků a toho, kdo co dokázal? budu se opakovat, jsi k smíchu. jestli se tu hlásíš k právnické praxi, tak je smutné, že nezvládáš vnímat text a uvědomovat si jeho pravý význam. tvůj právnický skill tu hodnotit nebudu, podrobnosti o něm nevím, ale díky tomu, co píšeš, si o tom jisté představy udělat dokážu. samozřejmě se mohu plést, ale není to jedno? to, že máš právnickou praxi, je v této diskuzi irelevantní. pouze se tím zesměšňuješ.
            • >>platí si tady někdo Humble Monthly? Ano - Souhlasím | Ne - Nesouhlasím <<
              >>mínusovači mě nezajímají a nehrajou v této anketě žádnou roli<<

              Ty to nemáš v hlavě úplně v pořádku, viď?

              Pokud píšeš o bezcennosti, tak mě přirozeně zajímá, jakou máš cenu ty. Jestli totiž vůbec máš za sebou něco, co tě opravňuje hodnotit cenu ostatních. Jo, já jsem právník s praxí, hlásím se k tomu a svoji cenu to má. Taky jsem tady za ta léta napsal pěkných pár příspěvků o autorském právu, spotřebitelském právu, právu na ochranu osobnosti, nekalé soutěži... Čili já mám před svým prahem čisto. A ty?
  • Nekonečný Labůžo # 19 Plošinovky nejen pro děti

    https://www.youtube.com/watch?v=JBxuRIxHdm8
    Hosté: František Fuka a Honza Modrák
  • MickeyMutant

    Modelem pro mariňáka na obalu legendární hry Doom byl John Romero.

    Jen těžko se najde někdo, kdo by ho na tom obalu nepoznal.
  • Lukass

    Teplota gpu

    Edit: Problem vyresen
  • DwaR
    možno ste si už všimli, ale opakovanie matka múdrosti:
    Crystal Dynamics oslavuje 25. výročie a pri tej príležitosti sa rozhodli urobiť promo charitatívny balíček.
    za jeden dolár dostanete Legacy of Kain sériu, za 15 slušný balíček s larou a za 50 celý balík hier + divnú hulk opičku :)

    https://tiltify.com/events/crystal-dynamics-25th-anniversary-campaign/
  • SalemCZ
    Trailer na READY PLAYER ONE https://www.youtube.com/watch?v=LtybqHiMEGU Co na to jako hráči říkáte?
    • jakubc
      Že se zdá, že to bude vcelku věrné kníźce, takže by to mohlo být super
    • Mart9
      Tady žádní hráči nejsou *2* *15*
    • Pan_Klobouk
      Ze Špajlberk si mysli, ze ta VR bude jednou fungovat? ;)
  • MickeyMutant

    NPD: Nejprodávanější hry na anglickém trhu v červnu 2017: 1. Tekken 7, 2. Injustice 2, 3. Grand Theft Auto V.

    Je to žebříček prodejů v USA, ne v Anglii. A troufám si tipnout, že nějaký anglický žebříček by vůbec byl celkem raritní, bych čekal spíš celou Velkou Británii.
    • >3. Grand Theft Auto V
      jake prekvapeni *15*
  • Mart9
    Poradil by mi prosím někdo, jaký je rozdíl mezi hrou Valentino Rossi The Game a verzí Compact? Ta Compact je o něco osekaná, že je v PS Storu o tisícovku levnější? Díky
    • MickeyMutant
      Mart9: Z recenze na Steamu - If you're wondering what's in the game and what is the difference with the full game: there is just MotoGP, no Moto2 or 3, and no other stuff like dirt bike, drift, etc. Just the tracks and the pilots of the championship, plus the historical events from Rossi's career.
      I bought this on sale at 50%. Even at this price I can't recommend it.
      • Mart9
        Díky moc za citaci. To je v prdeli. Moto2 a 3 tam potřebuju.
  • Draken69CZ

    Shadow Warrior: Special Edition

    Je mi jasný že už to tu každý ví, ale kdyby náhodou ...

    https://www.humblebundle.com/store/shadow-warrior-special-edition
    • DwaR
      aktivoval som si toho shadow warriora a v steam knižnici mi pribudla aj hra ""Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior""
      som ojedinelý prípad, alebo je to súčasť balíčku a mne niekde uniklo info?
      • Lukyz
        Je to součástí balíku z HB.
    • Lukass
      Je to pecka, dohral sem 2krat. Vsem doporucuju.
    • Mart9
      Díky za upozornění. Nevěděl jsem o tom, hru jsem vyzobnul, ale hrát ji neplánuju. Možná v důchodu.
    • ucho
      tak ví... spíš kdo to ještě neměl? fakt se tu někdo takový našel? to si říkáte hráči?
      • Ja to mam a vubec me to nebavilo.
        • ucho
          konečně se ozve i nějaký hráč :)
      • A kdo jsi ty, abys mohl ostatním říkat, kdy mají právo sami sebe něják nazývat?
        • ucho
          mno jsme na herním serveru, já myslel, že sem chodí jen hráči :) tak asi ne, no.
          • ringmancz
            ty si fakt ucho
          • jamar28
            Takže když někdo hrál za život třeba 300 her, ale zrovna tuhle ne, tak hráč není? *1*
            • ucho
              Dr. Lisa Su: ale kdepak, toho blbce tu ze sebe děláš ty. patrně jsi taky nehráč a nedokážeš se s tím vyrovnat. jinak by tě to tak netrápilo.
            • Ucho ucho, dřív se mi zdály některé tvoje názory celkem ok. Teď jsi ale snad na fetu nebo co. Doporučuji zanechat teoretizování o hráčích/nehráčích, protože čím víc to rozebíráš, tím většího blbce ze sebe děláš.
            • ucho
              Dr. Lisa Su: kdybys pozorně četla, co píšu, všimla by sis, že se vyjadřuji převážně ke zdejšímu osazenstvu původem z Česka a Slovenska. až poté vyšlo najevo, že tento web navštěvuje i řada nehráčů. nějaké současné globální statistiky Steamu jsou opravdu irelevantní ;) pouze tím potvrzuješ mou teorii, že řada diskutujících jsou blbci, kteří nedokáží vstřebat jednoduchou českou větu.
            • A mezitím co si tu Ucho rozvíjí teorie o tom, jak ta hra už vůbec nikoho nezajímá, tak si ji na Steamu za 3 dny aktivovalo přes milion uživatelů (zdvojnásobení počtu majitelů na Steamu) a 200 tis. lidí už ji hraje. Prostě Ucho..
            • ucho
              DwaR: počkat ale, ty jsi ten jouda, co má potřebu psát, kolik let hraje a jaké služby používá? tak z toho lze vyvodit jednoduchý závěr. dřív jsi hráč byl, ale teď už hráč nejsi a nehraješ prakticky nic, ať k tomu máš jakékoli důvody. proto se tě ten můj komentář tak dotkl a vzal sis ho osobně. z nějakého důvodu chceš ostatním dokázat, že ještě patříš do té pomyslné skupiny hráčů. přitom už ti dávno odzvonilo a do hráče máš daleko :D lidi, když už nehrajete hry, co sem pořád lezete? setrvačnost?
            • ucho: "ale když se nad tím zamyslíš, tak nebude zase moc lidí, kteří tu hru ignorovali. neříkám, že nejsou, ale například na tom našem českém písečku jich bude minimum"

              Větší hloupost tu už dlouho nebyla napsaná... Ucho je asi Jackův starší brácha.
            • DwaR
              ucho, neprežívaj to tak. ty si pustil do éteru z môjho pohľadu hlúposť a ja som si trošku zatrolil. prepáč, ale povedať niekomu, že nie je hráč, lebo spustí hru len "na skúšku", aby videl, čo je to za kus... to je z môjho pohľadu hlúposť. pri stolných hrách to robím často. proste si s partou sadneme a vyskúšame niečo nové. rovnako u PC hier občas siahnem aj do žánrov, ktoré ma nebavia, hra sa ale javí zaujímavo, tak skúsim. tak som skúsil napr. destiny. požičal som si kamarátov účet, odohral pár hodín, zistil, že to nie je to, čo ma baví a fertich.
              rovnako to máš so SW. hra je ospevovaná, úspešná, ale poznám dosť ľudí, čo za ňu nedajú ani 5€. a chápem ich. práve na týchto je toto promo cielené (sám to píšeš, zhodneme sa). stiahnu, vyskúšajú a o 20-25 hodín kupujú druhý diel, prípadne po 15 minútach odpíšu ako zbytočnosť.

              EDIT: ten tvoj brept mi pripomína hádky PS vs. PC. správny hráč hrá na konzole bohov, lebo tam sú najlepšie hry a opačne. ako o čom to je? hrajeme, lebo nás to baví a niečo nám to v živote prináša. všetko ďalšie je nepodstatné.
            • ucho
              Mart9: však to jsem taky zmínil. po hře taky sáhnou lidé, kteří ji hrát nebudou. prostě jen proto, že je to zdarma... :D

              jamar28: ale kdepak. já to vůbec neprožívám, mně je to putna. to právě ty a ostatní zde dokázali, že to prožívají. jako bych vám šlápl na kuří oko. někdo prohlásí obecně, že není hráč, a vyrojí se tu lidé, co mají potřebu psát, kolik hodin odehráli a jak často hrajou... uvědom si, že to mě nezajímá, nemělo by to zajímat nikoho. snad každý sám ví, jak často hraje a kdy chce hrát, je to každého věc. ale že mají tihle lidé potřebu mi dokazovat, jací jsou hráči? to je ujetý ;)
            • jamar28
              Moc to prožíváš, všichni samozřejmě ví, že o tom, kdo je nebo není hráč, ty přece nerozhoduješ. Nemyslím si, že by to kdokoliv bral vážně. Já jsem SW nějak minul. Nejspíš to bude tím, že střílečky u mě hrají druhé housle a pokud jsem na to někde narazil, mohlo mě odradit i zasazení do Japonska, které vůbec nemusím.
            • Mart9
              Tak teď už si dovolím oponovat i já. Nemyslím si, že lidí, kteří tu hru ignorovali, je minimum. Naopak si myslím, že je jich hodně. Řekl bych, že všichni, kteří hrají jiné žánry. I teď ji ignoruju v tom smyslu, že bych si ji chtěl zahrát. Ale byl bych blbej, kdybych si ji nevzal zadarmo.
            • ucho
              jamar28: nesnažím se rozhodně nic zamluvit. když si pozorně přečteš mé reakce a příspěvky, na které reaguji, je to podle mě celkem jasné... lidé na to reagují jako mimoni...

              edit: jinak podstata mé reakce spočívala v tom, že Shadow Warrior byl v akci už mnohokrát. na GOGu, Steamu, a kdo ví kde ještě. už byly tuším i 90% slevy. je celkem pravděpodobné, že hra se už prakticky vůbec neprodává, a tak se ji rozhodli dát jako lákadlo na dvojku. pro lidi, co ji z nějakého důvodu ignorovali. je to vcelku logický krok, ale když se nad tím zamyslíš, tak nebude zase moc lidí, kteří tu hru ignorovali. neříkám, že nejsou, ale například na tom našem českém písečku jich bude minimum. tedy po hře s velkou pravděpodobností šáhnou nejvíc lidé, kteří už hru dohráli z warezu. jestli ses se hrou setkal poprvé a nebyla pro tebe zajímavá ani za nějaké 4 dolary nebo kolik to bylo, budeš asi ta pověstná výjimka potvrzující pravidlo...
            • jamar28
              To je jedna možnost. A nebo ti až teď došlo, jakou volovinu jsi napsal a snažíš se to zamluvit nadsázkou, kterou jsme my všichni blbové nepochopili. *4*

              Edit: Ale ta hra je každopádně vynikající.
            • ucho
              jamar28: nepobral jsi to, protože jsi blbec. když si všimneš, čím to celé začalo, jen jsem napsal toto:
              "tak ví... spíš kdo to ještě neměl? fakt se tu někdo takový našel? to si říkáte hráči? "
              tedy jasná nadsázka. to si říkáte hráči, že potřebujete dostat hru zadarmo, abyste ji hráli? no a pár tupounů včetně tebe to na sebe vztáhlo v tom smyslu, že o někom tvrdím, že nejsou hráči. jen ty lidi v tom nechávám. samozřejmě hráči jste, ale taky jste blbci ;)
            • jamar28
              Ucho: Tvůj koment jsem vůbec nepobral. Jako že když je nějaká hra slavná a člověk si ji na doporučení zahraje, tak není hráč, nebo jak to myslíš? *15*
            • Mart9
              Vážně se hádáte o to, kdo je a není hráč? *2* *8* Já třeba hráč nejsem, ale velmi rád si zahraju. Nejlépe každý den, když to čas dovolí.
            • ucho
              DwaR: rád jsem ti pomohl prozřít. je fajn, že sis to konečně přiznal.
            • DwaR
              ucho ďakujem ti, že si mi otvoril oči. po cca 20 rokoch hrania, tisícoch hier a desaťtisícoch hodín v nich strávených si ma presvedčil, že nie som hráč. odhlasujem steam, mažem účet na gog-u, pálim zbierku DVD a predávam PC
            • ucho
              ty asi nikdy hráč nebudeš. správný hráč když spouští hru, tak proto, že ji chce zahrát a dohrát, pokud je to možné. stahovat něco kvůli tomu, abys viděl, co je to za hit, je ztráta času, protože to po 15-30 minutách vypneš, a tím to skončí. to je chování nehráče ;)
            • jamar28
              Já to budu mít za chvilku stažené, tak uvidíme, c to je za hit. *4* Každopádně se těším, až konečně vstoupím mezi hráče. *1*
            • ucho
              ale je, jen jsem žil v naivní představě, že koho tato hra zajímala (ve slevě už byla hodněkrát, už i za celkem směšný peníze), tak už ji má zahranou. no holt se najdou lidé, co buď žili v jeskyni a hru neznali, nebo sběratelé všeho zadarmo, co to nikdy hrát stejně nebudou.
  • SalemCZ
    Nikdo neřeší, jaká je role muže, v počítačových hrách se ještě můžou cítit jako chlapi, říká Krobová https://video.aktualne.cz/dvtv/krobova-nikdo-neresi-jaka-je-dnes-role-muze-v-pocitacovych-h/r~fbc4d7a26d2311e7b2b5002590604f2e/
    • Draken69CZ
      Ty voe *8* a tu platí kdo a proč?
      • jamar28
        Ty, protože socialismus. *15*
      • skaven
        urcite Soros :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit