Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

    Sony zdraží předplatné služby Playstation Plus. Roční předplatné, doposud nabízené za 50€ (1299 Kč), nově vyjde na 60€ (odhadem 1549 Kč).

    1560,-

    jinak příští měsíc předplatitelé obdrží Just Cause 3 a Assassin’s Creed Freedom Cry
    • Just Cause mám v XXL edici ode dne vydání a tenhle Assassin je bokovka. Kdyby Black Flag ale tenhle budget?... Takže za mne zklamání a rozhodně ne příslibh zlepšení do budoucna...
      • Děláš jako by to byla špatná nabídka jenom, protože Just Cause už máš.
        Je dost možný, že to teď byla jenom lákadlo na vyšší ceny a pak to bude zas stát za h.... a v tom případě s ps plus končím, ale jestli budou s takovýma hrama pokračovat, tak s příplatkem 10 euro nemám až takový problém.
        • Omylem jsem klik na reagovat místo na uoravit.
    • To mám za to, že jsem koupil Battlefield 1 a Titanfall 2 na samohrajku :(

      Zlepšení nabídky nečekejte. Nesnáším aroganci Sony. Z předplatitelů dělají dojné krávy a hry z PS+ jim stejně na kontě nenechají. Navíc jejich drzost nezná mezí, když pokaždé opět aktivovali automatické prodlužení předplatného při platbě kartou ve Store.
      Vidím to na poslední rok se Sony, protože předplacené služby mám do poloviny srpna a cpát jim peníze za X let dopředu nechci. Prostě nakakat do hnízda šmejdům.
      *11* *11* *11* *16*
      • Duuku
        Zlepseni necekejte. Kamo tu tvoji jistojistou jistotu ve vsem bych taky chtel mit :D
  • ucho

    PS Plus

    Tak nám o 20 % zdražují roční předplatné PS Plus. Sony bude bohatší a hráči z toho budou mít nepochybně užitek.
    • Nepochybne, zaplatit vic za stejnou vec je vzdycky uzitecne. *15*
      • ucho
        už asi dva měsíce kolují drby, že se Sony chystá změnu u PS+, tak nás třeba překvapí. no a taky je možnost, že tou změnou bylo to zdražení :D
  • drasta
    Teda prohlížet games.cz na telefonu je zážitek. Ani to netrvalo dlouho a už na mě vyskočil vystrcenej zadek nějaký ženský v elastakach přes celou obrazovku jestli bych se jako nechtěl seznámit. Nechtěl... a preferoval bych rovnou kdybych u toho před celou tramvají nevypadal jako nějakej honimír.
    • DwaR
      to ja to mám naopak v pohodičke. naskakuje mi len martinus (kníhkupectvo, kde nakupujem) a astratex (no jo no, občas treba priateľke kúpiť darček :) ). v najhoršom prípade czc.cz...

      inak mne vie google napárovať reklamu aj na základe kľúčových slov, ktoré zadávam do vyhľadávača. pravidelne mi hádže reklamy na firmy z môjho pracovného zamerania. možno si len niečo hľadal a kľudne cez nejaké kľúčové slovo nahodilo reklamu. alebo je to proste o peniazoch a v daný moment mali zaplatenú tlačenku zrovna zoznamky.
      • Ja mam normalni reklamy ktery se zobrazujou primo na webu taky v pohodicce. Jen kdyz mi vyskoci full screen pop up tak je to seznamka :D
    • Lukass
      Nj tak to ze ti tam vyskakuje prostoducha zena ma svuj duvod, asi casto navstevujes podobny stranky:D
      Me tam vyskakuje reklama na KeyForYou :)
      • Hmmm to je moc zajimavy protoze si nepamatuju ze bych v zivote byl na nejaky seznamce nebo ji vyhledaval.
      • Draken69CZ
        Hm si tak říkám co je smutnější *7*
    • N0isy
      Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si toho všiml. Nevím, či to byl geniální nápad sem ty "poutavé" reklamy dát. Jako by ten web nebyl zvrácený dost.
  • MickeyMutant

    Killing Floor 2 dorazí na Xbox One a Xbox One X 29. srpna.

    Až ve mně hrklo. Musel jsem se ujistit, kdy to XboXoneX vlastně vychází. Ne, žádná změna - furt listopad 2017.
  • MickeyMutant

    Bungie: V Destiny 2 se ukrývá mnoho tajemství, o kterých jsme hráčům neřekli.

    Tahle bleskovka je špatně z více důvodů. Za prvé nedává smysl – samozřejmě tajemství hráčům neprozradili, protože by pak nebylo možné mluvit o tajemstvích. Zpráva by se teda měla omezit na první větu "V Destiny 2 se ukrývá mnoho tajemství", ocas "o kterých jsme hráčům neřekli" je směšný.

    Tohle by byla ale jen vada čistě logická, problém je v tom, že zpráva jde mimo smysl originálního výroku. Ten zní "We’re actually keeping a whole bunch of the game secret". To v tomhle případě znamená, že beta dává možnost jen malého nahlédnutí do celé hry, omezuje se na stručný průřez toho, čím má hra být, a ponechává tak neodhalené (tedy tajemstvím), co nabídne ve zbytku otevřeného světa, ve směrech vývoje postavy a dalších herních mechanikách. Prostě připravili jen vycizelovanou drobnou část celého zážitku.

    O žádných "herních tajemstvích" není řeč, jen jednoduše neukázali většinu toho, co v září vyjde.
  • ucho

    Human: Fall Flat

    Steam klíč, daruji. Má o hru někdo vážný zájem?

    https://www.youtube.com/watch?v=DOq2Ay-pueM
    • Khanemis
      Musím říct, že je to prvně, co o téhle hře slyším (stydím se), ale vypadá zajímavě, přesně
      v takovýhle hříčky, kde se dá do syta vyblbnou, umím strávit nechutně času. Pokud ten klíč navíc ještě máš, tak bych se přihlásil:) Dík
    • Uz jsi to hral? Je to dobry? Ja ten klic nechci protoze ted stejne nevim co driv ale uz jsem na tuhle hru koukal a prisla mi zajimava.
      • ucho
        ještě jsem bohužel neměl tu čest. ale hra mi podle videa přišla zajímavá :)
        určitě bych ji chtěl zdolat ještě letos.
  • jamar28

    Černoši konečně ve Středozemi

    Jestli vás už teď štve ignorace LotR universa ze strany Middle Earth: Shadow of War, tak tohle raději ani neotvírejte. A jestli vám prdne žilka, tak já vás varoval. *1*

    https://www.pcgamesn.com/middle-earth-shadow-of-war/middle-earth-shadow-of-war-baranor
    • Morraw
      Zbytečná hysterie. Vyloženě v Haradu s Rhunu a dál na jih/východ lidi s tmavou pletí žili. Jen se na ně Tolkien skoro nezaměřuje, tak to vypadá, že černoši v Středozemi nejsou. Haradší byli tmaví i ve filmu, ikdyž ne asi přímo černoši.

      Co se týče lore, tak to teď vypadá, že se více pustili ze řetězu, ale asi všichni zapomínají, že úplně základní premisa hry (nemrtvý hraničář si staví armádu skřetů) jde těžče mimo jakýkoliv lore, takže nějaké další alternativní odchylky už to zhoršit nemůžou, pokud je tu někdo takový hnidopich.

      Další věcí jsou všechny tyhle reakce. Kdysi se nikdo nepozastavoval nad černochy ve filmech, hrách, knihách. Stači si všechno nespojovat se situací v reálném světě.
      • jamar28
        Mně je to vcelku jedno, p8na prstenů ani moc nemusím, dokonce jsem ani nevěděl, jestli tam černochy Tolkien měl nebo ne. Ale říkal jsem si, že místní osazenstvo by to mohlo zaujmout. *2*
    • MickeyMutant
      Copak černoši, ale já slyšel, že tam bude i nějakej Polák prej. A to zrovna v době, kdy se jich na ostrovech snaží zbavit. Asi jako provokace nebo co. To už tam rovnou mohli dát Francouze. Nebo Kanaďany s těma jejich šišatejma hlavičkama s prasečíma očičkama.
    • DwaR
      a možno to vysvetlia celkom uspokojivo. bude to maník z haradu/rhunu. prípadne umbar by teoreticky mohol mať "snedších" obyvateľov. a aj keby nie, celá séria používa stredozem len ako kulisu, aby nemuseli vymýšľať nový svet a asi nikomu nevadí značku trošku... podojiť :) je to taká smutná stránka dnešnej? doby.

      P.S.: článok som nečítal, nechcem si hru veľmi vyspojlerovať, tak nevyhľadávam informácie.
  • Noita

    To vypada fakt dobre!

    https://www.youtube.com/watch?v=ZBLoffoZLH8
  • MickeyMutant

    Modelem pro mariňáka na obalu legendární hry Doom byl John Romero.

    #posingskills
  • Draken69CZ

    Neoficiálně: Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červenci 2017 zdarma Gigantic (XOne), Dark Souls 2 (XOne), Damnation (X360 / XOne) a Stormrise (X360 / XOne).

    Oficiálně
    https://twitter.com/XboxCZ/status/889864069989224448

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit