Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    Castlevania

    Pokud někdo nezaregistroval, je to více jak měsíc, co Netflix vyplivl "nultou" sérii o milovaném Drákulovi. Rozhodně doporučuji. Zatím jsou pouze 4. díly, ale 2. série je už potvrzena.
    • jamar28
      A je to anime, nebo je to normální seriál?
      • Veskoslav
        Anime, ale dobře zpracované.
      • hentai
  • Kravicka

    RPCS3 [PS3 emulator]

    Tekken 6 emulace na PC.. podporte je :) web v popisku
    https://www.youtube.com/watch?v=I5R-MBl-cXM
  • froztik

    No Man's Sky - Atlas Rises / Update 1.3

    https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update/
    • Jestli to takhle pujde dal tak jeste jeden dva updaty a ta hra bude obsahovat to co naslibovali. Husty!
  • delO

    AMD

    Tak AMD má nejvýkonnější procesor současnosti. Tohle asi čekal před pár měsíci málo kdo. Gratulace. Těším se na PS5 s touhle technologií.

    http://www.guru3d.com/articles-pages/amd-ryzen-threadripper-1950x-review,1.html
  • x_ander

    Tales from the Borderlands se sice líbila kritice i řadě hráčů, ale prodejně to žádný zázrak nebyl. S další sérií tedy v dohledné době nepočítejte.

    To zamrzí. Byla to parádní hra a pokračování bych bral.
  • Hry na Olympiade

    Ano +
    Ne -

    Za me urcite ne, prijde mi fakt stupidni davat tohle na uroven atletiky, fotbalu a dalsich sportu, opravdovych sportu co maji neco docineni s pohybovou aktivitou cloveka, za coz rozhodne sezeni v kresle, cumeni do monitoru a klikani mysi, nepocitam.
    • Mart9
      Jednoznačně ne. Sport je o fyzickém, psychickém výkonu, případně přesnosti. To, že ovládáš hru, mi vůbec ke sportu nesedí. Nazývat to sportem je zvrácenost.
    • skaven
      a na zimnej alebo letnej? :D
    • jamar28
      Taky mi přijde stupidní to dávat na stejnou úroveň. Hry jsou aspoň zábavné, jak někoho může bavit koukat na bandu metrosexuálů, co běhají po trávníku a občas kopnou do mičudy?
      • Inquisitor
        No vidíš, já zase nechápu, jak může někoho bavit koukat na bandu týpků co hrajou hry. Každopádně hraní her by mělo zůstat ve svojí vlastní kategorii a neslučovat ho s jinými sporty.
    • DwaR
      za mňa e-sporty kľudne áno, resp. sú mi voľné, ale ako samostatná akcia (tak ako má vlastné akcie redbull s extrém športami, ako sú samostatné šachové turnaje a pod.).
      olympiáda bola a mala by byť (mimo iné) oslavou krásy ducha a tela. a do tejto škatuľky mi hodiny za monitorom vážne nesedia.

      P.S.: áno, označenie šachu ako športu beriem. ale na olympiáde ho mať nemusím. v tomto zastávam skôr názor menej je viac a máme "klasické" športové disciplíny, ktoré by mali byť na olympiáde, ako vrcholovom sviatku športu. zvyšok má svoje majstrovstvá a vlastné súťaže, ktopré nie sú o nič menej hodnotné. ale to je už iná téma a nepatrí k otázke LV-ho
    • Ja bych olympijsky sporty a hry oddelil ale ve vysledku by mi to asi stejne bylo fuk. Nesledoval bych ani olympiadu ani e-sporty ani dohromady ani zvlast.
    • ucho
      takze sportovni strelbu bys z olympiady vyradil?
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Sportovn%C3%AD_st%C5%99elba_na_letn%C3%ADch_olympijsk%C3%BDch_hr%C3%A1ch
  • Veskoslav

    Fallout jako deskovka

    https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2017/8/8/fallout/
  • delO

    Hellblade

    Jedna z mých nejočekávanějších her roku se dočkala recenzí, zatím 81%, což je slušné

    https://www.youtube.com/watch?v=E1Q2BK6RhH8

    Tady PS4 vs. PC, grafika je totožná dá se říct.
    • Ta hra je fakt bozi! Urcite bych doporucil Hellblade vsem. Souboje jsou solidne udelany ale popravde je to pro me zatim nejslabsi cast hry. To jak je ale udelany vypraveni toho pribehu a "puzzly" je proste uplne skvely. Totalne me to pohltilo.
    • Hm, tak dle nároků to vyadá, že už budu muset u multiplatformovek sahat po konzolové verzi, protože na současným kompu už bych jel na horší grafice než na PS4.
    • skaven
      co je preboha na tom ocakavane? genericka sekacka, ako ich tu je od Souls hier ako nasrane
      • delO
        než něco vypotíš fanatiku, tak si zjisti aspoň žánr, navíc klasický hack and slash je v současnosti žánr na umření na rozdíl od milionů strategii, adventur, early accesů, iso rpg a levných her, které se vydávají jako ponožky.
        • SalemCZ
          mě stejnak na tomhle dostane že to dělalo cca 20 lidí.
          • delO
            ninja theory jsou šikovní, poslední DMC sice žádná sláva, ale jinak jsou fakt moc šikovní, ta grafika je fakt parádní, navíc mám rád tyhle psycho hry.
  • SalemCZ

    Rainbow Six Siege už si zahrálo 20 milionů hráčů a každý den se jich připojí 2,3 milionu.

    Jako single player je to fajn, ale kua už aby opravily ty servery
  • kostejnesmrtelny
    MiddleEarth: Shadow of War bude mít v singlu loot boxy *1* *1* *1* *11*

    https://community.wbgames.com/t5/Official-Announcements/Introducing-the-Market/m-p/1611183

    Inu, co bych si tak mohl koupit za těch 60€, co jsem právě ušetřil? *5*
    • Vogon
      Chudáci ti, co si to koupí, nemesis systém je nejlepší, když se ti nedaří a hra už tak beztak nebude nijak těžká. Ale jsem si jistý, že youtube hvězdy typu Hungry Chuarez tohle uvítaly.
    • Veskoslav
      Jeden z důvodů, proč jsem zrušil předobjednávku. Jako hra jako taková se mi z prezentací rozhodně zamlouvá, ale WB je bandička nenažranců, co by zpoplatnila vlastní matku.
    • Morraw
      WB chce taky něco bokem vydělat. Je to vlastně docela zajímavý model pro single hry. A když za to někdo zaplatí... Špatné by bylo, kdyby loot boxy byly opravdu jen za reálné peníze.
      • kostejnesmrtelny
        Ne, není to ani trochu zajímavej model pro SP, když obsah řečených lootboxů má vliv na hratelnost, což v tomhle případě má.

        A než někdo vytáhne obligátní argument, že "nás to nikdo nenutí kupovat" a "hrát se to dá i bez nich", tak ať vzpomene na MGS5 a jeho bolestně zjevný grindovací pasáže, který absolutně nebylo možný spojovat se skvělou nabídkou tyto urychlit, případně přeskočit nyní v akci pouze za XX dolarů.

        Do hajzlu s těmahle praktikama. *16*
        • Morraw
          Neříkám, že game design, v případě implementace takového lootboxu, není ovlivněn (aby byl hráč trochu nucen utrácet). Ale to už je pak individuální. Já to třeba nikdy v single hře nevyužil.

          Otázka je, co přesně vidíš jako problém. Že je tam vůbec nějaký lootbox a nebo, že je možné lootbox koupit i za reálné peníze ? Je tam napsáno, že se dají kupovat i za herní měnu, kterou lze vydělat více způsoby a dostat se tak k obsahu "zadarmo".

          Já jsem MGSV nevnímal grind, ale to asi proto, že mě to tak bavilo.
          • A bylo to kvuli mikrotransakcim? Ja mel pocit ze ten hlavni problem byl v tom ze DE byl blbe napsanej a predcasne useknutej nedodelek.
          • kostejnesmrtelny
            Subjektivně se mi nelíbí samotná existence lootboxů, kterážto mechanika podle mě působí v single player hrách neskutečně rušivě - to je nicméně jen moje osobní preference.

            Objektivně vnímám jako zásadní problém to s těma reálnejma penězma - nikdo při smyslech mi snad nebude tvrdit, že začleněním mikrotransakcí nedojde k posunu zážitku toho kdo je ignoruje jinam, než kde by byl, kdyby mikrotransakce ve hře vůbec nebyly.

            EDIT: posílám upvote za civilní a věcnou reakci
            • kostejnesmrtelny
              Já taky. Stejně nemám čas hrát všechny hry na wishlistu, takže si v klidu můžu dovolit pár jich z něj vyhodiit z důvodů...řekněme ideologickejch.
            • Ja to presne takhle delam. DE jsem si nekoupil presne kvuli tomu a stejnou politiku jsem aplikoval i na Mass Effect 3. Vim ze takovych lidi neni moc ale kde jinde zacit nez u sebe.
            • Morraw
              "I am simple man" Já třeba nedokážu hrát hru, když je tam něco gamebreaking (ovládání, technické problémy atd).
              Ale, že bych si řekl, že si nekoupím/nezahraju Shadow of War, jen proto, že WB jsou nenažranci, dávají do single hry mikrotransakce a moje podpora tohoto systému může (nemusí) přinést zásadní změnu do herního businessu, že to bude dělat v budoucnu každý ?
              Tak až takhle mi to nevadí. Až to bude gamebreaking a hra mě opravdu bude nutit do placení mikrotransakcí, jinak nebude hratelná a budu více platit než hrát, tak potom ano. Ale v případě SoW to budu čistě a jednoduše ignorovat.

              Předpokládám ale, že si SoW stejně časem zahrajete, jen je nepodpoříte plnou cenou. Rád bych řekl, že podporuju Monolith, ikdyž v zásadě sypu peníze WB. A proto mám tak rád nezávislé studia.

              EDIT. Monolith podpořím a hru si koupím hned při vydání. A WB ukážu prostředníček a za lootbox jim nedám ani korunu. WIN/WIN
            • Veskoslav
              U Deus to moc neprošlo. Hodně špatné prodeje v prvním měsici po vydání.
            • Tak oni to musi zkusit zejo. Square Enix to nakonec proslo bez vetsiho povyku v Deus Ex a vsichni rikali ze to je prece v poradku protoze si nic koupit nemusis a muzes to uplne dohrat bez placeni.
              Parkrat to takhle bez vetsich pruseru projde u hernich novinaru a hracu a za chvili budes mit P2P SP hry s podobnym modelem jako maji free Android hry. Grinduj nebo plat.
            • kostejnesmrtelny
              "Myslíš to tak, že když máš ve hře třeba cheaty (mikrotransakce=uspíšení), tak tě to může svádět k jejich použití, oproti tomu kdyby tam vůbec nebyly?"

              To bych ani tolik neřval; kdo chce platit za cheaty, budiž mu přáno. Spíš to může svádět vydavatele k tomu, nutit vývojáře Monolithu upravit hru takovým způsobem, aby hráče k využití těhlech placenejch cheatů přiměla. Nepřirozeně zvýšená obtížnost, pasáže vyžadující nadměrnej grind - začátek týhle zhoubný spirály jsme už viděli na trhu flashovek a mobilních her. A teď to expanduje i do single-kampaní tzv. AAA produkce.

              V ideálním světě, nebo u CDPR bychom se nemuseli bát, že "bezplatná" (už jen ten aspekt, že mluvíme o hře za 60€ jako o bezplatné je vrcholně úchylnej), zkrátka že bezplatná varianta nebude odpovídat původní představě vývojářů o tom, jak má hra vypadat. Jenže tohle není ideální svět a hru nevydává CDPR, ale WB Games. *9*
            • Morraw
              Souhlásím, že v tomto případě to může ničit imerzi. Otvíráš krabičky a z nich ti padají zbraně a oblečky pro orky. Proč tam není rovnou crafting, který by nepůsobil tolik rušivě.

              Na druhou stranu, když nevnímám, že tam jsou mikrostransakce, tak proč by mi to mělo měnit zážitek ze hry? Bavím se jen z vlastní zkušenosti. U singlu se tam zažitek dle mého nemá důvod měnit, ptže jedeš svým vlastním tempem a s nikým se nepoměřuješ.

              EDIT: Myslíš to tak, že když máš ve hře třeba cheaty (mikrotransakce=uspíšení), tak tě to může svádět k jejich použití, oproti tomu kdyby tam vůbec nebyly ?

              Jinak mi to vadí, ptže to může házet špatné světlo na Monolith, ale hru jakou takovou si tím zkazit nenechám a už vůbec ne, že bych ji třeba ani nehrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit