Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náckové se stříleli dříve a budou se střílet zase. :-)
  • Svět jde do *. Někde je pravice ta správná, někde zase levice, třeba tam kde nezažili komunismus, např. Anglie na školách. Čína je mnohými považována spolu s KLDR za demokratickou, příšerné pracovní podmínky, ale hlavně že všude kupují firmy. Rusko je kritizováno za sochu Kalašnikova, ale na co jiného mají být hrdí? Vždyť je to silně vojenská země. V Americe jde k zemi socha generála Leeho z Assassins Creed 3, protože je "sporná". Rád bych volil někoho, kdo už by neměl jít do důchodu, ale dnešní "mládež" nedělá rozdíly v pohlaví, takže by všichni podporovali LGBullshiT komunitu. Nejvíc vtipný je, že klidně můžete být buď hetero a nebo homo, ale jak jste bi, tak jste okraj společnosti. Takže kde je ta tolerance? Ať teď toto. Chápu, že někdo nehrál 25 let počítačové hry, ale ať se do toho teď nese*e. Ještě že to Bethesda okomentovala vtipně a s nadhledem. *2*
    • V Americe jde k zemi socha generála Leeho z Assassins Creed 3 ???
      • S AC 3 jsem jen zavtipkoval *7* http://zpravy.idnes.cz/general-robert-lee-usa-charlottesville-d9r-/zahranicni.aspx?c=A170817_082651_zahranicni_aha
        • jen me to zarazilo *1*
  • MiMo
    Skvele napsano, pobavil jsem se (tu kauzu jsem sledoval par dni)
  • Ale zase kvalitní marketing, o tom žádná.
  • Lukass
    Bla bla, jeden ban me skoncil a nechcu aby dalsi zacal, :)
    Kdybyste radci uz kpnecne vydali recenzi na Project Cars 2
  • V Európe je propagácia nacizmu zakázaná. Čudujem sa že tam nie.
    • MiMo
      Nevim, proc ty minusy. Ano, v USA se svoboda slova vztahuje i na tohle dle ustavy.
    • Pilgrim66
      Širší pojetí svobody slova než u nás.
  • Cítím se znepokojen. Ve hře by měl být při zabití nacisty vysvětlující text. Neboť stejně jako islamisti, komunisti a další, jsou i nacisti lidé a tudíž mají svá nepopiratelná lidská práva. Pamatuj, i když se staneš nacistou, nepřestáváš být člověkem! Na Žďár!
    • V tejto alternatívnej realite Wolfensteinu sa nikdy neodohrali Norimberské procesy, nikdy nevznikla OSN, a nikdy nedošlo k draftu univerzálnej deklarácie ľudských práv, ciže nie nemajú ! *2*
  • jamar28
    Výsledek rozmělnění významu slova "nácek". Dřív se to používalo správně, dnes se to bohužel často používá k nálepkování kohokoliv, kdo se nehlásí k moderní levici. Takže když někdo mluví o zabíjení nácků atp. tak člověk vlastně pořádně neví, jestli myslí opravdové nácky, nebo třeba i jeho.
    • MiMo
      Moderni levice dostava v USA nalepku komunistu, kdyz uz. A ano, puvodne Narodne socialisticka strana Nemecka nema se soucasnym socialsmem nic spolecneho a Nackove se radi do pravice. Je to cele trochu zamotane
      • Nacismus je levicova ideologie, doporucuji si prostudovat program NSDAP. Znarodneni, vetsi podil na zisku. Treba nazifa se velice podoba udernym jednotkam SA.
        Neni to vubec zamotane, komunisti udelali z nacku pravici, a ujalo se to.
      • jamar28
        Samozřejmě, různé nálepkování se teď používá na všechny strany. Já už jsme byl x-krát označen jak za nácka, tak za sluníčkáře. *1*
      • Ne, že bych jamarovi viděl do hlavy, ale řek bych, že v tomhle případě to myslel tak, že pokud se neřadíš k moderní levici, jsi touto moderní levicí označen za nácka. Jinými slovy podle těhle salónních levičáků je nácek každej napravo od Marxe.
  • tomocz
    Pravit tak jednoduše, že se společenská krize v USA projevuje tím, že ulicemi prochází náckové vykřikující nacistická hesla, mi přijde poněkud zjednodušené a zavádějící, vzhledem k tomu, jaký bordel tam naopak dělá i levicová (antifa) pakáž, kterou snad dokonce tajné služby konečně zařadily na seznam radikálních a extremistických skupin.

    Nejsem nácek, ovšem velice mě fascinuje tahle slepota vůči "levé" straně extremismu (nejen tady, ale obecně)... hlavně že bijou nácky, pak je všechno ostatní v pořádku.
    • Tajná služba v US je sama radikální a extremistická skupina.
    • I Hnědočecha such as myself tahle narůstající citlivost americké společnosti docela děsí, emoce vítězí nad fakty a násilí páchané na nelíbivých skupinách je tolerováno a mnohdy i podněcováno. Na univerzitách se člověk nemůže svobodně vyjádřit, aniž by nebyl napaden "SJW" pakáží či otevřeně marxistickými profesory. Pak člověk koukne na televizi a v sekci ze zahraničí poslouchá jenom o pochodech nacistů pod vedením Spencera, zatímco vše výše zmíněné zůstává bez povšimnutí. Potom se ale není čemu divit, že z druhé strany zaznívá frustrace a jedním z mnoha důsledků se i stává alergie na cokoliv byť jen naznačující levicovou agendu.
      • To bude tou našou kultúrou, ale neviem prečo by mal mať na univerzite ktokoľvek možnosť vyjadriť svoj názor.
        • Protože je to podstata univerzity? Vyjádřit svůj názor, obhájit jej argumenty, nikoliv cenzurou a násilím, posléze čelit kritice, není-li založený na faktech.
          • Nie, univerzita je typ školy, ktorý existuje na obstaranie najvyššieho možného vzdelania. Samozrejme, môžeš prejaviť svoj názor ak si na to odborne zdatný a týka sa akademickej debaty, ale politikárčenie možno až na niektoré výnimky by nikdy nemalo byť centrálnou témou na univerzitnej pôde. Pre univerzitnú debatu tvoj či môj názor ako laika nie je podstatný, podstatná je fakticky a argumentačne podporená debata dvoch protistrán.
            • Ale aby byl argument dvou protistran možný, musí laik podstoupit proces, o kterém jsem psal. Obhajování či čelení kritice vlastní názor nemusí probíhat vždy v diskuzi, může se jednat o čistě niterní proces a hlavně se nevztahuje pouze na politikaření. Problém je v tom, že cenzura svobody slova na amerických univerzitách je produktem právě onoho politikaření a to ze strany levice, většina lektorů se hrdě hlásí k marxistickým ideologiím, a proto v předmětech, kde je diskuze hraje důležitou roli, by se měl člověk schopen vyjadřovat svobodně. A tvrdit, že projevení názoru přísluší pouze držitelům titulu, dle mého názoru nedává smysl. Nemusím mít nastudované sociální vědy, abych byl schopen vyvrátit argumenty politicky motivovaného profesora, pokud se nezakládají na faktech.
      • Pilgrim66
        S tim SJW a uni naprosto souhlasím, ale pokud někdo pochoduje s pochodněma a řve "Jews will replace us" apod, tak je to prostě nácek, to, že se rebranduje jako alt-right je IMO irelevantní. Řekl bych to takhle: To, že existuje i radikální levice neznamená, že nácek přestane bejt nácek, nebo že by jeho chování bylo nějak ospravedlnitelný nebo přijatelný.
        • Kde píšu něco, co by bylo v konfliktu s druhou polovinou vašeho komentáře? Existence jedné skupiny nevylučuje existenci skupiny druhé, to snad není třeba ani zmiňovat. S názory WP nacistů se neztotožňuji, to by postrádalo logiku. Stále je ale třeba si uvědomit, že v Americe platí svoboda projevu a jsou-li jejich pochody v souladu s ústavou USA, tj. explicitně nepodněcují násilí, nevidím důvod, proč by neměli mít právo se vyjádřit. Opozice má přece stejné právo jejich argumentům oponovat. Mávání s hákovým křížem a pokřikování "blood and soil!" není o nic více v pořádku než držení srpu a kladiva a útočení na kohokoliv, kdo nesdílí vaše (čti jejich) názory na svět. A jediné, čeho radikální levice svými násilnými, smyslu zbavenými tirádami dokáže, je to, že ukáže "nácky" v rozumném světle a posílí jejich popularitu.
          • Pilgrim66
            Tak pokud přistoupíme na rétoriku, že co je legální, to je i morální či spíše legitimní (sice to může být v USA legální, ale to u mne nevylučuje, že je to prasárna a náckové jsou odpad), tak pak nechápu, proč kdokoliv brečí nad tím, že vývojáři hry, (která byla odjakživa o střílení nácků, to není žádný nový výmysl přece) napíšou, Make America Nazi Free Again.
            • Já se vás neptal, jakou hodnotu pro vás mají nacistické názory, to už jste zmiňoval výše. Několikrát. Jde mi o to, jak jak byste v interakci s nimi postupoval. Nechci vám vkládat slova do úst, ale přijde mi, že se mi okrouhlým způsobem snažíte říci, že vzhledem k jejich extrémním postojům je jejich napadání v pořádku. To je ale cenzura svobody projevu za použití násilí a to samo o sobě dost smrdí fašismem.
            • Pilgrim66
              Že názor někoho, kdo má v programu potlačování práv jiných lidí pro mě má absolutně nulovou hodnotu. Extrémisti na obou stranách mají vždy tendenci zaštiťovat se právama, která jim demokratická společnost přiznává, i když je mají sami v úmyslu následně potlačit.
            • Psal jsem to v prvním komentu - je to alergická reakce na postup levice v USA a není to jen radikální levice; pokud nevěříte tomu, že většina současných médií včetně Hollywoodu, CNN, apod. jsou také radikálními segmenty. Ve výsledku to ty nové "brečouny" činí stejně otravnými jako SJW samotné, ale to nevylučuje skutečnost, že tato reakce je přímým důsledkem současné levicové hysterie. Je zde jasně vidět zákon akce a reakce.
              Píšete, že náckové jsou pro vás odpad. V pořádku. Co to ale pro Vás znamená v praxi?
        • tomocz
          Tak nácky jako takový tady ani snad nikdo neospravedlňuje. :)
    • Pilgrim66
      Pokud někdo pochoduje s tikki pochodněma a řve "blood and soil" a do toho hailuje, tak je to prostě nácek. To, že existuje i nějakej počet radikálních levičáků nezastírá to, že se to děje.
      • tomocz
        Ovšem velmi silně to zastírá právě ty radikální levičáky. To byla moje pointa, ne to, jestli existujou neonacisti. Ostatně jak pravil jalmar nademnou to taky dost dobře shrnuje.
        • Blabla bla uhybný manévr a opět.
        • Pilgrim66
          Podle mě ty fenomény/problémy nejsou tak spjatý, aby se museli u pochodujících nácku v Charlotesville zmiňovat i "radikální levičáci". Jedna věc je řikat "lol stupid SJW libtards" apod a druhá je posílat židy do plynu. A btw v konci "radikální levičáci" nenajeli do nikoho autem a nezabili člověka.
          • https://www.nytimes.com/2017/08/07/business/google-women-engineer-fired-memo.html
            https://en.wikipedia.org/wiki/Duke_lacrosse_case

            "Radikální levičáci" mají totiž ve zvyku nenajíždět autem, ale rovnou vyhazovat lidi ze zaměstnání (= brát zdroj obživy) nebo přidusit někoho za údajné znásilnění a zničit mu životní dráhu (= brát zdroj obživy a omezit společenské uplatnění).

            Pomalejší, plíživější, ale v důsledku stejně devastující.
            • Víš co, tak ty necháš zlikvidovat tak, že tě přejede auto, a já se nechám zlikvidovat tak, že mě vyhoděj z práce a budou tahat po soudech. Bereš? A po pár letech si o tom promluvíme.

              No, wait. Nepromluvíme, protože budeš MRTVEJ.
            • Dworkine, ne jenom vyhodit z práce, ale ještě zajistit, aby pokud možno tu práci nikde jinde nedostal (ano, alespoň že Assange tomu týpkovi dal šanci).

              Ale rozumím, lidi mají tendenci ostřeji hodnotit to co vidí rovnou hned a teď.
              Takže šmejd který někoho přejede je samozřejmě větší padouch než šmejd, co se snaží někoho jiného postupně totálně zničit a ještě u toho tvrdit, že je to pro vyšší dobro.

              Slýchávám o lidech, kteří to vyhazování z práce před rokem 1989 dělali i u nás (podezřelým živlem se šlo stát lehce, stačily džíny a závistivý kolega - straník KSČ). Zatím jsem nepotkal nikoho, kdo by byl těm udavačům a vyhazovačům extra vděčný za ochranu mravnosti a čistoty pracovního prostředí. Spíše slýchávám o problémech uživit rodinu, o bídě, šíleném strachu o vlastní život a o dětech, které kvůli rodičům nemohly studovat vysokou školu.

              To ti opravdu nepřijde naprosto zvrácené? Jenom proto, že ta likvidace (či pokus o ni) je postupná a ne okamžitá?
            • Ano, zavraždit někoho autem je stejně devastující, jako nechat někoho vyhodit z práce.

              Bože, bože, do čehos to duši dal... *7*
            • MiMo
              Tak ja bych tedy radeji mel sanci pred soudem se domahat svych prav, nez byt rovnou prejetej autem, kdyz uz musime srovnavat takovy veci.
          • Lukass
            To mas pravdu radikalni levice nici svet pomalu a z ustrani, a ze nenajeli do nikoho autem, opravdu??? vzdyt za vsechno co se ted v Evrope deje je zodpovedna radikalni levice, (a nikdo jine), ktera obsadila vsechny dulezity a klicovy posty v politice a chce svet znicit jak ho zname!!!
            • Vem si prášky prosímtebe *7*
          • tomocz
            Ona je to jen otázka času si myslím. Samozřejmě najíždět do lidí autem je prasárna, ovšem ono se snadno může stát, že i toho profesora na tý univerzitě jednou trefí cihlou do kebule a bude to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit