Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Rogue trooper Redux vyšlo

    he zajimavá pařbička a v lepší grafice, trochu se zase probudila tá nostalgie *4*
  • jamar28
    Kdyby měl někdo zájem, tak Ubisoft právě zahajuje pre-launch stream Assassin's Creed Origins s vývojáři.
  • Tilwaen

    Forged Battalion

    Vývojáři z Petroglyphu (ex-Westwood) oznámili RTS s nudně zapomenutelným názvem, ale zato s celkem zajímavým konceptem: výběr jednotek k produkci si zvolí každý hráč sám ještě před začátkem hry. Jestli si do kasáren nasadíte samé elitní jednotky, přes které se nikdo nedostane, nebo glasscannony, kterými hned v začátku zkusíte zastihnout soupeře nepřipraveného, by mělo být jen na vás. Z bitev se budou získávat zkušenosti, které se uplatní ve vývojových stromech, podobně jako v Generals.

    Hra ještě není ani zdaleka hotová, tak je naděje, že subjektivně ošklivou grafiku ještě trochu vypilují. Ven by vše mělo vyjít v early accessu (nádech, výdech) někdy příští rok. Zdroj
    • PreidaQ
      Což grafika samotná, ale ta stylizace je odporná. Pokud má někdy něco překonat/důstojně se vyrovnat C&C, tak s takovouhle infantilní stylizací to rozhodně nepůjde.

      Mě už vůbec ohlášení novodobých RTS nechávají úplně chladným. Buďto někdo zkouší remaky starších věcí, které člověk nemá důvod hrát, protože originál je originál, nebo zkouší něco nového na starší způsob a vždycky z toho vyleze nějaká ta nezajímavá Šedá hmota. Ach jo.
      • Tilwaen
        Souhlas se stylizací, taky se mi nelíbí, ale tak třeba si to svou cílovou skupinu najde. S těmi inovacemi je to ošemetné; změň něco moc a hráči budou mrmlat, že už to "není ono", změň něco málo a budou mrmlat, že není proč to kupovat. Asi jako u každé jiné herní série.

        Jsem ráda, že se Petroglyph snaží aspoň o drobné změny tak, aby z toho vzorce stále byl cítit C&C, byť už značně vzdáleně. Těžba, elektrárny, kámen-nůžky-papír efektivita jednotek, ... Nicméně atmosféru, jakou mívaly tiberiové a red alertí hry, už jejich dnešní RTS subjektivně nemají.
  • Jack1947

    Lawbreakers asi brzo F2p

    Když v jeden moment hrálo jen 10hráčů lol ? prostě špatně nastavená stabilita hry... nebo holt jsou tu jiné lepší (UT,QC konekonců hlavně OW)
    • SalemCZ
      To snad i Shotmanie, která je starší hraje snad víc lidí (teda jestli ještě funguje)
  • Jack1947

    Overgrowth

    Vyšel ale radši příští rok BIomutanta to mi příjde víc zajímavější ;)
  • Jack1947

    Nové ovladače (v387.92) grafických karet od firma Nvidia zvyššují výkon ve hrách Forza Motorsport 7, Middle-earth: Shadow of War a The Evil Within 2.

    Hmm škoda že jsem to dohrál i s tím "lockem" o několik hodin dříve, jinak ted jsem nedávno dával nové kvůli SW:BF2 tak se mi zas nechce kvůli Shadow of war strkat další navíc když to jede celkem dobře.
    • Lukass
      V tehle hrach mozna vykon zvysuji, ale Project Cars 2 po instalaci ovladacu dropuje jako prase. Dropy o 5-8 fps v prumeru. Vratil sem se zpet na predchozi ovladacema vsechnonv poradku
      • Jack1947
        Nestojí to za to stahovat, jsem si myslel ono Game ready ještě neznamená nejlepší. To já vím už z minulosti.
  • Veskoslav
    Jako nechápu přínos recenze po více jak měsíci a půl od vydání (nynější poslední recenze na XCom). Jako sorry, ale poslední dobou to jde fakt do kopru. Jestli chcete recenze rvát do Levelu, tak se na to rovnou vykašlete. Level jsem si rozhodně kupoval kvůli recenzím až na zcela posledním místě. Tam jsou jiné, mnohem zajímavější a čtivější věci (rozhovory atd.).

    Přijde mi, že redakce ani neví, jaky koncept vlastně chtějí. Recenze jsou tady čím dál později. TW Warhammer 2 či Project Cars 2 nejsou doteď, když už je recenze "včas", tak to dostane na starost redaktor, co vyloženě tu hru nesnáší už z principu nebo nepochopil o čem ta hra je viz Cuphead. Nebo jsou tu pak recenze na zcela okrajovou platformu a co si budeme nalhávat, to skutečně Nintendo je na našem trhu.

    Vážně by mě zajímalo, jak se vytváří systém recenzí a kdy a co vyjde Games/Level, protože mi přijde, že Vám to tak trochu přerostlo přes hlavu. Neříkám, že recenze má být hned. To je nesmysl, chápu, že hry jako Divinity II potřebují tak dva roky na recenzi a ta Vaše byla skvělá. Ale poslední měsíc je vyloženě bída. A dávat recenzi měsíc a půl po vydání je už vyloženě zoufalost či spíše zbytečnost, protože o hře už se četlo všude okolo. Možná je na čase třeba změnit koncept Games třeba na Retro, Indie či Fightclub a naprosto se "vysrat" na AAA produkci, protože evidentně nestíháte nebo to už máte vyloženě v paži.
    • Pilgrim66
      Ten nedostatek recenzí na nové hry je fakt tristní. Bez urážky k Games herní novinky si může člověk, co umí aspoň trochu anglicky (což myslím, že u hráčů v dnešní době už skoro každý) najít na lepších zdrojích a dostane je rychleji. Proč sem primárně chodím jsou recenze (a diskuze k nim, kde se stále dají najít nějaké zajímavé informace, mezi tím dementním nonstop trollingem tady).
      • Veskoslav
        A to teď vychází/vyšel The Evil Within 2, nový Tolkien, pak přijde nový Wolf, Elex, South Park: The Fractured But Whole, WWE 2K18 či Assassin’s Creed Origins.
        • 0011
          Souhlas že by na recenzích mohli přidat, ale říkat Shadow of war po tom co předvádí s lore nový Tolkien...
          • Pilgrim66
            Hlavně že když jsme tu říkali, že personální sjednocení Levelu a Games povede k tomu, že Games bude mít míň contentu, aby si lidi kupovali Level, tak se tu redakce dušovala, jak se to nestane.

            A hele...
            • 0011
              Tak časopisy kvůli hrám už nekupuju, kupuju si hry co chci hrát, jenom se divím, že i v době digitální distribuce tohle funguje, nejlepší to bylo za Herodese a to ještě žádný takovýhle služby nebyly a jako student jsem na nový neměl prachy a v levelu vycházeli super hry, akorát mě score občas zlákalo na wheel of time apod., ale level jsem měl vždycky radši hlavně po té co se tam chytnula jistá Rybka *3*
            • Jack1947
              Ty hry u SCORe žádná sláva a mám je dříve v akcích na internetu , akorát mě spíše zajímá že SCORe dělá i nějaké ty speciály ( i když mě Minecraft nezajimá docela dobře jsem si početl) atp... ale chápu nedělaj to z vlastní kapsy mají vydavatele Level vychází hlavně kvůli fanouškům kteří jeho další vývoj defakto zaplatily... ale na druhou stranu ta práce web/ level je jiná... a hodně mluví i o tom že tam kolkikrát píšou a nebo najímají nějaké ty externisty.

              Jistě, kolikrát se to tady musí brát s rezervou, na všechny články a recenze se hned tak nedostane.
            • 0011
              No jo, bohužel. Level kupuju, ale velký podíl na tom má nostalgie, je mi záhadou že Score pořád vychází i s hrama a fungují doteď a to jsem score dřív kupoval jenom občas právě kvůli hrám a teď kupuju level kvůli článkům taky jen občas podle toho co mě zajímá
  • MickeyMutant

    David Ballard se nechal slyšet, že ho v roce 2015 sexuálně obtěžoval někdo z vedení Naughty Dog. Po nahlášení incidentu HR Sony následoval jeho vyhazov a nabídka 20000 $, pokud bude o události mlčet. Naughty Dog nařčení popírá.

    Tyhle trable se dějou hlavně proto, že softwarové firmy ještě nemají vlastní farnosti a diecéze. Vedoucího vývoje by jednoduše převeleli a bylo by po ptákách.
    • ucho
      ono těžko říct, co si pod tím představit. u nás to sice bereme jako "sexuální obtěžování", ale "sexual harrasment" je v US trochu širší pojem, za který se dají schovat věci, nad kterými bychom u nás kolikrát mávli rukou.
      papír o mlčenlivosti a souhlas s vyhazovem nepodepsal. jestli ho měl v ruce, měl si ho zkopírovat. divný, že o tom mluví až teď. obzvlášť pokud ho druhej den vyrazili z práce. imho ideální čas na to s tím jít na veřejnost. a jestli to bylo kvůli tomu a ne kvůli nadbytečnosti, je to taky něco, proti čemu se měl bránit hned.
      • jamar28
        On je od té doby 17 měsíců nezaměstnaný. Prý se z toho psychicky zhroutil. Celé to spíš zavání "nejsem moc dobrý, z práce mě vyrazili a nemůžu si najít další, tak zkusím trochu pustit žilou poslednímu zaměstnavateli". Sex. obtěžování je zrovna věc, kde stačí už jen obvinění a člověku/firmě to může zničit pověst na dlouhou dobu, takže třeba čeká, že k soudu ani nedojde a vyrovnají se soukromě.
      • Kde já ho jen viděl ....

        To jste ale měli říct hned , že vedení Naughty Dogs przní po večerech Nathana Drakea ....
  • Jack1947

    Video 1 / 2 : Cena VR headsetu Oculus Rift s ovladači Touch byla trvale snížena na 399 $ (= 8720 Kč). Nově představená platforma Oculus Go s cenovkou 199 $ (= 4350 Kč) bude pravděpodobně autonomní alternativa pro mobilní VR.

    Stále drahé, 4350 za mobilní Oculus je taky docela hodně... ještě počkám pár let a uvidíme *3*

    Hlavně je třeba aby na to bylo co hrát - blbinky na 20minut jsou supr ale já bych taky rád nějaké ty skutečné HRY
  • Jaakobe

    Pomoc / Twitch

    Zdar, zapnu twitch a na jakémkoliv streamu který zapnu, se mi zobrazí černá obrazovka s hláškou ''Authorization error''. Do dnešního dne mi to šlapalo uplně normálně,nechápu co se stalo..a ani jak to napravit.Vyměnil jsem prohlížeč, založil nový učet a pořád nic..

    Nějáké rady? *4*
    • MickeyMutant
      Zkusils tohle? Vypnuls Adblock?
    • skaven
      http://lmgtfy.com/?q=%27%27Authorization+error%27%27+twitch
      • Jaakobe
        Díky za super trefnou odpověď.Samozřejmě že jsem si to googlil,ale nic relevantního k mé otázce jsem nenašel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit