Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak čo sa týka Treyarchu tipujem že budú pracovať na Black Ops 2 ...Rok vydania tipujem na 2012 alebo 2013... A čo sa týka tohto roka tak mám veľa špekulácií:D 1.Myslím si že Sledgehammers vydajú niečo z buúcnosti a potom roku 2012 sa dočkáme od IW Modern Warfare 3 alebo niečo o Ghostovi... 2.Alebo žeby v tomto roku vyšiel ten spomínaný prequel o Ghostovi od Sledge... a za tým by ešte v tomto roku vyšlo od IW Modern Warfare 3 a nejak by to na seba nadviazalo čo sa týka dejovej línie...3.alebo síce by to boli dve rozdielne hry ktoré vytvárali 2 štúdia a spojili by to do jednej hry a hned by bola z toho hra:D ale názov by bol otázny...4.nehajme sa prekvapiť a uvidíme na E3 v LA ako to v skutočnosti...btw nechce sa mi čakať na MW3 do roku 2012 chcem aby to v tomto roku vyšlo chcem vedieť čo sa stane s Priceom a Soapom...
  • Jezis muj kometar asi oceni jen ti priznivci prvniho a druheho dilu.... je mi na nic jak Activision vymeta s timto kvalitním titulem, kde co čtvrtý díl byl nutným krokem vpred protoze o téma druhá svetová válka jiz prestava byt zajem, ale meli udelat novou znacku a nechat Call of Duty jit do duchodu spolu s prijemnymi ohlasy dneska je Call of Duty pro Activision spis jen těžebným polem a krome dobrych ohlasu sme mohli videt i urazky a typu bezte doprdel s CoD a pod. nechapu jak muzou CoD sverit do rukou nejakymu Treyrachu a uz vubec nejaky Sledgehammer Games, kteri byli v dobe vyvoje prvnich dvou dilu jeste nekde na houbach .... a co me jeste vic dostalo ze Activision prohlasil ze Treyarch je jejich z nehlavnejsi studii ...... Infinity Ward pro me vzdycky zvitezi ... a jeste neco Black Ops at de nekam ...
    • Ubohý názor máte pane. K tomu jde vidět, že jste BO ani nehrál, jinak by jste mluvil jinak. MP patří určitě k těm lepším.
      • pane nahodou sem BO hrál, ale musím rict že to je nechudší díl co kdy byl ... byl dobry ale pouze dobry
    • Do toho chlape, nandej jim to....
  • Ja chci cod future warfare na mesici a marsu.. a od infinity ward.
    • Jo a nechceš rovnou mega future warfare, cestování časem,z planety na planetu, aspoň z roku 4000??? Proboha nechápu jak někoho můžou bavit hry z budoucnosti. Ještě navíc aby takhle dodělali CoD. To rovnou mohou udělat CoD třeba z Napoleonských válek nebo z Války o nezávislost, což by mi vůbec nevadilo.
  • CoD seria patrila vzdy medzi dobre hry a sice poslednou dobou trochu stratila na kvalite musel by som klamat keby som povedal, že je to špatna hra.... hral som aj Cod:BO a rozhodne so sa nenudil. Najväčšou chybou bolo, že to začali CoD vydavat rok čo rok. Nomohli by vyvíjať Cod takých 2 - 3 roky, aby vytvorili dlhsiu kampan s lepsim pribehom a grafikou. A ponukať hru, ktorú prejdete za 6 hodin na Hardku a pytat za to 1400 Kč - sa mi zda privela. Uprednostnoval by som keby hru ponukali samostatne ako SinglePlayer a Multiplayer...samozrejme s vhodnou cenou
    • Az bude COD kampan trvat zase alespon 6 hodin tak budu stastny :)
    • matt
      1400Kč za SP u jakéhokoliv COD by bylo moc, ale 1400Kč za MP (+SP jako bonus)? ;-)
  • Recenze na Black Ops jsou vynikající, to že je to sračka je názor Games Tiscali, neberu vám to, ale nepovažujte to za globálně rozšířený názor. To už je v článcích Games Tiscali asi popáté.
    • BO je dost slabe skor to mal byt datadisk a nie nova hra. Vy uplne zabudate ze pokracovanie hry by nemal mat iba par novych modov (bavime sa o MP). Ale vzdy aj vylepsenu grafiku, zvuky.. Co som mal moznost vidiet tak som iba horko plakal aky je to shit po technickej stranke a o zvukoch radsej pomlcim uplne na hov... Ano v zahranicnych recenziach to dostalo vela ale to neznamena ze to ma aj tu hodnotu. Keby to hodnotili ako novy datadisk tak to berem ale ako nova hra?? Viac ako 7.5/10 si nezasluzi. Lebo nielen obsah v MP je to co ma obsahovat novy diel!!!
    • zajime , ze recenze a recenze na YT atd ve svete rikaj ze BO je shit :D ....rikaj to i predni hraci svetovy sceny ....
    • Asi tak.
  • Jak říkám. Activision jen prodlužuje wow efekt ze čtvrtého dílu měněním naoko zásadních věcí. Já si už na to přišel a vy klidně kupujte dál, třeba vás někdy taky ťukne do nosu, že jste to nové CoD už někde hráli. *3*
  • Dovolte mi přátelé, abych vaši uvědomělou diskuzi rozsekl - jsou tady jedni kteří říkají že BO byla bomba, druzí zase, že propadák. Řeknu vám - stejně jsou všechna COD na jedno brdo. Jdi a střílej panáky, sem tam vlez do nějakého bodu a aktivuj script. Jak tady někdo psal - Moorhuhn *1* . Zlaté časy her jako Operace Flashpoint, Brothers in Arms, Hidden and Dangerous ... zajímalo by mne - kolik z dnešních "náctiletých válečníků z COD" by bylo schopno projet Commandos alespoň na střední obtížnost?
    • To by se ta obtížnost musela nejprve v Commandosech dát nastavit, mluvíme-li alespoň o původním díle, brachu. :)
      • matt
        Souhlasim. Asi nikdy nezapomenu, jak jsem se cítil, když jsem dohrál Commandos 1.. Asi největší triumf v mé herní kariéře.. Momentálně mě nenapadá jiná hra, která by byla taková výzva na dohrání jako Commandos.. Dohrál jsem celou sérii, ale s každým dalším dílem šla obtížnost dolů, až to skončilo hrou Commandos:Strike Forces, kterou kdybych mohl, tak bych přejmenoval, protože není hodna mít v názvu Commandos.. Sorry, za offtopic příspěvek, ale pokud tu někdo hledá herní výzvu, tak je to právě Commandos ;-)
        • To s tebou naprosto souhlasím, kde jsou ty časy Commandoss. Pamatuju si že to byla snad nejtěžší hra co jsem kdy hrál. A bohužel se mi ji ani dohrát nepodařilo. Zvládl jsem tak třetinu všech misí. Teď ty 12ti leté dětičky, co žasnou nad každým "novým" CoDem by nezvládli ani trénink.
  • cod:bo a cod:world at war byli dva nejhorsi dily a nejlepsi pro me byli MW 1 a klasickej cod 2 nedavno sem nekde videl recenzi na black ops a tam to recenzent nazval jako morhunn ze to je to samy ale ze tam nelitaj slepice ale vojaci :-D
    • CoD 5 a 7 byly zas epodle mě jedny z nejlepších dílů. S 1 a 2 nejde srovnávat, od 4. dílu je to jiná hra. CoD 4 byla super, ale 6 odpad. CoD 5 byl příjemný návrat do WW2 a Black Ops se výborně povedl.
      • ...aneb, každý má oblíbené to svoje, že jo. Nicméně upřímě, názor kolegy výše ohledně " CoD WaW a BO jsou ty nejhorší a Treyarch umí kulové a MW 1,2 na vrchol " není názor, ale jen neobjektivní opakování frází stádečka ovcí, která se veze na vlně s názvem " Co si tak zaflusat... ".
  • Moj nazor je ten ze Infinity Ward budu pracovat na novom enginu pre hru, tak isto ako pracovali na enginu pre COD4 ktory sa zaroven uz omiela nejaky ten piatok.
    A sledgehammer budu pracovat na pribehu.
    V konecnom dosledku z toho vyjde jedna hra....
  • strcte uz si to Call of Duty do prdele !! *10*
    • Dokud nebude vycházet nic lepšího, tak jsem rád za to Call of Duty. O špatné klony jako MoH a Bad Company opravdu nestojím. Uvidíme jak se povede BF3, jestli selže a bude to jen další Bad Company, tak není důvod hrát v MP nic jiného než CoD.
      • CoD se mi libil pouze 1. dil, do ty doby nikdo takovou atmosferickou valecnou strilecku nikdo neudelal. 2. uz se mi moc nelibil nepratel zacali byt tisice a byl zabudovan ten posranej system zdravi (schovat se a jsi zdravej) kterej je ted bohuzel uplne ve vsem a uplne se z her ztraci napeti.., ale jeste celkem vpoho...ostatni uz sem se ani nedonutil dohrat krome MW2. Black Ops je pro me jednoznacne nejhorsi dil celyho CoD, tak stupidni strilecku jsem jeste nehral...njn proc ale prestavat vyrabet hru ktera jim sype miliony diky nazvu na krabici a vsichni to koupi ikdyby vevnitr bylo hovno...*9* Jak se rika, v nejlepsim se ma prestat (a nebo to nevydavat kazdej rok jak NHL).. *3*
      • Pokud bude BF3 ve stylu BC tak se s klidem vratim k BF2,ac postarsi hra,s klidem strci vsechny posledni cod a BC do kapsy podle meho skromneho nazoru :-P.
        • Nejlepší je vrátit se do doby stařičkého, leč skvělého BF1942, pro který existuje spousta skvělých modů, prostě to je multiplayer, a ne ty rádoby multiplayery od doby CoD 5.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit