Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tak to tedy není styl moba nebo jak? ( odkazuji na ten název ARENA) *7*
    • MOBA - Multiplayer Online Battle Arena .. Takže ano, v určitém smyslu to moba určitě je, ale těžko říct jestli i pro lidi kteří musí v životě řadit všechno do jasně daných škatulek. Rozhodně to není jako Dotička,Lolíčko, nebo Hotsíček ale základní premisa toho že máš určitou jednotku se schopnostmi s kterou musíš porazit soupeře na mapě se strategickými body tam stále je.

      Jinak hra je to skvělá, nejsem moc fanoušek total war série jako celku, ale tohle mě rozhodně oslovilo mírou taktiky a zároveň to rychle celé odsýpá, na free to play model je to taky celé dobře nastavené a i jako neplatič můžete mít v bitvě velké slovo proti hráčům s kapsami plných peněz ale bez strategického myšlení.

      Bohužel celá hra vstává i padá na vašich spoluhráčích, často se stává že lidé ve vašem týmu díky neschopnosti, neznalosti, nebo z čistého ignoranství střílí/útočí do vlastních řad s pomocí lukostřelců, nebo falang. Chtělo by to mód kde jste třeba jen 3v3, vytvořit partu s kamarády a společně zažít jedny z nejlepších bitev co sem v multiplayer "strategiích" měl možnost zažít
  • jamar28
    Nápad se mi líbí, ale ta herní kamera je strašně omezená. Člověk nevidí skoro nic, nemůže pořádně oddálit a nemůže se ani volně rozhlížet podržením kolečka na myši, jak jsme zvyklí z novějších Total Warů. Ta kamera mě na tom štve ze všeho nejvíc.
    • Rozhlížet se a jezdit po mapě můžeš úplně v pohodě, když je potřeba se podívat na celkové dění tak se dá vyjet kamerou na nejvyšší bod na mapě a ztohoto místa se rozhlédnout. Mapy jsou menší, takže větší oddálení by znemožňovalo výpad do zad pomocí kavalérie, ale upřímně i přes vědomí všech důvodů mi tohle taky není moc po chuti. Ale není to zase nic co by kazilo celkový dojem, nebo mě to snad otrávilo tak že bych přestal hrát. To už jsou větší problém wannabe trollové ( čti trapáci ) ve vašem týmu.
  • Krescz
    hrál jsem alfu přes Steam a dost mě to bavilo, taktika tam hrála velkou roli, protože jednotky byly nevyrovnané a "lehcí" barbaři prostě neměli šanci proti římským "těžším" jednotkám....teď to má Wargaming a už předem věštím, že to bude propadák nebo to nevyjde vůbec
    • Pls je to typ pay to win systém ? Kupuješ si magicky silné brnění atd,?
      • jamar28
        Není to pay2win.
  • Zkoušel jsem closed betu a zase tak strašné to nebylo. Optimalizace teda stála z prd, takže moc svižné to nebylo, ale je to asi jako když se potká WoT s garáží s TW bitvama. Na odreagování ok, i když dost záleží jak nastaví cenovou politiku a grind, v closed betě se to dalo, ale už jsem četl, že to začínají v tomto smyslu směrovat špatně.
    • Nicméně hodně záleží na tom jací hráči se sejdou ve hře, podobně jako ve WT nebo WoT. Sami bitvu nevyhrajete, protože ovládáte jen 3 oddíly a většinou specializované podle postavy kterou máte (pěchota, jízda, střelci atd.), takže pokud vaše střelce nikdo nekreje nebo všichni běží na druhou stranu, tak s tím moc neuděláte.
  • jdu to otestovat ale mám podezření že to bude jen nějaká napodobenina.
    každopádně NEJLEPŠÍ z celé serie byla Rome total war 1
    • Najlepší bol určite bezkonkurenčne Medieval TW 2.
  • Fraizer_cz
    zkoušel jsem to a bohužel s total warama to nemá moc společnýho

    je to spíš jak jejich předchozí hry, taktika zde moc nerozhoduje a rozhoduje akorát počet, pokud teda nenajedete s koněma na kopí

    a animace jsou taky hrozný :D
    • Kallessin183
      Předchozí hry?
      • Fraizer_cz
        je to od wargamingu, tak si to vygoogli
        • Kallessin183
          Wargaming je jen publisher, nikoliv Developer...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit