Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Zaplať pánbůh že alespoň rusové drží pořád letecké simulátory nad vodou.
  • A už to konečne má nejaký zmysluplný singleplayer?

    Mi príde, že tieto hardcore simulátory sa nepochopiteľne orientujú výhradne na MP, lenže vzhľadom na obtiažnosť sa tam presadia len hráči, čo majú odlietané desiatky až stovky hodín, naštudované taktiky, manévre, atd... a začiatočník je len potrava pre ostatných. Naviac honba za realizmom je často na úkor zábavy pre normálneho hráča. Potom sa netreba diviť, že je o to minimálny záujem a komunita okolo týchto hier je globálne smiešne malá, väčšinou len úplní beznádejní nadšenci do lietania.

    Keď si spomeniem, koľko srandy sa dalo užiť v singleplayer kampaniach, simulátorov starej éry, často dynamických alebo semidynamických...
    • SixThe9th
      Jestli hledas neco s kvalitni SP kampani, tohle by te mohlo zajimat:

      http://www.overflandersfields.com/index.html
    • Jelikož v poslední době jde především o ojra, je dost velká pravědpodobnost, že se vývojáři budou chtít zavrtrat do hlavy spíše mainstreamovým hráčům, nežli hardcore pařanům...takže ano, šance tu je...a to veliká.
  • Hmm rozhodně dobrá zpráva. Jen bych možná trochu krotil to nadšení. Ono totiž všechny ty díly "Battle of..." nejsou zrovna dodělané. V podstatě prim hraje pouze multiplayer (kvůli kterému si to všichni kupují), single je dost odfláknutý a nedá se ani vzdáleně srovnávat s x dynamickými kampaněmi starého Il2:1946. Dalším faktem je, že hra je hůře optimalizovaná, než by mohla být (pády, propady fps atp.). Ale hlavně WarThunder je víceméně zadarmo. Tady se těžce platí za každý "Battle of.." a pak samozřejmě i za jednotlivá letadla, která jeho součástí nejsou (FW, La). A že to není zrovna málo éček může každý posoudit sám (steam napoví). Takže úplně vidím, jak za 60 euro dostaneme Panzer III-IV (respektive t34 v nějakých variantách) a Tigři, KVčka, Pantheři a kdo-ví-co-ještě bude za další peníze. Jako také se těším, ale jsem už po všech těch velkých slibech skeptik. Inu, uvidíme!
    • Pokud modely letadel budou dovedeny k dokonalosti, co se systémů a samotné fyziky létání týče, jsem ochoten za éro utratit i 150 dolarů, po vzoru flight simulátoru (P3D), kde jsou některá letadla dovedena k naprosté dokonalosti. http://www.flightsimlabs.com/ nebo https://www.precisionmanuals.com/. Obávám se však, že v případě sturmovika se bude jednat jen o "prázdné" modely v ceně 20-50 doláčů. Takže o ničem. Každopádně se těším a uvidíme, co z toho bude. Snad to nebude klasický "moderní" pay to win model a sturmovik se vrátí ke kořenům.
      • Zkousel jsi vubec novej IL2 v tomto roce? Letadla jsou tam udelany uplne skvele. Vubec nevim co myslim tim "prazdne" modely.
        • Jak bych to jenom......https://youtu.be/WmC6nTo1ad4
      • Dollary pujdou zachvily do kytek. Cina, Indie a Rusko skupuji ve velkem zlato a pripravuji se na prechod na petroyuan kryty zlatem. Ty nekryte dolarove papirky co si kazdy rok tisknou kdyz jim opet naroste dluh a nemaji cim platit chod administrativy a armadu (nyni kolem 18 trilionu $) si pak muzou ....
        • Oni tu armádu ale potřebujou - na šíření svobody a demokracie. ;D Jo a aby měli lidi práci (vyrábět miliony bomb a tisíce abramsů, který hnijou v poušti je důležitý).

          Ne vážně, už sem o tom něco četl a smrdí to WW3. Viděl bych to zase na nějakej false flag.
        • :D *1*
      • Jestli se Ti libí realismus, určitě zkus něco se série DCS. Jsou tam i druhoválečné stroje a fyzika a komplexnost toho modelu je nedostižná. Základní hra je zdarma (2 hratelné stroje SU25 a mustang bez výzbroje), letadla dokupuješ formou modulů. Jen pozor, už to není ani moc hra, tohle je skutečně hard-core simulace. Osobně mám modul na Bf109-K4 a vzlétnout napoprvé je skutečně problém. Ale je to vážně o krok jinde. Jestli máš TrackIR a leteckou výbavu, rozhodně vyzkoušej!
        • Na DCS létám s MI8 a MiG21. Naprostý souhlas, že fyzika a komplexnost nemá konkurenci a asi ani dlouho mít nebude. Teď jen čekám na slevy, abych koupil něco z WWII...uvažuji právě o BF109 + Normandy MAP. Bez Track IR to snad ani nejde hrát. Ostatně, DCS byl důvod, proč jsem si trackIR pořídil. Tak letu zdar.
  • Bude to mít češtinu jako původní Sturmovik 1946 nebo Cliffs of Dover?
    • Těžko, to už nemá s původním Šturmovikem či Cliffs of Dover společnýho víc, než přenesenej název. Kde není Oleg Maddox, není ve skutečnosti Šturmovik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit