Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FINAL STAND at the DWARF KARAK - Total War Warhammer 2 Siege Gameplay

    https://www.youtube.com/watch?v=wL2joBzffwo
    Dwarfs (Belegar Ironhammer) -VS- Skaven / Chaos
  • jamar28

    Toxic

    Když už se tu rozjela diskuse na tohle téma, tak komunitu okolo které hry považujete za nejhorší, nejagresivnější, zkrátka "nejtoxičtější"?

    Já mám zatím nejhorší zkušenost asi s Dead by Daylight. Hlavně teda když hraju za vraha, je tam neskutečné procento trollů, trolling je tam vlastně na vyšších levelech v podstatě standard a chat po většině her je plný docela drsných nadávek. Především jim vadí kempení u obětí, jenže kempení v DbD znamená v podstatě jakoukoliv situaci, kdy si vrah hlídá oběť na háku. Taky se tam obvykle nadává za tzv. "tunneling", což znamená, že se vrah zaměřuje na jednu oběť, dokud není mrtvá a až pak jde po dalších.
    Dost podobné je to i když hraju za přeživšího. Tam si sice hraju tak nějak sám za sebe a nemá mě kdo trollit, ale spousta her je jen o farmení - tedy že vrah dá najevo, že nehodlá nikoho zabíjet a dalších 20 minut se tam všichni akorát dokola mlátí a hned zas léčí, aby měli max. bodů. Samozřejmě taková hra je úplně o ničem. Nejhorší na tom všem je, že vývojáři tenhle problém úplně ignorují a místo toho přidávají další zabijáky, kteří totálně ničí stealth hru a dělají z toho honičku, což ještě víc štěpí a rozhádává komunitu.
    • ringmancz
      Moje zkušenost z Rocket League. A to není všechno...
      • Warriosparky
        Klasika. Taky mám takovou sbírku. Ale poslední dobou ten chat prostě vypínám, nebo tam dávám jen předdefinovaný zprávy. Nevim jestli jsem zažil někde horší komunitu, asi málo hraju multiplayer hry. *13*
      • jamar28
        Vskutku krásná sbírka...
      • Jack1947
        Jo to jsem taky viděl pár screenů z Rocket League... většinou 1v1 nebo 2v2 občas tyhle děti jsou i k smíchu.
    • nekromant33
      League of Legends. Tam se schází odpad lidstva.
      • Jack1947
        Nu tak za mě hlavně SMITE, když pominu nadávky tak třeba troll party které schválně zkazí hru. Nebo naopak trollové co hru vyhrají... na druhou stranu zase se dá chápat čím více kompetitivní hra tím více trollů a odpadu společnosti přivane a ne je jedno že je placena nebo ne prostě odpadák je všude.

        Jenže se to dá aspon teda neurvalé chování chápat, když ty hry jsou založené na mmr a né vždy ( v případě OW/SMITE/Paladins - i celkem často dostaneš do týmu úplná dřeva - napsal bych i hots ale to už tolik nehraju a jen vyjímečně někdo nadává ve hře proti botům, většinou je to v normální hře omg youre so bad report her/him for feeding.
        • jamar28
          V Paladins je komunita fajn. Když jsem to hrál jako úplný nováček, párkrát mi napsali, že něco dělám blbě. Ale ne výsměšným stylem, prostě napsali, v čem je problém a poradili, jak se to má dělat.Nebo třeba War Thunder - opět vcelku dobrá komunita.
          • Jack1947
            Jo jasně mneřikám že špatná a tam nemám vůbec moc velké zkušenosti s agresivnějšími hráči ale četl jsem že někteří lidé ano. Tak jo no někdo psal kolikrát v compu KYS , KYS až sem si to musel vygooglit no a ted to taky někdy používám :D když se naštvu.

            No áá třeba v Paragon když jsem to delší dobu nehrál jak už jsem psal jsem byl osočen - že jsem debill navíc vědeli že odpad ze SMite :D
            nebo třeba jednou jsem zkusil Strife tu novou mobu - a hned Oh my f-cking god again some f-cking id1ot kid nebo něco tak vtom smyslu ( úplně první hra pak už jsem ani nehrál)
    • Jack1947
      To jsem četl že to má docela problém nebo Friday the 13th že schválně varují před přeživšími( díky voice) kolikrát hra nemusí bejt nutně toxická tím že se tam jen píše/mluví sprostě ale už jen chováním já považuji veškeré chování které kazí hru ostatním za toxické.
      • jamar28
        Jj v DbD je u některých přeživších i běžné, že jdou do hry společně a komunikují přes TS. Což samozřejmě vraha úplně brutálně znevýhodňuje.
        • Jack1947
          Já to myslel tak že komunikují a pomáhají schválně vrahovy protrože je děsná sranda když tam běhá pár retardů co schválně kazí hru... a pak si tihle honiči nahrávají videa na jutubu a plácají se údy kdoví jací machři to nejsou. Nebo jen trollí vraghouna který má problém kohokoli najít sejmout.
          • jamar28
            Jo ale to už zdaleka tak časté není. Jak se to pojí s streamováním je vůbec problém, protože se pak ze hry snaží udělat frašku. Ale to se snaží i vývojáři tak co. *1*
            • Jack1947
              Jak řikám píšu jen z toho co jsem četl že to je celkem velký problém... já už beru jako tixckého hráče někoho kdo chce být ve hře a je afk jen aby nevím získal zkušenosti zadarmo ( systém ho nevykopne protože to nějak umí ošéfovat ) jo a jinak Dead by daylight taky jsou AFK hráči.
  • SalemCZ

    Games Awards

    Tak co vás potěšilo na Games Awards?
    • ringmancz
    • 0011
      Tak určitě že Zelda vyhrála GOTY a best game direction, vydání dlc champion's ballad, na které se vrhnu až příjdu z práce(čekal jsem že ho vydají až mezi svátky) a oznámení Bayonetty 3. Ráno jsem to letmo projel než jsem šel do práce, takže je tam toho určitě víc zajímavého ale nejlepší multiplayer hra by mě taky zajímala, asi nějak vyšuměla do ztracena, protože ani strejda google ani velké zahraniční herní weby neznají odpověď *1*
    • SalemCZ
      Kdo vyhrál tu best Multiplayer game? http://thegameawards.com/awards/
      • 0011
        Tak už to doplnili, je to PUBG
        • SalemCZ
          ok, tak dáme za nejlepší multiplayer hru která ještě neni vydaná a na steamu má 60%
          • 0011
            Tak za mě je to z nominovaných letos splatoon 2, ale ten asi na twitchi nevydělává velký peníze a nemá takovou sledovanost. Jinak souhlasím že nevydané hry v nominacích nemají co dělat bez ohledu na polularitu a možná je to důvod proč vítěze jmenovali až ex post
  • Homefront

    Tak jeste 1 den a 9 hodin je zdarma Homefront na Humble ;)

    https://www.humblebundle.com/store/homefront?linkID=&mcID=102:5a288bccbfb829f132b20276:ot:56e31762733462ca8980492b:1&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2017_12_07_deepsilver48hoursale_2017&utm_content=Banner
    • Mart9
      výborná hra
  • Lukass
    Uz vyslo Spellforce 3 a recenze na steamu velmi pozitivni. Chvali se pribeh, charaktery, souboje, nekdo si stezuje na kameru, ale vesmes sou vsichni nadseni.
    Pro me je Spellforce kultovka
    • Taky tady na to koukám a přemýšlím, jestli si to nenadělit jako dárek. Jediné co mě odrazuje jsou zatím stížnosti na optimalizaci.
  • Kingdom Come: Deliverance - Bohemian Symphony

    https://www.youtube.com/watch?v=Lhr1ulxd_og
  • MickeyMutant

    Ani Guillermo del Toro netuší, o čem bude Death Stranding.

    Kdybyste v redakci byli co k čemu, tak vyrobíte titulek "Guillermo Del Toro bude v Kodžimově hře Death Stranding souložit s oslem".

    When Guillermo del Toro was asked by a German journalist and presenter Gregor Kartsios (Rocket Beans TV) during a movie event lately about "any spoilers for Death Stranding?" he just answered with "What the fuck do I know, I just recorded the stuff and Kojima can do whatever he wants, he can have me fuck a donkey or something".
    • To by bylo kecu :D
    • Jack1947
      Myslím že potřebují někoho jako je Mickey i třeba na poloviční úvazek - aby jim vyráběl uspokojivější titulky *3*
  • jamar28

    EVE Online

    Hrajete někdo? Co jsem tak četl, tak prý free2play verze je úplně na nic a nemá cenu ji hrát, protože hráč má přístup k naprostému minimu obsahu. Jaká je ale situace po posledním updatu? Ten prý odemyká free2play hráčům tuny nového obsahu včetně velkých bitevních lodí. Stojí už za to to zkusit?
  • prieskum

    zdravím,

    pri PC trávim podstatnú väčšinu dňa (práca + zábava) a teda jedna z najdôležitejších vecí je kvalitná stolička. keďže aktuálna dosluhuje a daný model sa už nevyrába, chcem vás požiadať o radu, resp. nasmerovanie. na čom sedíte? čo by ste doporučili?
    Priorita: látkový poťah, pohodlie, aspoň základná ergonómia, rozumná cena do 250-300€ (cca 6500-7800 czk) - za kvalitu si ale priplatím rád. dizajn je absolútne podružný.
    s postavou nie je problém, som úzky a priemerne vysoký, takže žiadna king size nie je nutná :)

    kolega mi odporučil toto, má to doma a vraj paráda: dxracer formula oh fd01 gn.

    vďaka každému, kto sa podelí o skúsenosti. a ostatným pardón za offtopic.
    • https://www.kovovynabytek.cz/kancelarska-zidle-laser-697-sys/p697-SYS/

      Český výrobce, za příplatek lze pořídit různé nadstandardní prvky, za mě maximální spokojenost. Je to držák, a to jí dávám zabrat.

      Patřičně vypimpená mě stála 11,5 tisíce, ale věci typu vzduchová komora v oblasti beder vy mladší hádám ještě nepotřebujete. *4*
      • toto ma zaujalo. vďaka za tip.
      • Jack1947
        Jo o těhle židlých jsem četl že jsou jedny z nejlépe ergonomických ale nevím no... mě se třeba takhle moc nelíbí. Jn asi budeš dost starej když máš problémy se žebry"
    • triptich
      vďaka za všetky reakcie. je jasné, že bez vyskúšania nič také nekúpim, ale v mojom najbližšom okolí sú len "klasické" obchody typu jysk, ikea a pod. teda nič, kde by som kúpil kreslo/stoličku. radšej sa inšpirujem na nete a pôjdem do špecializovanej predajne, kde budem mať predstavu, čo vlastne chcem. ono prísť s tým, že chcem kúpiť kreslo a netuším nič... šikovný predavač mi predá drevené kľakátko v cene sedacej súpravy :D a samozrejme takýchto obchodov je pár v celej republike, takže taký výlet "naslepo" nepotrebujem.
    • Já mám DXracer, jednu z těch levnějších, jsem malý a lehký, takže tak.. sedí se na ní dobře, proti tomu nic nemám. Po pár měsících se rozkývaly područky (googlil jsem a ten problém má spousta lidí), funkčně to nevadí a ani to snad není poznat, jen je to docela takové nepěkné, že takřka nové křeslo a už nese známky několikaletého používání.

      edit: A zapomněl jsem dodat, že podruhé bych si ji určitě už nekoupil :D Není špatná, ale cítím, že jsem si připlatil za značku, ne za kvalitu. Příště bych vzal klidně něco přes nebo okolo 10k ale opravdu kvalitního.
      • Jack1947
        Jj to možná trochu může působit ale u mě to může bejt tím že na mojí velikost tehdy prostě nebylo na výběr( jediná možnost byla právě exhibiční kus) lidi co mají menší postavu mají celkem výhodu hodně křesel je v takové velikosti. Potom je docela smůla že se zasvinej hned područky, ale jako herní křeslo dobré jen se bojím aby po pár letech se moc rychle neprosedlo už to trochu začínám cítit no. Může se do křesla hodit i několik tisíc ale to nevím já myslím že tak 6,5-10 se dá sehnat dobré... občas se sežene za 3,5k nebo i méně když je štěstí někde ve výprodeji je to nějaká ta noname".
    • 0011
      Přesně tuhle mám, ale byl jsem si na ní sednout do obchodu než jsem si jí vybral a bez toho bych žádnou židli nekupoval. Stejně je to o sedacích návycích, z vlastní zkušenosti vím že pokud sedíš na židli jako *12* tak ať si sedneš sebelíp, budeš za chvíli sedět jako *12* i na ortopedické židli za mnohem větší peníze než dx racer. Jak píše madPav3L vyzkoušej si něco prodyšného, jako třeba https://www.kancelarskezidle.com/zidle/kancelarske-zidle/1033997-zidle-marika-yh-6068h-cerna.php než se rozhodneš. Jinak co se týče kvality tak proti dx nemůžu říct půl slova, většina ne o moc levnějších židlí se mi po dvou letech rozsypala a hlavně píst nevydržel a židle sjížděly dolů, dx drží jak skála po cca 3 letech každodenního používání
    • madPav3L
      Pokud máte klimu tak asi jakž takž ok, ale jinak bych se všem rádoby herním křeslům vyhnul obloukem a koupil něco normálního prodyšného.
    • Jack1947
      Jj to mám a byt mám výstavní model a má trochu nedoléhajicí kolečka spokojenost.
    • Tilwaen
      Myslím, že s DXRacer neuděláš chybu, pokud si ji pořídíš adekvátní ke své výšce. Nejlepší, co asi můžeš udělat, je zajít do nějakého kamenného obchodu, kde je mají vystavené (mívají je ve větších obchodech s nábytkem, z hlavy mě napadá třeba Asko), zkusit si typově židli na svou velikost, zda se ti na ní pohodlně sedí a pak ji objednat. Nemusíš ani zkoušet přesně tu stejnou, kterou chceš objednat; koukni na způsob, jakým jsou značené velikosti. Anebo ještě lépe - zajdi ke kolegovi domů, sedni si a rozhodni se podle toho.
      • Přidávám se k doporučení od Tilwaen. S Racerem jsem spokojenej, je to pohodlná, bytelná židle. Područky i sedák jdou krásně nastavit. A jako bonus mě nutí sedět rovně, takže mi ustoupila bolest za krkem. Doporučuju verzi s látkovým potahem. Na koženkových potazích budeš v létě plavat ve vlastní šťávě a v zimě ti bude kosa.
        • Jack1947
          Já mám koženku a v poho...
      • triptich
        na nete sa po recenziách obzerám práve preto, že vo svojom širšom okolí nemám možnosť priameho vyskúšania v obchode. chcem preto ísť "na istotu" - v obchode si vyskúšať povedzme jeden-dva typy, prípadne si už vopred zabezpečiť, aby to v tom obchode mali. test u kolegu je samozrejme zabezpečený.
        s tou výškou je to dobrá pripomienka.
        vďaka za radu :)
  • SalemCZ

    Square Enix (Crystal Dynamics) přidali VR část do Rise of Tomb Raider

    Původně VR z Playstationa je nyní dostupná i pro Steam verzi, ale vypadá to že jenom pro HTC Vive.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit