Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to tak s odstupem sleduju, tak velká část diskuse byla o tom, co je a co není demokracie (která vycházela z "mazat" Vs. "nemazat" příspěvky). Většina až na jednoho vášnivého fanouška měla na tento pojem odlišný názor. Tuším, že inkriminovaný příspěvek, byl smazán: bo aby nebyl trollig. Čimž daný autor (ten co to psal nebo ten co to mazal? *1* ) docílil, že se diskuse vedla úplně o něčem jiném než jsou hry, no třeba ty Kojimovy. Vtipné mi na tom přijde, že ani zmíněný autor asi nebyl tak ambiciózní a možná si nemyslel, že kvůli jeho příspěvku zde bude několik desítek příspěvků vášnivé diskuse o demokracii *1*
  • TheGGG
    hmmm tak se nám tu rozjela pěkná diskuze... pro pana cenzora, já osobně proti mazání trollů a provokaterů nic nemám, bohužel jsem si všiml, že tu s těmito lidmi máte dlouhodobě problémy. Pokud však chcete mazat, mažte objektivně a né dle toho, na kterou hru dotyčný nadává... pokud já napíšu slušně svůj názor na "hry" od blizzardu, smažete mě hned, ale haterské komentáře u CoD atd. vám nevadí... to se potom celý ten váš kodex poněkud rozpadá
    • Hry od Blizzardu maji metascore 90% a navic jsi slovo hry dal do uvozovek, z cehoz vyplyva ze tvuj prispevek je trolling a mel by byt popravu smazan.
      • TheGGG
        ty hry jsou po designové stránce a stylizaci odpad, bohužel, to lidi obvykle nezajímá... btw: ty blobe stejně hry nehraješ a pouze sleduješ streamery, takže tvůj názor na cokoliv nemá žádnou váhu *3*
        • Einstein taky nebyl ve vesmíru a vedel o nem víc než gagarin.
          • TheGGG
            až začneš hrát hry, pak na mě můžeš reagovat, do té doby si třeba můžeš hrát na toho einsteina...
            • Ggg
              Jakou hru hrajes ted?
            • samozrejme že hraju hry
          • Einstein nevěřil, že Bůh hraje v kostky, a v tom se šeredně mýlil.
            • taky že nehraje (vím na co naražíš) a to nic nemení na pointe meho príspevku
        • nejsem žádný fanoušek Blizzardu, ale minimálně Diablo 2 je po designové stránce masterpiece. Ze všech hack-n-slash co přišly po něm (Titan Quest, Grim Dawn atd) byl Diablo 2 nejvyváženější co se týká lootu a skillů. Zkus si to zahrát a budeš se divit jak návykově hratelné to je i dnes.
  • Redakce si z toho tady udělala PCMR baštu, takže tady máte následky, komunita s exoty jako LV426 a dalšími rádoby PCMR nemůže fungovat.. Co jste si zaseli, to máte. Navíc tím, že mažete každou ptákovinu, opravdu diskuzi nepomáhá. Váš boj...
    • PCMR? wtf...Uncharted a Horizon je tu praisovanej dnes a denně, novýho Wolfa hrajou raději na PS4 s ovladačem a někdo tu něco píše o tom, že games jsou jen PCMR.
      • možná proto, že dostali review kopii na PS4, proto to hráli na PS4. Vidíš, tohle je tvoje omezenost a neschopnost rozlišovat bílou a černou. O tom mluvím, PCMR jsou tak strašně tupí...
        • Tak už je to tady. Multinick soulsboy s náklikem...
        • Urazlivy prispevek, poprosim smazat okamzite
    • ucho
      teto diskuzi to nepomaha, ale obecne to pomaha udrzovat jakousi kulturu diskuze.
      tohle nema idealni reseni. kvuli jednomu odvaznemu idiotovi, doslo k pohrbeni diskuze. idealni by bylo asi vsechno maznout a nechat lidi mluvit jen k tematu. tohle je vsechno proste OT, coz do slusne diskuze taky nepatri, pokud to prezene urcitou mez.
      • a o čem přesně chceš diskutovat? O jakémsi prázdném traileru, který o hře neříká vůbec nic? V čem je přínosnější komentář "Kojima je jistota všech jistot" oproti komentáři "Kojima je packal všech packalů"?
        Z mé 20+ leté zkušenosti co se pohybuju na internetu je nejlepší do diskuzí zasahovat co nejmíň. Čím víc je budeš oklešťovat a snažit se je dělat slušnými a k věci, tím sterilnější a nudnější budou. Místo 50-ti příspěvků, které jsou sice OT, ale můžou být zábavné nebo i informativní, tam budeš mít příspěvků jen 5 od pořád stejných lidí. Už jsem takto zabitých diskuzí pár viděl.
        • ucho
          o hre to neco prozrazuje, na jinych webech dokazali udelat cely rozbor toho videa s radou teorii. tech informaci o svete, ve kterem se to odehrava, je tam dost. urcite je lepsi resit to, co kojima o hre prozradil, nez urazet samotneho kojimu. tohle je mimochodem krasna ukazka hulvatstvi a provokaterstvi. pokud me neco nezajima a nemam rad tvorbu dotycneho, budu veci od nej ignorovat. zde na webu je ale zazity takovy nesvar, ze je tu par jedincu, kteri maji potrebu se vyjadrovat k vecem jen proto, aby je shodili. nic proti jinym nazorum, ale nebyt techto negativnich blbcu, dalo by se o tech vecech normalne diskutovat.
          • Tak diskutuj, ale podle ostatních příspěvků se nikomu diskutovat nechce. Negativní blbec je tady každý druhý, ať už je na jedné nebo druhé straně barikády. Když by tady byla normální komunita, tak určitý příspěvky mají max 1. komentář pod sebou a dál nic. Diskutuj máš možnost, zatím jsem tady neviděl jediný normální komentář, který by se snažil o normální diskuzi na téma této divné hry.
            • ucho
              já bych klidně diskutoval, ale problém je, že 90 % dalších příspěvků je bordel. jakákoli snaha o normální diskuzi je tu předem odsouzena k záhubě kvůli pár blbcům. normální příspěvky zapadnou a lidi budou víc reagovat na ty blbosti. takže ve skutečnosti ne, nemám možnost, normální diskuze pod tímto článkem je už mrtvá a nikam nepovede.
          • pravda
        • MGS 94%
          MGS2 96%
          MGS3 91%
          MGS4 94%
          MGSV 93%

          Asi nejlépe hodnocená série historie, čili napsal něco o packalovi je trolling non plus ultra, navíc poslední díl dodělával v podstatě sám zavřený na samotce. Navíc MGS zavedlo do her spoustu nových standartů a hry se sérii inspirovaly a pořád inspirují.

          Aspoň nějaký malý respekt, nemůsíme se hned vyjadřovat jako Vávra třeba o Deus Ex, který prohlásil, že jsou všechny do jednoho blbosti, a že právě kopirují MGS. Myslím, že zrovna stealth hry jsou tak unikatní, že je potřeba vyzvihnou každou povedenou hru či sérii.
          • Nejlíp hodnocená série je řekl bych Zelda a Mario.

            "Navíc MGS zavedlo do her spoustu nových standartů a hry se sérii inspirovaly a pořád inspirují."

            Co konkrétně zavedli a v čem se inspirují? KONKRÉTNĚ please. Jediný, co mě napadá, je a) systém plížení, b) 4th wall break a c) cutscénovitost hry, kde každou chvíli 5 minut čumíš na animace a čekáš na hru. Ty první 2 už možná někde byly předtím. Každopádně filmovost a koridorovost hry, to je asi to, co MGS odstartoval. Teď nevim, jestli to je ale plus...
            • sry ale ty jsi dobře tupý. Jasně, že první open--world hra je MGSV a ne MGS... Musím všechno psát jak pro blbečky...
            • Wow. Nošení helem, když dáváš headshoty má snad jen série MGS dodnes a ne moc jiných her. To je spíš takovej trademark, ne nic revolučního. A MGS otevřený svět? Jistě, dobrej vtip. Nedávno sem ho dohrál, ta hra je totální koridor, kde se akorát musíš vracet zkrz mapy zpátky kvůli příběhu, takže to jen působí otevřeně. Jinak jsou to jen nalajnovaný krátký mapy. Pokud je tohle otevřený svět, tak Deus Ex byl otevřený vesmír. O tom trollingu radši pomlč prosím.

              Jediný, co mě zaujalo, tak např. jak se potřel kečupem a dělal zraněnýho, filmovost / konspirační atmosféra a některý boss fighty, jinak to byla herním konceptem typická filmohra, jak je známe dnes. Podle mě na tohle něl MGS největší vliv.

              Co mi na tý hře vadilo byla arkádovitost typu rotující krabice s municí ve vzduchu. Naprosto dokonalý obraz rozdílu mezo konzolovou a PC hrou té doby.
            • první stealth hra v otevřeném světě, první steath hra v otevřeném, která reaguje na akce hráče - nošení helem- když dáváš headshoty atd...
          • Nepotřebujeme poslouchat nesmysly od Vávry, abysme věděli fakta, tzn. že první Deus Ex byl uplně někde jinde, než první/druhý MGS, co se týče level designu, interaktivity, vizuálu, replayability a komplexnosti. Né nadarmo se pravidelně umisťuje v top games all time. To má větší váhu, než metascore. Zkouška časem > jakákoliv čísílka. Nakonec, co je Vávra proti herní legendě Spectorovi, který má na kontě narozdíl od od něho a Kojimy minimálně 3 revoluční hry...
            • těch listů jsou stovky, ne-li tisíce.

              *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

              Ty píšeš neskutečně strašné sraačky....
            • "první stealth hra v otevřeném světě"

              "sry ale ty jsi dobře tupý. Jasně, že první open--world hra je MGSV a ne MGS... Musím všechno psát jak pro blbečky"

              LOL. Protože open world hra neznamená hra v otevřeném světě...

              Fail, fail, fail a k tomu ještě tupý troll... právě ses znemožnil. Gratuluju. Dej si náklik na kuráž...
            • Vaříš z vody... těch listů jsou stovky, ne-li tisíce... vybírat si, co se mi hodí, to umim taky.

              Ale tak hlavně mi tvrď, že nějaký čísílko z průměru pár desítek recenzí (názorů pár lidí) starý 20 let určuje kvalitu. Jsou hry i filmy, který nebyly extra úspěšný v receních, ale staly se kultem. To dokazuje jediné. Že kvalitu určuje čas a né číslo. Tak to holt v umění chodí už nějakej pátek.
            • http://www.techradar.com/news/gaming/10-best-pc-games-the-must-play-titles-you-can-t-afford-to-miss-1292327

              tady další list. Co říkáš, hezky sis naběhl s těmi top listy, co?
            • Drizzt. Samozřejmě. Mohli bysme napsat obrovský seznam všeho, co měl Deus Ex navíc, ale to by mu asi z toho náporu pravdy praskla hlava. Po všech stránkách vymakanější hra. MGS měl filmovost, ale DE hluboký HERNÍ svět a mechaniky. Byl to prakticky multižánrovej sandbox funkčně a inteligentně narvanej do příběhový hry...
            • nic nemá váhu, top listy, metaskore, jen váš trolling podpořený ničím.
            • guru, ten top list co sem dal nemá žádnu váhu, protože už v záhlaví maník píše, že to sestavil po poradě s pár kamarády, tj. záleží co hráli. Nejspíš jsou to konzolisti a podle toho vypadá jejich seznam. Prostě jejich preference. Není pochyb o tom, že Deus Ex je mnohem promakanější hra
            • https://www.slantmagazine.com/features/article/100-greatest-video-games-of-all-time/P12

              Tady další...
            • @Drizzt

              A Dark Souls vykradl Berserka a Severance. Miluju tyhle kecy o vykrádání, který se nakonec obrátí proti dotyčnému... :D
            • "Všichni to ví"

              Hmm.. typický prázdný výkřik člověka, co tahá slámu, nemá argumenty a za každou cenu chce půspbit, že jeho slova mají váhu. Ne, skutečně... odvolávání se na imaginární dav.... nefunguje. Deus Ex nikoho nevykradl. Možná tam byla nějaká inspirace, těžko říct. Ta hra už byla ve výrobě, když MGS vyšel. Hlavně Spector měl ten koncept hry v plánech už před MGS. Navíc DE není jen stealth hra, ale hybrid žánrů, takže tvůj stealth top není důležitej.

              A člověk, kterej se ohání metascore tvrdí, že top listy nemají váhu? Tomu řikám protiřečit si. Top listy mají váhu, protože prokazují kvalitu zkrz časem. Samozřejmě nebavím se o top listech, kde se nominujou jen hry za posledních 5 let.

              Jinak MGS je perla, ale to nemění nic na tom, že Spector udělal 4 legendární hry a že DE byl v tom všem, co sem napsal úplně jinde. Mnohem komplexnější a technicky vymakanější hra. To může popírat jen fanatik nebo někdo, kdo to nehrál...
            • Drizzt několikrát si se tu přiznals, že jsi MGS nehrál, tak proč se do toho zapojuješ?
            • ttt, když už jsme u toho vykrádání, tak MGS vykradl film Escape from New York. Solid Snake je přesná vykradačka Snakea Pliskena v podání Kurta Russela. Tuším kolem toho byla i nějaká aféra.
              Sorry, ale Deus Ex >>> MGS. To snad ani není téma k diskuzi. Deus Ex je tisickrát komplexnější a znovuhratelnější a hraje se dodnes.
            • https://www.polygon.com/features/2017/12/1/16707720/the-500-best-games-of-all-time-100-1

              tady další list...
            • jedinej kdo pláca nesmysly jsi ty, žádný list jsi nepostl narozdíl od mě, Deus Ex vykradl MGS všichni ví, ví to Vávra, ví to další, tak se s tím smiř, ve většině stealth top listů bude prostě MGS výš než Deus Ex. Dues Ex je perla, perla je MGS. Takže tak

              tady máš top list http://www.businessinsider.com/50-best-games-all-time-critics-2017-3/#50-call-of-duty-4-modern-warfare-1

              Určovat kvalitu kvalitu hry na základě top listů je totální nonsense...
            • Co to plácáš? Já nepotřebuju udělat hru, abych mohl říct, že Spector je mnohem větší legenda, než nějakej Vávra, což je fakt, stejně jako to, že Thief/System Shock/Deus Ex/Ultima byly všechno revoluční hry a stejně jako to, že level design, replayabilita, komplexnost, interaktivita, technicka stránka, míra detailů, který člověk nacházel až po 10 dohrání a možnost volby stylu hry byla v DE o míle vepředu proti MGS. Doporučuju se dovzdělat a přestat popírat realitu.

              To, že si našel nějaký top, kde je MGS je pěkný, ale nevim, co se tím snažíš dokázat. MGS je taky legendární hra, ale to nic nemění na tom, že DE je v all time topech jak doma.

              Chtělo by to trošku objektivity a přestat s tím fanboyismem.
            • https://www.rockpapershotgun.com/2015/11/17/best-stealth-games/4/

              Tady máš jeden z nejhorších dílů série MGS před Deus Ex. Když pro tebe tyhle výběry taaaaaaak moc znamemají *3*

              Myslím, že takových výběrů, kde bude MGS hodně vysoko najdu x...
            • tvůj názor oproti Vavry je naprosto nicotný, tím, že napíšeš, že je revoluční, tak to neznamená vůbec nic, až uděláš aspoň freeware hru, taktě může někdo respektovat...
          • nové Star Wars měly taky hodnocení 90% a já si trvám na tom, jsem hluboce přesvědčen, že je to objektivně špatný film, ať už z hlediska scénáře, z toho že nepřinesl nic nového, až po lacinou vykradačku původních epizod. PS: nemluvím o tom co teď běží v kinech, ten jsem neviděl, ale o tom předchozím
            • Aji filmy co mají 60% jsou koukatelný a občas si zaslouží i 5*. Každému prostě sedne něco jiného. Hodnocení jen ukazuje, která strana převažuje.
            • Rikat ze film s hodnocenim 77% je spatny je proste trolling. Trochu respektu a poprosim o smazani prispevku drizzt i ttt
            • nové SW jsou špatné, ale třeba ČSFD mají 77%, recenze mají kolem 82%... což je moc
          • S tim hodnocenim souhlasim, a kojimu mam rád. Ale respektuju že ne každýmu to sedne.
            • Ale tady se nebavíme o MGS, ale o Deadth Stranding. O úplně nové hře. A podle mě je ten trailer dost zpackanej. Podle mě. Vávra taky udělal legendární Mafii a nějaký respekt si zaslouží, ale podívej se na diskuze pod Kingdom Come. *3* Mafie nemafie. Jinak to máš stejný jako s Apple. Jedná polovina hejtí, druhá přehání. Nic mezi tím většinou. Je to tak všude. EA taky udělala luxusní hry. Zaslouží si respekt po tom co provedli s Battlefrontem? Podle mě to bude nejhorší firma roku. *1*
            • samozřejmě, že ne každému to sedne, ale přece aspoň trochu respektu si ten člověk zaslouží, ano, možna občas ulítne a čtverka se topí v patosu, ale rozhodně zrovna toho člověka nazývat patlalem je prostě trolling...
        • smazánim názoru "Kojima je packal všech packalů" neuděláš pro slušnoou diskuzi vůbec nic. Jen ukážeš že jsi zakomplexovanej kultista kterýmu někdo šáhnul na kojimu.
        • ucho
          bojovat proti trotlum ma smysl.
          • Nj jenze jak zjistis kdo je trotl a kdo ne. Pro mne jsi treba trotl ty, to mas tezky.
        • Njn krasnym prikladem jsou zdejsi bleskovky.
  • Svobodna spolecnost prave znamena nechat vyjadrit i toho blba. Od toho je to svobodna demokraticka spolecnost a ne totalita, ve ktere jsou prijatelne pouze nektere nazory a pouze od nekoho.

    A abych se vyjadril k mazani, popravde, jakmile jsem se dozvedel, ze redakci povede Ales Smutny, tak me napadlo prave to, ze budou mnohem striktneji moderovany diskuze. Ales pusobi jako clovek (soudim z fight clubu), ktery spatne snasi diskuzi, ktera nesouhlasi s jeho vlastnim nazorem.
    • jamar28
      Svobodná společnost hlavně taky znamená respekt soukromého vlastnictví.
      • @jamar28? Respekt soukromého vlastnictví? Jako třeba, když můžu rozhodovat, jestli se v mojí hospodě může kouřit? :D
        • jamar28
          Přesně, to je totéž. Samozřejmě v tomhle státě se soukromé vlastnictví nerespektuje, to koneckonců popírají i daně. *1*
      • A ze jsem tak smelej mistni particka tenhle web vlastni nebo jsou jen zamestnanci?
      • S tím opravdu nemám problém.
        • jamar28
          No tak respektuj, že někdo na SVÉM webu nechce vidět určité věci. I to je součást svobody.
          • Já to respektuju. Ale napsat, že se mi to nelíbí a že by to mělo být jinak, to snad můžu. Nebo mi to chceš zakázat? :)
            • jamar28
              Určitě. *4* Kdyby to byl můj web, dovolil bych úplně všechno krom spamu. Ale není.
          • a ještě pro zajímavost, ono to zdaleka není tak prosté
            http://tyinternety.cz/ostatni/jak-si-rozumi-internet-a-zakony-v-diskuzich-pri-citovani-i-jinde/
            v tom článku zmiňují žalobu kvůli omezování svobody projevu. I když si uděláš soukromý web, tak jeho zpřístupněním na internetu se pohybuješ ve veřejném prostoru. Prostě internet je něco nového a je třeba udělat nová pravidla.
          • máš na to deformováný pohled. Webové stránky tohoto typu se nedají ani tak přirovnat k soukromému bytu se soukromou párty, jako spíš k vystoupení na veřejném náměstí. Kdyby banda komediantů na veřejném prostranství udělala představení a najala vyhazovače k tomu, aby z okolí odklízeli všechny lidi co netleskají nebo co mají černou barvu, tak by jim to taky uplně neprošlo.
            A vzhledem k tomu, že ten smazaný koment byl můj, tak se k tomu můžu taky vyjádřit. Uznávám, že byl trochu trollovací a nijak mi nevadí, že ho smazali. To ale nic nemění ne mém netrolovacím názoru, že MGS je nudná kravina s infantilním příběhem. A pokud někoho baví hledat jakési pitomoučké náznaky, co Kojima poschovává někam do trailerů, tak je to jeho problém, jak využívá čas.
            • jamar28
              Chyba - veřejné prostranství si platíme z daní všichni, takže proč by si ho měla pro sebe uzurpovat jen určitá skupina lidí? Web Games.cz si ale oni financují sami, tudíž to není prostor, který by patřil veřejnosti. Veřejnost na něj pouze má přístup.
      • tak ať si z toho udělají soukromou diskuzi a nepouští to na veřejný web
        • jamar28
          A proč jako? Můžou se snad svobodně rozhodnout, koho si na svůj web pustí, ne? Všichni ostatní mají právo jejich pravidla nerespektovat a jít jinam nebo si založit vlastní web. Fakt nikde nevidím problém.
          • však nikde žádný problém není. Na pár webů už jsem přestal chodit, když mi tam párkrát zablokovali nick. Jako příklad idnes. Před pár lety (možná už 7-8 let) tam začal úřadovat jakýsi Banga s jakousi Boehmovou a taky tam s velkou hyperkorektností strhávali body za všechno, co oni považovali za náznak trollování. Asi 2x mi zrušili nic, tak jsem si idnes odebral ze záložek a dodnes je nečtu.
  • A já si naivně myslel, kolik zajímavých komentářů k novým informacím o hře tu je :D a on je tu jeden zhrzený chlapeček akorát :(
    • Myslíš Aleše?
      • Ehm, ne? Aleše si velice vážím a líbí se mi jaké změny se poslední dobou kolem Gamesů objevují.
  • nechci teda jak se teď řiká provokovat, ale kádrovat nevulgární příspěvky podle toho jestli odpovídají redakčnímu pohledu na svět vám nepřijde komoušský?
    • Boľševikovi to určite komoušské nepríde ;) Veď si prečítaj niektoré tie príspevky. Tu sa otvorene dožadujú niektorí pacienti cenzúry a chcú čítať iba ten správny názor. Smutné. Veľmi smutné. A najväčšia irónia je tá, že im nepríde vôbec divné, vôbec to v tých hlavičkách nedokážu pochopiť, že ja tu najviac hromžím, pritom nebol to môj príspevok, ktorý zmazali. Zmazali príspevok, s ktorým som absolútne nesúhlasil. Ak by som bol kus slabocha, tak by som tu písal pochvalné ódy na redakciu, že ako dobre spravili, že to zmazali (pretože sa mi ten jeho názor nepáčil). Ale sloboda, sloboda potrebuje odvážnych ľudí. Sloboda neni pre slabochov. Slabosi potrebujú diktát, čo si majú myslieť, čo majú čítať a čo majú počúvať.
      • ucho
        jeste ze jsi tak odvazny. sice jsi sliboval, jak pujdes na protest jinam a ze tenhle web skonci, ale jo, odvaha ti nechybi. i kdyz zatim jsi jen kecalek.
      • jamar28
        Ne, největší ironie je, jak se tu dožaduješ slušné diskuse bez urážek, ale všem, kdo mají odlišný názor, říkáš pacienti, náckové a bolševici. *1*
      • Problem je, ze smazali tvuj prispevek...TVUJ...v tom je nejvetsi problem, nesnaz se to obkecat, demokrate. A pak tady zaspamujes celou diskuzi, protoze na to mas pravo, ze jo demokrate? ;)
        • Moj príspevok nezmazali, pretože som de facto tam ani žiadny nemal. Takže čomu nechápeš? To si vážne až tak hlúpy?
          • Ne, od toho si tady ty...
    • jamar28
      Ne. Komunisti svůj pohled na svět diktovali celé zemi. Games.cz to dělá max. na svém webu, přičemž každý si může založit zase svůj web.
      • Ale ale, prečo to takto deliť ako sa nám hodí? Veď komunisti diktovali iba vo svojej zemi. Vo svojej. Takže aký problém?
        • jamar28
          Jenže tu si komunisti přivlastnili násilím. Jestli nevidíš rozdíl mezi vytvořením něčeho vlastním úsilím a přivlastněním si něčeho násilím, tak chápu, že to pořád nedokážeš pochopit.
          • Cenzura na soukromem webu je taky cenzura, protoze v kapitalizmu ma kazde medium nejakeho majitele. Jinak Smutny se chova jako majitel ale zrejme jim neni takze by i on i cenzor Slavik) meli dodrzovat diskuzni pravidla pri mazani (ktera se samozrejme daji vylozit volne).
            • jamar28
              Víš, mně tohle přivlastňování si cizího majetku tak trochu zavání... socialismem a komunismem. *4*
  • Kojima si zahral na boha a pokusil se vytvorit svou vlastni vizi sveta, ale jak uz to tak chodi, stvoril jen neporadek, zmatek a chaos co je typicke pro dablova dila. Naproti tomu Bozi stvoreni se vyznacuje krasou a radem (jiste nam netrci z tela kable, netece z nas ropa atd.). Navic pan Kojima manipuluje s kvantovou mechanikou, kterou zjevne nepochopil.
  • Mart9
    Je to směšný. Kojima si vymýšlí blbosti a lidi mu to baští *15* A ještě v každém pixelu hledají nějaké záhady a souvislosti.
    • ucho
      Kojima se snazi byt originalni. samozrejme se ale inspiruje i jinde. kazdopadne lide tam ty veci hledaji, protoze Kojima tam pro ty lidi opravdu nechava ruzne naznaky. ty veci, co dela a ukazuje lidem, maji svuj vyznam.
      • Mart9
        Připadá mi to takový hrozně umělý.

        "To je ten Kojima, co do trailerů vymýšlí záhady... Pojďme nad tím přemýšlet...."
        • ucho
          tak spis jde o to, ze zamerne neprimo komunikuje s lidmi tim, co dela. je to jeho styl. to se tyce i jeho twitter uctu.
          treba toto z brezna: https://twitter.com/hideo_kojima_en/status/840111496050823172?lang=cs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit