Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Kindom Come: Tesim se na zitrek a brekot nedockavcu ze je hra rozbita. Ja si to zahraju nekdy na podzim plne funkci a za polovicni cenu :) Uz sem si rekl ze hru pri vydani nekoupim, za pul roku je hra totiz uplne jina a daleko lepsi viz. Elex.
  • Tak prvni patch KCD 23gb, slusny:)
    • Jack1947
      CElá hra 23gb patch 23gb... lol
      • Pan_Klobouk
        Druhy patch uz ma 29GB, je tam znat jisty progres i posun. ;) (alespon v pripade PS4 verze)
        • Jack1947
          Tak aspon něco nooo *3*
    • Clovek zkonstatuje kolik ma prvni patch a hned dva minusy:) Netusil sem ze tu je tolik funboys
    • SalemCZ
      Kolik má celá hra?
  • ucho

    Kingdom Come PS4

    tak už přišly kódy, jde to někomu redeemnout? mně zatím ne :/
    • Mart9
      Ještě není 13.2.
      • Jack1947
        Někdo to dostal dříve a už hraje zatímco ostatní čekají na 13.2 *7*
      • ucho
        tak někdo zjevně PS4 verzi hraje, když se objevují videa na youtube. koupit hru si taky můžeš, což by mělo simulovat to redeemování. já ale nejsem schopný si tu hru přidat do knihovny, což úplně správné chování není. minimálně ta chybová hláška je hloupá.
  • Kingdom Come: Deliverance - První Dojmy - PREVIEW

    Jedná se o Preview verzi, což není verze finální! POZOR! Video obsahuje spoiler!
    Nikolai "Mazarini" Lazarev [CZ]: https://www.youtube.com/watch?v=tQStARKiPdc (2:01:30)

    Sběratelská Edice Unboxing CZ: https://www.youtube.com/watch?v=2dY4W2xc1e4
    Unboxing (Kickstarter pledge Earl): https://www.youtube.com/watch?v=tky0ew4pnHY
    Unboxing der Collector's Edition DE: https://www.youtube.com/watch?v=YJoP-lVWYWo
  • Kniha o RPG

    https://crpgbook.wordpress.com/2018/02/05/update-19-crpg-book-released/

    528 stran, kolem 400 her, seřazeno od počátků do současnosti. Autor má můj obdiv.
    • Morraw
      Díky za info. To vypadá jako velká paráda.

      1) Physical Edition – This is the question I’m asked the most: “Will there be a physical edition?”. I would love to have one, but it’s something very complicated to produce – especially for a 528-page color book! Most on-demand printing services won’t do something this big, and even if I cut the book down to CreateSpace’s 480-page limit, it would be a VERY expensive book, costing over $60

      Ať to hodí na KS nebo IndieGoGo a ještě ten den to bude mít zaplacené. Jen tak mimochodem, existuje už něco takového?
      • neviem ci by to malo zmysel, kym by to vyslo uz by bolo potrebne doplnit par novych hier..
    • jamar28
      *115 autorů. *4* A moc pěkné to mají.
  • Morraw

    Kingdom Come backer edition

    Tak už mám doma backer edici https://imgur.com/a/zirz3 (KS Earl Tier). Škoda, že se nedostalo na tu kovovou krabici.

    Upřímně mě asi měsíc zpátky zmátlo, když jsem viděl sběratelku pro trh a vypadalo to, že bude lepší než ta pro backery. Teď se ale dívám, že je asi stejná. Tedy tahle https://vs1.artatolstatic.com/konzolista/1800/2017122113360986903.jpg

    Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit ? Mám předobjednanou i tuhle druhou a zajímá mě, jestli je tam rozdíl v obsahu (figurka, kostky, mince, artbook, mapa a triko). Tak ať to nekupuju dvakrát.

    Pak je snad ještě nějaká zahraniční a tam má být navíc steelbook (který byl i v XZONE)

    EDIT: Tak moje Earl edice neobsahuje cínovou sošku. Soška byla součástí až těch vyšších (Duke+). Kvůli sošce se mi celá nová krabice kupovat nechce :/
    • Jack1947
      SLušnej myšlenkovej mišmaš a tyhle komentáře kdy se na něco ptá a pak si zároven odpoví jsou asi nejlepší, jinak gratulace myslím že bys sis mohl koupit i tu třetí edici když už máš ty dvě.
  • jamar28

    Kde máte umístěné PC?

    Jen pro zajímavost, kde máte dané PC a kde je podle vás optimální pozice? Projel jsem pár fór a názory se poměrně různí. Někdo říká, že nesmí být zavřený v kusu nábytku, jiný zase tvrdí, že to porovnával a není v tom rozdíl. Někdo píše, jak PC na zemi dokonale luxuje prach, jiný si zase klepe na čelo, že je to blbost a prachu tam má pořád stejně. Jeden se bude rvát za to, že PC musí mít prostor hlavně zezadu a zepředu, ale na bocích je to fuk, další je zase schopen do krve obhajovat, že je to přesně naopak. *15*

    Co vy na to? A redakce, nechcete se o tom zmínit třeba ve vašem novém HW podcastu? *4*
    • Hanzales
      Jak se na to můžeš ptát? :) Samozřejmě záleží na HW, nicméně obecně cokoli, co má nějakou cirkulaci vzduchu by jsi nikam zavírat do skříňky nemel, to platí i pro konzole.
      PC - case záleží kde má větráky a je logické, že tomu prospějě mít aspoň 20-30cm od větráku prostoru, ideálně ne radiátor/kamna :)
      Prach se drží při zemi a je lepší dát case na nějaký stolek. Pokud dáš case co má větráky naspod bez prachových filtrů na koberec, tak budeš mít docela brzo v pc takové malé prachové abstraktní umění...
      • Jack1947
        To není tak úplně pravda záleží na více faktorech, kolik prachu se ti tam hromadí atp...
    • moje PC má otvory na vetranie v čele a samozrejme vzadu. leží pod stolom, predok je voľný (vstupy USB, karty, DVD mechanika, power atď.) vzadu je asi tak... 15 -20 cm od steny. je to tretí stroj na danej pozícii a bez problémov. jedine ak tak nemám koberec, leží priamo na plávačke.

      suseda má PC, o ktoré sa starám a je zavreté v stole. vpredu má tak 8 cm miesta od dvierok, vzadu je to otvorené, bočné vetracie otvory v skrini sú len asi 5 cm od steny skrinky. je tam asi tri roky a žiaden problém. pravdou je, že prakticky nič nerobí, je to kancelársky stroj - mail, net, písanie, karty, fotky.

      ak to má dosť vzduchu, tak pohoda. keď to prikryješ dekou/spravíš z toho vstavaný spotrebič, tak to trpí. vetranie musí byť = sedliacky rozum, nie som technik, môžno sa mýlim.
      • Jack1947
        Větrání musí mít každej spotřebič co se chladí... jinak se přehřeje a něco se podělá. To není žádná věda lol.
    • Mart9
      Vedle stolu na takové stoličce 10 cm nad zemí. Jedna strana je přímo u stolu a druhá strana, kde je díra pro větrání, má asi 8cm prostor od dalšího nábytku. Jednou za půl roku musím vysát prach, když PC začne být hodně zpomalené.
      • jamar28
        Ty prach vysáváš? Jako obyčejným luxem? Nebojíš se, že i na nejslabší chod může něco poškodit?
        • Jack1947
          Lux a ten stlačený vzduch ale ten lux musí mít plastovej konec na hadici nesmí bejt kovovej mam takovej pocit. Jak by jinak měl vyklízet pc ?? hadrem by to trvalo dlouho a nedostal by se všude.

          Nebo Kompressor ale kdo to má navíc nutnost odnášet někam pryč...
        • Mart9
          Špatně jsem se vyjádřil. Nevysávám, ale vyfoukávám kompresorem, je to jednodušší.
      • Jack1947
        Musím říct že to taky někdy dost flákám třeba přes půlroku skoro bylo maximum četl jsem že se má čistit každé 3měsíce... možná ho nenechávat až bude pomalé škodí to kompenentám a ty si to ani nedovedeš představit nebo uvědomit a navíc hrozí výboj statické elektřiny což je pak konec.
      • MickeyMutant
        "Jednou za půl roku musím vysát prach, když PC začne být hodně zpomalené."

        Když se PC začne zpomalovat, je třeba okamžitě vysát prach. To ví každý. Málokdo ale chápe, jak to celé funguje. Trpaslíci, co běhají s nůšemi plnými dat mezi procesorem, pamětí a hard diskem, si vždy vybírají tu nejkratší možnou trasu. Pokud se jim ale zanese prachem, musí se v něm brodit a hrozně je to zdržuje. Když je prachu po kolena, často si hledají náhradní, mnohem pomalejší cestičky nebo musí vyčlenit pár kolegů z týmu, co jim povrch umetou. Ti pak logicky chybí při výpočtech a samotném přenosu dat. Všiml sis, jak ty největší chuchvalce vždy leží v rozích skříně? Je to stejné, jako když lidé v zimě odklízejí závěje z nejfrekventovanějších míst, aby mohli projít.

        Takhle tedy dochází k zmíněnému zpomalení a pečlivým vyluxováním zabiješ dvě mouchy - zrychlíš počítač, a navíc pomůžeš všem, kteří v něm pracují.
        • Mart9
          Pravděpodobně máš novější systém s metači, protože v mém PC z roku 2010 je vždy nejvíc zanesený větráček od procesoru a chuchvalců v rozích moc není.
    • Magister_Peditum
      Tak aby větráky alespoň trochu fungovaly, tak by kolem nich měl být nějaký prostor, jinak je to fuk, prach se ti tam dostane tak jako tak.
    • Jack1947
      Na zemi pod stolem ? no neměl by mít moc kryté všechny ventilační prostory, ale zase co jsem slyšel že nemusí bejt zlé mít otevřenou skřín... ale zase lkdyž máš koberec a kupí se ti prach + ještě třeba zvířata chlupy atp. Já myslím že stačí ho dobře jednou za páe měsíců vyčistit a máš klid. Pokud by sis myslel že ti třeba víc topí dokoupit nějakej větrák( ze strany , ze zadu)

      Jistě že ho mít zavřenej třeba ve skříni je pitomost ale to snad už radí i zdravej rozum lol.

      Fakt netuším co by na tom měli říkat - to moc na dlouhé debaty asi nebude. Každý si to zařídí tak jak má možnosti.
      • jamar28
        No já si taky myslím, ale je to, jak říkáš, jen "zdravým rozumem", hardwaru nerozumím. Proto mě právě překvapilo, jak jsou lidi schopní se o tom do krve hádat. *1*
        • Jack1947
          Tak když jsou tady fanatici (Pc a konzole) co se na smrt umí pohádat o tom jaké Japonské hry nejsou nejdokonalejší na světě tak se není čemu divit.
    • nemám pc, mám konzoli, mám ji vedle TV, občas ji přenesu k monitoru, co mi zůstala po PC, PC už je dle mého v této době za zenitem, stejně jsem tam hrál jen mmorpg, takže jsem se toho rád zbavil.
      • SalemCZ
        sem píšeš z telefonu nebo z konzole?
      • Jako Master Race Peasant disponuju konzolí i herním PC a plivu na vás, smutný existence, co jsou nucený spoléhat jen na jeden systém.
        • taky jsem tohle kombo dlouho měl, jenže jsem zjistil, že když zapnu PC, zapnu jen mmorpg, časem PC úplně zůstalo ležet, tak jsem ho prodal, dokud mělo nějakou cenu. Jedno z nejlepších mých rozhodnutí.
          • Já přemýšlím o prodeji konzole, nic pořádnýho na ní není a kvůli třem hrám ročně se mi ji vydržovat nechce.
      • MickeyMutant
        Otázka: Kde máte umístěné PC?
        Odpověď: Nemám PC.
        Bravo!
    • Je to uplne fuk...
  • Kingdom Come je doma!!!!!

    Ani jsem nečekal, že to dneska dojde - email o odeslání žádnej, sledovací číslo taky nikde a PPLka před doručením taky nevolala.
    Už se instaluje a jde se po stažení updatů pařit.

    Jupí. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Mart9
      To je výborná zpráva. Snad to už dostaly i eshopy, aby to mohly v pondělí odeslat a v úterý jsem to měl doma.
    • Magister_Peditum
      Hmm, já musím počkat přinejlepším do úterka... *9*
    • jamar28
      Škoda že první update bude mít přes 20 gb. *7*
  • KCD

    KC:D 1403
    https://www.youtube.com/watch?v=N14tTn01qEo
    • owny
      Daniel, Social communications expert. *1*
    • Draken69CZ
      Na to je užije, ale černochy a nějaký gay quest to ne.
      • ucho
        gay quest tam je, černoši až s modem
  • skaven

    Rumor

    v aprili maju vyjst nove nvidie, gtx2070 a gtx2080 a vo velkych mnozstvach. Kto sa tesi? .. okrem minerov?
    • 0011
      Já čekal že značení bude spíš gtx11XX. Počkám si až na testy, důležitá je pro mě nejen cena ale i jak budou hlučné, což testuje málokdo, moje dosavadní dvouventilátorová gtx970 při zátěži hučí hodně. Pokud bude pozitivní cena i hlučnost tak budu uvažovat o gtx2070, ale byl bych radši aby se vývojáři naučili optimalizovat, když mi jde nějaká hra na fullhd špatně tak většinou je to odfláknutou PC verzí multiplatformního titulu hlavně u série Assassin's Creed, nezkoušel jsem ještě Origins, ty už mají nárok aby na mojí kartě nejeli úplně nejlíp, ale takový Syndicate by mohl jet na víc než 40fps průměr, když s mnohem graficky náročnějšíma hrama nemám problém udržet 60fps
      • skaven
        dost dobre testuju hlucnost na guru3D a tom's hardware. U mna Ubi nesmie uz od casu druhych Assassins do pocitaca, takze s nimi problem nemam. Asi preto znacenie nebude 11xx, lebo je to dost nevyrazny rozdiel od 10xx, potrebuju to odlisit, a asi aj nacenit *7* lacne predpokladam nebudu
        LV ma rad svoje statusy
        • Vsiml sis, ze nvidia je draha (to samozrejme nemeni nic na tom, ze souhlasim s tim, ze to je dojeni lidi stejne jako u intelu) od te doby, kdy mainstreamovym jadrem zacali konkurovat hiendu radeonu? A diky tomu ho mohli zacit prodavat za predrazenou cenu? Kdyz si konkurovala 4850 a gtx260 tak obe staly par tisicovek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit