-
Kdyby radši bylo Halo (3 a Reach) na PC.....
-
-
Ja furt nechapu proc je kolem Halo takovy haló..
Si na tech pet hodin pujc xbox od kamarada : )
-
-
tak ono to ovládání mi přišlo zvláštní už u prvního dílu v některých ohledech, dřív jsem xbox controller nevlastnil, takže by se to možná na tom hrálo i líp..
-
Este ze mam xboxovy ovladac :)
-
fable 3 je na pc zbytecny dokud nebude dvojka ;)
-
-
To je fakt, chtěl jsem si koupit pokračování tetrisu, ale ještě jsem nedohrál 1, takže je to taky zbytečný :-D
-
pročpak? sice bych byl taky pro druhý díl, ale niják to nenavazuje.. sice pravda, že bych si chtěl zahrát ještě v takové té klasické fantasy době za normálního hrdinu a né za nějákýho revolucionáře v industrializaci :)
-
-
Heleď, mezi F1 a F2 je cca 4OO let, a narážek na F1 je v F2 celkem dost + 1 úkol je čistě o "příběhově důlžité" postavě z F1.
Pokud jde o F2 a F3 tak mezi nimi je cca 35 let. Narážek a postav z F2 je v F3 ještě o chloupek víc. Při hraní jako takovém je vědět kdo je kdo a ským máte tu čest. Je to dobré z hlediska universa vesmíru a pochopení narážek. Ale ke hraní nebo dohrání to nutné není. (Co na tom, že jedna z postav je klíčové postava hlavní dějové linky z předchozího dílo, jedno z nejllpších NPC celé serie)
A ještě drobnost, 2 už není takové pěkné fantasi jako 1, protože ta revoluce klepe na dveře.
-
-
-
Takže to dopadlo tak jak sem se obával.. proč když už dělaj PC verzi nemužou udělat pořádně i to ovladaní myš+klávesnice a to že si mužu připojit posranej gamepad me teda fakt neuklidní, proč bych sem si měl jako k PC podotýkám k PC zapojovat blbej gamepad od xboxu? copak to je konzole? ne je to PC takže očekavam pořadny ovladani s myší. A neřikejte že nejde udělat poradny ovladani na PC i když je to port z konzole, třeba takovy Darksaiders což je konzolova mlatička měla ovladani na PC bezproblemove (co se u mlátiček zrovna často nevidí). Timto u mě Fable 3 skončil a ruším předobjednávku.
-
-
no me se teda na PC vsechny 3rd person hry ovladaj lip na joypadu, predstava neco takovyho jen zkusit hrat na klavesnici me prinde uplne mimo a to samy zavody, kde predni trigry xbox controlleru krasne simuluji plyn, coz na klavesnici neni mozny... podle me ted xbox controller patri ke standartni vybave pc...
-
-
skuste pri hrani fps na pc vyskusat aj mys nie len klavesnicu:-)
-
-
Ale on píše o pohledu z třetí osoby a ne fps. Jinak nevim co je tak strašnýho na tom, hrát na gamepadu na pc. Plno her je na to přímo dělaných a je to určitě komfortnější. Ale určitě bych nikdy na pc nehrál fps s gamepadem.
-
-
presne tak mam na mysli 3rd person hry,fps samozrejme hraji jedine na klavesnici a mysi:)
proste GTA,Mafia II,Just Cause atd... ty se proste na gamepadu ovladaji mnohem lepe. -
-
Ale prdlajs to je čistě subjektivní :)
Každej má radši něco jinýho já např nemám problém s mlátičkama na PC a s gamepadem bych nikdy 3rd person hry nehrál protože radši zaměřuju myší.
-
-
-
-
-
proč blběj gamepad od xboxu? vlastním Saitek Cyborg Rumblepad s vyměnitelným levym padem, je pogumovaný (nevim jak je na tom klasický x360 pad), drží se mi rozhodně lépe než Dual Shock, má příjemné zadní páčky, coz mě uplně nadchlo u hraní aut.. Darksiders jsem na klávesnici pak už nechtěl hrát po vyzkoušení gamepadu.. končim s reklamou :D fable je hra od microsoftu a mají svuj gamepad, který podporuje velkou škálu her, nemusí se nic nastavovat, zapojíš a hraješ což je fajn, pamatuju doby, kdy jsem musel nastavovat vždy ovládání, když jsem chtěl hrát s klasickým gamepadem.. a rušit objednávku kvuli takový prkotině, věc názoru *12*
-
zjavne si ziadnu predobjednavku nemal kamos , pretoze toto nie je az taky dovod na zrusenie niecoho na co cakas dost dlho :)
-
-
Proc by jako nemel? Spatny interface dokaze znicit celou hru. Uz to tu nekolikrat bylo
-
-
-
Nemůžu se dočkat, až tahle hra vyjde. Škoda, že na PC přeskočily druhý díl :(
http://www.1up.cz