Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    COD Bo4

    Nebude na Steamu a nebude mít regeneraci zdraví a Sp bude formou tutoriálu což je teda celkem nic moc. Na druhou stranu první 3scénáře k zombie nejsou špatné.
  • Jack1947

    Skull & Bones

    Nepřekvapivě i tohle pirátské MMo bylo odloženo na začátek roku 2019 :/ snad to dopadne lépe než to Sea of Thieves...
  • ringmancz

    Galactic Civilizations II bez placení

    https://www.humblebundle.com/store/galactic-civilizations-ii-ultimate-edition
  • Jack1947

    Je nom taková volovinka

    https://bonusweb.idnes.cz/kviz-hry-roku-2018-02f-/Magazin.aspx?c=A180514_160618_bw-magazin_oz Já teda měl 98 nebo 95% jenom proto že jsem neveděl MOSS PSVR
    • Mart9
      70 % a to jsem ještě dvě odpovědi dobře tipnul. Je tam několik blbostí, které jsem viděl poprvé.
      • Jack1947
        To je zajímavé ale já se divil až jak moc toho znám z obrázků. Možná Band of Defenders může někoho trochu znejistit. Protože většinou hry podle obrázků zas tak snadno poznatelný nejsou.

        Doufám že se někdo nevyrojí s tím proč je to v spojler tagu - vždyt to pravidla nijak neporošuje" Údajně ne.. Já jsem vlastně tipl špatně Thrones of brittania ale to se nepočítá protože to zmizlo. Nicméně MOSS protože to neznám odsud jsem prostě netrefil.Netipl jsem ani jednu. Třeba u něčeho jsem chvíly přemýšlel - (Saving Mars) něco sem střelil od boku paradoxně hlavně God of war, Shadow of the colossus, Frostpunk) Monster hunterr mě trochu zarazil ale nakonec jiná hra nebyla podobná. Je pravda že ve výběru mohli zařadit i FFXV ale nevadí.

        Příjemné někdy taky nějakou tuhle anketu vyhrát" to jsemi prve do toho moc nechtělo. Ono to taky asi o nečem svědčí nevyšlo letos hry která by se nedala zapomenout.
        • Mart9
          Tak mě přišlo zajímavé si ověřit, jak moc jsem schopen vytěsnit hry, které mě nezajímají. Bezpečně jsem poznal asi polovinu, ale kdybych měl napsat přesný název, procento by bylo ještě daleko nižší.
          • Jack1947
            Tak to ne to já naopak mám zase dobrou pamět na názvy at už ktérekoli.
  • Inquisitor

    GSC Game World oznámil vývoj S.T.A.L.K.E.R. 2

    Modlím se ke všem bohům aby to vyšlo a byl to důstojný nástupce.
  • Jack1947

    Cliffy B zavřel krám

    https://apptrigger.com/2018/05/14/radical-heights-studio-boss-key-productions-cliffy-b/
  • Bloodstained: Ritual of the Night vyjde 24. května (na PC, PS4, Xbox One, PSV, Switch a 3DS). (+ trailer)

    Objection!

    24. květéna má vyjít Bloodstained: Curse of the Moon, což není ta fancy Unreal4 metroidí castlevánie, ale (díky střečgólu) takovej retro 8bitovej levoboček!!! Tak.. a teď je v tom jasno..
    • ales.smutny
      Opraveno, díky! :)
  • MAFIA IV TRAILER

    https://www.youtube.com/watch?v=lh7YlheCkfP

    Sice jen fan, ale stojí za to.
    • Mart9
      Pěkné :)
    • Nn opravdu za to nestoji a vsem vrele nedoporucuju ten odkaz vubec otevirat.
      • Mě to celkem pobavilo. Minimálně zajímavé vidět Lost Heaven v Mafii 2 endžinu.
  • Kdo tu doporucoval Switch Pro Controller?

    Dneska jsem si ho poridil a je proste skvelej!
    • solomon.short
      Je to prosim pro vetsi ruce?
      • Ma to velky tlacitka a obecne je to vetsi gamepad a moje ruce jsou opravdu velky takze myslim ze jo.
    • Veskoslav
      A co nabízí tak extra super oproti 360/One či Dualshocku navíc, aby byl dražší než všechny tři předchozí zmíněné?
      • 360/One je asi v pohodě, ale když chceš nechceš skladovat tužkovky nebo chceš nabíjet přes USB, tak cenu pro controlleru za baterku stejně doplatíš. Dualshock 1-3 nejsou dělaný pro muže s normálně velkýma rukama. Dualshock 4 vydrží 7 hodin, což je asi 4x míň než pro controller. Ale hlavně že má světýlko, který nejde vypnout (na Playstationu, na Steamu to jde).
      • risa2000
        Nenabízí nic extra, ale zato nemá, oproti XBox gamepadu, analogové spouště. Což může chybět u závodních her, nebo space sims. Zkoušel jsem oba (mám XBox 360 wireless připojený k PC) a kvůli těm triggerům, jsem si ho nakonec (jako další gamepad) nepořídil. Ke Switchi je ale rozhodně lepší volba, než joycon grip, jenže já hraju na Switchi v podstatě jen v handheld módu, takže tam pro mě další gamepad nemá moc smysl :).

        EDIT: Pokud někdo hledá dobrý gamepad k PC, tak považuji kombinaci XBox 360 wireless gamepadu a wireless adaptéru (který se dá koupit za 8-10 EUR na ebay, nebo aliexpresu) za optimální volbu.
        • Jj jak pises ale na space simy hraju KB+M a nebo hotas a na auta radsi pouzivam volant a na DS a jiny hry je zase lepsi kdyz spouste analogovy nejsou a ma clovek jednoznacnou odezvu takze za me to je spis plus.
      • Mel jsem ted moznost osahat si v praci Xbox One ovladac a proti Procku z nej ma clovek opravdu hodne plastovej pocit. Docela dost me to prekvapilo protoze jsem takovej rozdil necekal.
        • Veskoslav
          Sorry, ale Pročko je naprostý plasťák. Prostě napiš rovnou, že ro preferuješ a neobaluj to takovými kravinami, že máš něco jako plastový pocit. Nintendo všeobecně, co se týče zpracování je řekněme hodně průměrné, stojánek na Switch vyloženě podprůměrný například. A pročko není vyjímkou, nejenom že je nejdražší, ale defacto nenabízí nic extra pro "nemajitele" Switche. Ale Nintendo je něco jako Apple herního světa. Fanoušci odpustí cokoliv, kdykoliv a cena je nezajímá.
          • 0011
            Pocity plastovosti stranou, ano je to stejně jako všechny ostatní gamepady kus plastu, ale co se týče kvality zpracování je pro controller na špičkové úrovni a všechny, tedy zatím 2 gamepady od nintenda co nesly v názvu pro jsou takové, zeptej se majitelů wii u, měl jsem možnost vyzkoušet a jediné co mi vadilo je tzv. dualshock syndrom, tj. symetrické analogy.
            Chápu že když máš PS 4 tak dualshock steam dávno podporuje takže nemáš důvod kupovat gamepad od nintenda, ale je jasné že s ním osobní zkušenost nemáš. Cena je naprosto adekvátní k tomu co dostaneš, pokud tě nezajímá bezdrát tak nintendem oficiálně licencované gamepady od hori s kabelem a bez NFC seženeš o 350 Kč míň jak Xone gamepady a kvalitou jsou s nimi srovnatelné.
            Já se včera večer donutil nainstalovat steam betu, páč mi to nedalo a zahrál jsem si chvíli první dark souls a je to paráda akorát jsem narazil na jednu zajímavost - normálně u citlivosti ovládání kamery dám volume doprava, protože je většinou pomalá jak hlemýžď ale u dark souls na minimální hodnotu je to tak akorát, cokoliv víc je už moc, to se mi ještě u žádné jiné hry nestalo, ještě jsem testoval firewatch a tam to bylo v pořádku
            • 0011
              Já se po 360 ohlížel když jsem zjistil, jak "skvěle" funguje pro controller na steamu bez oficiální podpory, ale teď už nemám důvod, závody na pc na gamepadu nehraju jinak bych o něm ještě uvažoval, celé je to dané mariokart, tam nemáš plynulý plyn. S oficiální podporou steamu podle mě nintendo nepočítalo, když ho uváděli na trh, ale jestli vyjde víc závodních her co to podporuje tak by mohli udělat revizi, ale osobně třeba na střílečky radši digitální než analogové triggery.
              Předpokládám, že až to nebude v betě tak přidají gyroskopické míření, které na steamu tvůj dualshock zvládne, ale ten x360 ne a jakmile si na to člověk zvykne tak už nechce jinak, díky tomu je třeba lukostřelba v Zeldě nebo ve Skyrimu úplně o něčem jiném.
            • Veskoslav
              Samozřejmě že s tím zkušenost mám. Nevím, kde jste na to s Drastíkem přišli. Prošel mi rukama cca týden na půjčení, protože mi odcházela 360, tak jsem se ohlížel po alternativě, stejně tak Steam Controller. Nakonec to dopadlo tak, že jak Nintendo, tak Steam šly z výběru a koupil jsem novou 360, kterou považuji za "vrchol". Xko se mi nelíbí a PS4 dualshock, co mám tak nemá takové možnosti jako 360 na pc.
            • Skoda ze se neda zprovoznit mireni pres pohyb ovladace. Strasne jsem si na to zvyknul a moc mi to ted chybi. Hlavne v automate kde neni lock nebo auto-aim pro strelbu :D
          • Vem si do ruky procko a vem si do ruky ovladac pro Xbone. Xbone je proti tomu proste jak lehka rozvrzana platova vec. Drzim je ted v ruce oba.
            Je pravde ze ten Xbone neni muj a uz je nejakou dobu pouzivanej to ale na veci vubec nic nemeni a opravdu se nemuzu zbavit dojmu z toho co pises zes Procko nikdy nedrzel v ruce.
            A prosim rikej mi dal ze jsem Fanboy kdyz tohle je moje prvni Nintendo a nikdy jsem k muj vztah k Nintendu byl doted velice chladny.
            Co se "cena je nezajima tyce" dodal bych jen (a to jeste kdyz ti nevadi do toho strkat tuzkovky):
            https://www.alza.cz/gaming/xbox-one-wireless-controller-d2121306.htm?o=2
            https://www.alza.cz/microsoft-xbox-one-wireless-controller-adapter-for-windows-d3038494.htm?o=11

            I kdyz ted koukam ze uz to ma podporu bluetooth takze ok Adapter potreba asi neni. I tak cenovy rozdil 300...
            • Stojanek na Switch je doslova kus plastu s dobijecim konektorem. Funguje uplne v pohode a doted jsem s nim nemel nejmensi problem.
            • Jack1947
              Stát se fanbojem z noci na den ? ale prosímtě i to lze.
      • 0011
        Když opomenu ergonomii - což je spíš individuální záležitost, není to pro malé ruce - tak cenu navyšuje lepší akumulátor, HD rumble ale hlavně NFC reader. Ten ti je na PC na nic, ale já ve hrách amiiba používám(naposled Bayonetta 2) a kdyby to tam nebylo tak bych byl opravdu naštvaný. Kupovat si na hraní na počítači procontroller když nemáš switch je samozřejmě nesmysl, ale pro někoho kdo ho má a chěl by si pořídit gamepad i na hraní na pc (=momentálně žádný nemá) je to výborné řešení
        • Ja uz gamepad mam ale proti stary X360, PS3 a PS4 padu je to nebe a dudy.
          • 0011
            To rozhodně, ale kdyby někdo chtěl doporučit gamepad čistě jenom pro pc tak bych ho nasměroval k xbox one, nebo pokud neřeší peníze a chce to nejlepší tak elite, což je podle mě v současnosti jedinej gamepad lepší než procontroller a který mě nadchnul - hlavně jak má řešený vyměnitelný dpad- ale teď s oficiální podporou steamu pro procontroller si elite nebudu kupovat, aspoň zbyde víc na hry *4*
            • Největší nevýhoda pro controlleru je absence analogových triggerů. U většiny her to nevadí, ale u závodních to bude asi chybět. Ikdyž jsou lidi co hrají závodní hry na klávesnici, takže se to určitě nějak dá.
            • jakubc
              No tak to je parádní deal, to není ani drahé, když to porovnám s Xbox One ovladačem. Kupovat si ho asi nebudu, protože Xboxový ovladač je taky super, ale rozhodovat se teď, tak půjdu do Pro Controlleru, už kvůli tomu, že mám Switch.
            • Ja muzu potvrdit ze s beta verzi Steamu neni alespon se Steamovejma hrama zadnej problem.
            • 0011
              jakubc: v tom případě ano, to je levnější si koupit procontroller, ale ta podpora není ani měsíc takže tak, když jsem to zkoušel naposled bez ofiko podpory přes bluetooth dongle a x360 emulátor ovladače tak stejně např. v MGS5 nefungoval pravý analog a hru kde by se choval dobře jsem nenašel.
              Snad se o víkendu konečně dostanu k testování, asi prubnu Dark Souls nebo Darksiders. Jinak výdrž baterie je něco v čem nemá
              Procontroller konkurenci a jak píše Drasťa nabiješ to kdekoliv a v doku fakt rychle, ale neměřil jsem to, prostě chvíli hraju na kabelu když mi hlásí že je vybitý akumulátor, jakmile je nabitý odpojím kabel a řeším znovu po 40 odehraných hodinách a navíc je vyměnitelný, sice asi příjdu o záruku ale v době kdy to budu muset řešit už stejně bude dávno po záruce *4*
            • Pokud mas bluetooth tak tohle je jediny co zaplatis: https://www.alza.cz/gaming/nintendo-switch-pro-controller-d4662706.htm?o=1
              Kdyz nemas BT tak pocitej jeste 200-300 za BT dongle.

              Kabel pro Pro controller je obycejnej USB-C takze neni potreba zadna specialni nabijecka nebo neco takovyho. Baterie je zabudovana primo v ovladaci.
            • jakubc
              Nevím, jak je to s Pro controllerem, ale Xbox One controller na PC, když chceš wireless, tak to stojí velký peníze - potřebuješ adaptér a dobíjecí baterii (mě to přišlo snad dohromady na 2500). Takže rozhodně nejde o nic levného.
      • Pro me hlavne to ze se da pouzit na Switchi.
        Navic mi prijde proti Xbox i PS controlleru prijemnejsi na pouzivani ale to je opravdu ciste subjektivni zalezitost.
    • 0011
      Propaguju ho kde můžu ale nemusel jsem to být já. Mám ho od 4. března(2017) letěl jsem pro něj do obchodu a naštěstí měli poslední kus *4* Hlavně Zelda je radost tím ovládat a třeba Maria jsem dohrál jenom s ním. Pořád jsem ho netestoval na steamu ale na Switchi v doku už si nedokážu představit hraní bez něj, ale když hrajeme ve 2 mariokart tak jsem ten "hodnej" a vezmu si joycon grip. Jaký máš obyč nebo xenoblade 2 skin?
      • Vzal jsem ten uplne obyc ale zatim hraju hlavne na PC. Na Switchi jsem na nem zatim zkousel jenom Gonnera. Jediny co bych mu vytknul je ze spouste nejsou analogovy. Miluju ty velky tlacitka :D
        • Hanzales
          Myslíš (česky to pojmenovali levá spoušť a pravá spoušť) triggery? To by bylo bolestivý. Pro právě hrané motorky až přímo zásadní, kdyby nebyly analogové :)
          ...a vlastně všechny závodní arkády hrané na pc
          • Jj triggery. Ja moc zavodni hry na controlleru nehraju a na hry jako DS nebo Nier je to lepsi ale urcite to neni nic pro zavodniky.
    • Jack1947
      No nevím příjde mi jak tlustší varianta starého X360, nicméně je to asi pohodlnější než joycony pro někoho... možná. Ta cena je ale celkem velká.
  • Joshua

    Nazev hry?

    Hra zacina nekde na dalnici kde padne letadlo s nejakym svinstvem. Mam dojem ze hrajete za nejakyho bezdomovce...
    • Worhammer
      Máš velké štěstí, že ti někdo odpověděl, já měl smůlu. https://hry.poradna.net/questions/2516043-nemuzu-si-vzpomenout-na-nazev-hry
    • Lukyz
      • Jack1947
        Na to si pamatuji to bylo u Level DVD, škoda že podobné hry dneska už prakticky nejsou vůbec :(
      • victor

        American McGee : Bad Day L.A.

        Tu jsem dohrál :D .... Myslím , že u některých titulů by se mělo hodnocení upravit i s ohledem na to jak by si podobná hra stála ve světle dnešních herních trháků ... a šlo by to asi rapidně nahoru :D
      • Joshua
        diky to je ono
        min 6/10
        • Mart9
          A já děkuji, že si mi tu hru připomněl. Tehdy jsem hrál demo a dost mě to bavilo. Docela bych si ji rád v důchodu zahrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit