Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na historiky už asi nezbyly peníze. Mě by vážně zajímalo, kdo v DICE tam ty ženský tolik cpe? Ale především kterého tupce napadlo dát jí protézu... Takového člověka by do války nikdo nepustil (ať už ženu či muže) a ani by s ním nikdo nechtěl bojovat, protože by se na něj v bitvě nedalo spolehnout.
    • Jasně, ženská přece nedokáže tohle - https://www.youtube.com/watch?v=lqDzeyrXxRI , narozdíl od správných skutečných vojáků bez protéz.

      Mě fakt baví, jak se snažíte mermomocí předstírat, že série Battlefield kdy byla něco co by se dalo brát vážně.

      Ano, obsah toho traileru je kompletní hovadina. Ale to, že je tam ženská s protézou je ten nejniternější bullshit, který tam je.
      • serie Battlefield se dala brat vazne viz. BF 1942, Vietnam, Battlefield 2. Pak uz to byla zkonzolovana serie...v Bad Company 2 to jeste nebylo tolik znat, trojka mela taky hlavu a patu, ale posledni dil + toto....
        • Každopádně zajímavé, jak Battlefield 2142 jsi nezmínil. A ten byl čistě PC, takže na "zkonzolizování" to hodit nemůžeš.
        • U trojky jsem hrál singleplayer. Větší z perdele vytaženou pičtlovinu jsem dlouho neviděl.

          A když se teď zpětně koukám na BF1942, tak mi přijde, že to "braní to vážně" byla spíš otázka mého čtrnáctiletého já. V té době jsem bral vážně takovou hromadu naprostých kravin, obzvlášť když byly šedivé a drsné a edgy...
    • Jack1947
      Aha takže by to musel bejt pirát s špalkem místo nohy a páskou přes oko aby mohl bojovat? Podle mě do 2 a možná první války šel každý kdo mohl bojovat, třeba nemohl řídit tank nebo něco takového ale vbojovat mohl každý kdo mohl stát na obou nohách si myslím.

      Navíc BF nikdy nebylo pokud vím etalon historie tak zase trochu klid *3*
      • Do armád byli přijímáni pouze muži, kteří prošli lékařskou prohlídkou a byli uznáni schopnými služby. A i dřív se brali pouze muži v určitém věkovém rozpětí a hledělo si i na to, odkud přišli, jestli byli jedináčky a jestli byli zdraví a služby schopní. U odboje to bylo samozřejmě věcí každého jedince a brali všechny, komu mohli věřit, ale do bitvy by mrzáka taky nevzali. To, že Hitler na konci války na obranu Berlína vyzbrojil i starce, mrzáky a děti nebyl typický postup, ale bláznova zoufalost.
  • Generálním sponzorem BFV je bolivijská narkomafie?
  • Jack1947
    Battle field Fortification heheh ale aspon tam bude něco nového ( stále nic pro mě) ale kampan si dám rád *4* narozdíl od CODU kde nebude *11*

    Doufám že trailer je vtip páč omfg, to jako fakt budou padat v singlplejru čísilka koho jsem zabil a body abude to vypadat jako Mp???!! tak to fakt ne *11* *11*

    Co sde mi líbí je ale že tam už nebude season špás i když tedy jim to trvalo a to dlouho než na to přišli. navíc bez překvapivě lutboxů. Navíc ty dlc co budou rozšiřovat příběh ? to je taky příjemné.

    Kdybych měl hodnotit a bejt co nejvíce objektivní a pozzitivní tak bych šel max na 7/10.
  • h0p3
    Někdo na Twitteru napsal, že trailer vypadá, jak na Battlefield Heroes 2. Což je podle mě dost trefný. A i jsem si říkal, že kdyby se to tak opravdu jmenovalo, tak by to lidi možná vzali na milost.

    Já jsem se teda, po tom traileru, přestal úplně těšit.
  • Už jsme to všichni vstřebali? Se tu rozčilujete jakej je to hnus, neúcta, nereálny atd. Asi každej čekal, že se vydají víc směrem jak B1, ale co už. Můj šálek to taky není, ale je to pouze první ukázka! A to co tom prosakuje (pohyb postavy, opevňování, přemisťování techniky,...) zatím vypadá dobře. BTW stejně to všichni ti, co jsme hráli předchozí battlefieldy koupíme :)
    • První dojem je většinou nejdůležitější. Právě díky prvnímu dojmu u BF 1 si určitě získali hodně hráčů navíc.
  • Vidlec
    Můžou mi tvůrci vysvětlil proč jsem tam neviděl ani jednu Němku? Chtějí tím říct, že německé ženy nemají na to bojovat ve válce?

    https://i.redditmedia.com/btgSUCJUbzLKK7DjwaW3QK-vgMkKDJRM9T3ACwTeufw.png?w=1024&s=7b345282fc75fc40c4fb50ec46756e44

    Myslím, že stačí tenhle screenshot aby si každý udělal obrázek o hře.
    • Neboj dockas se cernosek v radach wehrmachtu
  • Hra vypadá skvěle a vše co o ní všude píší, ale ten trailer? Odpad, hnus, stěžuje si na něj snad každý. Čekali jsme tak dlouho a najednou vydají toto *11* Zavděčili se asi jen dětem na prvním stupni, kteří neviděli druhou světovou ani v učebnici. Hlavně že je to cool. Je mi jedno jestli je to autentický, realistický apod. Je to Battlefield, ale čekal jsem něco seriozního, co bude připomínat aspoň trochu druhou světovou válku. Ne, toto se k tomu nepřiblížilo ani kousíček. Spíš to opravdu ukazuje to jak doopravdy vypadá Battlefield multiplayer.
  • Jambbo
    Připadá to jenom mě nebo spíš ten trailer vypadal jako na jednu z těch sra******** čínských/korejských FPS Free to Play her?
  • ten trailer je děsnej co? kromě vší té prasečiny co se tam dějě, vůbec nechápu tu holku z Horizon zero dawn s roborukou, jak se tam dostala? a bude jí to Kryton umět opravit?
    • Zajímalo by mě kde vzali licenci na Kratose z GoW.
    • Počítám že v přístím traileru se objeví i Captain America a Red Skull. Když to nedá Krypton tak Bender by mohl.
  • Hmmm tenhle BF uz si asi nekoupim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit