Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chidlink
    Neřešil bych to tak, je to jen trailer. Důležitá bude samotná hratelnost a o té moc nevíme a to co víme se mi líbí. Já do tohohle jdu, už to mám před objednané *12*
  • me zajima proc tu hru evidentne z jiny reality vůbec spojujou s ww2 když sami musej vedet ze to je pytchovina?!! :D nekupovat, nekupovat, nekupovat!
  • Studio se vyjádřilo ke kritice. Smutný je, že vůbec nic nepochopili. Na co si hráči stěžují? Že se z toho stává paskvil podkuřující SJW. Studio kontruje tímto: "Our commitment as a studio is to do everything we can to create games that are inclusive and diverse. We always set out to push boundaries and deliver unexpected experiences. But above all, our games must be fun!". Naopak buďme rádi, že ve hře není jednonohá transsexuální námořnice lessba. V příštím díle se jí tam totiž jistojistě narvat podaří. Budu volit svejma penězma a tenhle díl se slzou v oku vynechám.
    Edit: Haha, tak to mě pobavilo, hra dnes lesby musí obsahovat, ale do komentáře se o nich psát nesmí. Bacha, ať si toho nevšimne nějakej bojovník za lessbí práva! (předtím samozřejěm psáno se s)
    • tady nemůžeš psát ani slovo
      s
      t
      ř
      í
      k
      a
      t
      • což už je vyloženě demence
        • (hlavně, že jde psát "demence"...)
  • A kde jsou jako roboti? Chci polokovový a polodřevěný roboty... doufám že budou ještě ukázaný.
  • cod ww2 ukazalo ze druha svetova sa do takych hier nehodi. Teraz v tom pokracuje Battlefield. Rychle herne tempo, bombasticke efekty, kustomizacia postav a zbrani, vela farieb, cernosi, zeny, historicke nepresnosti. Bezplatne dlc pre vsetkych hracov ale zaroven kozmeticke doplnky za peniaze. To nieje zly model, ale skor sa to hodi do prostredia black ops 4 apod.


    Myslim ze pre podobne hry je najlepsie prostredie blizka buducnost. Ako pri sucasnej grafike by bol Battlefield ww2 paradny, lenze to drzat trochu na uzde a ubrat na arkadovosti. Nejaky hardcore mod podobne ako v COD by sa do tej hry hodil. Trosicku to spomalit, menej sprintu a strielania z gulometu jednou rukou a podobnych vychytavok.
  • Paradoxně setkat se v reálu s asiatem, ženskou a černochem v jedné četě bylo pravděpodobnější u Němců.
    • Až tak pravděpodobné že se to nikdy stát nemohlo.
      • Asiati a černoši sloužili v ozbrojených složkách Německa, a ke konci války i občas nějaká ženská tam byla.
  • ked WWII tak toto:
    https://www.youtube.com/watch?v=-APdMG90l0Q
  • Khanemis
    Když jsem kdysi prskal nad historickou nepřesností Battlefield 1, tak jsem zdaleka netušil, že vedle tohohle pokračování bude B1 vypadat jako pětihodinová univerzitní přednáška o začátku 20. stol.:))

    Pro srovnání kam jsme se posunuli za 16 let - Battlefield 1942 trailer
    • Jó, ten trailer na BF 1942 to je jiný kafe. Člověk má hned chuť popadnout bouchačku a hurá do boje.
      Úplně z toho běhá mráz po zádech.
    • ZvacA
      Nikam. Dovolím si citovat: "Ne, tohle není realistická válka [...]. Tahle hra je "jenom" zcela neuvěřitelná akční řež." Michal Rybka. Level č. 93, říjen 2002, recenze Battlefield 1942.

      No a tento pro tento titul nadčasový text je aplikovatelný na celou sérii, včetně tohoto dílu. Můžu tě ujistit, že navzdory tomu, že v Bf1942 jsem pořád aktvním hráčem a hru mám velmi rád, skutečnost toho traileru a vlastní herní historické nepřesnosti je po pár minutách v originální verzi zcela obdobná. Japonci s mp18 nebo mp44, bitevní loďě, které se nikdy v reálu nestřetly, tanky rychlejší než závoďák, modely amerických vojáků vysazujících se u Arnhemu, ovšem s britskou výzbrojí, určité mapy známých bitev spíše jen jmény, a další. Nazvdory tomu hru hráči hrají, baví se u ní a řada z nich se věnuje problematice světové války více než vážně.
      • Khanemis
        Z mé strany to bylo špatně napsáno, tím starým trailerem jsem myslel, jak se za ty roky změnilo představování jejich her (atmosférické záběry s malým množstvím akce vs. přepálená chaotická řežba), realismus jsem v tomhle kontextu neměl na mysli. Takže pardon za zmatení:)
        Battlefield opravdu nikdy nebyl o realismu. Na druhou stranu si dovolím zase poznamenat, že ahistoričnost téhle série se s novějšími díly jen zhoršuje. Což je o to smutnější, o co dostupnější jsou dnes podklady pro všechny možné historické reálie..
        • ZvacA
          Proti tomu žádná, trailer na V není dobrý. Zvolit komornější notu vzhledem k tématu by tu bylo pro spoustu lidí asi minimálně přijatelnější. Přesto osobně zatím jenom nevěřím tomu, že jeho kontext je pro hru z této série se svými 16 let takovými základy gameplaye a přístupu k autentičnosti/realismu u zvolených námětů něčím zase tak vybočujícím, navzdory pomalovaným válečníkům, válečnicím a popaplaných zbraních.

          No a podklady jsou, jen battlefield s tou látkou pracuje a opět asi poznamentat, že klasicky, prostě po svém, volně a ve jménu zábavy, masovosti a přístupnosti. Jen si nemyslím, že je to zákonitě špatně, pokud se uváží o co vlastně hře jako takové a jejím tvůrcům v jádru skutečně jde, protože chci věřit, že může mít co nabídnout i když je to zábava pro někoho pro blbečky. A stejně tak není pravda, že by nevznikaly projekty, které na to jdou zase jinak i lépe, viz. Post scriptum, který vypadá naprosto úžasně. Takže možnosti tu jsou a flinty do pole můžeme házet kdykoliv.
  • Na nic je to, že hry, stejně jako filmy atd. mají velký vliv na lidi a vůbec na mládež. Takže tomu dávám tak max 2 generace, než úplně vymřou lidi co to zažili nebo podobný konflikt později a lidi to budou brát jako fakt, že to nějak takto probíhalo.
    • Bych ani neřekl. Jaký vliv? Dneska se útoky a brutalita dáva za vinu pc hrám atd. A v roce 1950 když hry nebyli tak se to zase hazelo na něco jiného. Pc hrama to není. Je to člověkem. A hlavně výchovou. Každý rozumný člověk ví jaká byla realita. Máš knihy i dokumenty. A nahodou ta hra je super. Bf1 je skvělá a Bf5 vypadá taky super. Žadná hra není na 100% podle reálu, to bych chtěl vidět kdo by to hrál.
      • A grafika super. Lepší než BUG nebo call of duty.
    • 2 generace? Neblbni, naši dědové a babičky jsou poslední generace, co tohle zažila, žádná další nebude
    • ZvacA
      Tohle je přece naprostý nesmysl. Jak může být pro někoho grálem to, co se odehrává ve videohrách a filmech, aniž by byl dřív nebo později konfrontován s jinými zdroji, pokud se o ně opravdu zajímá. Síla tohoto média je akorát v tom, že může hráče nanejvýše inspirovat se do tématu podrobněji vnořit. Skutečně věříš tomu, že za dvě generace se budeme domnívat, že Hitler přežil válku a odletěl na Měsíc, protože Wolfenstein. Nebo z paměti se nám vytratí tisíc let starý informace, protože Total war? Může xtý díl ze série Battlefield, který se akorát znovu inspiruje druhou světovou a jehož principem je akorát nechat různé hráče se vyblbnout na nějak pojmenovaných mapách s dobovou technikou a zbraněmi a nějak upravenýma panákama, mít až takový vliv, aby si někdo řekl, tak tohle je dokumentární vizualizace té války? Absurdní...

      Navíc přátelé, nalijme si čistého vína. Zatímco tu mudrcujeme, drtivá většina a zrovna tady u nás před dvaceti lety vytahovala jako své znalosti Saving private Ryan a Medal of honor. To, že mimo zasazení z historického hlediska jsou oba projekty průstřelný jak papír, zdá se dodnes nikoho netrápí. A i když to tak vypadá, dosti pochybuju, že to některým zabránilo, aby postupem času o druhé světové válce přece jen věděli o něco víc.
      • Tady je jeden problém, se kterým se setkáváme i v práci, když něco navrhujeme nebo měníme přístup k zákazníkům. Prostě předpokládáš že lidi jsou inteligentní a třeba chytří jak ty. Ale ne, není to tak. Někteří lidi jsou neuvěřitelně tupí a uvěří čemukoliv co si kde přečtou nebo slyší ve zprávách/radiu. Za poslední dobu je těchto ukázek víc než dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit