Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkING
    Osobne mi schazi nejaka zmena nicku, ktera fungovala drive, kdyz dal clovek anonymni. 

    "Sedy prouzek, hlavicka" je zbytecne moc velka a prazdna ...

    • Row
      Jn... nebo moznost si v nastaveni zvlolit alias... kdyz uz nejde mit ucet s kratkym nickem ☹
  • Hidden
    U novych diskusi vitam, ze je pouze pro zaregistrovane. Ackoliv jsem v minulosti prispival neprihlasen (nic me nenutilo mit ucet), tento krok kvituji a doufam, ze skutecne povede ke zminovane kultivaci diskusi (ktere, priznejme si, byly obcas pekna zumpa).


    Jestli ale mam neco vytknout, alespon co se tyce komentaru ke clanku (pominu-li technicke chyby po spusteni, z nichz cast stale pretrvava), tak je vizualni roztahanost komentaru oproti predchozi verzi (vetsi zahlavi prispevku, atd.), coz muze byt jen vec zvyku. Ale co mi straslive trha oci, a to netrpim OCD, jsou zlute tagy "novy prispevek" a "upraveno", ktere odsazuji zacatek vlastniho prispevku. Neslo by je dat nekam jinam? Napriklad: "upraveno" pod prispevek, na levou nevyuzitou stranu radku s buttony, "novy prispevek" do zahlavi, treba hned vlevo vedle "palcu".

    • RaketovyZid
      Jack i LV tady už zaregistrovaní byli, takže argument o žumpě trošku ztrácí smysl.
      • Hidden
        S tim souhlasim, nicmene zaroven s timto zavedenym krokem prave i doufam, ze jeho vedlejsi efekt bude i duslednejsi blokace zjevnych trollu a podobnych individui, protoze kdyby se k tomuto kroku redakce nechystala, nemelo by prilis smysl zavadet povinne registrace pro diskuse.


        Jinymi slovy, doufam ve zkvalitneni zdejsich diskusi ne apriori proto, ze byly zavedeny registrace, ale proto, jake moznosti tato vynucena registrace nabizi, aniz by se pripadna "vychovna" opatreni dala snadno obchazet anonymnimi ucty (coz ale silne zavisi na technickem pozadi diskusniho systemu), vcetne vydavani se za jine osoby a podobne. :)

    • flash789
      ja jsem zasadne proti diskuzim jen pro registrovane. Diskuze pak ztraci na variabilite a ve finale tam zbude jen par skalnich fanousku . Neregistrovana diskuze automaticky neznamena bordel, i kdyz to tak casto byva. Mnoho prispevku ma i jinou hodnotu. A o ty jsme prave prisli. zaregistrovat se muze kazdy taky neobstoji, plno liid co psali rozumne to proste neudela. Je to restrikce a omezeni a pro me tim diskuze ztratily z poloviny vyznam. Kdo tady bude. Lv426. jack, Justin, Mysak a Veska. Super.☹
      • dworkin
        S tímhle se budeš muset smířit, protože pochybuju, že tady anonymní diskuse ještě někdy uvidíme. Holt stačí pár psychicky narušených chudáků a musí se tomu přizpůsobit celej systém. BTW skutečně si myslím, že jde třeba o dva, tři lidi, s desítkami účtů. Jeden z nich bude extra magor, na sto procent psychiatrická diagnóza, který tu původně vystupoval jako trol.diskusni a potom Trisska.
        • Jack1947
          Tvá paranoia je smutná, když to byly většinou anonymové nebo lidi co tu schválně dělali bordel... trol.diskuzni měl aspon nějaký styl.
          • dworkin
            trol.diskusni je psychicky nemocný a potřebuje lékařskou pomoc.
            • Jack1947
              Kde je? tys ho tady poslední 2-3 roky viděl ??
              • dworkin

                Reakce na příspěvek:

                Poslední rok ne. Nebo razantně změnil styl psaní.
  • Jack1947
    Velice ocenuji že jste vydali slibovaný článek, potom taky možnost (v budoucnosti) diskutování v OT a jiných forech jen aby se tam dali založit vlastní téma/podtéma a poprosil bych potom trochu méně cenzury a mazání i když se to nebude shodovat s pohledem autora/redakce.

    No máte před sebou ještě poměrně dlouhou trat, doporučil bych za tím se zabývat vzniklými potížemi. Které již byli zmíněny - poté směle do různých vláken a podvláken. Velice se vážím vaší práce a doufám že do pár dní bude vše tak jak má. Pevné nervy nám diskutérům a vám při vylepšování webu a hlavně diskusí ! 😉🙂
    • jindra.veliky
      s tou cenzurou mas projednou vyjimecne pravdu
  • Lukass
    Tvl,  to je sranda tady:)  Profesionalove kazdym coulem :D
  • Pulka_lahve
    Docela ironie, že si v podcastech často děláte srandu z early access her, a sami pak vydáte diskusi v early access verzi 😀😉


    Jinak máte chybu ve větě "<span style="background-color: rgb(16, 16, 16);">Potřebovali jsme přepsat systém na pozadí, který diskuze pohání</span>", nedává smysl.

    • Still
      NJ, napsat že muselo přepsat redakční systém, nezní tak cool :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit