Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Jackovi se to skoro povedlo. Chybělo málo.
  • triptich
    ak som to správne pochopil, valve zvažuje/chystá vlastný steam spy

  • MickeyMutant
    Warner Bros. (Westworld) oficiálně odmítá, že by okopíroval část kódu od Bethesda Softworks (<strong>Fallout Shelter</strong>).

    Bude to prý maximálně 5 % toho kódu. To je normální, jen ho zapomněli zmínit ve zdrojích prostě. Sorry jako.
  • Jack1947
    Pc verze Shenmue3 zabere 100gb ! Upřímě celkem hodně.
    • triptich

      málo to nie je, zaleží ale na obshahu tých 100 GB. ak to na tej hre bude vidieť (nie len graficky, ale aj herne, dabing, mechaniky, príbeh, možnosti v hre, veľkosť sveta atď.), tak prečo nie. dnes máš disky dostatočnej veľkosti na takéto vylomeniny.

      ak sa na to pozeráš zo strany "lenivých vývojárov", ktorí nedokážu komprimovať data ako v minulosti... to by bol zaujímavý námet na potlach s niekym, kto tomu naozaj rozumie.

    • kuRe
      V době, kdy je standart mít alespoň 1TB disk mi to teda nepřijde nikterak zvláštní
      • Jack1947

        Mám 3tb a musel jsem smazat některé hry ( jo ono se to tam házelo rychle ze začátku a pak najednou zbývá už jen 100gb volného) hlavně ty "free" hry na Steamu jsou zlo.

        I když ted spíše budu řešit ukladání později až třeba dalšídisk - protože mám několik starších asi 10+-let? nebo kolik byla by škoda je vyhazovat.

  • Zdravím, Mohla by Redakce  tohle hodit do bleskovek ?


    https://www.indiegogo.com/projects/plutocracy-a-pc-game-about-wealth-power-computers-software.    


    Na článek to sice není ale vzhledem k tomu že to má zajímavý námět bych řekl že zmínku v bleskovkách si to zaslouží

  • Jack1947
    <span class="time"></span>



    <h3> Další postavou v Overwatchi je křeček v robotovi</h3>

    Zdá se, že v pořadí již 28. hratelnou postavou v
    týmové střílečce Overwatch bude křeček, který pilotuje robota. Na krátké
    uvedení nového šampiona se podívejte níže. Overwatch

  • Lukass
    Tak sem tam hodil novej disk a furt stejny,  tudiz su v piii.  Kdyz jim to dam zas na reklamaci tak me to zas poslou ze nic. 

    Co byste v me situaci delaly vy? 

    • Draken69CZ
      Rozebrat na komponenty, kouknout jestli na nich není něco divného, hodit na stůl připojit to nejnutnější a pak to prověřit nějakými testy CPU, GPU RAM.
      • Lukass
        Zitra jim to zrovna donesu na reklamaci a do protokolu budu zadat proverenin vsech komponent v narocnych hrach nebo programech k tomu urcenych. 


        Prepl sem jeste jednou na igpu a dela to uplne stejne.  Menil sem s vytahoval ruzne ramky a taky nic,  takze deska nebo procak,  nic jinyho to byt nemuze.  V kompu mam nahrany i videa a do protokolu necham napsat ze v pc sou videa z problemem.   Nenecham se o..bat.

        • ucho
          nejlepší je mít nějaké snadné reprodukční stepy. co to vyzkoušet na nějakém 3d marku nebo něčem takovém free? nevím, jak to tam mají s hrami. samozřejmě jestli se to objevuje náhodně, tak jsi v tahu. jestli jsou ale reprodukční kroky jednoduché, bude to pro ně lepší jim takové kroky dát.
          na testování jednotlivých komponent se ti můžou vykašlat.
          já bych tipoval na desku a na to, že si s tím testováním předtím moc práce nedali.
          • Lukass
            Ne ne,  nahodne se to neobjevuje,  nejvetsi problem je Ambientni okluze, zubaty jezdici hrany,  a takovyvzrneni obrazu.  Je zajimavy ze v open world hrach sou ty problemy mnohem vetsi nez ve strategiich.  A treba v Mad Maxu v te startovni lokaci ambientni okluze neblbne ale jak se po prologu prepne hra do cele mapy,  najednou sou vsude dusi a ruzny mihotani,  to je fakt zajimavy.  Mam v pc videa kde to jde krasne videt.  


            V Alanu Wakeovi kdyz pohnu miskou tak se mu zase roztahuje hlava,  a obcas bliknou stiny

            • skaven
              ja by som skusil aj okuliare...pre istotu
    • SalemCZ
      Nemáš nějaký jiný komp, že bys jel opačně, že bys dával svoje díly do jiného a podle toho zjistil co to je.
      • Lukass
        Bohuzel ne
    • ucho
      ja na tom youtube nic nevidel, takze si nejsem jistej, jak ta chyba vypada. je tedy varianta, ze se to u nich projevuje, ale prijde jim to ok. (pravdepodobna varianta)
      dalsi vec, jak to testovali? meli kompletne tvuj HW a jen tam hodili vlastni windows? pokud ano, logicky se jim to musi projevit, protoze jsi preinstaloval windows. coz opet ukazuje na prvni odstavec.
      jestli neni problem s drivery a jejich nastavenim (coz bys mel vyloucit tou preinstalaci systemu), tak bych tipoval tu zakladni desku.
      a samozrejme pocitam, ze monitor jsi vyloucil.
      • Jackoslav426
        Těžko to může být monitorem, když to má i na uloženém videu. Co takhle občas zapojit to mezi Ušima
      • Lukass
        Celej kompl sem jim tam poslal,  ja sem hledal podobne problem na netu a nikde sem nic podobnyho nenasel. 

        Nektery hry po vypnuti okluze vypadaji normalne Men of War,  nektery sou nehratelny Mad Max,  Shadow Warrior 2.

        A nektery sou tak napul Gta a dalsi. 


        • Jack1947
          Tak to je dobře dělá to jen u nějaké hry není možnost že by to bylo nějakým nastavením v nv ovladčích třeba ? WIpe ovladačů a instalace čistejch... ale to asi tím nebude a vařily by jsme zde z vody spíše z notně převařené vody.
      • Jack1947
        Psal že zkusil jinej hned někdy na začátku 😐
    • SalemCZ
      přilož video k tomu
    • Jack1947

      Hmm tak to je velká smůla , tak nějak seto dalo čekat že disk to nebude, netuším je ještě možnost naučit se s tím žít nebo je to strašné ? mě se třeba na monitoru než "zůstal vypnutý nadobro" zjevovali taky takové duchy teda to byl tearing ale stejně trochu otravné zvlášt pomalé-rychlé scény.

      Nebylo by lepší pokračovat v help sekci/ poradně než tady hrát na strunu povolaným osobám? Video by nebylo špatné a víc videí z různých her , ted mi to trochu připomíná Clouding " nicméně ne způsobený monitorem ale hw?

      • Lukass
        Ne,  v pohode uz to nebudu tady rozebirat,  jenom sem chtel dat info
        • Jack1947
          I když kdo ví třeba to nevadí, já jen aby tu nebyl bordel. No rozebírat.. zatím se na nic ještě nepřišlo. Artefakty atp by byli horší třeba jsem měl ale asi chyba hry FC Primal že ohen měl ve tmě kostičky jenže to bylo hrou.
  • Jack1947
    PUBG Corp (<strong>PlayerUnknown’s Battlegrounds</strong>) stáhl žalobu podanou na Epic Games (<strong>Fortnite</strong>)

    Suchaři pfff je jasné že by vyhrát mohli když s tím přišli viditelně několik let před vydáním obou her. Že by Epic měli nějaké eso v rukávu ( mimo to je to už trochu staršího data zpráva)

    69 % pravidelných hráčů titulu <strong>Fortnite</strong> si již v této hře něco zakoupilo, průměrná útrata činí 85 $ (=
    1915 Kč). 

    Průměrná ?Ještě bych pochopil tak max 10-15$ ale 85! omfg😱
  • Horst_Fuchs
    Co Overload? Bude recenze? Stejně jako Wreckfest je to taky restart legendární série (Descent) pod novým jménem, taky prošel kickstarterem, taky tu o něm bylo pár článků a taky vyšel asi před měsícem; jenže kde nic tu nic.... 🤔
    • Jack1947
      Na to máš jiné weby, tady to asi nikoho nezajímá. Wreckfest je jiná hra takže restart to moc není a recenze bude jen asi příští týden.
  • SalemCZ
    Členové PS Plus programu obdrží v červenci Absolver (PS4), Heavy Rain (PS4), Rayman 3 HD (PS3),Extreme Exorcism(PS3), Space Overlords (PSV + PS4),Zero Escape: Zero Time Dilemma (PSV)


    Tak jsme se nikdo netrefil, nebyl už Heavy Rain? Před minulí měsíc Beyond: Two Souls a ten tohle, celkem rychle po sobě.

    • ucho
      netrefili. no já jsem celkem zklamaný. Heavy Rain jistě radost pár lidem udělá, ale na druhou stranu, většina lidí už tu hru má nebo ji hrála. a Absolver je online, takže nezájem. nakonec pro bude nejzajímavější ten Rayman 3 HD pro PS3, že bych si ho dal znovu na telce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit