Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • R-BLOG

    "Proč tak zaslepeně věřit lidem,když při sexu syčí jako hadi"

     

    Měj se fajn Sleeplessi.Dožij v rovnováze míru a klidné logiky...a dík za všechny ryby🙂

  • Take Petrovi za vse dekuji, at se mu v castecne nove etape zivota dari!!! A snad se parkrat rocne ve fightclubu "potkame".  
    Donutilo me to k tomu, se prihlasit a poprve se zapojit do diskuse. Takze Petre na ty trolly, co tady pisou ze jsou radi je to dobre atd... z vysoka kasli, vim ze nas starsich ( pres 30 ) a verim ze i mladsich, kteri neberou za dulezite se do diskusi zapojovat, jsi mel a mas nasi podporu 😉

  • h0p3

    Hodně štěstí a úspěchů do budoucna, Petře. Ať se daří a díky za vše.

  • lukeeeen

    A kam odchazi?? nemel jsem cas to sledovat zatim cele, pokud to tam je napsane, diky

  • Preed

    Petře, vsetko dobre dalej :) tiez som zaveseny na LEVELi,hrej aj games polku zivota a diky za spomienky.

  • WetBandit

    Good riddance

  • x_ander

    Nezbývá než poděkovat za všechnu práci a popřát Petrovi úspěch v dalším životním směřování.

    Level a pak i games.cz se se mnou táhnou posledních téměř 20 let. S Levelem jsem začal někdy v roce 1999, kdy mi bylo asi 12 a od té doby jsem propadl jak hrám, tak Levelu samotnému. Dodnes vzpomínám na našeho fyzikáře na základce, kterému tehdy bylo cca 60, ale byl to řádný pařan a půjčoval nám hry i starší Levely, které sbíral.

    Je fakt, že po nějakých letech jsem ho číst přestal (co si budem povídat, holky měly přednost :-D), ale o to víc mě nadchlo, když tahle stará parta převzala games.cz a byl jsem v tom zas. A pak znovuvzkříšení Levelu, kdy ho kupuju zase pravidelně. A protože Petr byl tohohle všeho nedílnou součástí, tak díky.

    Jako čtenáře mě samozřejmě takové změny vždycky zamrzí, ale je mi jasné, že i nadále si kvalitu webu podržíte.

    • Jack1947

      No vidíš a já v 1998-99 zase měl první číslo, a level poprvé a za tu dobu Level dozrál k dokonalosti 🙂téměř.

  • Pulka_lahve

    Vždycky jsem si myslel, že Lukáš je přesně ten levičák, co rozbíjí výlohy, rabuje a zapaluje auta. A dnes se to jen potvrdilo.



    Ne, teď vážně, jsem jenom místní troll, kterej Games.cz sleduje od doby, kdy se tu objevila zdejší skvadra. S časopisem LEVEL jsem vyrůstal, protože Score sux a potřeboval jsem ty nejnovější dema, který jsem na svym PC nerozchodil. Rodiče mi kupovali předplatné k narozeninám a vždycky mi vybrali jako bonus tu nejhorší plnou hru (Horké léto místo Flashpoint). Ale rád jsem vás četl a doby, kdy byl Draken šéfredaktor, mi přišly jako největší punk a po kosmonautovi jsem chtěl být členem redakce LEVELu. Pak přišly jiný zájmy a přestal jsem to číst, ale nějakou náhodou jsem narazil na Games.cz, kde jsem poznával lidi a styl, kterým se psalo v LEVELu. Od té doby sleduju tenhle web v podstatě denně a chci poděkovat Petrovi za všechnu práci, kterou tady udělal. Nestihl jsem dorazit na rozlučku, tak aspoň takhle přeju hodně zdaru do budoucna.

    • TheGGG

      už se těším až bude mít rozlučku grygar....

      • Sierra117

        Je ti někdo z redakce vůbec sympatický ? Pokud ano, tak by mě vážně zajímalo kdo.

        • TheGGG

          bohužel, jak začnou tlačit své pomatené politické světonázory není mě sympatický nikdo, ale jinak docela ujde Homola (sice má rád nintendo a blizzard což je fuj, ale jinak OK)  a pak Smutný, protože je do warhammeru... jinak ovšem většinou bída

        • SalemCZ

          Sice neni z redakce ale asi Drda :D 

      • SalemCZ

        doufám že mu napamátku nechají, alespoň ten gauč 

  • triptich

    skvelý fight club. škoda, že ste to nepojali trochu pompéznejšie a nepridali ako ľudí, tak minutáž. verím, že obsahu by sa nazbieralo dosť. predsalen za tie roky sme spolu zažili skvelú jazdu - áno, pre mňa spolu, hoc sme sa nikdy osobne nestretli.

    za špeciál hosťa všetky palce hore, petrovi veľa úspechov v ďalšom živote a smelo vpred do novej etapy games (pre level sa nič nemení, to pán poláček slúbil 😉 )


  • Petře,

    udělal si kus práce a já ti za to děkuji! Přeju ti hodně zdaru v nové práci!

    Games.cz přeju, aby se vám dařilo. Pokud jde o články, je pro mě games.cz pořád jednička. Podcast má poněkud kolísavou kvalitu, ale pořád dobrý. Retro je top - je tam vidět dobrá příprava a v tomto pořadu je podle mě nejvíce kvality. Nová HW sekce je super.

    Ještě jednou děkuju.

    • triptich

      môžem sa len pripojiť. krásne zhrnuté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit