Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    To si opravdu vítězná hra  gamescomu(Sekiro) nezaslouží ani vlastní článek?

    • Draken69CZ

      Já si o tom nechci číst, nechci koukat na videa nebo obrázky já tu k*rva už chci hrát 😍


      P.S. Jacku nechceš zas chvilku držet pysk?

      • Jack1947

        Ani ne, přestan závidět že mám zde tolik příspěvků a zapracuj na sobě - ono totiž to nenabobtná občasným trotlováním a sbírání her zdarma, jinak mám pravdu a to Tenchu znám snad jen z obrázků.

    • Jack1947

      ani ne hele... ale bejt to pokračování TENCHU  nikdo by ani na sekundu neváhal a vydal ho !

  • Jack1947

    Ubisoft neplánuje pro příští rok nový díl Assassin’s Creed, chce pracovat na dodatečném obsahu pro Assassin’s Creed Odyssey.

    Roční příjem DLC tak to bude peckanc!😎😛

  • Lukyz

    Momentálně je na Steamu k dipozici For Honor zdarma. 

  • Lukyz

    Poláci dobře! 😂

    • Jack1947

      Ty ale máš rád DRM ne ?

      • Lukyz

        Převážně kvůli lidem jako jsi ty ❤️

        • Jack1947

          Bacha aby si z toho neměl schýzu tak trochu, už jeden co se cítí na 2 lidi zde je... teda 2 nicky ale stejnak.

          • Lukyz

            ? 👈

  • MickeyMutant

    Redesign diskuzí, dva měsíce poté

    Nechtěl jsem vám v Tiscali pomáhat s raportem chyb v nedávno předělaných diskuzích, protože mě namíchlo, v jakém stavu jste se je odvážili vypustit mezi lidi, a říkal jsem si, že bude jen spravedlivé, když si reakce na tu hrůzu vyžerete sami až do dna bez čtenářské pomoci. Uběhly dva měsíce, ostuda je to stále, a vám je to, jak je vidno z absence vašich reakcí na čtenářská hlášení bugů, stále tradičně šumafuk. Popíšu vám tedy dnes aspoň v Bleskovkách, kam snad občas někdo z redakce zavítá, a je tak větší šance upoutat pozornost, ty nejotravnější chyby, kterými místní diskuze chronicky trpí.

    Ukazatel nových příspěvků nefunguje. Celkový počet odpovídá (pokud cenzor zrovna nemaže, pak neodpovídá), ale zobrazují se náhodná čísla nových. Ta se postupně snižují, takže se štěstím se při čtvrté, páté návštěvě vašich stránek už zobrazí korektně. Nedej ale bože, aby do diskuze zas někdo něco napsal, protože to vaše počítadlo rozhodí tak, že za sebe opět neručí. Jako bonus se i moje vlastní příspěvky zobrazují jako nové🙂

    Při otevření libovolného článku se jeho návštěva zároveň zaznamená jako návštěva příslušné diskuze, počítadlo celkových/nových příspěvků se zblázní a snaží se mi vnutit názor, že jsem už do diskuze dříve zabrousil.

    Notifikace reakcí ze žluté ikony v pravém horním rohu se po návštěvě odkazovaného vlákna nesmaže a dál ukazuje "nové" příspěvky. A konečně nové reakce se nesmyslně řadí nad staré, takže vzniká neskutečný zmatek, kdy klidně narazím na text odvolávající se na něco třeba z konce stránky.

    V rubrice "Kam jsem naposledy psal" se nezobrazují moje poslední příspěvky, ale jejich náhodný výběr ca z posledního měsíce. V rubrice "Nejnovější příspěvky" se nezobrazují nejnovější příspěvky, ale libovolný mix zhruba za poslední den. V rubrice "Nejnovější diskuze" pak diskuze za přibližně dva dny, nebo tak nějak, rozhodně ne "nejnovější". Všechno pod pečlivou kontrolou Lorda Chaosu. Nebo podle počasí. Další rubriky hodlat nezkoumám, nemám nyní na to čas.

    Tohle je tedy stručné shrnutí vašeho amatérského snažení víc než dva měsíce po spuštění místní diskuzní pěrestrojky.

    • Jack1947

      Tak tak no, ten vývoj jde dost pomalu... 😬😐😯

    • iSpirit

      Bych řekl, že Games. cz jsou mrtvé, vždyť je to postavené na lidech jako Slavík, Pecháček apod. Jako určitě je fajn, že jsi to sepsal, ale tady už to pěkně pochcípalo...

    • dworkin

      Četl jsem nejprve "nedávno podělaných diskuzích" a ani mi to nepřišlo divné a zjistil jsem to až při druhém čtení.

      No... co k tomu jaksi říct. Jsem tady už hodně dlouho a zatím všecky facelifty čehokoliv tady  začaly jako totální prů*ery plné školáckých chyb. Já bych ajťáky, co tímto způsobem pracují, popadl za flígr a vyhodil do /dev/null, ale zřejmě jsou hodně levní nebo se počítá s tím, že psi zaštěkají a karavana pojede dál (a nebudou se muset za opravy platit další peníze). To je bod první. Bod druhý je ten, že ajťáci obdělávají celé Tiscali a na Games.cz jim zbyde čas jednou za dlouhej čouhej. Což Petr Poláček aspoň jednou za čas čtenářům připomenul, i když čtenářům je samozřejmě úplně jedno, proč je systém pořád po*raný, protože za sledování otravné reklamy chtějí systém, který po*aný není, a dostat ho do této podoby je odpovědnost a povinnost provozovatele serveru, ne jejich. Bod třetí je ten, že zatímco od Petra Poláčka bylo možno čekat, že jednou za čas zatne koule a půjde urgovat nápravu té ostudy, od Aleše Smutného nic takového očekávat nelze, protože má příliš milou a přátelskou povahu (mrk mrk).

    • drasta

      Nejsem zadnej vrchni stezovatel ale to jak resite rozbitost diskuzi je opravdu tristni. Dostat alespon nejakou reakci na hlasenej problem do namitek a bugu nebo jak se ta diskuze jmenuje by nebylo urcite od veci. Nemyslim na kazdej konkretni post ale alespon obecne napsat "vsechno resime a pristi mesic planujeme novou fixnutou verzi" nebo tak neco.

  • Jack1947

    Royale mod pro hru Battlefield V nevytvořilo EA Dice, ale jiné studio.

    To je taková ÚLEVA!

    až jsem se z toho málem neposralll lol 😀

  • RTX 2080ti za 999, 2080 za 699 a 2070 za 499 dolarů. To Ti je teda mastný jako prase...

  • Jack1947
    • victor

      No a proč ne ? Nebo taky neznáš Perfect Dark ? 

      • Jack1947

        Právě že ani ne.

  • Kravicka

    Vyšel srpnový update (v1.26) pro hru Battlefield V.

    To uz to vyslo jo ?

    • Jack1947

      Wau celkem šupa 😛

  • Jack1947

    THQ Nordic (Koch Media) koupil práva na herní sérii TimeSplitters a Second Sight.

    Což je super? protože obě to jsou nedoceněné hry... pokračování by nemuselo být zlý nápad když se zachová, jakžtakž kvalita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit