Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    I dont give dime of damn !

  • TheGGG

    hahaha

    Get Woke Go Broke

    je na čase, aby lidé kterým záleží na kvalitě her přestali cokoliv od EA nakupovat, utnout jim přísun peněz, nic jiného ty ďábly v saku nerozhodí...

  • sukovf

    Ženské na bojišti v druhé světové? To jako fakt 😂? Ony tam tedy byly, ne že ne, ale kolik se jich objevilo jen v tom traileru, tolik jich ve skutečnosti nejspíš nikdy nebojovalo ani v souhrnu 😀. Podotýkám, že mluvím o bojovnicích na zemi, ve vzduchu byla situace docela jiná.  Jasně, je to jen hra, ale to přece neznamená, že všechno postavím na hlavu a udělám to tak, aby to bylo politicky OK, ne?

    • XorxoxTalarius

      No hlavne, ta zenska mela robotickou ruku 😂

    • Jediný kdo je měl oficiálně v první linii a v boji byl Sovětský svaz. Všude jinde byly v podpůrných rolích nebo v logistice. 


      Co se vzduchu týče tak tam je to to samé. Sovětský svaz měl pár ženských jednotek co bojovalo ale hlavně bombardovalo (Známé Night Witches) ale jinak u jiných armád to jsou opět pomocné jednotky (WAAF / WASP).

  • ZOLLINO

    chctel bych se zeptat redakci, nebo kohokoliv. jak je mozne zjistit mnozstvi predobjednavek u nejakeho titulu? tedy napr v tomto pripade je tady informace ze jsou predobj. nizsi o 85% oproti CoD. Tak by mne zajimalo, jak je mozne ty konkretni cisla zjistit. Diky

  • patr

    Blackops 4 bude hit. Presne tak ma vyzerat cod. Mna bavil aj Infinite warfare ale neustale skakanie a lietanie nebavi moc dlho. netusim preco jednoducho nedaju moznost vyberu, exoskeleton, thruster ON/OFF.

    Ako velmi rad by som si zahral aj klasicke cod z ww2 alebo inej doby. Lenze to by museli autori chciet spomalit herne tempo a ubrat na arkadovosti. Mozno preto kupim aj ten bf

  • Matyas39

    Že by si EA uvědomilo, že po vydání by ta hra měla málo obsahu?

  • species

    Ja to mel predobjednano, ale nejaky pan z EA mi rekl at pry nekupuji. Tak jsem poslechl.

    • patr

      Presne toto je problem. 2 svetova, 1 sv. atd.  Kazdy riesi cernochov, zeny, zbrane, skiny uniforiem.

      Preto si myslim ze 2 sv sa do sucasnych kompetitivnych hier jednoducho nehodi. A prostredie ako v cod blackops je idealne. Jemne scifi prvky, nic prehnane, absolutne nikoho nebudu trapit zeny.

      2 sv spravit ako paradnu filmovu kampan ale multiplayer ne.

      • XorxoxTalarius

        Proc by se to nehodilo? Proste udelas Battlefield kterej bude historicky presnej, vykasles se na levickay a uzijes si skvelou druhou svetovou

      • twicer

        A včem je prosímtě rozdíl? Ve tvých pocitech? BF mechaniky se dají naroubovat na všechny možná období a 2.sv je jen další v pořadí. Pokud správně implementují těch pár nových prvků, tak to bude stále stejně kvalitní multiplayerová řež s tanky a letadly jako do teď, ono těch alternativ na trhu zas tolik není aby mohly fiflenky ohrnovat nos a jít ke konkurenci. 


        Za ty roky jsem stále tak nějak ještě nepochopil to srovnávání cod a bf, každá se hraje jinak.. nabízí jiné možnosti přístupu, velikost map i tempo

        • patr

          Lebo sa tu bavime o arkadovych, rychlych hrach.

          Mna take hry bavia, a bavi ma aj urcity progress, vylepsovanie zbrani, skiny atd. Pretoze ja chcem hrat hru a nie simulaciu. A to je problem. Ze dnes ti nikto nespravi online hru bez skinov, vylepseni zbrani apod.


          Akonahle aplikujes taketo mechaniky na hru z ww2 tak je problem. Pritom pri takom cs go, rainbow six, cod bo4 to vobec nevadi.

          Prave naopak, hru to robi hrou.  Ale zas slo by to jednoducho, jeden mod hardcore podobne ako v cod abolo by po probleme.  Kto si chce uzit autentickejsie prestrelky, zahra si ten mod.


          Vyvojari vypisuju o tom ako chcu dat hracom moznosti, ale na toto nemyslia

          • twicer

            I mezi arkádovými hrami s rychlým tempem můžou být zřejmé rozdíly, které znatelně odlišují výsledný žážitek. Na jedné straně máš need for speed a proti tomu třeba trackmanii. BF nabízí komplexní bitvu ( jak už z názvu napovídá ) na větším bojišti a s technikou , kde cod nabízí jen potyčky na krátké až střední vzdálenosti s menším počtem lidí.

            Narážku na nabídku úprav v tématice ww2 docela chápu, ale tohle byl problém spíš současného BF1 a i tam jde vidět že se stím dokázali poprat. Na pušky prostě půjde namontovat různá mířidla a optiky a na samopaly zas různé hlavně a tlumiče. Skiny už jsou pak jen takové třešničky na dortu. Včem je pak ta svatokrádeš oproti ostatním zmiňovaným hrám s těmito možnostmi? Battlefield série nikdy nelpěla na realitičnosti na úkor hratelnosti a od tohodle dílu nečekám nic jiného.

            Přijde mi že kolem BF5 je spousta povyku, ikdyž je to stále ta stejná roky osvědčená hratelnost jen v jiných kulisách.

            Osobně mě docela překvapilo že BF1 tento hardcore mód neobsahoval, uvidíme co v BF5.

  • TIRsk

    BF 1 a BF 5 sa mi zda byt az moc podobne... a zjavne aj dalsim hracom. 

    Hovorime samozrejme o multiplayery. Takze asi preto nemaju tolko predobjednavok.

    Asi to kupim az ked nabehne battleroyale mod :)

    • twicer

      Hratelnostně mi to teda nepřijde přílíš podobné. Battlefield 1 jde mnohem blíže ke stylu Battlefrontu, kde Battlefield V jde blíže k BF3/BF4.

    • Matyas39

      Mě už vadí, jak je Battle Royale všude. Stejně to zachvíli umře a bude nový trend.

      • patr

        Kde vsude ? Ved len teraz pomalicky vychadzaju zname znacky s battleroyale.

        Podla mna to je paradny herny mod a moze byt este lepsi v prostredi znamych hier. Napr blackops ked vyuzije zname mapy z blackops serii, postavy, zombie ? Killstreaky ? apod.  

        Pubg a Fortnite ma moc nebavia, bf a cod bude urcite viac, sem s tym

        • Zaho
          Přesně, spojenci to nakonec těm náckům v tom battle royale natřeli.
          • twicer

            Myslíš že žádná bitev nebyla do posledního muže? Protože Battle Royale není nic jiného než last man standing, který je snáma už od dob quaku a UT.

          • patr

            Ci tam obsadzujes vlajky alebo hras battleroyale je jedno. Ale ako som pisal, 2sv. sa hodi skor do singleplaer kampane.

            Skor by mohli vymysliet vlastny koncept.  Preco nemoze byt Battlefield ako strategia.  Budovy, zakladne, letiska, strategicke moznosti

  • MickeyMutant

    Nedávno jsem četl bezva hlášku:

    "Call of Duty nebude mít žádnou kampaň.

    Battlefield bude mít kampaň za práva žen."

  • Hidden

    No, ono jestli to (take) nesouvisi s nedavnou strelbou na jejich Madden turnaji. Zacit ted tlacit reklamni kampan na strilecku by ted take nebyl zrovna stastny napad, tak to i diky tomu mohli posunout...

    • patr

      Co ja viem? S tym hra moc nesuvisi.  Hrali americky futbal nie gta. Proste chlapcovi preplo zo sutazenia, mozno by mu rovnako preplo pri sachovom turnaji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit