Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patr

    Battleroyale je perfektny. Mam ho rad hlavne v rychlejsej podobe CoD. Jedna z mala novych veci co sa v fps chytila. Inak sa hrali dokola tie iste tdm,cs go a battlefieldy. Nuda.

    Co je na battleroyale tak dobre ?

    - k tymovej hre ti staci jeden resp traja partack. Nemusis zhanat styroch ktori budu s tebou hravat pravidelne. To je niekedy problem.

    - velky doraz na komunikaciu ci uz s kamaratom alebo inymi hracmi. Battleroyale nieje o tupych frazach, je na longu, shorte, ides na a alebo b.  V BR je komunikacia uplne prirodzena. Neporovnatelne s nudnou ko.unikaciou pri inych hernych modoch.

    - napatie ked sa kruh zmensuje, necakane momenty a situacie atd atd. Battleroyale je to najlepsie co fps hry postihlo. Ani br hier nieje az tak vela. Ved CoD je uplne prva velka znacka s br.

  • XorxoxTalarius

    Semi-stealth battle royale (teda v pripade ze nebude automaticky vrhac nozu a automaticky luk) zni zajimave. Inovace dobrym zpusobem.

  • Tak se tu pár lidí vybrečelo a tklivě nám vylíčilo, jak je jim RDR2 u zadku, ačkoliv bedlivě sledují zdejší výskyt jakěkoliv zmínky o této hře, aby nás o tom pod každým článkem mohli znovu a opět ujistit. Mockrát jim děkuji za tu dřinu a jejich drahocenný čas, který je to stálo, stojí a ještě stát bude a nyní už doufám, že půjdou žmoulat kapesníčky jinam a já si tady brzy místo jejich naříkání přečtu první dojmy z onlinu, na který jsem velmi zvědavý.

    • Derp_1337

      Tyhlety příspěvky, kde si někdo naříká a stěžuje na to, jak si vůbec jiní lidé mohli dovolit naříkat si a stěžovat si, jsou opravdu opravdu komické.

      Nejlepší je, že si tihleti pisálci vůbec neuvědomujou tu ironii.

    • jindra.veliky

      jj, vsadim se, ze bych uhodl jejich oblibenou platformu

      • PanS

        PS4?

  • species

    YES! konecne :D:D

    • Derp_1337

      Tvůrci hry si přečetli tvé komenty, kde ses dotazoval na battle royale a rozhodli se ti splnit tvůj sen 😉

  • Ilusiveman

    Tak ať si je, já po shlídnutí gameplaye z games f76 koupil a ted pařím tohle. RDR počká :D


    PS: f76 jsem taky hejtil, ale nahranýho hlasu je tam kopa, plus robot v počátečním vaultu mě nazval Mr Sanchez, když jsem se pojmenoval rick sanchez, tuhle fičuru howrd ani nezmínil pro f76 ne? teda robotů je tam mín, ale zase maj15x tolik linek. Komunističtí roboti jsou, ale best :D

    • residentevilfans

      😂

      A teď nám řekni proč to píšeš pod článek s RDRO? Trapný fail roku v podobě F76 nikoho nezajímá. 

      BTW úžasná fíčura, že tě osloví tvým jménem 😱

      • Ilusiveman

        Evidentně nikoho nezajímá článek o RDRO, ale pověz "nám" o tvých zážitcích, moc "nás" to všechny zajímá. 8-)  Mě se líbí, jak nuly jako ty, mají na internetu tendenci vykazovat známky skupiny. 😂 ale co, tvůj fail v podobě komentáře překoná ten "fail" F76, kterej jsem šel prozkoumat a nemůžu na něj narazit.



        • Maxianimal

          Nechápu, jak může bejt někdo takhle slepej, když všude tahle hra chytá směšný známky a všude se hráči i recenzenti shodnou na stejných věcech. Pár jich vypíšu:

          Nejsměšnější je jasně nemožnost mít nastavený push-to-talk. To prostě vymyslel nějakej hovád. Bugy, který se objevují snad od Oblivionu, trapný příběh skrze hodiny nahranýho monotónního vyprávění, omezená nosnost a hlavně omezená kapacita stashky v základně!, nudnej loot, šílená grafika, animace jak z Morrowindu, nemožnost stavět společně základu (tím mám na mysli, že má každej svojí a nelze udělat společnou), na mapě pouze 24 hráčů (je rok 2018 proboha), absolutní zbytečnost hrát v grupě nebo naopak se angažovat v PVP a dalších, asi jen sto věcí. 

          Co je na hře dobrý? Velká a různorodá mapa a systém perků. Možná.. A to je všechno.


           Já jsem si to bohužel koupil, jelikož jsem potřetí v životě nedal na svůj herní instinkt (1. Aliens: Colonial Marines, 2. CoD:WWII, 3. F76). Ta hra je šílený zklamání a když budu porovnávat kvality F76 a RDR2, je to jako kdyby F76 byl z roku 99. Hrát se to chvílemá  "dá", ale je to šíleně ošklivý, špatně nadesignovaný a hlavně.. hlavně neskutečně nudný. 

          Vážně si nedokážu představit, jak to někdo může slepě obhajovat. Takový člověk musí mít šíleně nízký nároky na hry a stačí mu, když je to barevný a hejbe se to.

          F76 má světlý chvilky, ale je to jako se brodit ve stoce plný ho*en a jednou dvakrát najít nefunkční smartphone, kterej někomu omylem spadnul z náprsní kapsy do hajzlu, když štětkou vymetal sra*ky.

          • residentevilfans

            Amen chlape. Jako ať si to klidně hraje a uctívá, ale proč nám to cpe pod článkem o RDR. A ještě arogantně dodá, že red dead musí počkat. Tyhle sektáře vážně nechápu. 

        • residentevilfans

          Nuly jako já? Tady jde krásně vidět ta bezmoc v podobě urážení! 

          A F76 není FAIL roku? Sni dál. 😂


          • Maxianimal

            F76 je jasně největší průšvih roku, mnohem větší, než byl svýho času No Mans  Sky. 

            • Ilusiveman

              Si nemyslím. Hra pro mě byla zklamání, jen do doby, co jsem si ji zahrál. Sebereflexe je užitečnej skill. Vás nenutím se nenechat unést články a svou teorii ověřovat v kotli diskuze, nicméně nic se nevyrovná následně vlastní zkušenosti


              Ke hře jsem příštipuvoal velmi kriticky. Pro mě bylo stěžejních několik bodů. Absence NPC a tedy příběhu. Tohle byl fail článku co jsem četl, je tam minimálně stejně mluveného slova jako v jiných skrz rádio smyčky vašich předchůdců atd. Druhým bodem byl tzv random generovaný obsah. To pro milovníka skyrimu a  novodobých falloutu bylo nepřípustné. Ani na to jsem nenarazil a v každé lokaci se pidim po pozici a jménu každé mrtvoly a kontextu její smrti tak, Jak Jsem byl zvyklý. Po všech směrech lepší F4 kde můžete rabovat s kámošem. 


              Můj názor vám nenutím, ale furt to je alespon můj originální názor. 

              • MiMo

                Reakce na příspěvek:

                "muj nazor vam nenutim"...ale napisu ho do komentu pod jinou hrou bez jakyhokoliv duvodu.. OK. Na to, ze te ta hra tak moc bavi (coz ti samozrejme neberu), tak travis moc casu v diskuzich. Bez hrat radeji a kdyz si chces povidat, tak tam, kde je pro to urceni misto, hm?

              • Vojtzech

                Reakce na příspěvek:

                Mno, tak trochu nám ten názor nutíš, protože jestli sis nevšiml, tohle není diskuse o Fallout 76...

  • TheGGG

    když tenhle žánr někomu stačí ke štěstí.... ať si ho dají třeba do tahové strategie... já BR krásně ignoruji

    • MiMo

      Ja treba souhlasim s tim, ze BR posunul FPS a hlavne online hrani (trochu) nekam jinam a vlastne se mi to i docela libi popravde. Ze bych to musel nekomu vylozene nutit....to je, a vzdycky bylo trochu zbytecny u cehokoli podobnyho.

    • Kravicka

      Poprve a naposled s tebou souhlasim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit