Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79619 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Star Citizen získal investici skoro 50 milionů dolarů, použije je na marketing.

    Žeby začaly docházet prachy?

    • PCMR

      Určitě. Tak jako minulej rok. A ten předtím. Vlastně už měli dávno zbankrotovat. A ono furt nic.

      • Tak ono když už rozprodávají firmu, tak třeba jim ty prachy mohou docházet, že? Osobně bych teda, dokud bych finance dostupné měl, tak bych nedával 10% firmy za 50 mega dolarů. Radši bych teda sáhnul do kasičky, kterou dostupnou mám (tedy kterou si kultisti myslí, že mám).

  • SalemCZ

    Co si myslíte o tom Epic Storu? 

    • SalemCZ

      Mě osobně ten Epic Store začíná vadit, jelikož Steam vývojáře nějak nenutil že to musí vydávat jenom přes ně, ale u Epicu mi přijde že už to hraničí s nekalou soutěží. 

      Třeba to že vlastně Walking dead měl vyjít normálně na Steamu i na GoGu a najednou je to exklusivně pro Epic.

      • risa2000

        No, Epic je ale nenutí, on jim za to platí :) (https://www.gameinformer.com/2018/12/04/tim-sweeney-answers-questions-about-the-new-epic-games-store).

        Což je asi pochopitelné, nicméně "hněv" komunity by v tom případě měl směřovat na tvůrce, co si za to nechávají platit a ne na Epic.

        Mít exklusivky na začínající platformě pro digitální distribuci je asi jediný rozumný postup, jak lidi přesvědčit, aby si ji nainstalovali. Dělal to Steam (Half-Life 2), dělal to Uplay, dělal to Origin. Jestli to bude stačit ale stejně ukáže čas.

      • 0011

        Třeba to konečně Valve nakopne do zádele k tomu aby udělali pořádné filtry pro nakupování a vůbec obchod vylepšili. Včera jsem se musel proklikat cca 50 stranama bordelu než jsem našel dobré RPG pod 10 €. Exkluzivitu bych za nekalou soutěž nepovažoval, nikdo je nenutí to tam vydat, ale pro menší studia které nedosáhnou milionů prodaných kusů je to jediná logická volba proč to vydat na epicu a ne na steamu.

      • Tak Epic se na tom finančně podílí poté, co Telltale zkrachovali a vyhodili všechny zaměstnance, tak je pochopitelné, že chtějí něco naoplátku. Kdo si poslední erii koupil jinde před krachem,  tak samozřejmě tu serii dostane na svých digitálních distribucích tam. 


        Nopak, jsem rád, že se konečně nějaká společnost na PC snaží. Valve ti na to se*ou a zbytek zas taková konkurence není.  Asi to i na tom Epic Storu koupím, i dyž na PC už nehraju a WD mě taky už tolik nezajímá. Chci tohle opravdu podpořit a ukázat Epicu, že pokud se budou snažit takhle dál, tak ti lidi na tohle budou slyšet.

      • Jack1947

        Stejně bude na GOGu a bez DRM tak o co jde ?

        • SalemCZ

          Právě že to nebude nikde než na Epicu, tam kde to bylo to je stažený a ty lidi co si to zaplatili třeba na Steamu to jako season pack, tak to dostanou, ale už si to nový lidi na Steamu a Gogu nekoupí.

        • 0011

          Ne nebude. Hele Jacku mě nevadí že si klikáš sám sobě palce ale aspoň si ověř fakta než to uděláš.

          • Jack1947

            "If you already own it on Steam or GOG the rest of the episodes will be available on those platforms. Otherwise, it's Epic"


            • 0011

              Kdybych si nemusel brát léky tak touhle dobou nebývám vzhůru. Kdyby ses obtěžoval dočíst dál než za první odstavec, tak bys zjistil, že ty poslední epizody na steam budou jenom pro stávající majitele season passu a s gogem se nepočítá.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Může to bejt časová exkluzivita, co bereš za léky ?

                • 0011

                  Reakce na příspěvek:

                  Jsem nemocnej, ale antibiotika neberu, zatím jenom paralen grip a spíš nemůžu dýchat a tím pádem spát než že bych je měl brát v tuhle dobu takže čas trávím ležením/pařením enhanced edice planescape torment

                  • Jack1947

                    Reakce na příspěvek:

                    Já mákm dobrou iminuti takže jsem nebyl skutečně nemocnej už léta, a přesně nejlépe se z toho dostane člověk s kolou a pařením ( čím víc tě ta hra štve tím více se potíš )😉

                    • 0011

                      Reakce na příspěvek:

                      To se máš já jí mám naopak na h.... takže jsem nemocný pořád

  • SalemCZ

    Valve se snaží už zachránit Artefact, přidávají level systém s balíčky a poupravili některý hrdiny (Axeho třeba)

    https://playartifact.com/buildyourlegend

    https://playartifact.com/news/1714081669510213123

    • Jack1947

      Who cares? Opravdu, to nebude nijak extra zajímavé poté ostudě. Nehledě na tom že si chtěli vyzkoušet jak moc lidi nadzvedne F2p hra v erly ekxces verzi kde si budou muset vše kupovat... no výsledek už známe.

      Navíc je jasné že ten obchodní model si spíš zachovají, když přeci jenom se na tom dost trhnout dá. Takže klasická karetní hra.

  • Jack1947

    Rukavice pro elitní hráče

    😛 s tímhle bude machr každý, teda prý 😉

  • ringmancz

    Gotta go fast bundle

    https://www.humblebundle.com/games/sonic-bundle

    Jsou tam obě loňský hry (hlavně teda Mania), ale jestli máte ostatní hry z jiných bundlů, tak se vyplatí si koupit jen Maniu ve slevě, až bude.

  • skaven

    aha ich, koťuhy jedne:

    Red Dead2 na PC

    • Jack1947

      Jasně že bude, dávám tomu rok a den 😉

    • i586

      To víš, že to bude na PC. Jen blázen by se nechal připravit o extra miliony prodaných kopií. Mimochodem, už dávno to bylo provalený (omylem) bývalým zaměstnancem.

      • iSpirit

        tak to je jedna věc, druhá věc je samozřejmě PC jako platforma, která je vskutku hodně kontroverzní a shlukuje poněkud nevyzrále jedince s potřebou bombardovat cokoliv, co se pánům nehodí do krámu. Tenhle trend začíná být poněkud až extremistický, takže se můžeme dočkat stejné PC verze jako u jedničky 😉.

        • i586

          Koukám, že sis opět přišel neobratně potrolit PC komunitu, bohužel naprosto mimo.

          1) Na všech platformách se shlukují nevyzrálí jedinci. Např. Nintendo hry dostávájí bombarding od ostatních konzolových hráčů a PS fanatici se běžně mlátí s X fanatikama mezi sebou.

          2) RDR1 byl naprogramovaný na úplně jinou architekturu, než má PC, narozdíl od RDR2. Tenhle argument moc nefunguje.

          3) Vydavatele zajímají zisky a dobré jméno (vyhovět hráčům), né tvoje soukromé pocity.

          • iSpirit

            "1) Na všech platformách se shlukují nevyzrálí jedinci. Např. Nintendo hry dostávájí bombarding od ostatních konzolových hráčů a PS fanatici se běžně mlátí s X fanatikama mezi sebou."

            Red Herring. Nuda. 

            Teď k faktům - největší  review bombarding v současnosti probíhá na pouze PC platformě Steam, kde komunita je schopna ovlivňovat recenze jen na základě snížení ceny.

            2) "RDR1 byl naprogramovaný na úplně jinou architekturu, než má PC, narozdíl od RDR2. Tenhle argument moc nefunguje."

            Zase naprostý nesmysl. X her co vyšlo na Xboxu 360 a PS3 dostalo pak PC port, nemusíme chodit daleko a máme tu GTA IV. 

            3) Nebudeme soudit, jak smýšlí R*, nechceš se tu snad prezentovat jako CEO R*, že ne?


            • i586

              1) Irelevantní fakta. To, že je Steam PC platforma neznamená, že jeho uživatelé nehrají i na konzolích. Tvoje paralela s jakože "PC hráči" tudíž totálně selhává a stejně tak samozřejmě i tvůj očividný trolling.


              2) Fail základní logiky. To, že některý PS3 hry dostaly port je hezké (nikde sem netvrdil opak), ale to nemění na faktu, že portovat x86 architekturu PS4 je jednodušší = méně práce = větší šance na port.


              3) Strawman blábol. Nikoho tu nesoudím ani si nehodlám hrát na CEO Rockstaru. Jen tvrdím, že vydavatele zajímají zisky a dobré jméno, ne nějaký ubrečenec z fóra, který si stěžuje na jiné hráče. To je jednoduchý pragmatismus, realita, kterou může popírat jen blázen. Nebo snad try hard troll, který se chytá stébel.

              • iSpirit

                Reakce na příspěvek:

                1) Bože ty tvoje argumentační fauly jsou neskutečné😂.  Přestaň se bavit o konzolových hráčích, nesnaž se red herringem odvádět problém Steamu. Steam je PC platforma, je naprosto irelevantní, jestli tam je nějaké procento konzolových hráčů. Steam je PC platforma a hotovo. Review bombarding je slovo spojené se Steamem a bombardovaní PC her. Týká se to převážně situací okolo PC záležitosti. Mody GTA V. CSKO zdarma apod.

                https://www.polygon.com/2017/10/4/16418832/pubg-firewatch-steam-review-bomb

                https://kotaku.com/valve-solution-to-steam-review-bombing-is-not-to-change-1818558013

                Tady jsou rozbory Review bombardingu. 


                2) Jedině zase tvůj fail, zase tvoje irelevantní výcucy nesmyslů u tvého křivého malíčku u nohy. Zase jen tvoje předpoklady bez jakéhokoliv argument. Fakta jsou taká, že R* vždy portoval GTA na PC, zportoval i GTA IV na PC.  RDR 2 nezportoval! Co je k tomu, vedlo nikdo neví, je naprosto irelevantní předpokládat, že nějaká x 86 platforma napomůže portu PC verze u dvojky. Bavíme se o firmě, která generuje miliardy, proto se spíše v tom případě jeví platforma jako vedlejší při rozhodovaní portu. 


                3) Ty soudíš, předpokládáš, fauluješ. Nic jiného neumíš. Vůbec netušíš, co je argumentace a jen uhýbáš argumentačními fauly. Když jsme u toho dobrého jména, tak absence PC platformy může R* jen pomoc. Stačí si vzpomenout na minulost a kontroverze okolo modů, kde na GTA V padl review bombarding PC hráčů. To jsou fakta!

          • Jack1947

            No právě, podle sebe soudím tebe že :)


            Je jasné že RDR2 bude, a 5000000trollů to taky nezmění.

            Jediné co nebude jsou exkluzivky, jenže o to trollům nejde že ?

    • 0011

      Je to fake. Před oznámením portu GTA 5 na pc někdo taky udělal falešný "leak", ale v tomhle případě bych se dost divil kdyby RDR nezůstalo exkluzivní pro konzole

  • dworkin

    Aha, takže hry v online storu PS v kategorii Playstation Hits se sice prodávají za nižší cenu, ale jsou to jenom základní verze (žádné GOTY apod.). Jako chápu, proč to tam explicitně nepíšou (protože by to leckoho mohlo odradit od koupě), ale přijde mi to takové... zvláštní. Hlavně u starších titulů, kde by jim to žíly fakt neurvalo tam dát GOTY.

    A druhá poznámka, Shadow of Mordor na PS4 Pro má neskutečnej, brutální, totálně odpornej input lag. Takže se prakticky vůbec nedá hrát (například střelba lukem je jenom pro masochisty). Je to stejná mizérie jako defaultní nastavení Red Dead Redemption 2, akorát tam to jde poštelovat v settings a z větší části se toho zbavit a tady to nejde. 450 kačen v kanále. Nemám radost. Ale aspoň jsem se na Internetu dozvěděl, že Shadow of War tím trpí taky a dřív si uřežu pravou ruku, než bych si ho koupil. Šlendrián. Zvlášť když si hned po vypnutí toho neresponzivního zmetku pustím Horizon a skoro až pláču dojetím, s jakou rychlostí a elegancí se tam dá hejbat a rozhlížet.

    • Tushan

      Ja zadnej impit lag nezaregistroval hru sem si užil

    • solomon.short

      Mas PSko, tak plat. Co taky cekat od nekoho, kdo neni schopen rozbehnout Pi 🙃

      • dworkin

        Hele, odpovez mi na jednu otazku. Budes si svoje posramoceny ego na me lecit uz naporad? Evidentne jsem ti v nejaky diskusi stoupnul na nozicku, ale od ty doby se vyzivas v techhle hloupejch rejpancich a uz je to nastavovana kase. Ja si nepamatuju, cim jsem se tak dotknul, takze zadny zadostiucineni stejne neprijde. Je to jen ztrata casu a dustojnosti na tvoji strane. Jestli to pomuze, tak sorry, a ted bych navrhoval bavit se o hrach.

        • Jack1947

          Vždyt už je to nakonec pravda, jakékoli rant nic nezmění prostě plat aby sis zahrál" a když bude bnavit koupíš sešp špás. Poloekvivalent toho že na pc ti tu hru dají zdarma.

          • Lukass

            Jacku nedavej si sam ty palce,  uz jednou sem te nato upozornoval

            • Jack1947

              Můžu tak co bych si je nedával ?

  • skaven

    Games Workshop chystá pro příští rok animovaný seriál ze světa Warhammeru 40K. Ponese název Angles of Death a zaměří se na jednotku Blood Angels. Vysílán bude na YouTubovém kanále Warhammer TV.

    ide o nazov Anjeli smrti, nie Uhly smrti. Hoci Uhly smrti si tiez viem predstavit: Matematik vrazdiaci uhlomerom, ma to nieco do seba 😉

  • solomon.short

    Anno 1602 na U-play zdarma

    • Jack1947

      To je dobré další hra co asi nikdy nebudu hrát, ale v knihovničce je mít musím 😉

  • triptich

    Sins of a Solar Empire: Rebellion je zadarmo na steame

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit