- 

Story of my uncle Free na Steamu tak pospěšte. 
- 

Divná puzzlehra Catherine už i na PC https://www.youtube.com/watch?v=ntWAxwfBkcs Když jsem Catherine hrál na PS3, tak jsem od toho původně čekal něco jinýho, ale bavil jsem se i tak. 
- 
                - 

Zkusím ale ty HC hádanky mě spíše odrazují, nicméně už je slabé slovo spíše bych napsal Konečně! 

- 

- 

Majetek Tima Sweeneyho se odhaduje na 7,16 miliardy korun, tedy o zhruba 3 miliardy více než v případě Gaba Newella (Valve, Steam).Dolarů, ne korun. 
- 
                - 

Ups, opraveno, díky :) 
- 
                - 

Nz. :-) 

- 

- 

- 

Skate 3 si můžete zahrát na PC díky emulátoru.Když jsme u toho Skatu zkoušel někdo tohle? https://store.steampowered.com/app/962730/Skater_XL/ 
- 
                - 

No nejhůř to nevypadá no. 

- 

- 

Scenárista Half-Life 2 a Portalu Eric Wolpaw se vrátil do Valve.kartičky potřebujou kvalitnější lore? 
- 
                - 

Tak někdo posty co nejsou rozvedený v DOTĚ musí nějak popsat, když už o tom mluvíme jdu si dát partičku 

- 

- 

Kingdom Come: Deliverance obdrželo titul za nejsexističtější hru roku 2018, podle VentureBeat jde o "mužnou hru od mužů pro muže", kde ženy existují pouze coby trofeje nebo něčí manželky.Aspon něco OBDRželo, i když tohle asi nebude úplně to nejpříjemnější. 
- 

Steam ukončil podporu Windows XP a Vista, na těchto systémech už klient vůbec nespustíte.FAKT? Já myslel že už se to stalo nějak před lety 😯 
- 

Kingdom Come: Deliverance obdrželo titul za nejsexističtější hru roku 2018, podle VentureBeat jde o "mužnou hru od mužů pro muže", kde ženy existují pouze coby trofeje nebo něčí manželky.Američan. Huh. 
- 
                - 

Docela by me zajimalo jak moc dobre si ten clovek tu hru pamatuje nebo jestli ji vubec hral. 
- 
                - 

Odpovim si sam... https://www.youtube.com/watch?v=LmrR12abWzE 
- 
                - 

Green Man Gaming zveřejnil statistiky za rok 2018, nejhranější byl Counter-Strike: Global Offensive.lol 
 - edit -
 WTF? Ty komentáře fungují nějak divně, tohle jsem vůbec nechtěl citovat.
- 
                - 

Nesmíš dát omylem reagovat a pak přidat komentář, musíš nejdříve zpět a přidat komentář opět🙂 

- 

- 

Ježiš... ty jejich komentáře. *blicí smajlík* *facepalm smajlík* 

- 

- 

- 

- 

Pokud by chtěl někdo upgrade na Omnissiah Edici pro warhammer 40k Mechanicus 30H9L-IXDWK-KT5YV 
- 

Herec Jack Black si založil herní YouTube kanál, se dvěma neherními videi už stihl nasbírat přes dva miliony odběratelů.Tak doufám že si zahraje Brütal Legend 😀