Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Frankenstein

    Jednoduše at založi zvlast server pro cheatery a tam at si hrajou cheateri proti sobe a pokud by prisli na normalni server ban na IP adresu

  • MeliUSA
    Pokud se začne banovat na GTA tak rockstar může hru uplně ukončit pač cheateru je víc než normálních hráču myslím že tam je tak 90% lidí co to podělalo a podělavá,ale už jsem vylečenej hry od rockstar nebrat neřeší to vůbec nikdo na oplátku odemě už nikdy neuvidí ani euro.
    • Jack1947

      Tam aspon cheatování dává smysl no.

  • Jack1947

    Pokud bnují účty hackerů a dávají i HW ID bany tak jo ale POKUD TO DĚLAJÍ NA ÚKOR OBSAHU TAK JE TO ŠPATNĚ ZACHVILKU TO NIKDO HRÁT STEJNĚ NEBUDE!

    tAKŽE VE FINÁLE , tio bude nikdy nekončící kžížova bitva ale o ničem.

  • fakt by me zajimalo, k cemu je v mp dobry mit kazdej tejden novej obsah


    kdo je spatnej, bude spatnej i s novym obsahem


    naopak, kdyby se tam porad neco nemenilo, mohl by se casem stat mene spatnym hracem

    • Jack1947

      Pro pár pubertáků a strýmrů aby se ukájeli nad skinama... nicméně když to bude nuda i tY skiny to nervytrhnou.

    • Problem Apexu je spis takovy, ze tam je obecne pomerne malo obsahu od zacatku, skiny jsou povetsinou, no rekneme narovinu nehezke, a proto i hodne lidi pozaduje zmeny a novinky. Dalsim faktorem je taktez to, ze na BR scenu prichazi Apex pomerne pozde a i kdyz je to skvela hra, lidi uz si v podobnem duchu zastrileli v lecjake hre, a tak je to proste omrzi driv. Budto tedy zase zacinaji hledat zalibeni v dalsi nove hre nebo se vraceji ke sve stalici.

    • patr

      Neviem.  Je to taky novy trend v battleroyale hrach apod.  Ked tam je jedna mapa, treba to updatovat.   

  • patr

    Jebe to dobre niektorym.  Vela typkov je divnych.  Hrame traja, jeden odbehne sam a kosi tam cele squady.  Divni ludia.  Hra tymovu hru bez tymu

    • Jack1947

      Hlavně ses rozplíval nad COD: BlackoutIIII podobná blbost prostě nikdy rando hráči nebudou hrát týmově a pomáhat si takžed ve finále 2 hrajou a ostatní pochcípaj někde sami.

      • patr

        To je len na tebe.  Je tam voice chat.  Nieje problem komunikovat. V cod o to viac lebo tam nieje take pingovanie.  V apexe nato jbu mnohi a su ticho.  Ak ste mali dobru hru, pozves ho na dalsiu, proste neni problem najst takych ktori si chcu tiez zahrat trochu tymovo. To je dobre v battleroyale hrach, ze hraci musia dost medzi sebou komunikovat. Apex to naopak strasne potlaca tym pingovanim.  


        Len pisem ze v apexe boli taki podivni typci, asi cheateri.  Odbehol si a kosil cele squady

        • Jack1947

          To je problém i v jiných hrách prostě někdo to jede čistě jako Tým deathmatch a nezajímá ho výhra.

          • patr

            Hej.  Ja som raz zacal hrat squad v cod. Potom som musel znizit na duo, lebo najst troch spolupracujucich nemozne.  Nakoniec som sa nasral a dal solo. Najviac neznasam ked keket je blizko mna, vidi ze idem utocit na  niekoho vo vedlajsej budove.  Nedoskoci tam do fightu, lootuje na zemi itemy. Niektori su chori z toho lootovania, maju vsetko ale stale nieco hladaju namiesto pohotoveho utoku.  Velakrat proste to nacasovanie hruza.  A potom tam chodia po jednom jak pridrbani.  Ked to nieje koordinovane tak to je otras niekedy :D  lebo nevies ako sa zachova tvoj partak ktory je 5m od teba.

            Apex alebo cod ma celkom rychle tempo a mnohi to hraju agresivne, rychlo, absolutne nechcu nejak taktizovat a dohovarat sa. V pubg je na to viac casu lebo to ma pomalsie tempo.

            Ale uz ma to az tak nebavi.  V tych hrach musis byt neustale 100% sustredeny a reagovat bleskurychle.  Cloveka to po case unavi a ani sa na tom az tak dobre nebavi.  

            Potom padne vhod nejaky pohodovy singleplayer.  Mas v pci sa stale nahanat s ostatnymi keketmi

            • Jack1947

              Hehe to si změnil rychle názor ale je to olidech stejně jako třeba v COOP hře (snad vyjímka Vermintide) prostě jak budou hrát podle sebe chcípat, DUo bY mohlo bejt nej ale taky to neznamená že blbeček tě bude následovat. Není ten mikrák ani potřeba stačí nejednat zbrkle ale tomu věčím to vyčerpá zaobírat se kokotama.

              Stejně to většina hraje tak že kempí někde se sniperkou takže o ničem. + tragický netcode.

  • DeathFish

    Jsem rád, že dávají HW bany, ale poslední dobou to vypadá, že snad tvůrci dělají jen toto (banování hráčů) a nic jiného... Updaty žádné, žádná snaha o zlepšení, season 1 trvá už asi tak 4561 let, lagování, padání hry do menu kvůli nějakého erroru s připojením, i když Vám internet v pořádku funguje, velmi časté nezaplnění celého týmu, takže pak hrajete jen ve dvou s handicapem vůči ostatním týmům.

    Je to dobrá hra, to ano, ale přístup tvůrců ke správě hry je žalostný. 😐

    • Kedaro

      Ta hra jde do kytek, jen proto, že nezvládají tvořit dostatek obsahu a oprav. Dělají na Star Wars hře. Sami napsali, že se nebudou uhánět jako u Epicu s Fortnitem. Jen potvrdili, že Apex není priorita. Taková škoda.

      • patr

        Hej. Si pamatam ze na blackout uz po dvoch mesiacoch pcovali, potom prisiel update a zas im nestacilo.  Malo zmien, malo map, malo novych zbrani.

        A to cod ma 30 hernych modov.  Len v Blackoute 5 a stale rotuju.  Apex ma jeden jediny herny mod.

         Je to dobra hra ale CoD je lepsie podla mna. Tiez su tam podobne ability ako v apexe ale rozhadzane po mape vo forme perkov a itemov.  

    • patr

      Hej.  Ja som sa pomaly vratil k CoD.  Cod ma kopec obsahu a neustale ho updatuju, kazdy druhy tyzden nejaky novy mod. Ked chcem si zahram klasiku alebo mensiu mapu alebo mod s respawnom.  V apexe dokolecka v trojclennych tymoch.

      Ktovie.  Mozno necakali obrovsky uspech a nepocitali s nejakou extremnou podporou hry ako fortnite.  Na konzolach zas cheaterov moc nemusia riesit, tak nevim

  • co by za takovou hráčskou základnu daly jiné hry :D

  • Luke_F

    Tak tohle mi hlava fakt nebere. Jak může někoho bavit psát ?stovky, tisíce? řádků nějakého kódu aby vytvořil cheat do F2P hry?? Vždyť pokud díky němu vyhraju, tak dostanu co? Expy za které: 1. Zvyšuji level (nepodstatné), 2. Odemykám emoty a skiny na zbraně (nepodstatné) 3. Odemknu si ty dvě (nebo kolik jich tam je) zamčené postavy (nepodstatné, protože se nejedná o žádné uber OP postavy a klidně vašemu stylu může vyhovovat postava dostupná v základu). Takže v první řadě je hlupák ten, kdo za podobné cheaty utrácí. S jejich tvůrci samozřejmě slitování nemám HWID bany jsou zřejmě jediné řešení, ale zákon trhu říká, že kde není poptávka, tam není nabídka. Jenže když k tomu sednou děti, co nutně musí být v každé hře nejlepší, tak to pak vypadá, jak to vypadá 🙄

    • Jack1947

      Nemá smysl řešit, oni se nepoučí. Chtějí jen být první.

    • Luke_F

      Tak varianta, že jsou tací, kteří prostě chtějí škodit mě nenapadla a pravda, bič na mě, v digitálním věku žiju aktivně, tohle jsem měl tušit :D Nicméně pořád nad tím kroutím hlavou. Dříve jsem hrával WarThunder, kde cheatování dávalo smysl - s více expy z každé hry se rychleji prováděl výzkum letadel a odemykaly se nové ranky. Tedy na postup z Tieru 1 (dvouplošníky) na 5 (proudová letadla) nebylo třeba tak úmorné grindování jako v případě poctivého hráče. Ale tady si ničemu nepomůžu. Docela bych rád viděl do hlav těch individuí, co to dělají jen proto že rádi škodí. A nebo vlastně asi raději ne :/

    • Derp_1337

      Jak tady Mr.Clayman napsal:

      Some men just want to watch the world burn!

    • mr.clayman

      Některým prostě stačí zkazit ostatním hráčům zážitek ze hry, aniž by měli vyšší cíle.


      Jak pravil Alfred Bruci Wayneovi v Temném rytíři: "Někteří lidé prostě chtějí vidět svět v plamenech."

    • patr

      Vsak o to ide.  Killovat ostatnych a vyhravat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit