-
-
Vzpomínáte na celkem povedenou tahovku Hard West ? Tak na Kickstartertu je deskovka.
-
Ty reklamy ve videich s 400% hlasitosti jsou super, uzivam si je velmi moc.
-
-
to uz si tu lidi stezujou nekolik let, misto napravy se vetsinou smaze nebo rovnou zabanuje, tak hodne stesti
-
-
tak když tu byl Poláček tak se tyhle reklami snažil odstranit, myslím že v té době se mu to celkem povedlo, ale jsou zpět.
-
-
-
Uzavřená beta Steel Division 2 začne 20. června.
Uzavřená beta právě začala, 20. června vychází plná hra.😇
-
Během letošního roku vyjde nový Need for Speed, na E3 se ale neukáže.
Tak EA nemá být na E3 tak je jasný že tam nic nebude.
-
Na Epic Games Store je momentálně zdarma Rime, 30. ji nahradí City of Brass.
Rime zní zajímavě, ale je to na Epicu, tak si zas počkám na Humble.
-
Epická sága pokračuje
https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/brgq8p/reddit_user_requested_all_the_personal_info_epic/
to nepotřebuje další komentář
-
Prave sem dojel kampan Titanfallu 2 a musim rict ze je to nejlepsi singl fps co sem za posledni dobu hral, ty napady ve hre sou skvely. Zapadlej klenot. Lituju ze ta kampan nema aspon 20 hodin jako v Doomu.
-
-
Stejný pocity, koupil jsem jak vyšel a SP si dal několikrát.
Jsem dád, že dělají natom novém SW:Jedi, ten rukopis tam už teď jde cítit a gameplay bude podle mně boží.
-
Na PS4?
-
-
Jj
-
-
Tak to rád čtu. Měl jsem na Titanfall chuť, když stál ve slevičce 136 Kč v době, kdy byl všude Apex, ale odolal jsem, protože bych to nestíhal hrát. Ale rozhodně to mam v plánu.
-
-
Jo bez do toho, su z kampane nadsenej, hodne povedeny. Jede to v 60 fps, i ten pribeh ujde, akorat skoda ze je to tak kratky.
Ale hned vcera sem to rozehral znova na vyssi obtiznost
-
-
To jako nemužu smazat komentář? Choré :)
-
-
-
-
-
-
Pokud jsem to správně pochopil, tak GOG připravuje GOG Galaxy 2.0 klienta, který bude sloužit jako jednotná knihovna pro všechny hry napříč klienty. V podstatě stejné jako má Steam - přidat hru nepatřící do služby Steam, ale více přizpůsobitelné a včetně statů a achievementů z ostatních klientů. To jsem na ně zvědavej na kluky polský 🤗
-
-
Je to sice hezký, ale...
Do I still need to have other gaming clients installed on my PC?Yes, if you want to get access to any features specific to that platform, e.g. installing or auto-updating games, cloud saves, etc.
-
-
To bylo myslím naprosto jasný, jiný způsob prostě není 🤷♂️
-
-
No vypadá to zajímavě, to by nemuselo být vůbec špatný.
-
-
Xbox Game Pass za 26 Kč na 3 měsíce
https://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-game-pass
Před vypršením můžete klidně zrušit a neplatit plnou cenu