Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar

    Tenhle event jde zcela proti duchu celé hry. Jsem rád že jsem před rokem skončil. Abych ale nebyl jen negativní, hry hraju hodně a nikdy a nikde jsem nezískal lepší herní zážitky než v EVE.

    • taky mám dobré vzpomínky 🙂
  • Derp_1337

    Tak už bylo na čase, aby se trochu zamíchali dávno rozdané karty a někdo trochu přibrzdil top aliance.

    Nepočítáme-li vyjímku v podobě těch opravdu nejzarytějších skalních fanoušků, tak obyčejné hráče nebaví donekonečna hrát jednu a tu samou hru bez jakéhokoliv změny.

    • Spekoun

      Jasne protoze vsichni hraci PVP hrozne zboznujou misto hrani PVP braneni struktur proti NPC....



      Celej event je naprosta sracka misto toho aby se hrala hra a delali valky a kontent sedime na prdeli a cekame na obranu proti NPC SUPER ZABAVA!!!

      Tohle nebyli nic jinyho nez CCP reklama pro media 90% hracu sou solidne nasrany....

      Prirovnal bych to asi tak jako ze misto raidovani ve WOW budete delat nejaky vedlejsi quest protoze kdys ho neudelate nebudete moct dal raidovat. A ten quest se spusti random kdykoliv takze treba uprostred raidu musite odejit a jit ho delat.

      OPRAVDU SUPER GAME DESIGN....



      • Derp_1337

        Chápu, že někoho hodně baví raidování, ale představ si, že se najdou i hráči, kteří si sice párkrát na raid zašli, ale jejich hráčský život se kolem toho netočí a většinu času budou dělat radši něco jiného.


        Lidi z principu nemají rádi změny. Proto se není čemu divit, že nečekané eventy dokážou lidi naštvat. Ale kdo ví, třeba z toho nakonec bude dobrý event a lidi na něj budou vzpomínat v dobrém😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit